-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz Spíler #55297 üzenetére
Ja... Szólj, ha tudsz jó előlapost, aki nem kotlik heteket egy árajánlaton és nincs is elszállva a kb. alap színvonaltól, amit tud... :/ Meg hát úgy volt olcsó utaztatni az alkatrészeket USÁ-ból UK-be, hogy Mo-on keresztül...
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Bodz
nagyúr
válasz bkercso #55290 üzenetére
ADUM4160 Support USB "full speed" 12Mbit/s, but not "high speed" 480 Mbit/s.
USB Full Speed 12Mbps is sufficient for samples rates up to 96kHz/24bit. But it will not work with 192kHz/24bit samples rates as this requires USB "High Speed" 480Mbps (there is currently no low cost chip available supporting USB "High speed")
Lényegében a legtöbb 4160 izolátornál ezt leírják.[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
Na akkor az igazság pillanata: kínai ADUM4160/ADUM3160-as USB-izolátor:
Addig nem is kezdtem el írni róla, míg nem rendeltem még egyet. Nagyon sokat tisztít mind a PCM2706-omon, mint az XMOS_omon (kínai kártya, a jobbak közül). Dell laptopon próbáltam töltővel és asztali DELL gépen.
96kHz-es anyagot játszik vele az XMOS, de 192kHz-eset már nem. Lehet, hogy a 24 bittel van baja, ezt még nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz borg25 #55284 üzenetére
A legolcsóbb is EMS szállítással van. Így szinte biztos, hogy még számolhatod rá a 27% áfát meg 2500 forintot a postának a vámügyintézésért. Szóval olyan 72 körül van a vége.
Nyilván a Denon a biztonságosabb választás, sokan hallották, népszerű, jól szól.[ Szerkesztve ]
-
borg25
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményezek a Breeze audio SU3 DAC-járól?
Nem nagyon találtam róla értékelést.Elvileg 2016 modell.
ESS9018
MUSES8920*2, AD797*2
XMOS USB audio asynchronous
DSD256-ig tud mindent
THD-t nem találtamAliexpressen vannak képek az elektronikáról is, de az nekem nem sokat mond.
Mennyire érheti meg 55eért egy ilyen? Összehasonlítva egy denon da-300usb-vel, ami használtam már 65-80 környékén mozog? Ti melyiket ajánlanátok?A válaszokat előre is köszönöm.
-
Bodz
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #55282 üzenetére
Nem. Annyi viszont közös a kettőben, hogy igazán nehezen hajtható fülesekkel nem boldogulnak.
Egyébként nyilván létezik, hogy vmi 120-ért nem ajánlott, de 50-ért viszont rendben van. Most pont nem ez az eset van mint látod, úgy általában mondom.[ Szerkesztve ]
-
Elnézést, ha butaságot kérdezek, de DA-10 erősítője nem ugyanaz, mint a DA-300USB-é?
Csak mert az elvileg egy közepesnek vagy inkább gyengének titulált erősítőnek minősíti mindenki, most mégis ajánlott? Vagy itt inkább az számít, hogy 120-ért gyenge, de 50-ért már jó?"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Bodz
nagyúr
válasz Sinesol #55279 üzenetére
Peter Tyson. Meg haza kell hozatni valahogy, mondjuk a Forward2me megfelelő. Olyan 56-ra jön ki kb.
Van Amazonon is, úgy szállítással durván 51-re jön ki, csak nem túl barátságos a "Usually dispatched within 1 to 2 months" mondat. Mondjuk lehet hamarabb beszerzik azért, de türelmesebbek ki is várhatják... -
Bodz
nagyúr
válasz Bukk900 #55272 üzenetére
Először a Denon DA-10 jutott eszembe (50000 körül be lehet gyűjteni), csak nincs külön vonal kimenete. Esetleg Oppo HA-2SE, 100 alatt megoldható kis keresgéléssel. Meg sok egyéb ötletem is lenne, csak azokban meg akksi nincs...
Vársz pár hónapot és lesz olcsóbban is Teac...[ Szerkesztve ]
-
krisz67
tag
Nemtudom mennyire tartozik ide, de majd meglátjuk!
Szeretnék vásárolni egy erősítőt és pár hangfalat, ám én ezekhez kicsit se értek...Mit ajánlanátok, erősítőként, meg hangfalakként, a kezdéshez?
Konkrétabbat nemigen tudnék írni, de minnél olcsóbban szeretnék kijönni, kellene hangfal is meg erősítő is, gépre szeretném ráduni, és azon csak 1db 3.5"es jack van, de tudok hangkártyát is szerezni ha kell.
Annyi kikötésem lenne, mivel olyan zenét hallgatok, így adja a basszust ahogy csak lehet és ne legyen se "doboz" hangja és ne is torzítson.
Mire lenne szükségem?
Köszi szépen
Üdvözlettel: Rapi Krisztián
-
bkercso
nagyúr
Vettem egy ilyen PCM2706-os USB-SPDIF konvertert és egy ilyen ES9023DAC-panel, összekötöttem őket és nagyon meggyőzően sz szólnak! Nem változtattam még rajtuk semmit. Úgy látszik, meghallgathatták őket a kínaiak a fejlesztés során és jó oszcillátorokat (is) tettek rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz AXisBOLD #55265 üzenetére
FLAC és normális MP3 között kevés ember hall különbséget, de egy sz@r alaplapi hang és egy dedikált USB DAC között szinte mindenki.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
AXisBOLD
addikt
válasz bkercso #55268 üzenetére
igen, első körben egy jobb fülest fogok beszerezni, át is megyek az erre való topicba.
fejerősítő... igen, nyilván ez lenne a megfelelő megoldás, de nincs hova rakni, akkor már vennék mellé megfelelő hangfalakat is, de a szoba kialakítása nem megfelelő erre.
fülhallgató téren fogok most erősíteni, +akkor FLAC vagy 192kbps MP3, utána meglátom kell-e még fejleszteni.
köszi a tippeket, ugyan az iFi nano iDSD-t én is írtam, de most nézem az árát, ennyit nem költenék rá.
első körben valami alap cucc kellene, pl. Fiio K1, de nem tudom, hogy ez mit tudhat, na meg persze visszakanyarodok az első ponthoz, előbb fülest választok.
Aurea mediocritas
-
Bukk900
őstag
Focal Spirit Classichoz milyen hordozható dac+amp-ot ajánlanátok, ami tudásban, árban illik hozzá? Nem utcára kell, hanem A-ból, B-be, lehetőleg belső akkus, és legyen vonalkimenete hangdobozos rendszerhez. Dap funkció is lehet benne, de ez nem feltétel.
Fontos a Win10, Android támogatás és legyen semleges, vagy kissé világos hangja jó térrel. Árban 100e-ből jó lenne kijönni.[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz AXisBOLD #55267 üzenetére
Szerintem, ha valaki nem kimondottan hifizni szeretne, hanem jó minőségben élvezni a zenét, akkor a 192 kbps-es mp3 erre már tökéletesen alkalmas.
Hogy DAC kell-e, az a forrásodtól is függ, de egy jó fülhallgató és fejeserősítő kellene.Azt is kellene tudni, hogy mennyit szánsz rá. Ha többet, akkor érdemes fokozatosan haladni, hogy megtaláld az ízlésed, és/vagy vásárlás előtt meghallgatni az eszközöket, ha lehetséges.
Az iFi nano iDSD-ről mintha jókat olvastam volna ezen a fórumon is, ha jól emlékszem (?), ellentétben sok más termékükkel.[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
na ezért írtam ide, hogy ne költsek feleslegesen
ok, Logi elég régi, de elsősorban fül/fejhallgatóval hallgatok zenét. Köszi a hangfal tippet, de egyelőre nincs hely fejlesztésre.
ezek a fülesek nem profik, de mindig azt gondoltam, hogy a leggyengébb láncszem az alaplapi hangkártya és azt kell elsősorban cserélnem.
akkor első körben pl.: FLAC és új in-ear, aztán ha még mindig többet szeretnék akkor +DAC?
Aurea mediocritas
-
Bodz
nagyúr
válasz AXisBOLD #55265 üzenetére
Na az biztos, hogy nem a tömörítetlen formátumokkal kell kezdeni...
Nálad első körben a fülhallgatók (erre ott a fejhallgató meg a fülhallgatós topik), meg persze a Logitech cseréje hozná a legtöbbet (mondjuk erre). Szerintem inkább ezután lenne értelme dac-ról beszélgetni.[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Csak zenehallgatásra keresek valamennyire portable DAC-ot, in-ear füles mellé.
Amit szeretnék, hogy a jelenlegi asztali, laptop (Mac), telefon által keltett hangnál minőségibb végeredményt kapjak.Jelenleg egy belépő Panasonic RP-HJE120 in-ear fülest használok, illetve egy Nokia wh-208 headset-et, semmi extrát nem tudnak, csak nagyon kényelmesek. Lehet ezeket is cserélni kellene...
