Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
p76
senior tag
válasz spati3 #73691 üzenetére
[www.hifiheadphones.co.uk]
Még nincs vám a brexitig -
gaben22
senior tag
Tegnap éjjel hallgattam pár órán át zenét aztán volt ez a látomásom . Lehet ma este kipróbálom keménydrogok nélkül is úgy milyen. Ha nem lehet ilyen irányba mozdulni akkor legalább nem költök pénzt, végülis az se rossz dolog .
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
niof
addikt
válasz gaben22 #73690 üzenetére
Az éneken a "visszhangot" zengetésnek hívják (legalábbis nem hinném, hogy reverb...), gyakran alkalmazott dolog, a stúdióban keverik így az ének sávot sokszor. Kicsit térbelibb lesz, sok éneknek (énekesnek ) "jót tesz". Tudsz ilyet pluginekkel otthon is, de az már a komplett egészet zengeti, nem biztos, hogy jó lesz. Kivéve ha DAW-ban hallgatod a zenéidet, bár azt nem gondolom...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz magickonfig #73689 üzenetére
Nem balanced-ből nem tudsz balanced-et csinálni. Ahhoz egy olyan erősítő kell, ami be/ki oldalon tudja ezt.
-
gaben22
senior tag
Helosztok, szeretnék kérni pár javaslatot merre mit nézzek. Sok EDM-et hallgatok, de sok benne az ének, zongora. Meleg hangzás, mélyorientáltság, lágy hangok nálam rendben. Analitikus, nyers hangokat nem szeretnék. Nem tudom ezt szépen leírni, de nagyon tetszik/tetszene, amikor pl. zongora szépen elnyúlik, elfut a "távolba" ahogy halkul. Éneknek van kis "visszhang" hatása, nem visszhangzik vagy ilyesmi de mégis van valami ilyen érzet. Nem tudom ezeket hogy lehet leírni vagy hogy egyáltalán ez az egész nem csak a fejemben létezik . Talán ezt hívják térnek?! Nem tudom .
Szóval ezek mentén keresnék fejhallgató erősítőt, az alábbi setup van most:
Topping D30 DAC (ez lehet majd cserélődik jobbra)
Liquid Spark
ATH-M50 és Fostex TR-X00 (alacsony impedanciás mindkettő)
fülhallgatóhoz rendes DAP-ot használok, így ez nem számítValami hibrid csöves erősítő esetleg jó választás lenne? Keret mondjuk 200 000 HUF, EU Amazon/egyéb is jöhet. Nagyon talán használt is.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
válasz funkmester #73662 üzenetére
Én semmiképpen sem ajánlanám kezdésnek a Core Audio-t. Személy szerint erősen túlárazottnak gondolom a termékeiket (pl. USB-koax konverter 550eFt-tól, DAC szintén 550eFt-tól indul és ez náluk a belépő szint).
Én vagy Bodor vagy Fapaci PC-t vadásznék a használt piacon, azokat kiépítéstől függően 100-300eFt között megkapod teljes passzív analóg táppal, órajel tuningos USB kártyával, központi órajel tuninggal, szoftveres optimalizálással, stb.
A cikkhez meg annyit, hogy pár hete egyik barátom áthozta egy régi Siemens lemez játszóját (amit ma már ingyen hozzád vágnak), hogy hasonlítsuk össze a Bodor PC-vel. Bizony volt, amiben a bakelit jobb volt, pedig filléres vagy összetákolt kábelezéssel ment, filléres hangszedővel, régi sokat használt lemezekkel. A bakelitnek volt egy természetesség a hangjában, amit a digitális vonal a kisebb Audio PC-vel még nem tud elérni.
Számomra az pedig teljesen érdektelen, hogy sok-sok millió Ft-ért mit lehet elérni egy PC-vel, főleg ha valakinek van otthon lemez játszója."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
niof
addikt
válasz magickonfig #73679 üzenetére
Nem használok splittert, egyszerűen átdugom, ha kell. Saját gyártású kábeleim vannak hozzá, Klotz-Neutrik anyagokból. Amúgy elvileg a fejeskimenetről is hajthatod. Egy darabig nálam is így volt, de mivel a hangfalak ritkábban vannak használva, inkább átdugom, nem nagy ügy.
