-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
Kötni majd köthetném, de hát az elején lévő fejeskimeneteknek is minden bizonnyal egy és ugyanaz az erősítőjük. Szóval nekem nem teljesen világos miért is jobb a hátsó mint az első. Persze a a két első is két különböző hangzást nyújt. De amúgy fogalmam sincs hogy ezt Tompi 1db. ellenállással, T-paddal, úgy mint a HE-Adapterben van, vagy egész másképp oldotta meg. Mindenesetre fura hogy ha a fenekére még egy ilyen adaptert teszünk akkor úgy a jobb.
Amúgy mivel ez nem full csöves és tán kimenőtrafója sincs, így talán nem is feltétlen szükségeltetne hozzá a HE-Adapter Persze biztos ami biztos alapon érthető a használata, hisz óvni próbáljuk a drága fejest és az Antot is. Mindenesetre erről/ezekről a gyártót kellene megkérdezni; én nem mondok/tudok biztosra semmit.Amúgy a gyártó a HE-adapternél írja: "HE-Adapter is not for any high or average efficiency headphones"
Ananda végképp nem tartozik abba a 83-86dB-s érzéketlenségi körbe ami miatt indokolt lenne amúgy asztali erősítő kimenet használata.
Engem mondjuk minőség miatt furdal[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest