Új hozzászólás Aktív témák

• Chuck Norris

senior tag

válasz LanyUs #63969 üzenetére

Nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációt, már ezért is érdemes volt végig menni, igazából nem akartam beírni mert az utolsó 100km-en már nem futottam, legfeljebb kocogtam, berakom amit kiírtam a strava-ra:

"100-ig magamhoz képest teljesen jól ment (15 óra alatt meg volt), aztán megettem a krumplilevest. Nagyjából egy negyed órán belül úgy éreztem, mintha egy kő lenne a hasamban, f*snom és hánynom is kell, émelygek meg szédülök. Bevettem hat széntablettát aztán utána már csak sétálni tudtam. Még a nekem teljesen ideális terepen, hosszú egyenes aszfalt enyhe lejtővel is csak baktikáltam, innentől már csak arra mentem, hogy teljesítsem. Makkkoshotykáig annyira leamortizáltam a lábamat is, hiába cseréltem előtte cipőt is meg zoknit 4x. hogy nagyon oda kellett koncentráljak, hogy egyáltalán beérjek."

Amúgy úgy terveztem, hogy idén megyek utoljára -ez volt a harmadik teljesítésem- mert igazából nettó szívás az egész, viszont annyira addiktív a dolog, hogy már azon gondolkodom, jövőre hogyan kell kicsit jobban felkészülni.

Új hozzászólás Aktív témák