Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz FIREBLADE78 #20371 üzenetére

    Egyrészt hogy mennyire fölösleges neked, azt te tudod, én már nem is viszem a telefont a futáshoz, max csak ha zenét akarok hallgatni, de azt is egyre ritkábban, másrészt 100k-t sem feltétlenül kell elköltenéd, azért vannak akciók, és olcsóbb megoldások is, érdemes körbenézni.

    A pontosság szerintem amúgy nem vészes, mondjuk annyiban ellentmondanék pilóta kollégának, hogy ha visszanézem a statisztikákat, bizony vannak kiugró tüskék, meg beeső árkok is a pulzusmérésben is (aztán lehet, hogy csak az én kezemen nem fekszik fel olyan jól a Garmin), illetve a percenkénti sebességdiagramon is, de az átlagos, és trendszerű eredmények jónak tűnnek. Persze nem orvosi, vagy katonai pontosságú műszerek ezek, de nekem pl az i5s-en használt Runtastic-kal összehasonlítva minimális eltéréseket dob.

    Amúgy nagyon hasonló okból váltottunk ios-re, ahogy nézem. :DDD

    Re: (#20360) inf3rno: Tény, hogy mindig megfogadom, hogy többet fogok nyújtani, de a lábujjaimat azért én is elérem. Ezzel együtt merev azért a lábam is, bár a nagyobb gondot inkább a hátam okozza, 15-20 év ülő munka, és utána hobbiból a nap hátralévő részében is a gép előtt tespedés azért elmeszesíti úgy a gerincet, hogy azt nem tudja az ember 1-2 év alatt kidolgozni. Pedig mostanra lassan meglesz a 10. leadott kiló, meg a púpom is már sokkal kisebb, mint volt, de lesz még vele meló bőven, és sose lesz már a hátam és a tartásom olyan, mint amilyen lehetett volna, ha időben észbe kapok, illetve el sem kezdem, vagy normális mederben tartom a monitor előtt gubbasztást. Hogy a pocak-eltüntetési projektről ne is beszéljünk...

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák