Új hozzászólás Aktív témák

  • Agony

    aktív tag

    válasz envagyok #58870 üzenetére

    Na igen, ha visszaolvasod korábbi hozzászólásaimat ezeket mind leírtam (motorerő, mennyit akarja használni az illető, garancia stb..) csak ezekről te nem tettél említést. :U

    Minden esetre arra ne várj, hogy X22i lesz használtan/meguntan/porosan/stb... 400K-ért, mert nagyjából esélytelen. Mire leesne az ára kivonják a forgalomból, az X9i 700K volt kifutó modellként asszem 20-25% kedvezménnyel és amikor beszart az alaplapja, akkor meg se próbálták javítani, inkább elszállították és visszaadták az eredeti vételárat.

    Arra meg azért számíts, ha majmot akarsz akkor legyen pénz etetni is. A legkisebb költség 200 km-enként az 1500 Ft-os olaj, mert szintén garanciavesztés ha mást használsz. Ha elkopik a futódeszka az kb. 50K, ha sérül/elkopik a futószalag 50-100K modelltől függően.

    Szóval ha ennyire specifikusak az igényeid és ennyire olcsón akarod megúszni, akkor én nem biztos, hogy belevágnék. Magyarországon 1-2 hónapig van hidegebb, de olyan igazán komoly tél nincs, szóval ezt a heti 3x10 km futást, azért kint is lehet abszolválni, hacsak nem esett ónoseső ami ráfagyott.

    Még ami eszembe jutott, hogy ha van esetleg amerikai ismerősöd, aki el tudja juttatni hozzád, akkor ott ki lehet fogni ilyen 1200-1500$ között az X22/X32 modelleket pl Black Fridaybe, de akkor a garancia megint elég izgalmas.

    Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák