Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftiii
csendes tag
válasz pendre54 #74881 üzenetére
Szerintem nem jó úton jársz. A Teac-nak elég jó fejes erősítője van. Nem ebben az arkategoriaban fogsz érdemben jobbat találni.
Ha elfogadsz egy jótanácsot gondold meg, hogy mit szeretnél pontosan. Az én eddigi tapasztalataim szerint:
Ha csak mást szeretnél:
A fejesek között sokkal nagyobb a különbség mint az erősítők között inkább ott keresgélj. Az erősítők között is lesz különbség, de közel sem akkora.
Ha lényegesen jobbat szeretnél mint a Teac erősítője, akkor az a használtan 150-200 ezres erősítők között lesz, alatta nem nagyon.
Illetve a fejes azért nagyon fontos, mert ahhoz kell az erősítőt választanod. Sokkal fontosabb az erősítő és a fejes összhangja, mint bármi más.A saját tapasztalatom alapján:
Nekem most egy Violectric V200 van mögötte, az lényegesen jobb, mint a beépített, de nem ég és föld a különbség, csak tisztább és jól megfogottabb egy picit és dinamikusabb, de ez utóbbi már inkább a más mint a jobb kategória.Én nagyon kíváncsi voltam az R2R11 re de kb azonnal hallatszott, hogy nem egy kategória a TEAC-kal a Denon D7200-al hallgatva.
Ennek ellenére pl a Hifiman HE560- at jobban szerettem az R2R11-el.
Szóval sajnos nincs más megoldás, mint keresgélni és kísérletezni, de a Te Beyered nem annyira szélsőséges füles, ha abból szeretnél sokkal jobbat kihozni, az a zsebbenyúlós megoldás felé visz.
A fülesezés és az audio általában sajnos technikai sport
-
funkmester
aktív tag
zeal edge lecsereleset fontolgatom. sm e50-el haszsnalom. a kinezett kutyu ibasso dc02. egy velemenyt talalta ma forumban. azon kivul valaki esteleg? erdemes-e, elorelepes stb
-
metrion
aktív tag
-
borix
őstag
válasz kecstama #74885 üzenetére
Milyen x ezer pluszköltségről beszélsz? A vám lett volna 50 dolcsi körül de annyival meg olcsóbb lett volna az akció + első regisztrációként -20 dolcsi lejött volna.
Szeretek én is variálni más is de van egy határ.
Mellényúlni?
Az olyan típusú emberek szoktak rendesem mellényúlni már megfigyeltem aki agyon bonyolítja variálja a dolgokat.
PL hetekig variálnak valamin nagy nehezen döntenek majd egy üzletbe az eladó rábeszéli őket egy termék megvételére, hogy az mennyire jó. Amit majd megelégedéssel használnak. A fórumon meg a fejüket verik a falba az emberek, hogy nem erről volt szó, miért pont azt a szart...[ Szerkesztve ]
-
kecstama
tag
Pár hét +X ezer plusszköltség : ), de oké akkor megpróbálok máshol véleményt kérni, gondoltam van itt valaki aki hallotta már, vagy ismeri stb, tudom mostanában "unatkozok", sokat írok, csak szimplán nem akarok mellé nyúlni az első nagyobb vásárlásnál, bocsi ha zavartam, "viszlát"
-
kecstama
tag
Meguntam ezt a Balanced dac vadászatot, "sehol semmi", viszont kipróbáltam ezt a 300ft-os Tidalt és eléggé meglepett az eredmény. Kíváncsi vagyok egy rendes daccal mit produkál.
A már egyszer említett Bodor- Audio féle DACról mi a vélemény?
Vagy más, kisebb megoldás hasonló árba? (Max 100 ha tényleg jó)(MQA - PCM között mekkora különbség lehet? Megéri MQA-s dacot keresni?)
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy AudioQuest Dragonfly Black-et lehet használni egy 2.1-es rendszerrel? Alaplapi hangkártyát szeretném kiváltani és tetszik, hogy USB-s. Nem akarnék hangkártyát a gépbe.
