Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz Corpuscle #33664 üzenetére

    Igazság szerint a környéken lévő ÖSSZES versenyen behúzhat egy-egy kupát, serleget a következő 2-3 évben a legfiatalabb versenyzőként - már, ha ezt díjazzák. Ha pedig nem "14 év alatti" korkategória van díjazva, hanem 12 alattiak, akkor azt meg is nyerheti. Sosem mondtam neki, hogy fusson, focizik, immáron négy éve igazolt focista, viszont egy-egy ilyen esemény, ahonnan pólóval, éremmel, két serleggel, meg egy hátitáskával jön haza, akkora feedback lehet, hogy NEM fog leülni a gép elé, mint a kortársainak 90%-a, hanem kijön velem futni.

    És igen, hatalmas boldogság volt a szívemben, ahogy LESPRINTELTE az utolsó km-t, ahogy mindenki őrjöngött a befutóján, ahogy verseny közben, mikor előzgettünk, mindenki beszélgetett vele, bíztatta, gratulált (látták a rajtszámon, hogy a legnagyobb távon indult), ahogy felismerték a verseny után, és ahogy engem megölelt... :B

    Azt már csak mellékesen mondom, hogy a kislányom az utolsó 200 méteren várt és sprint közben meg kellett állnom, fel kellett kapnom és vele utolérnem a sprintelő fiamat, hogy jó legyen a befutó... :)

    [ Szerkesztve ]

    Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Új hozzászólás Aktív témák