Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNNIA1920

    őstag

    válasz funkmester #73662 üzenetére

    Én semmiképpen sem ajánlanám kezdésnek a Core Audio-t. Személy szerint erősen túlárazottnak gondolom a termékeiket (pl. USB-koax konverter 550eFt-tól, DAC szintén 550eFt-tól indul és ez náluk a belépő szint).

    Én vagy Bodor vagy Fapaci PC-t vadásznék a használt piacon, azokat kiépítéstől függően 100-300eFt között megkapod teljes passzív analóg táppal, órajel tuningos USB kártyával, központi órajel tuninggal, szoftveres optimalizálással, stb.

    A cikkhez meg annyit, hogy pár hete egyik barátom áthozta egy régi Siemens lemez játszóját (amit ma már ingyen hozzád vágnak), hogy hasonlítsuk össze a Bodor PC-vel. Bizony volt, amiben a bakelit jobb volt, pedig filléres vagy összetákolt kábelezéssel ment, filléres hangszedővel, régi sokat használt lemezekkel. A bakelitnek volt egy természetesség a hangjában, amit a digitális vonal a kisebb Audio PC-vel még nem tud elérni.
    Számomra az pedig teljesen érdektelen, hogy sok-sok millió Ft-ért mit lehet elérni egy PC-vel, főleg ha valakinek van otthon lemez játszója.

    "Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."

Új hozzászólás Aktív témák