Lehet ilyet vagy csak fejhallgatókhoz jó?
-
addikt
Erről az új Schiit Asgard 3-ról kinek, mi a véleménye? A marketing szerint, a jóval magasabb kategóriába tartozó Jotunheim, és a Lyr 3-ban lévő erősítő modulokkal van szerelve. [link]
Alig pár hónapos ez a 3-as verzió, teszteket nem igazán találni róla.
Szórjak én ki ennyi pénzt erre a cuccra, az UD-503 mellé?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
-FreaK-
veterán
BLACK FRIDAY :::
>>EarStudio ES100 (MK2) is $74 (-$25 off) [ https://amzn.to/2P0wERJ ]
>> https://dekoniaudio.com , 20% off CODE = "HFBLKFRI"
>>Topping DX7 Pro is $520 (-$80 off) [ https://massdrop.7eer.net/k3AGd ]
>> NEW Magni 3+/HERESY is $99 [ https://www.schiit.com/products/magni-1 ]szerk.: késő bocsi, 19 órája voltak ezek kirakva
[ Szerkesztve ]
-
Alex123
senior tag
válasz Alex123 #74877 üzenetére
Egy időre elköszönök, van mit olvasgatnom, pl.: DSD vs FLAC
Remélem még idén megérkezik a DAC és akkor majd beszámolhatok a kezdetikudarcokról,meglepődésekről, élményekről, stb...Addig is köszönöm az eddigi segítséget/hozzászólásokat, Sziasztok!
-
RetepNyaraB
veterán
Elvileg direkt kapcsolat, nekem belső kártyánál mégis elég jelentős különbség van az asio javára, nem értem, miért. Külsőnél meg (eddig) nem használtam a hangerő állítás hiánya miatt. Véletlenül úgy felejtem és vagy a fejem szakad le legközelebb, vagy a hangszóró membránt köhögi ki a cucc a padlóla le.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Bodz
nagyúr
Ó, úgy látom ez eldőlt. Akkor nem is agyalok tovább.
(#74871) RetepNyaraB: Asio4All. De az minden csak nem stabil. Nekem elég rossz tapasztalataim vannak vele.
Alex123: Első körben nem szükséges drága kábel, usb izolátor, ferrit, semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Alex123
senior tag
válasz RetepNyaraB #74871 üzenetére
A hivatalos oldal szerint kell neki egy FiiO USB driver, na ha megérkezett majd "küzdök" vele...
-
borix
őstag
válasz RetepNyaraB #74871 üzenetére
Elvileg a wasapi is megtenné de az megjelenik a Win 10 hangerőkeverő résznél jól gondolom így még nem közvetlen a kimenet?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Alex123 #74867 üzenetére
Ebből flém lesz, má látom
Ha a dacnak van asio drivere, akkor azt kell majd felrakni leginkább. Van valami általános, hekkelt verzió, talán Bodz tudja, vagy valaki itt linkelgette egyszer. Problémás esetre.
Lejátszó foobar+asio plugin a budget, jRiver a drága (vagy akár ingyenes, khm.verzió. Meg van még rakás asio képes lejátszó. Ez a kettő elterjedt és jó. Beállításokat végtelenségig lehet részletezni."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Alex123
senior tag
Rendben, ez a kábeles megoldás nem is rossz ötlet... , usb-s téma ezennel lezárva...
Találok valahol egy átlátható/viszonylag könnyen is értelmezhető leírást/útmutatót, hogy mit kell beállítanom a számítógépen (ASIO-hoz), milyen szoftveres lejátszó javasolt, stb, hogy amíg ideér a Dac, már fel legyek készülve és csak beüzemelni kelljen a technikát meg hallgatni a zenét? - elnézést, hogy sokat kérdezek de most kezdek még csak ismerkedni ezzel és hát halvány elképzelésem sincs sok mindenről...Még!
-
Alex123
senior tag
Pontosan ezt fogom tenni...
Eldőlt, nem vacillálok tovább, K5 Pro Dac lett a kiszemelt.lesz mit olvasgatnom, úgy látom: "USB-n keresztül ASIO-t használva kezdésnek"
És igen, így utána olvasva marad az USB to USB kapcsolat az S/PDIF helyett...
A Dac-hoz mellékelnek is amúgy egy usb kábelt (zavarszűrős) ferrit "rátéttel" De, ehhez kapcsolódóan mégis lenne kérdésem/kérdéseim:
(SDR digitális rádiózásnál használtam már ilyen usb kábelt és nem voltam megelégedve vele, mert a számítógép felől rendesen jött az elektromos zavarás-gondolom a hálózati és egyéb jelforrásokból... ezért ott vettem egy nagyobb ferrit gyűrűt és azon jó párszor áttekertem az usb kábelt, hogy még jobban csökkenjen a zaj..., meg nem szűnt teljesen de jelentősen csökkent, amit a monitoron is láthattam a jel megjelenítésekor.)- tehát, itt is próbálkozhatok ilyen "sufnituning" megoldással az usb kábelen vagy - és ezt még nem próbáltam - szerezzek be egy már fentebb is belinkelt usb zavarszűrőt?
- azt jól gondolom egyébként, hogy maga az usb-n továbbított digitális adatfolyam sem a ferrites megoldástól sem a digitális szűréstől nem sérül csak a hálózati zajok csökkennek velük?
[ Szerkesztve ]
-
Alex123
senior tag
Jókat olvasok én is róla FiiO K5Pro , eddig ő a kiválasztott. Köszönöm!
A pc alaplapjával (GA-H55N-usb3) mivel javasolt összekötni a DAC-ot?
1. USB to USB kábellel (+ beiktatni egy zavarszűrőt pl.: USB Isolator Board Audio Noise Eliminator
vagy
2. az S/PDIF kimenettel ?
(itt nem jelentkezik zaj és ez még "szűz" adatfolyam, nem nyúlt bele a hangkártya?) -
borix
őstag
válasz Alex123 #74855 üzenetére
Az K5 pro amit néztél és viszonylag új termék még.
Itt nem nagyon volt még senkinek nem ismerik.
Külföldi teszteket, hozzászólásokat olvasgatva kiegyenlített semleges hangzást képvisel enyhén melegebb hangzással, hosszabb távon hallgatható bármilyen zenei stílushoz. Az erősítő része bőven elég a fejes meghajtásához. Kint az árkategóriájában talán az egyik legjobbnak mondják mostanában. Nálunk 60K lesz az ára ha ideér valamikor.[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Oehlbach kábelek igen jó áron vannak itt. Ha elég az 50CM akkor most -46% Oehlbach NF 1 Master 50, [link] ha hosszabb kell akkor meg -64%Oehlbach Audio SL 200 [link]
-
Samtya
senior tag
válasz Piftuka #74816 üzenetére
Először ki kellene próbálnod/letisztázni, hogy csak az AC3 SPDIF bemenetet használva be tudod-e állítani úgy a készüléket (DTT2500), hogy számodra megfelelően működjön (akár üzemmód váltással, olvastam a manualt, de eléggé lefárasztott).
Ha nem lehet, akkor megpróbálhatod, illetve először inkább átgondolhatod a régi hangkártya megtartását egy PCIe to PCI adapterrel.
Vagy gépházon belül moddolsz és megpróbálod elhelyezni a hangkártyát, például [ilyen adaptert] használva, vagy kiteszed házon kívülre [egy ilyennel]. Hosszabb USB és egyedi SATA kábellel akár elrejtve vagy bedobozolva (szellőzést azért kialakítva).
