Új hozzászólás Aktív témák

  • Perillustris

    senior tag

    válasz blackydan #2775 üzenetére

    A BKV-honlapjának fürkészése a felkészülés része. ;]

    Nekem is ez volt az első félmaratonom, szintén kellemes hangulatról számolhatok be. A sárga zónából indultam, a célidőm 2 óra volt, a chip szerint ezt 59 másodperccel léptem(sic!) túl. Az Endomondo 1:58-at írt a legjobb félmaratoni időmnek, hajlamos lennék inkább ennek hinni, de persze abszolút nem vagyok elégedetlen.

    A térdem kissé sajgott a végére, ez valószínűleg az új cipőnek tudható be. Az ellenjavallt verseny előtti újítást próbáltam tompítani egy pénteki 8 km-es körrel, de nyilván nem nevezhető optimálisnak a váltás. Ám szükséges volt, mivel az eddig használt Adidas cipőm valószínűleg elhasználódott (~1500km), és a térdem azzal kezdett el kb. 2 hete kicsit fájni. Nem mertem azzal nekiindulni a félmaratonnak. Tény az is, hogy már eddig is stabil modellre lett volna szükségem, de csak nemrég mélyültem el annyira a témában, hogy ezt felismerjem. Sőt, e márka másik típusa, az Omni 10 jó eséllyel inkább kellene a lábamnak, de az eddigi normál cipőről nem akartam hirtelen egy kontrollosra váltani (abban látványosan és érezhetően nem dőltek be a talpaim).

    A héten mindenképpen pihenek (bringázom inkább). Ha minden jól megy, akkor a gyorsítás mellett (1:45-ös Nike FM) jövőre a SPAR-os 30 km a cél, de csak ha nagyon érzem a lendületet. :U

    [ Szerkesztve ]

    Perillustris

Új hozzászólás Aktív témák