[ Szerkesztve ]
-
magickonfig
tag
Szia!
Csak érdeklődnék a DAC és az AMP-ot hogyan kötötted összel, mivel hasonló setupom lesz a közeljövőben.
Hangfal + spartan DAC megvan és nem tudom, hogy az fejhalgató amp-ot hova tudnám kötni a legjobb veszteség és zaj mentes hang érdekében, mivel már Spartannál a trs out. foglalt a hagszorók miatt.1. DAC headphone output-> y kábel trs-rca/xlr ->AMP (van egy 2 m-es Koltz kábelem, amit fel tudnék használni ehez)
2. DAC trs output-> trs spliter ->hangfal
->TRS-XLR v. TRS-RCA -> AMPTHX
-
bkercso
nagyúr
Durva...
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
törölt tag
Én mondjuk épp fordítva tapasztaltam: a digitális forrással lett egyre jobb és természetesebb, ahogy fejlődött a láncom. Itt most úgy értendő, hogy volt egy időszak, mikor a forrás részről mind a digitális, mind az analóg ugyanaz maradt (ua. a lemezjátszó ugyanazzal a hangszedővel, hangkarral, illetve ugyanaz a CD-lejátszó). Mondjuk az is igaz, hogy itt belépő árkategóriás forrásokról beszélünk mind analóg, mind digitális esetén, szerintem ott egyértelmű a digitális fölénye. Egy össz-vissz 100k-ba kerülő analóg forrástól nem érdemes túl sokat várni egy 100k-ba kerülő digitálissal szemben.
[ Szerkesztve ]
-
p76
senior tag
-
Ribi
nagyúr
válasz fericske #73665 üzenetére
Ő is úgy indít, hogy kb a (szar) tömeg digitálist hasonlítja a (jó) analóggal.
Majd írja, hogy nem jó a digitális. Itt is nem kevésszer hangzik el, hogy kevés pénzen inkább bele se kezdjen valaki a vinylbe. És a mostanában kijönvő egyre jobb és olcsóbb digitális cuccoknak köszönhetően ez egyre "igazabb". Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz fericske #73665 üzenetére
Mert ez magában foglalja azt is, hogy ugyan arról a masterről készített digitális felvétel és lejátszó rendszer szarabb mint a bakelit verziója, ami rendzerint ugyancsak digitális anyagról van. Maga a bakelitségtől pedig nem lesz az említett írás igaz. Max ha PC speakerrel hasonlítjuk össze. Lefgőként a finom felbontás rész hülyeség.
A mérhetetlen szubjektivitás csak ront a helyzeten.Hozzáteszem, csak az első 1-2 bekezdést ovlastam és lehet az nagyon kevés.
Végén írja, hogy "Sima, torzítatlan, nyoma sincs a digitális idegességnek. El lehet lazulni."
Szóval 1 írásban cáfolja az írását. Amivel most akkor mit kezdjek?[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
"Távoli köszönő viszonyban sincs a dolog a ( jó ) bakelitről hallható természetességgel, nyugalommal, finom felbontással." és hasonlók miatt úgy hülyeség ahogy van.
-
Frogged
aktív tag
Én is feltettem magamnak a kérdést mikor régebben olvastam ezt a tesztet/cikket.
2016 óta kijött már a tovább fejlesztett verzió ami még drágább és állítólag még jobb.
Az tény hogy olvasni az utobbi 1-2 évben olyan komenteket friss tulajoktól akik CD/ LP-ről zenéltek és azt állítják hogy nem okozott minőségi visszalépést az Audio PC-re váltás.
Szerintem megér egy meghallgatást ha van rá keret vagy csak szimplán kiváncsi az ember, mióta kész a bemutató termük erre van is lehetőség.
Én nem szántam 7 számjegyü összeget Zene PC-re így nálam nem volt opció mikor forrást kerestem. -
funkmester
aktív tag
[link] mennyire lehet komolyan venni ezt az irast?