Persze előtte tájékozódj, hogy megy-e az OP rendszered alatt, mert én nem garantálom, csak ötletelek. -
-FreaK-
veterán
BLACK FRIDAY :::
>> SMSL SP200 THXAAA888 is $261 (-$29 off) [ https://amzn.to/34wSpPF ]
>> KEF LS50 is $900 (-$200 off) [ https://amzn.to/34wxz2O ]
>> FiiO Q1 MkII is $89 (-$20 off) [ https://amzn.to/34HW78U ]
>> Xduoo XD-05+ is $234 (-$26 off) [ https://amzn.to/35KH1zE ] -
Alex123
senior tag
Előzmény
(füles eldőlt, DT 770 Pro 250 ohm lett nagyon akciósan)
A DAC-on gondolkozok még hozzá, hogy az alábbi 3 közül TI melyiket javasolnátok?FIIO K3 vagy K5
esetleg Micca OriGen G2 ?+ usb to usb leválasztó a DAC és a PC közé, pl. ez:
USB Isolator Board Audio Noise Eliminator ? -
kecstama
tag
válasz verybigboy #74852 üzenetére
Igen, nekem is nagyon bejött vélemények stb. alapján, "legrosszabb esetben" vámmal stb mennyire jönne ki a vége?
-
kecstama
tag
Első verzió, 80-90 közt ha jól emlékszem.
Mellesleg igen, attól függetlenül tetszenek, viszont az SMSL még mindig ""jobb"", árban is, terv szerint a fejes rész külön lenne stb. de hát ha nincs akkor nincs
gondolkoztam hogy veszek valami ideiglenest, de a csávó 2 napja nem válaszol, kíváncsi lennék mit tud egy USB C - Jack átalakító méretű dac kemény 2 e. forintért
-
verybigboy
senior tag
Nekem 11.11.-én megrendelt SMSL SU-8 már az országban van, hogy megfizettetik-e a plusz költséget nem tudom, de én aliexpress-ről rendeltem ... mert amazon-ról is kínából jött volna, szóval tökmindegy, így is, úgy is lehet plusz költség.
Én nagyon bízok a termékben, igazán rosszat róla sehol nem hallottam, írtak, sőt.
-
Ribi
nagyúr
-
kecstama
tag
válasz OPiiPO #74841 üzenetére
Ahogy néztem, mindig a mérésekre támaszkodnak, viszont nem csak az R2R modellekre mondták, úgy általánosságban. Számomra érdekes hogy csak SMSL/Topping, hasonló kínai gyártók termékeit ajánlják. (pontosabban ott is tervezett cuccokat, mi nem kínai már? )
Viszont ott említett valaki ilyesmit hogy: "Nem az számít miből van, mennyi anyag van benne, milyen technológiát használ, a lényeg az amit kiad magából"
Ez eléggé megfogott, igaznak igaz, de attól még hogy jól szól lehet hogy csak 1 évig fog az "occó" kondik miatt
-
OPiiPO
veterán
válasz kecstama #74840 üzenetére
Az AudioScienceReview cikkek és az R2R technológia közt antagonisztikus ellentét feszül, csak jelzem. Freak szerint objektíven szar a R2R technológia, bkercso szerint nem ennyire egyértelmű a helyzet.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
kecstama
tag
audiosciencereview-en elég egyhangúan leszavazták az Audio-GD cuccokat, "pedig már beleéltem magam"
Lényeg a lényeg, sehol sem találok eu-n belül SMSL SU8-at, Amazon nem szállít, máshol nem is nagyon van.
Más opciók? (Lehet maradnak az unbalanced cuccok )
Edit: Parasound Zdac?[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
Keress rá, sokszor volt téma - kb. mindig használt cuccot veszek meghallgatási opcióval, szóval ez nekem eddig nem okozott problémát. Pro tipp: fejhallgatós talikon is sok mindent meg lehet hallgatni, mostanában is volt egy.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Bodz
nagyúr
válasz Alabástrom #74836 üzenetére
Fogalmam sincs. Csak belinkeltem mert valós akció, hátha érdekes lesz valakinek. Ha a hangja oké, akkor igazából jó ár egy wifis, szimmetrikus dac-ért, amiben állítólag egy használható fejes erősítő is van.
DX3-ból csak az új verzió kapható már, amihez nem volt szerencsém. A fejes erősítő szarabb lett elvileg, a dac rész javult. Utóbbira azért rá is fért. Az első generáció viszonylag gyenge pontja volt. Azt azért könnyedén elfenekeli a D70.
Én mindig szimmetrikust használok készülékek összekötésénél ha van rá lehetőség. Ez az elvi jobb mint te is tudod. Az már más kérdés, hogy a valóságban ebből mennyit tapasztalsz. Van amikor adott dac, erősítő megtáltosodik tőle, van amikor nem. Ki kell próbálni, máshogy nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
Alabástrom
senior tag
És a Topping DX3 PRO kontra D70-ről mi a véleményed? Minőségben és karakterben mennyire más a kettő?
Illetve a DAC és AMP közé érdemes XLR kábelt venni a sima RCA helyett? Sehol máshol nem szimmetrikus a láncom...
[ Szerkesztve ]
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
Bodz
nagyúr
Most látom, elég akciós a Yulong ADA1 a franciáknál.
-
Bodz
nagyúr
válasz Alabástrom #74833 üzenetére
Látod ezt nem tudom. Nem találkoztam még a DX7 Proval. Csak a nyilvánvaló különbségekkel vagyok tisztában (más dac pl). Sima D70 az van az egyik ismerősnek, teljesen korrekt darab.
-
Bodz
nagyúr
válasz Piftuka #74816 üzenetére
Ha jól értem akkor csak a spdif bemenetet használva normálisan működik, tehát a sztereó sztereó, az 5.1 az 5.1. A DIN az extra, egyedi megoldás a történetben, amivel nem sok mindent fog tudni kezdeni bármilyen "szabvány tisztelő" eszköz.
Egyébként a sztereót 5.1-re szétdobni értelmetlen, de most nem ez a téma, tudom. -
Bodz
nagyúr
válasz Alabástrom #74810 üzenetére
Elég lenne neked akkor a Topping D70 BT is.
-
gaben22
senior tag
És DHL esetén + 7-8000 kezelési költség . Drop már többször küldött nekem DHL-lel. Mondjuk azt is érdemes megjegyezni, hogy léteznek "anomáliák", nekem is átment már Dropról DHL-lel csomagom valahogy mindenféle ktsg nélkül pedig még vámköteles is lett volna, nem csak ÁFA...
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
kecstama
tag
Megakadt a szemem egy SMSL SU8 + SH8 kombón ~80ért.
Drop-ról rendelt már valaki? Vámmal is számoljak
-
Alabástrom
senior tag
-
bkercso
nagyúr
válasz Alabástrom #74803 üzenetére
Olyat vegyél, ami jól szól! Jó lenne összehasonlítótesztet olvasni, ahol zenével meghallgatták olyasmivel, amit ismersz. Így talán el tudod helyezni a hangját.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
kromatika
veterán
válasz Alabástrom #74810 üzenetére
Elvárásaidnak igen csak meg felel a Topping dx3. Bár neked nem kritérium a fejes erősítő,de gondolom nem baj ha van.
-
duo
addikt
nos igen. ha a hangjukban nincs erdemi különbség akkor jogos. mondjuk most a 110 az 7 ezerrel drágább. a lindy meg egy 10-essel dragabb a spartan A-tol. (bar eredetilrg sokkal dragabb) kérdésem hogy ott meg nem a távot meg az optikai csatolot, meg a kijelzot fizetem meg?
egyebirant utanajartam: a linuxxal nem lesz gond egyik esetben sem...
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
-
Piftuka
veterán
"Hát az ilyen egyedi megoldással csak a szívás van. Így gondolom ami sztereó az marad is sztereó."
Ezzel azt mondod, hogy nincsen olyan külső eszköz, amely segítségével a DTT2500 hangfalszettet ugyanígy, tökéletesen ki tudom használni?
Az új számítógéphez vennem kell egy új 5.1-es erősítőt/hangfalszettet is?"Aquila non captat muscas."
