Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz borix #35430 üzenetére

    Oh, ezzel tisztaban vagyok, nem is altatom magam. Igyekszem a piacon vasarolni ha csak tehetem, de az ottani tanyasi csirke sem vilagmegvalto, csak legalabb ize van. A zoldsegeket is igyekszem neniktol-bacsiktol megvenni, akik a sajat kertecskejukbol hozzak a portekat. De persze nem mindig jon ossze, sot sajnos epp mostansag egyre ritkabban.

    @Bandus: 580 huf-ert szoktam venni egy 20 dkg-s csomag szeletelt "hazi" sonkat, azt be tudom osztani 4-5 napra, melle ot nap alatt kb. 3kg zoldseget csamcsogok el, hol repat, hol sutotokot, ha szezonja van, pap ritat, paradicsomot, uborkat stb.
    De hogy nagyon oszinte legyek, november vegeig orias hajtas van melohelyen, sokszor ebedelunk kint, akkor persze en is elcsabulok, bar igyekszem akkor is odafigyelni, mit eszek.

    En a pektermekekkel allok hadilabon, igaz a kenyeret Felesegem suti, de nagyon nehezen allok neki ellent (a kenyernek is), de sajnos kakaos csigabol a bolti is csuszik, marpedig az a gyengem :(

    Szoval termeszetesen van meg hova fejlodnom nekem is

    Ja es ezen felul kb 2kb gyumolcs bemegy meg hetente (elsosorban alma, neha mas pl banan, szolo, ma epp korte). Es sajnos persze azok sem hazi termesztesuek.

Új hozzászólás Aktív témák