-
senior tag
válasz muszurkefal #73659 üzenetére
Szerintem nem normális, ez elméletileg bele van ragasztva, hogy ne ficánkoljon össze vissza. A "forgalmazó" csomagolási eljárása is fura, én a helyedben erre rákérdeznék nála, hogy ez most így mi ? Gondolom az eredeti Chord (Fehér vagy fekete) csomagolás/doboz az megvolt nem? Én arra tippelek, hogy csak a szállítás miatt került bele egy "converse-s" dobozva az aprított kitöltőanyaggal ?!
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
senior tag
válasz Sefter #73657 üzenetére
Elég sokáig a Holo volt a terv, de úgy néz ki, hogy ez megváltozik. Különösen a NOS/OS mód közötti különbségek érdekelnek majd benne, illetve, mivel HQPlayer-t használok, ezért a DSD 1024 és PCM1536 felskálázást is NOS módban ki fogom majd próbálni vele. Igazából ezek a tesztek a saját igényeim, preferenciáim alapján történnek, szóval semmi esetre sem szeretnék senkivel sem vitázni, hogy "minek az OS" meg "úgy jó a zene, ahogy van, nem kell azt "tupírozni" és hasonlók. (Ez nem neked szól, csak úgy megjegyeztem) Köszönöm a válaszod, hasznos infó volt számomra!
Itt a srác több DAC-al is összehasonlítja: [link]
(#73658) fericske: Most így hirtelen beleolvastam több normálisabb fórumba, és ott egyértelműen nagyon jónak mondták ezt az Ares 2-t.
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
muszurkefal
aktív tag
-
senior tag
-
muszurkefal
aktív tag
Sziasztok!
Hosszú viszontagságok után sikerült beszereznem egy Chord Mojo-t. Most bontottam ki, és nem tudom, hogy a jelenség, amit tapasztalok, az normális-e vagy sem.
Ha kicsit megrázom, akkor belül mintha mozogna benne valami. Ez normális jelenség egy ilyen szerkentyűnél? Nem a gombok zörögnek rajta, hanem belül valami nagyobb dolog mintha mozogna.
-
spati3
csendes tag
Döntésképtelen vagyok, minél többet tudok meg az Atomról és a Liquid Spark-ról annál inkább nem tudom melyik lenne a jó és még ott van a Magni 3 is ami még a kalapban van
Részletesebben le tudnád írni mik a tapasztalataid az Atom hangzásáról és milyen fülessel használod?.
Pl a tér leképzése milyen?. Volt ahol azt olvastam hogy a hangzása meleg holott máshol meg azt hogy semleges, mi az igazság? -
senior tag
Üdv Urak!
Most akadtam rá erre a kis szépségre, de úgy néz ki EU-ban nincs bolt, ahonnan rendelhető lenne. Az ára a tudásához képest "baráti". vélemény ? Ahogy nézem, ez már ARM F4 Processzor alapú USB-s megoldást használ, így a DSD1024 és a PCM 1536 is megy USB-n keresztül vele. Eléggé szemezek vele, fura módon a kétszer annyiba kerülő Holo Spring 2-vel hasonlítják össze és elég jók a visszajelzések róla.
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
Gubicaj
csendes tag
xiang sheng dac 01b - ezzel van valami tapasztalat? 20ezret megérhet?
-
Zoliee
senior tag
Bocs, csak átfutottam a kérdésed, pont az elsőhöz kéred a viszonyítást. Na mindegy, itt hagyom a válaszom:
A 4 felsoroltból nekem 3 volt/van.
Az én nad d1050-em megy kézről kézre, miután 55 ezért eladtam. 75-80-akért cserél gazdát. Talán most van a harmadik emberkénél. A hangja kicsit sötét, de volt hozzá 4 kiadott firmware, szerintem az első volt a legjobb. Az amp része szörnyű: digitális hangerőszabályzás, rettentően apró lépésben. Ráadásul fogalmad sincs hányszor tekerted körbe, semmi nem jelzi. Nincs egy ligában a felsoroltakkal, főleg az új árát tekintve.