-
-FreaK-
veterán
válasz -FreaK- #74812 üzenetére
SMSL SU-8 Version 2 DAC $250 helyett $170 - Drop.com
(Drop-on érdemes még körül nézni sok minden le van árazva)
LOXJIE P20 Full Balance Tube Amplifier Headphone Power Amplifier (Red) - $80 - Amazon
(ez népszerű itt is ha jól rémlik)[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz Alabástrom #74813 üzenetére
Usánka, 710 Sansome St., San Francisco, CA 94111
-
-FreaK-
veterán
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék ismerkedni a DAC technikával:
- számítógépről otthon küldeném a jelet a DAC-ra és ahhoz egy vezetékes fejhallgató párosulna, zeneileg "mindenevő" vagyok.Olvasgattam teszteket, véleményeket és teljesen összezavarodtam már...,
Ezért segítséget/ajánlást szeretnék kérni komplett összeállításra (DAC+fejhallgató) max. 100 ezerig. (akár privátban is).
pl. ilyenre gondolok, hogy
beyerdynamic DT 880 Premium Edition 250 Ohm
+
FiiO E10K USB DACNagyon köszönöm előre is a segítséget!
-
Alabástrom
senior tag
Fejes erősítő nem kell, táv nem árt, de meg vagyok nélküle, hangzásra szeretem a semleges, teres, részletes hangzást is, vagy ha ettől eltér, akkor inkább a meleg, kissé folyékony irányába a bejövős. Elsősorban akkusztikus hangszerek, kedvencek a zongora, hegedű, énekhang, zenei stílusra főleg kamara, néha könnyebb pop, még ritkábban jazz is, de ezekkel együtt azt sem szeretem, ha mélyhiányos, vagy töketlen, szétkent a mély.
De összességében a DAC szerintem nem kell, hogy túl nagy egyéniség legyen, inkább semleges, stílusoskodni ott van a többi komponens...
ja, és előny, ha van benne jófajta bluetooth, néha használom, és szeretek spórolni a komponensek számával.
jajaja, és a "csöves hangzás" is bejövős, bármi is legyen az...
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz Alabástrom #74803 üzenetére
Milyen szempontok alapján? Mérés, hang? Ha előbbi a te asztalod, akkor lehet meg is találtad a tökéletest.
Kell fejes erősítő, táv, akármi? Hangzásra valami elképzelés?[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Elvileg a két Spartan közös alapokra épül. Ha csak a dac és fejes erősítő részt nézzük, akkor nem feltétlen éri meg a 110 a felárat. Olyan funkciókat fizetnél ki amikre semmi szükséged. De csak hangosan gondolkozom. Nem biztos hogy így van.
A 20k/db kábelt is átgondolnám. Faragjunk belőle, az így nyert összeget meg csapjuk a dac árához. Pl az emlegetett neo megoldás lehet.
-
kecstama
tag
válasz Alabástrom #74805 üzenetére
Azt nem tudom melyik az újabb, a Pro-n több funkció van, hangban nemtudom mekkora különbség, de a "Pro" biztos utal valamire
[ Szerkesztve ]
-
Alabástrom
senior tag
válasz kecstama #74804 üzenetére
Hmm, rosszul tudom, hogy a PRO újabb/jobb, mint az S?
elvileg ennyivel más:
ESS flagship ES9038PRO DAC chip, an IIS input, and a 4.4mm balanced output. It also comes with Bluetooth 5.0 functionality and support LDAC HD audio, aptX, and aptX HD audio among others[ Szerkesztve ]
-
Alabástrom
senior tag
ide is...
Sziasztok!
Tannoy Revolution XT 8F dobozok és Electrocompaniet ECI-4 erősítő elé milyen DAC-ot ajánlanátok? (a forrás jelenleg egy rPi + HifiBerry Digi) Puszta utánaolvasás alapján a Topping DX7 PRO a kiszemelt, ezt ismeritek? Vagy ennek az árából (600 EUR) lehet jobb használtat venni? Egyáltalán érdemes használt/régebbi DAC-ot, vagy a technika gyors fejlődése miatt inkább valami friss ropogósat?
Köszi!
LaciAmikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest