Új hozzászólás Aktív témák

  • Corpuscle

    őstag

    válasz bandus #62565 üzenetére

    Szokni kell, ahogy írják, meg gondolom genetika is lehet benne. Én sosem voltam az a sokáig alvós típus, tanulni sem szerettem este. Én 4.20-kor kelek hét közben háromszor, a hétvégi futás is indul hat előtt. Ilyenkor 5-5.30-ig hagyom magam fetrengeni. Éhgyomorra, a hétvégi hosszú előtt max. 1-2 zabkeksz.
    Bő egy éve így megy, teljesen megszoktam, sokszor óra nélkül ébredek. Tedd messzebb az órát, hogy ki kelljen kelni az ágyból, így nem alszol vissza.( Asszonynak is ezt mondom, mégsem hallgat rám.)
    Az elején képtelen voltam tempósabbat futni, inkább olyan zombi módban letudtam az aznapit. A korán kelés hozza a korán fekvést is, ami így nyáron nehezebb. Tovább van világos, még megy az utcában az élet, mikor te aludnál. Hamarabb indul minden. 10 órakor megiszom a 2. kávém, utána már nem bántom, ne zavarjon be este. Vacsora is 17-18 óra között meg van.
    Én ezzel a meleggel nem tudok mit kezdeni. Ez a reggeli 15 fok már sok. Télen a -10-ben jobbakat futottam. Ma is jött az eső, előtte fülledt is volt a levegő. Szeptemberig vége a jó futásoknak számomra.

Új hozzászólás Aktív témák