((Emellett az desktop egy Logitech X-230-al megy.))Abszolút kezdőként ezeket nézegettem:
IFI nano iDSD LE
Cambridge Audio DacMagic XS
FIIO K1 DAC+AMP
FiiO Q1
FiiO E07K
fiio E10KEgy zenész ismerősömnek az a véleménye, hogy ebben a kategóriában nincs értelme nézelődni, csak parasztvakítás, de ha ilyen széles a választék, nem hinném hogy így lenne. Illetve azt tanácsolta, hogy MP3 helyett tömörítettlen formátumot hallgassak, azzal sokkal többre megyek első körben.
Tehát milyen DAC és van-e értelme fülessel vagy akkor már inkább fejhallgató? Merre induljak, minek lenne értelme?
Zenében a komolytól a blueson át a poppon keresztül a tech műfajokig vannak előadók amiket hallgatok.
Aurea mediocritas
-
bkercso
nagyúr
válasz Irmscher 353 #55263 üzenetére
Ha nagyon alapos szeretnél lenni, hallgatózz, ha teheted. Sajna a posta/utazás már-már összemérhető a kereteddel... De kérj kölcsön Musi 01 Mark2-t stb.
-
fattyu
veterán
válasz LógaGéza #55261 üzenetére
1 nem ismerem azt a yamahát.
2 a musi 01 mkII amiről beszélünk az dacamp egyben. usbs dacampok között pedig kifejezetten nagyon combos erős az amp része. erre írtam hogy nem feltétlen kell még dedikált erősítő a musi mögé.a presenter+dac is egyben egy dac és amp. én privát egységsugarú VÉLEMÉNYEM szerint mint amp jobb a presenter elég sokkal mint a musi.
mint dac viszont gyengébb.nemtudom neked mi és mi között kellene dönteni. rsszul nem jársz Bkercso dolgaival az biztos.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
-
Bodz
nagyúr
válasz Irmscher 353 #55253 üzenetére
Szuper olcsón én ezt próbálmám ki.
-
bkercso
nagyúr
válasz Irmscher 353 #55256 üzenetére
Sajna én sem. Amit linkeltek, az szerintem jó, vagy itt vannak még hasonlók.
-
Irmscher 353
aktív tag
-
s4tch
veterán
Ezt a Breeze Audio SE2-t néha ki lehet fogni 25 dollárért. Hallani nem hallottam, de számomra hiteles arc szerint 50 dollárt is megért (neki annyiért sikerült beszerezni).
-
bkercso
nagyúr
10ezer HUF? Dobozolás nélkül gondoltad?
[ Szerkesztve ]
-
Irmscher 353
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Végigolvastam a topic ajánlót, meg a Bodz által ajánlott dac-ok listáját is.
Azonban mégsem találtam meg a számomra megfelelő megoldást.Jelenleg a következő láncon hallgatok zenét.
- DIY A class stereo erősítő (2 x ~40W)
- Arcus TS 25 hangfalak (Oehlbach Streamline 25-ös kábelek)
- DUAL 1237a lemezjátszó - Shure m35s hangszedővel
- a telefonom jack kimenetéről szól jelenleg a digitalis zenefolyam - Flac főleg (Lenovo A800)A cél az lenne, hogy a telefon belső dac-jától jobb minőségű dac-ot használjak, alacsony költségvetésből.
Tisztában vagyok vele, hogy a telefonom nem OTG képes (Android 4x verzió miatt), de tervben van egy újabb telefon, vagy csak zenére használt pc beszerzése.Mit tudnátok ajánlani, ami USB-n keresztül jobb minőséget tudna, mint a jelenlegi felállás?
A DIY vagy KIT-ből építkezéstől sem zárkóznék el. (még akár nyákot is maratok, ha van egy nagyon jó lépésről-lépésre leírásotok)
A cél, hogy a költségeket alacsonyan tartsuk, a lehető legjobb minőség elérése érdekében.
Árban ~10 ezer HuF környékét tűzném ki célul első körben.Előre is köszönöm!
-
Bodz
nagyúr
válasz dangerzone #55247 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy miben nem jobb...
E10K gyakorlatilag mindehol van. Amazon, helyi webshopok, boltokban ki lehet próbálni, stb. Musi meg csak a kínai oldalakról vagy eBay-ről.(#55246) fattyu: Igen, de azért csak jobb lehet az eredmény még külön erősítővel. Ki kell maxolni a rendelkezésre álló anyagi keretet...
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz dangerzone #55247 üzenetére
Nekem volt mindhárom, vagyis Musilandból a 04-es. Hangminőség/részletesség terén E10k<Musiland<Ifi nano a sorrend.
Hangerőben nano<Musiland<E10k
A Fiio világos, a Musi semleges, az Ifi meleg hangzású és van benne akku.