R2r nagy kedvencem, jelenleg is az van egy nfb-11.28-al felváltva hallgatom. Papíron egy 100$-os dac/amp is megeszi reggelire, hiszen annak jobbak a grafikonjai. Ha viszont zenét akarsz hallgatni, nem a teszteket, akkor tényleg ajánlom. (még az nfb-11.28-nál is jobban tetszik)[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #73623 üzenetére
Igen, inkább pc, noti, combosabb tablet mellé.
-
p76
senior tag
válasz spati3 #73639 üzenetére
Nincs a táppal semmi gond. Persze hogy egy szuper, drágább LPS-hez hogy viszonyul azt nem tudom.
Az Atommal 2 probléma van:
1. az egész doboz és az összes csatlakozó, kezelőszerv elég olcsó minőség, ezen spóroltak hogy tartsák a 100$-t
2. mivel az Atom teljesen transzparens, rögtön megmutatja hogy milyen rossz a forrásAz Atom egy nagyon tiszta, részletes, analitikus hangú erősítő. Én csak azért tartottam idáig mert jól lehet vele tesztelni meg lusta vagyok eladni. Egyéni ízlés dolga hogy én jobban szeretem a Loxjie P20 kellemes "csöves" hangját.
-
r0b1
tag
Sziasztok!
Ezek a Massdrop-os SDAC + CTH/Liquid Carbon X (~90k/140k) kombók minőségileg hogy viszonyulnak mondjuk egy közel hasnonló árú Audio-GD NFB 11.28/R2R 11 (~120k) vagy NAD D1050-hez (~80k)? Nem feltétlenül a különbségekgre vagyok kívámcsi, mert még nincs meg hozzájuk a fejes, hanem csak arra, hogy egy ligában játszanak-e, ahol csak egyéni preferencia dönt vagy egyértelműen jobb az egyik a másiknál?
Köszi! -
p76
senior tag
válasz fehér_ember #73638 üzenetére
Octogon Audionál 2 Focal, Audiotechnika, Sennheiser HD700,660S,800
Sennheisernél HE-1,HD600,660S,800S,820
Basys(?)nél Pioneer MASTER1, Meze Empyrean meg Bose-k -
-FLY->
őstag
Lehet hülye kérdés, de felteszem.
Közvetlen monitor alá/mellé rakható dac-amp, illetve tök mindegy az elhelyezésük, nem vesznek össze semmivel? -
ribizly
veterán
De. Ez pontosan így van. Sok tesztet azért nem szabad készpénznek venni, mert az esetek nagy részében nem megfelelő forrásról hajtották. Ebből a szempontból is érdekesek Z és metal571 review-i.
Az egyik kb. videónként máson, de legalább néha az adott fejes igényeinek, karakterének megfelelő forrásról tolja alá a zenét (bár megkockáztatom, hogy előtte azért már jól felkészül, szóval nem csak azon hallgatja meg, amit éppen a videóban látunk), a másik meg mindig ugyanazon a nem túl high-end (Schiit Modi3 + Magni3 páros) hallgat meg mindent és az alapján véleményezi. Egy biztos: metal571 legalább fejesenként tud különbséget tenni, viszont simán lehet egy zseniális fejes azon a láncon csapnivaló. A másik, ami kivetnivalót találok metal571-nél, hogy mindenáron EQ-zni akarja a dolgot, hogy "tökéletesítse", de az sem úgy működik.
Ugyanez a helyzet az írásos elemzésekkel. Mindenki azon tesztel, amije éppen van. És ritkán van olyan elemzés, ahol több láncon hallgatják össze a fejest rendesen.Én ezt a torzítás mizériát nem annyira szeretném firtatni. Ha most leültetnék 10 tapasztalt embert egy R2R-11 + HD58x társaságába, akkor meg nem mondaná egyik sem, hogy annak bármi gondja volna. Sőt. Sokan átszellemülve távoznának. És mondom ezt úgy, hogy nem egyszer futottunk már neki összevetni a tudását és sok más lánc hollott el a harcban. Kis túlzással egész otthoni zenehallgatás az átverésről, megvezetésről szól, mert egyik esetben sem fogod visszakapni azt amit egy koncert nyújt és egyik esetben sem fogod onnan hallgatni a zenét, ahonnan felvették (mikrofon elhelyezésekre gondolok). Innentől kezdve azon rugózni, hogy mi mennyire adja vissza a valóságot szerintem felesleges.
Elég fejest és láncot próbáltam ki, hogy tudjam akkor jó a dolog, ha hagyja magát hallgattatni. Amint ezekkel van az ember elfoglalva, akkor ott valami gond van. Viszont olyanról még nem hallottam, hogy valaki azért dobta volna a "torzítós" R2R-11-ét, mert zavarta a hangja. Inkább olvastak valamit valahol és beette valamilyen ellenérzés a fejükbe magát.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
borix
őstag
válasz ribizly #73637 üzenetére
Szerintem jól mondta. Hallás után van az mikor komolyabb fejeseket lehúznak mert valakinek pl a gyengébb hangja szimpatikusabb. Az is igaz, hogy a pontosabban visszaadott zene sokaknak meg hosszabb távon zavaró.
Nem értek hoztá de aki pl kiad több millát zenei cuccra az már valamit el is vár érte nem? -
p76
senior tag
Hifi show
Nekem ezek tetszettek:
- Pioneer SE-MASTER1 fejhallgató + Pioneer U05S DAC/AMP
- Lars&Ivan THA-21 csöves DAC/AMP + ENIGMAcoustics Dharma D1000 hibrid fejhallgató <- de ebben nem vagyok biztos hogy ez volt, ha valaki a Muzix szobában jár, írja meg mi van rádugvaDe elég nagy zaj volt minden helységben szóval lehet hogy nem is így van
-
ribizly
veterán
válasz -FreaK- #73631 üzenetére
Alapvetően elment ez a beszélgetés már a nagyon nem megfelelő irányba. Nem értek egyet Veled és több másik kommentelővel sem, akik mérésekre alapozzák, hogy mi jó és mi nem. Ilyen alapon egy fényképező akkor lenne jó, ha a lehető legnagyobb felbontásban tudna képet készíteni. De ez sem igaz, mint azt tudni lehet. A "torzítás" meg a "előadó/hangmérnök eredetileg megálmodott" dolgokkal meg csak az a gond, hogy ezek megint egyedi (emberi) tényezők, amit nem lehet számosítani és így mérni sem. Szóval nem érdemes egy beszélgetésben érvként felhozni.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
fericske
addikt
válasz spati3 #73630 üzenetére
Klotz, Cordial, Roland Black olcsó, jó kábelek, amiket Bodz is mondott. Drágábban én Atlas Superior Integra-t mondanék árában, Audioquest, Qed, Chord kábelek ellenében.
(#73631) -FreaK-
Nem egyszerű csak füllel sem. A szinergiától eltekintve beleszaladok, hogy egyszer tetszik, máskor meg elmegy egynek, nem úgy érzem, gondolom mint máskor.
A többszöri hallgatózás szükséges, ha nem tudok huzamosabb ideig együtt élni vele, hogy kialakuljon egy objektívabb kép.
Csak a számok, mérések.....Ha valami érzelmek nélküli robot volnék, akkor működhetne, hogy azt vegyem figyelembe.
Ha nem tud érzelmeket közvetíteni, bevonzani a produkció valamilyen szinten, akkor mindegy milyen szuper speckója van.
Úgy gondolom a Tökéletes másik meghatározása az Unalmas.[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz Polllen #73597 üzenetére
+ Zoliee:
Fura dolog bizony, hogy miért hallja valaki jobbnak azt, amikor egy egység beleszól a hangzásba, és torzítja azt amit az előadó/hangmérnök eredetileg megálmodott, azzal szemben amikor valami tisztán azt adja vissza.
Ez ugye a fülnek kellemes torzítás.
