Hirdetés
- Netflix
- Milyen program, ami...?
- Asus routerek
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- DVBViewer
- Amazon
-
IT café
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Hozzászólok Aktív témák
-
gombi01
tag
Ha valakit érdekel nekem van egy eladó kb 2x próbált (kb30km) Hoka terep cipőm (43-as) eladó.
"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
tomcica
Topikgazda
válasz
gombi01 #10601 üzenetére
meselj rola Gombi,milyen az a cipo (valahogy nekem fura az a tul magas talp,mindig felnek h kimegy a bokam v. felre lepek)
'No matter how hard you train, Somebody will train harder. No matter how hard you run, Somebody will run harder. No matter how hard you want it, Somebody will want it more, I am that Somebody.' - Pre
-
gombi01
tag
Hoka Mafate One:
2 hónapja vettem gondoltam terepre jó lesz.
a súlya ha jól emlékszem kb 320-330 gramm pont mint az Asics gel torana-m. Első futásom aszfalton volt. A tempót kissé nyeli a magas talp miatt, de laza kocogásnál (5perces ezreknél) ez nem volt szempont. Ami bazi jó érzés, hogy lejtőn nem tudsz úgy futni, hogy fájjon a térded. Hiába csapkodja az ember a sarkát vagy fut nyújtott lábbal mindent elnyel. Nagyon jó érzés. Amikor terepen futottam benne, felfelé nehezebbnek tűnt futni, valószínű amiatt, hogy magasabbra kell emelni a lábat. Igazából nem tudok rá semmi rosszat mondani a bokám miatt én is izgultam hiszen volt egy sérülésem, de egyeltalán nem instabil. Igaz hosszút (20km) nem toltam benne de a futás utáni reggel nem éreztem semmi izomlázat vagy különösebb fáradságot.
Mivel én 20eFt-ért vettem nem 40eFt-ért egyből lecsaptam rá. Sokan azt írták tartósabb mint a hagyományos cipők ezért ennyiért jó vétel. Télen a hóba még biztos jó lehet mert magasabb és nem ázik be pár centi latyaknál sem.
itt egy teszt róla:
[link]"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
gombi01
tag
válasz
Polacheck #10606 üzenetére
Az első széria pont olyan mint a linkelt teszten. Úgy vagyok vele, hogy ritkán (csak hétvégén) megyek terepre és van még egy új fuji trabuco 2-m is. Ha kell vkinek viheti, amúgy nem híredtem, de minden eladó
"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
less qq more pewpew!
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Polacheck #10608 üzenetére
hogyan edzed fel magad egy ilyen megmerettetesre....magyarul: mi a terv?
'No matter how hard you train, Somebody will train harder. No matter how hard you run, Somebody will run harder. No matter how hard you want it, Somebody will want it more, I am that Somebody.' - Pre
-
Mukorka
addikt
Ilyen balaton csapatban én is benne lennék. Közben látom hogy bejutottam a berlinire is
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
-
ígyvanferi
addikt
Ha 10 fős UB csapatban gondolkodtok, én is szívesen indulnék PH!-s színekben.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Polacheck #10619 üzenetére
jo terv es hasznos teli alapozas az ilyen
egyetlen javaslatom,hogy telen se hanyagold el teljesen a gyorsasagi munkat,kulonben nagyon nyogvenyelos lesz am kigyorsitani tavasszal,legrosszabb es visszafogottabb esetben is 2hetente egy gyors edzest csinalj (ha nem is urhajos sebesseget,de legalabb ezres resztavokat a 10K-15K tempoddal)
-
laszak
tag
Hidegebb időben használtok térdvédőt/melegítőt a cicanadrághoz?
-
beltram
tag
Hogyhogy késő? Még csak ma nyitott az oldal: http://ultrabalaton.hu/rendezvenyinfo-2015/
Szerintem akár 5 emberrel is vállalható, úgy is "csak" kb egy maraton és nem egyben kell lefutni.pace be with you
-
tomcica
Topikgazda
válasz
laszak #10624 üzenetére
nem,a termo cicanadrag nekem kemeny minuszokig is eleg volt,otthon bemelegitek (kilepesek stb.) egybol futok es otthon fejezek
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Sportsshoesen black friday, vannak jó cuccok.
(és erre is van még 15% kedvezmény)
less qq more pewpew!
-
tomcica
Topikgazda
válasz
laszak #10627 üzenetére
mindig ezt mondjak,gondolom tartos minusz 10-en oda kell figyelni,de nalunk nincs ilyen kemeny tel (egyelore) szoval nem kell mindent elhinni az orvos bacsiknak
a mostani ruhazatok elegendo vedelmet adnak
-
bandus
addikt
válasz
Polacheck #10631 üzenetére
köszi!
én kesztyűket nézegettem, meg talán valami vastagabb felsőt, de azét a 8Ł postaköltség kicsit húzós ezeknek az árához képest. valaki esetleg nem akarna még rendelni innen és szétdobhatnánk a dolgot
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
gombi01
tag
Tegnap este felénk már a bakonyi szél igen csípős volt kb 3°C ban futottam, de őszintén szólva már a kesztyűt elviseltem volna...ma biztos nem hagyom otthon.
Lassan jönnek ezek az csontig hatoló mínuszok. brrrr[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz
bandus #10633 üzenetére
Gondoltam rá, de aztán mégse, most nem fér bele. Ezt a Merrell All Out Fuse-t néztem. Pont annyira tűnik terepcipőnek, amilyen nekem kellene. Már amennyire meg tudom ezt így ítélni. Füves, murvás, itt-ott apró kavicsos terep. De majd legközelebb.
-
Alg
veterán
Dobogókő hegyifutóversenyre megy valaki?
"I love not man the less, but Nature more"
-
tomcica
Topikgazda
válasz
ígyvanferi #10637 üzenetére
Volt szerencsem az All Out Fuse-hoz papiron olyan jonak tunik,igazi hibrid,mindenes konnyu is,a talpa is okes,erre amikor felprobalom elveszett az egesz varazs,vegul vettem egy Pace Glove-ot ha mar az outletben voltam,learazva.Nem bantam meg.
A tanitvanynak ma nagyon ADTA 6x1000m (R500) 4.33..4.29..4.30..4.34..4.24..4.21
-
tomcica
Topikgazda
igen konnyu kocogas,ha majd elerjuk vele a 8-10db-ot akkor le lesz roviditve 400m-re
-
deicide
veterán
A héten elkezdődött az alapozás, melynek részeként ma egy kocogós maraton volt a menet (3:43:37) reggel 5-től.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
tomcica
Topikgazda
válasz
deicide #10642 üzenetére
felenk is cicanadragos lett az ido,ma nekem is hosszabb munkam van: 100 x 100m emelkedo (felfele gyors,lefele tempo) minden tizedik valtott labu szokdeles felfele
-
tomcica
Topikgazda
válasz
deicide #10644 üzenetére
nem az a vert vizelsz ejszaka jellegu (az egy masik edzes
) de azert felenel mar nem oszinte a mosolyod,20km tiszta munka,egy 9m magas foldbol epitett gatra tortenik a felfutas eleg hirtelen emelkedo + bemelegites es kifutas
-
tomcica
Topikgazda
válasz
tomcica #10645 üzenetére
meg is van
40nel kicsit ramtort,hogy te jooo eg mennyi van meg,70 kornyeken mar lattam a veget,de meg csak ott kezdodott a "munka"
megyek a sarokba egy kicsit sirok,aztan jo(bb) is lesz minden
-
Zoli133
őstag
Hali,
Kb egy hónapja kezdtem el futni. (rlőtter nem bírta a hátam a terhelést, de közben megerősítettem)
Nos tegnap sikerült eltalálnom az optimális tempót (kb 7prec/km), ami nem gyors de bírtam sokáig, így összejött 7,5km, érzésre bírtam volna még tovább, de mivel ez is távolsági rekord nekem így megelégedtem vele.
Nos, a lényeg, hogy gutás közben semmi bajom nem volt, visoznt amikor hazaértem pár perc után éreztem, hogy a bal lábam külső fele fáj, ha ráállok. Ez mára rendbejött, gyanítom azért van mert rosszul járok/futok (kifele lejt a talpam, cipőimnek talpán is látni, hogy külső fele jobban kopik), ezzel szerintetek lehet valmait kezdeni házilag, vagy menjek betétet csináltatni? (cipőnek egy kalenji ekiden 100 van most)"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
tomcica
Topikgazda
válasz
deicide #10649 üzenetére
nagyon jo,innen ket irany van: vagy maradsz 5db-nal es csokkented a pihenoket 3percnyi futasra (kesobb 2perc a cel) tehat reszleges pihenes,tempo marad ilyen 3.40-45os atlag
VAAAAGY noveled fel a darabszamot megtartva ezt az atlagot egesz 10db-ig (utana elkezded lefele faragni a pihenot szoval az elkerulhetetlen)
az elobbi inkabb 3-5-10K fele kacsintgat,ha szepen rovid pihenokkel szinte osszefuzod,egybol javulnak ezen tavon az idok
az utobbi pedig inkabb felmaratonos-maratonos munka (kinek ugye mi is a 3.40 koruli tempo
)
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- 6 magos Gamer Light
- ÚJ HP ZBook 14u G6 Mobile Workstation Tervező Vágó Ultrabook 14” -40% i7-8565U AMD Pro WX3200 4GB !!
- Lenovo ThinkPad T470*vil.MAGYAR bill/Win 10 Pro/gari 2021.7.16-ig + AJÁNDÉK új vezetéknélköli egér
- Huawei Mate 10 Pro eladó (128GB, Titanium Gray, Dual Sim, Kártyafüggetlen)
- XBOX One X - Gyári + kiterjesztett garanciával
Állásajánlatok
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest