Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz parandroid #57768 üzenetére

    Fent írtam, hogy lehet megfejtésre került a probléma. Tehát amikor kicseréltem az elemet, akkor vettem észre egy pöcköt, ami gondolom az elem oldalához egy érintkező:

    Szóval kétféleképpen lehet az elemet behelyezni. Az egyik, hogy simán "ráfekszik erre az érintkezőre, de amikor rácsavarom az elemfedelet, nem is látszik ilyenkor, hogy nem teljesen záródik az elemfedél:

    Viszont, ha az elemet úgy helyezem be, hogy azt a kicsike érintkezőt előtte benyomom a fekete kör alá, beteszem az elemet és ráteszem az elemfedelet (ez egy kicsit nehezebb, mint az előző, mert végig tartani kell az elemet, nyomni lefelé, különben a kicsi érzékelő "felnyomja" és akkor az történik, mint az előzőekben taglalt dolog...), akkor teljesen passzentos:

    Meglátjuk, hogy így, "helyesen" feltéve az elemfedelet vajon bemegy-e alá az izzadtság. Vagy hogy egyáltalán ez volt-e a probléma. Holnap kiderül.

    Egyetlen problémám az egésszel, hogy elmegyek valami tervvel futni (pl. max. 140 bpm, alapozó 20 km. futás) és a felénél elcsesződik a pulzusmérő és mutat valami 200+ pulzust, akkor annyira elmegy a kedvem, hogy hagyom a francba a futást és hazamegyek...

    Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Új hozzászólás Aktív témák