Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz Never79 #67555 üzenetére

    Köszönöm!

    Kérdezném a tapasztaltabb terepfutókat, hogy nektek milyen zsák vált be? Nekem van egy ilyen [link] Decathlonos táskám, amit eddig inkább bringázáshoz használtam (ha kellett pár dolgot vinni magammal), viszont ma kipróbáltam az ivó tasakkal együtt, gondolván arra, hogy ha esetleg a közeljövőben elindulok valami terep 20-25 km-es túrán, versenyen, akkor ne ott legyen az első próba. Az az igazság, hogy nem annyira tetszett, egyrészt baromira idegesít, hogy lötyög a víz a fülembe, másr [link] észt maga a táska kényelmes, de a két mellkaspántból az alsó, pont a pulzusmérő vonalában van és az ott nem jó, illetve a ivótasak kis ivócsövét sem sikerült jól eligazítanom és hosszúnak érzem, emiatt hozzáért a nyakamhoz szinte végig.

    Néztem már a deca-ban az ilyen öveket, mert az szimpatikusabb, de a legtöbb övbe nem férne el a telefonom (hála ezeknek a mai 5,5-6 colos kijelzőknek). Ha meg viszek telót az erre való övben, akkor arra már másikat nem tudok felvenni. Ezért az ilyen mellény tetszene még, 2 db 125 m flaskának való hellyel: [link] vagy még inkább ez: [link] . Ezekkel van esetleg valakinek tapasztalata? Vagy Ti hogy oldjátok meg a kötelező felszerelés (terep félmaraton és feljebb azért legtöbbször már látom előírásként, hogy min. 2x125 ml soft flask és telefon, stb) elhelyezését úgy, hogy a legkevésbé legyen zavaró?
    Köszi előre is!

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák