-
IT café
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok.
Nem hardcore futásra (szintén nem hardcore biciklizés), van belépő futócipő ami nem horror áron van és 41-s esetleg?
-
törölt tag
[kép] Sound ébresztő [kép] levezetés( fent edzés típus nehogy félreérthető legyen(táv/idő ). Ebben az évben megúsztam vízbepisit. Annyira szánalmas és égő kifelé lapátolni a partra.(visszaszállás körülményes) Fürdőzőknek szinte egyértelmű, hogy Ez most bele fog hugyozni, amit régebben szóvá is tettek.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Nekem is rá kell feszülnöm az akciófigyelésre, 3 cipőt rotálok, de már egységesen 600-700km között járnak, finomat újítgatnom kéne az állományt, de mostanában hosszú hónapok óta nem láttam semmi jó akciót. Rebelről lemaradtam, nem volt méretben.
Run&Ride
-
lypen99
aktív tag
válasz bandus #80706 üzenetére
Hát nem hardcore vagyok, hogy kitapossam a belét is. (mondjuk az összes cipőm sarka belülről lefelé válik)
Igazából, figyelni kell nekem is most már a dolgokra, mert öreg se vagyok (24), és a legutóbbi vérképem alapján, a testmozgás meg a vitaminok ami inkább húzza a rossz irányt, így jött szembe a testmozgás. Ui.: nem hszt gyűjtök.
-
ígyvanferi
addikt
Olyan szintű akciókat kifogni nem egyszerű, bár Studi Nike Invincible tippje pl. már olyasmi, 21 ezerért kiváló ajánlat, ha a méret oké. Lazákra, hosszúkra. Valameddig fel is lehet pörögni benne, mondjuk ilyen maratonos iramig, hála a ZoomX-nek. Nekem nem lett kedvencem, de ez inkább egyéni preferencia, a cipő attól még jó ennyiért.
Illetve most találtam egy oldalt, amit eddig nem ismertem, elég erős ajánlatokkal, megintcsak nem ilyen 18-20 ezerért utánadvágnak cipőket dealek, de megfontolandók. EU-n belüli (olasz), hozzánk 99 euró fölött ingyen a szállítás és elvileg a visszaküldés is ingyenes. misterrunning.com Van pl. Hoka Rincon 3 65 euróért, Hoka Bondi 85 euróért, NB Propel v4 65 euróért, Hoka Mach 5 75 euróért, Salomon Sense Ride 5 sima és GTX verzióban is 75 euróért, Asics Kayano 29, Nimbus 25 99 euróért, akár több színben is és egész sok méretben. Nézzetek szét.
[ Szerkesztve ]
-
-
stefyY
őstag
válasz ígyvanferi #80712 üzenetére
K és B betűk stimmelnek tulajdonképpen
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
válasz parandroid #80714 üzenetére
A border collie
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
bandus
veterán
ma realizaltam, hogy tokre eltero akciok vannak a zalando magyar es osztrak oldalain. egy sinadragot rendeltem ami a magyar oldalon 85k-ra volt learazva, az osztrakon meg 100 eurora. nem tudom tudtok-e rendelni magyarorszagra at osztrak oldalrol, de erdemes lehet megnezni ezeket a kulonbsegeket.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Peterhappy
őstag
válasz ígyvanferi #80712 üzenetére
-
norby_42
aktív tag
-
norby_42
aktív tag
-
törölt tag
Egészen döbbenetes. Most találtam egy Adidas Galaxy 7-es dobozt. Valamikor a kétezres évek közepén vásároltam.
A net szerint nincs is ilyen cipő, pedig az van a dobozára írva. Retro, vintage címszavak alatt sem találtam róla utalást.
Jó kis cipő volt azt tudom,kényelmes és sokáig bírta. Mé' nincs róla infó? Buta net!
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #80719 üzenetére
15 ev mulva te mar nagyon oreg leszel
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
ladybug
őstag
válasz Never79 #80676 üzenetére
Hah, nekem most 46-os.
A Garmin azt mondja, hogy kiváló eredmény, de ezek után már nem áltatom magamat.4 éve volt 53 is, de az elmúlt.
stefyY: Ki a hölgy? Én nem ismerem fel.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
törölt tag
válasz Peterhappy #80725 üzenetére
Fejben sok múlik. Nekem is volt egy eltatásodós időszakom, csak éppen 21 éves korom után. Na az betett. Elvárások, ezt kellene, csinálnod, úgy kellene élned, meg a többi agymosás. Már elkezdtem bácsisan öltözni. Aztán nem hallgattam senkire, mondjuk azelőtt sem igen, csak kifele mutatni kellet, mivel a droid lét már akkor is jelen volt.
Az a baj, hogy sokan beleszorulnak egy skatulyába és onnan már nehéz kitörni, bevállalni új dolgokat. Én ennyi idősen fogom magam továbbképezni, tojok rá ki mit gondol, meg hogy már késő. -
Peterhappy
őstag
-
törölt tag
válasz Peterhappy #80272 üzenetére
Szépen leírja, hogy a Kayanonál a lábfej külső részénél landol a láb, majd túlzottan befelé gördül és a súly a lábfej belső részére tevődik át.
A Nimbusnál viszont nem gördül tovább a lábfej a belső élre. Ez a neutrális, tehát nekem ez kell. Jó, hogy ilyen szépen levezeti a cég.
A másik neutrális a Novabalst 3, valamint a Cumulus 25 is.[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz tomcica #80731 üzenetére
Zalando-ról valami kóddal 36k-ért húzta be ismerősöm még májusban, nagyon szereti ő is. A habanyaga nekem is tetszik.
Szerk.: Közben észrevettem, hogy kevertem a Cumulussal.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz #64052736 #80730 üzenetére
Amennyire en tudom, a Cumulus a Nimbus fapadosabb valtozata, kevesbe parnazott, de konnyebb.
Stabil vonalon a Kayano =~stabil Nimbus
A Cumulus kb. GT-1000 vagy GT-2000 szint lehet, az nem rossz, sot.
A Nimbus (es a Kayano) kategoriaja csucsa, uberkenyelmes, agyonparnazott cipo, de nehez, sokan emiatt nem is preferaljak igazan. En zomeben GT-1000ben futok, a Kayano csak akkor kerul elo, ha rehab futast vallalok. De kb. barmennyi km-t bele lehet tolteni. A GT-1000ben is futottam mar FM felett, Chuck meg korbekocogta a Ferto-tavat), de minden nap nem mernem.
Vagy kettot vegyel es valtogasd szoktak is Nimbus-Cumulus (Kayano-GT1000t vetesforgoban hasznalni).A Novablast kb Cumulus kenyelmu (parnazottsagra) ha jol tudom. Konnyu, nem tulepitett, viszont pattogosabb cipo, az konyorog, hogy temposabban fuss benne - es nem valo mindennapos futasra.
-
törölt tag
válasz Peterhappy #80733 üzenetére
Ár nem számít(csak picit ), Pepe ideje is véges.
A Kayanonál már nem tudok eligazodni, még olvasgatnom kell róla.
A fene enné meg, azt írja: neutral/overpronation. Most akkor természetes, vagy túlpronáló?
Vagy mindkettőben gyártják és a boltban kell kiválasztani?
Most döntsék már el.A Nimbus tuti, mert neutrális.
Én inkább a nutrális, pronáló kifejezéseket értem, a stabilt nem használom. Az melyikre vonatkozik? Megtennél valamit Pepének? Kérlek használd már nekem a neutrális, pronáló, túlpronáló kifejezéseket, mert azokat szoktam meg.[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
-
törölt tag
válasz bandus #80737 üzenetére
Tehát:
1. Nem agonizálok, hanem átgondolom
2. A netes videók alatt vannak felhasználói vélemények is.
3. Attól, hogy nem azonnal ugrok bele, nem lesz bajom.
4. Az ASICS oldal nem tesztet, hanem leírást tartalmaz.
5. Az vonatkozik az ötös pontra, mint az 1-4ig-re.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szép nyugodtan írom össze. Azért az nem mindegy, hogy majd valahol a párnázás miatt nyomja-e a lábamat. Mikor még vettem ilyen cipőket, ezekkel nem foglalkoztak, külön nem volt építve lábállásra cipő. Nem szeretnék csöcsre szaladni.
UI.: lett még egy tojás, már kettőn ücsörögnek a madarak.
-
tisn
addikt
-
xy.zsolt
őstag
Már maga a neve, az hogy "nimbus" bizalomra adhat okot....ha arra a tempóra, távra, stb használod amire tervezték. Ennél biztosabbat csak saját tesztelés után tudhatsz meg mivel nem vagyunk egyformák, az elvárásaink sem egyeznek. Kb olyan ez mintha bicaj nyeregre kérnél biztos tippet....ami lehetetlen küldetés.
Bocs, ezt Pepének szántam
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
-
Jofi81
őstag
Nem sűrűn írok ide, inkább csak nyomon követem az eseményeket, de ma olyan történt velem, mint még soha: elütöttek futás közben. Szerencsére egy apró horzsoláson kívül nem lett semmi bajom, utána folytattam is a futást. Ezen az úton mentem a bal oldalon, forgalommal szemben, sárga felsőben. Balról (amerre a busz kanyarodik) jött egy autó, de nem volt gyors és lassított is a kereszteződés előtt. Eszembe sem jutott, hogy nem áll meg, így nyugodtan mentem tovább, mivel nekem volt elsőbbségem. Hát nem állt meg, szépen nekem jött, felültem a motorháztetőre, lecsúsztam, de fel is keltem rögtön. Kérdeztem, hogy tényleg nem látott-e, azt mondta, hogy nem. Mondom, akkor legközelebb figyelmesebben, és indultam tovább. Ő szerintem jobban meg volt ijedve, mint én. Később jött szembe, megállt, megkérdezte, hogy nem fáj-e semmim, mondtam, hogy minden rendben, ne aggódjon. Szóval ilyen izgalmak történtek, mindenki vigyázzon magára!
-
norby_42
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LG V30 - vezércsel