Új hozzászólás Aktív témák

  • Polacheck

    HÁZIGAZDA

    Grat mindenkinek, jó kis hétvége volt ahogy látom, mindenki tolta ami belefért :)

    Én szombaton az Intersport túranapon voltam, a hivatalos táv 29km és 920 szint, nekem az endomondo kicsit kevesebbet mért. Hát, a felfeléket rendesen megszenvedtem, látszik, hogy sokat kell még erre gyakorolni. Az eleje remekül ment, aztán valahol 18-20 között kellett másodszorra felmászni a nagy-kevélyre Csobánkáról, ott rendesen megborultam, onnan már elég szenvedős volt, az időkön is látszik. Mondjuk csak egy snickers meg 2 deci almalé fogyott el közben (a víz mellé), valószinűleg ha többet eszek, kevésbé készülök ki.

    Viszont nagyon élveztem az erdőt, iszonyú jó idő volt, lefelé elég jól tudtunk menni (már ahol lehetett a túrázóktól), volt kicsit technikásabb terep is pár helyen, hétvégi hosszúnak tökéletes volt, 4 óra lett a vége.

    A hét egyébként edzés szempontjából jól sikerült, valami ilyesmit kéne tartani hosszútávon:
    hétfő: ~2 óra futóiskola, 400-ak, láb-core erősítés
    kedd: 10km közepes tempóval (piros lámpák azért akadályoznak a városban)
    szerda: 1,5 óra köredzés
    csüt-p: pihenő
    szombat: 29 terepen
    vasárnap pihenő

    A hét jósága, hogy sikerült lecsapnom a polgári outletben egy Nike Free Flyknit-et12,5k-ért, úgyhogy megvan a cipőm futóiskolázni, rövideket futni. Már csak egy hokát kell beszereznem terepre és tökéletes lesz a repertoár (bár tavasszal kb már cserélhetem az általános cipőt is, ha így folytatom)

    less qq more pewpew!

Új hozzászólás Aktív témák