Én pl. nem támaszkodnék a saját fülemre sem, hogy két dac között különbséget tegyek, de ugye különbözőek vagyunk, a legtöbb ember azt mondja, hogy az a jó amit ő jónak hall, és mindegy hogy mit csinál közben a jellel eszköz (meg a képzelete).(#73599) Zoliee
(#73604) OPiiPO
A látszólagos ellentmondásra az a megoldás, hogy R2R-11-nek igen nagy teljesítményt tud leadni az erősítő része, a T20rp mk3 meg az egyik legtöbb teljesítményt igénylő fejes a piacon (a HE6 még durvább volt anno azt mondják), így ez tudta először meghajtani igazán, annak ellenére, hogy a dac része mit csinált. Jól meghajtotta a fejeseket persze, de semmi olyat nem hallottam benne ami különleges R2R hangzásnak számítana. A HD58x-et is szépen "megmozgatta", ajánlottam is már, ahogy más is. Most már nem tenné, hozzá teszem.
Viszont volt egyszer egy számnál pl. amikor jól hallhatóan betorzított a mély tartományban a T20rp-vel, néztem is nagyokat, hogy ez most mi volt, valami csatlakozás kilazult, vagy mi történt?Ettől függetlenül, ha előtte látom a méréseket, nem is vettem volna meg, és továbbra is az a véleményem, hogy füllel különbséget tenni (vagyis füllel mérni) az eszközök között kemény dió és én inkább nem is hagyatkoznék a hallásomra, amikor abba még az is bele szól hogy mennyire vagyok kipihent, vagy a tudat, hogy mennyi volt az ára az eszköznek amin épp hallgatom. Meg még akár az is, hogy mit ettem reggelire, kis túlzással...
(#73600) Bodz
Azért néha igazuk is van (szerintem), nem fekete/fehér ez sem. Persze az nem mindegy, hogy milyen stílusban írják le a véleményüket. A szélsőségeket meg agressziót én sem szeretem. Ilyet meg itt is találni azért, csak pont a másik táborból.. -
RetepNyaraB
veterán
válasz fehér_ember #73621 üzenetére
Köszi, @Zolee-nak is. Akkor kiesik.
kékfog telefonról (sony xm3), nagyon jól szól. Vezetéken maradtam a vintage DT550 vonalon. Csak a dac/amp kérdés fúrja mindig az oldalam."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
spati3
csendes tag
válasz fehér_ember #73619 üzenetére
Egyenlőre még nem döntöttem el de idővel lehet beszerzek mind a két fajtából.
Az Alin ezt néztem: [link] -
-
Zoliee
senior tag
válasz RetepNyaraB #73620 üzenetére
A kínált eszköz fotójának bal alsó sarkában mindig ott az EU-s zászló, továbbá a leírásban is feltüntetik.
-
fehér_ember
addikt
válasz RetepNyaraB #73620 üzenetére
Ez nem eu-s oldal, úgyhogy vám az lesz.
Amúgy ez a méret is még elmegy, csak hát megint az a fránya huawei mobilom (ki tudja mennyire működne vele együtt).
Az M8-at hallottam s4tch fórumtárs jóvoltából, az tényleg elég jól szólt, eléggé közelítette a adl gt40α-mat; úgyhogy valószínű ez is OK. Bár ha a huawei-nek köszönhető vacakolgatást leszámítom akkor a hidizs dac-cal is elvagyok, főleg fülessel. Az ultrasone fejes viszont tény hogy többet kívánna.Te amúgy kék fog vagy már, vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz spati3 #73618 üzenetére
Kettő/három: Harmonic Technology Precision Link, Furutech CA-22pa; Harmonic Technology Pro Silway II (de ez utóbbi már más, mivel itt csatornánként a 2 monokristályos réz drót mellett + 2 monokristályos ezüst drót is fellelhető). De ezeket amúgy mind hangfalas rendszerhez használom.
Nem tudom a drágább miért drágább (keresztmetszet, kábel szigetelő anyaga, kitöltő/csillapító anyag megléte-hiánya ... ), de nem muszály a drágábbat venni. Viszont olyan külső átmérőre (mint a linkelt 8,5-es/ek) tényleg érdemes szétnézni, hogy van-e elfogadható áron normális minőségű rca dugó (már ha azokon gondolkozol).[ Szerkesztve ]
-
spati3
csendes tag
Igen, és még az is érdekelne mennyire fontos egy tápszűrő illetve maga a táp, vagy amit adnak hozzá(magni 3, jds atom, liquid spark)nem érdemes lecserélni?.
fehér_ember: Van többfajta mono kristályos kábeled is? csak az összehasonlítás miatt. Érdemes e drágábbat venni belőle vagy annyival nem ér többet?.
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #73616 üzenetére
Az imént mutatott/linkelt "tiszta" ezüsttel (ha jól vettem le) meg még nincs egyáltalán tapasztalatom. Szóval olyat csak kisérletezős kedvűeknek
-
fehér_ember
addikt
válasz spati3 #73612 üzenetére
Általában tisztábban, fedetlenebbül engedik át a tartalmat.
Nem alis vásárlást gondoltam elsősorban. Igazából kácsánál is vannak ilyesmi kábelek: 1; 2 bár ezek nem vékonyak, szóval annyira nem lehetnek rugalmasak és dugókat is nehezebb rájuk találni.
Na hogy most ezt megláttam, ez nekem is megtetszett ; igaz hogy nagyon vékony, de talán még készülék összekötőnek is megtenné (természetesen 2 külön vezetékkel és külön-külön 2-2 ér összefogva a pozitívnak és a testelésnek).
De vegyél nyugodtan egy ajánlottabb rézkábelt, azért nem katasztrófa ha nem monokristályos.[ Szerkesztve ]
-
-
Tin
veterán
High gain-el 12 óra az gyilkos. Nekem 9 óra az optimális, sose szerettem ha ordít. De nem torzít feljebb se.
Csak ugye mindenki mondta hogy ez egy erőmű, gondoltam akkor elég a Low gain:)
Bodz: dt770-hez bőven elég a Low gain nálam is, meg az m40x-hez is. Kösz mégegyszer a tippet!
-
Bodz
nagyúr
Elérhető lett megint a Centrance Dacport HD.
Kicsi, erős, olcsó. Hasonló mint a Dacportable (bár lehet az sem hallottátok többen), csak nincs pl akksi.[ Szerkesztve ]
-
spati3
csendes tag
válasz fehér_ember #73611 üzenetére
Egy fél méter is bőven elég, viszont ezek a monokirstályos kábelek nem olcsók, még alin is 11000 ft és ettől már csak drágább van.
Mennyivel lett jobb a hangminőség az ilyen kábelekkel? milyen pozitivumokat tapasztaltál? -
senior tag
válasz Zoliee #73606 üzenetére
Ezek szerint a srác nem "lopta" soekristől, vagy én értelmezem rosszul ?
soekris : "That chinese person actually got inspired from my dam1021 module launched in 2014, nothing wrong with getting inspired from other designs, I do that myself....
A fun detail, the designer from airist talked about they demoed their DAC in 2015, before the chinese design existed.... The only problem with that is that demo used one of my dam1021 modules"日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
OPiiPO
veterán
válasz Zoliee #73599 üzenetére
2018-09-26 22:25:53 (#64906) -FreaK- Én kérdeztem a Gustard-ot, de végül lemondtam róla az ára miatt és lett az R2R-11. Tegnap megjött és nagyon tetszik
vs
2018-12-21 12:25:43 (#67327) -FreaK- Review and Measurements of Audio-gd R2R11 DAC & Amp Ez elég tragikusan néz ki.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Bodz
nagyúr
válasz spati3 #73589 üzenetére
Emlékeim szerint az X-Fivel pont hogy brummogó, túltolt mélye volt a 990-nek a kontroll hiánya miatt (nem tudja rendesen meghajtani).
Hm, hát talán haladunk valamerre. Ha kell egy kicsit húsosabb mély erősítő szinten is, de a minőségről sem szeretnél lemondani, akkor lehet a te barátod a Monolith Liquid Spark.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest