Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz tomcica #27927 üzenetére

    És miért is akarta tudni, hogy mennyik a PB-i? Össze szeretné majd hasonlítani a jövő évit ezzel? Így akkor már kezdem érteni...

    Nah, az öltözködéshez hozzászólok, mert nem mérvadó a te véleményed! :D :P

    10 fokig rövidnadrág, illetve póló. Lehet trikó is. Én eléggé szeretem ezeket a kompressziós rövidnacikat is, bár van, aki azt tartja, hogy kissé "búzás" ( :B ). 10 fok alatt nálam befigyel a kompressziós hosszúnadrág/futónadrág, felül meg jönnek a trikó, amire megy a hosszú ujjú futófelső. Aztán nagyobb minuszokban erre a hosszú gatyára húzok egy melegítő nadrágot, meg rétegesebben öltözöm felül, továbbá nálam nagyon fontos a CSŐSÁL (amit elég sokan dicsértek itt, a felsorolásokból mégis kimaradt...), meg a sapka. Csősál nélkül sajnos az első pár edzésen TUTIRA megfázok. Emellett tartós nulla fok előtt elkezdeni szedni valamiféle kombinált vitamint (Epo-t! :D ). Ruhára visszatérve: fontos a fül védelme, ezért sapka, olcsón lehet kapni nagyon jó kis futósapkákat. Kabátot inkább vízállót, mint vastagat, ha sok a gempa, akkor vannak nagyon jó, szélálló/esőálló kabik is. Szerintem viszont ennél tényleg érdemes valami normálisabbat vásárolni, ezen nem szabad spórolni. Talán a cipőn kívül ez az egyetlen, ami nem mindegy, hogy milyen.

    Általános szabály, amit itt tanultam: mindig úgy kell felöltözni télen a futásra, hogy amikor kilépsz az ajtón, akkor egy KICSIT fázz! Ne nagyon, de azért érezd, hogy elég hideg van. Ennyi. Ezt betartva nem lesz gond.

    Persze tomcicának pont ez a gond, kilép minusz 20-ban és nem fázik... ;]

    Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Új hozzászólás Aktív témák