A Musiland 02 US mark2-es is csak 89$ alin, ezen van hangerőszabályzó.[ Szerkesztve ]
-
ZeUS2140
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
dangerzone
addikt
Értem. Elgondolkodom egy ilyen Musiland megrendelésén. CSak jönne meg a fizu.
2 kérdésem volna még. Az első, hogy egy Amazonon eléggé jó értékeléseket FiiO E10k-nál miben jobb ez a sokat által ajánlott Musiland? Ugye az ár nagyjából azonos, meg a FiiO-t nem is igazán ajánljátok, na mi miért van ez?
Illetve láttam Ipon oldalán, egy Ifi Nano Idsd-t. . Erről a termékről mit tudtok? Mit tud mondjuk szintén egy ilyen Musiland 01 mark2-höz képest?
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz dangerzone #55243 üzenetére
Mondjuk Musiland 01 Mark2 és Presenter valami melegebb hangú műveleti erősítővel.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz dangerzone #55243 üzenetére
Logilink UA0211? 72 ercsi német Amazonról (asszem a posta is ingyenes), nekem szépen muzsikál vele a DT770 32Ohm LE.
Bodz véleménye.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Bodz
nagyúr
válasz dangerzone #55241 üzenetére
Mér nem ezzel kezdted? Eddig nekem úgy tűnt, hogy csak itthonról vásárolnál.
Szóval akkor milyen legyen? Kicsi, nagy? DAC/AMP kombó vagy külön?[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz dangerzone #55239 üzenetére
Külföldön is nézelődsz?
-
Bodz
nagyúr
válasz dangerzone #55237 üzenetére
Nekem is 892 van a lapomon, rémisztő. Jobb a G1, persze. De azért a DT 770 többet érdelme.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Elég jó hangja van az áráért, élvezhetőbb, mint mondjuk a Fiio K1. Mélyközépben határozottan robosztus, a közepe oké, a magas sincs levágva. Tere szép nagy, széthúzott, fun. Fülhallgatóval, könnyen hajtható fejhallgatóval jól elvan. Kicsi, cuki, nagyon jó hurcolászni, de mondjuk otthonra sem rossz, Főleg, hogy most csak 11100 Ft-ba kerül. Ennyi kb. az U3 is, na annál jobb.
Telefonnal (Meizu M3 Note) nem tudtam működésre bírni. Egyszer mintha írta volna pár másodpercre, hogy usb audio eszköz, de ennyi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Fejhallgatós találkozó időpont szavazás: [link]
Akit érdekel a dolog, légyszi tegye le a voksát -
bkercso
nagyúr
válasz podeeg #55233 üzenetére
Nem tudom, ismeri-e valaki a fórumról, mindenesetre technikai oldalról nagyon szimpatikus. Figyelemre méltó a kis fáziszajú oszcillátor és az FPGA-alapú (vagyis szoftveres) DPLL. Ha az analóg- és táprész is ilyen jó, akkor jól szólhat.
[ Szerkesztve ]
-
podeeg
csendes tag
Sziasztok! Chord Mojo-ról szeretnék véleményt kérni.
Hosszab távra keresek dac/amp kombót. Fontos lenne a mobilitás, strapabíró kivitel. Nincs kimondott zenei ízlésem,mindent hallgatok plussz filmezés stb. Igazi mindenes kellene. Fejes választása is folyamatban van, azért nem írtam semmit. Eddig jókat olvastam a Mojo-ról.Köszi[ Szerkesztve ]
-
-
bkercso
nagyúr
válasz Ear001 #55230 üzenetére
Értem, köszi!
SH4D0W2011: Van rá remény, hiszen az SPDIF (optikán is ez megy) elég régi szabvány, de az USB-nek is egységes szinten kellene szólnia. Nem lehet állítani valahol a menüben a hangerőt?
Kipróbálás nélkül mindenesetre ne vegyél DAC-ot szerintem.[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
A PS4 topicban már kérdeztem, de hátha itt hamarabb választ kapok, lévén a hang lenne a kérdésem témája.
Mivel nem igazán szeretek fejhallgatóval játszani, összehoztam a PS4 Pro-mat a Genius SW-HF 5.1 5000 hangrendszeremmel, az alábbi módon: PS4 USB -> ASUS Xonar U3 hangkártya -> Jack - RCA kábel -> Genius Game (sztereó) bemenet. Így viszont nagyon halkan szól az egész, míg PC-ről negyed hangerő bőven elég, addig itt még fél hangerőn sem szól igazán, nem igazán tudom, hogy miért, nem értek hozzá.
Arra gondoltam, hogy ha vennék egy DAC-t (pl. egy FiiO D03K-t), és a PS optikai kimenetén hoznám ki a hangot, ezen keresztül a Genius-hoz, az megoldaná a problémámat? -
Polllen
nagyúr
válasz dgyuri0123 #55219 üzenetére
Natív DSD lejátszást nem próbáltam, csak az on-the-fly konverziót másból, azzal jól működött.
pulutodurumo & HUNNIA1920
A zene mindig ram-ból "szól". A különbség az, hogy alapbeállításnál a szám mindig csak egy kis része van betöltve és folyamatosan töltögeti. A nagyobb buffer-rel az egész szám odakerül. Azt, hogy miért van ez jótékony hatással a kapott hangra, nem tudom. Aki kíváncsi, járjon utána.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #55225 üzenetére
"melyik zenész náthás"
Ákos: "Andante" koncert... aki ott nem hallja, az jobb, ha ...
"csak a zene van"
-
válasz bkercso #55224 üzenetére
Hát aki azt meghallja, hogy a koncertfelvételen melyik zenész náthás és melyiknek korog a gyomra vagy a koncertterem előtt elhaladó szemétszállító autó típusát megállapítja egy 40 éves felvételből, az biztos ezt is meghallja.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
bkercso
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #55221 üzenetére
A kérdés, hogy van-e élő ember, aki hallja a különbséget. Azután lehet találgatni az okait.
-
válasz dgyuri0123 #55222 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani, mert se Foobart se DSD-t nem használok/hallgatok.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #55221 üzenetére
Az lehet, de pl DA300-ról sem szól natívan a DSD ha úgy állítod be a Foobart.
"csak a zene van"
-
válasz pulutodurumo #55220 üzenetére
Szerintem RAM-ból még mindig gyorsabb, mint tányéros merevlemezről.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Polllen #55218 üzenetére
" az adavanced beállításoknál, a playbacknél a file buffer-t állítsd be legalább akkorára, mint a legnagyobb zenei file-d (így az egészet ram-ból játsza le)
- ugyanitt a wasapi-nál állítsd be, hogy high priority-vel fusson"Ha ezt én így beállítom, nem megy natívan a DSD lejátszás... szólni szól ugyan..
"csak a zene van"
-
Polllen
nagyúr
válasz gordonfreemN #55215 üzenetére
Ez inkább foobar vagy a zenelejátszó topikba való.
De röviden:
- az ingyenes fidelizer-t érdemes kipróbálni és ha tetsztik az eredmény, használni, az oprendszerben mást nem állítanék, mivel bár sokat javult, érdemes kikerülni az audio kimenetét (nyilván ezt böngészőnél nem tudod megtenni...)
- foobar-hoz wasapi event output-t használj
- az adavanced beállításoknál, a playbacknél a file buffer-t állítsd be legalább akkorára, mint a legnagyobb zenei file-d (így az egészet ram-ból játsza le)
- ugyanitt a wasapi-nál állítsd be, hogy high priority-vel fusson
- a foobar csak akkor bitperfect, ha teljes hangerőre állítod a hangerőszabályzóját"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
-
bkercso
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #55213 üzenetére
Meglepne, hiszen csak ma du. épültek meg az első darabok.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Win10 + Foobar-ra kérnék tanácsokat ha kapok, mit hogyan érdemes beállitani (XMOS DAC)?
Kell-e egyáltalán bármit is?
Köszönöm előre isui: ha lesz mikor lesz előreláthatólag fejestali?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Bodz
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #55213 üzenetére
Lehetsz te az első, aztán meghallgatjuk a véleményed.
-
Van itt a fórumozók közül olyan, aki elsőként próbálhatja ki Bertalan új tápszűrőjét?
Mivel a külön tápot nem tudom megoldani, így szerintem én is vevő leszek egy ilyen szűrőre, csak érdekelnének a vélemények róla."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Bodz
nagyúr
válasz Sinesol #55211 üzenetére
Egész normálisnak tűnik eddig, nem az a tipikus semmire sem jó gamer fejes. Van közepe, a mély sem nyom el mindent.
Olyan 35-ért azért sokkal elégedettebb lennék vele, de hát na, a hazai gar drága, meg szűkös a választék is. Külföldről sokszor olcsóbban be lehet szerezni. Igazából csak a szoftveres dolgok miatt gamer (esetleg a világítás, bár ezen jól néz ki). Ha ezeket nem használjuk, akkor csak egy mezei dac/amp, ami működik kb. mindenről. Telefon, pc, ps4, van optikai ki és bemenet is. Analóg be szintén, így csak erősítőnek is használható. Akksi viszont nincs benne sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz dangerzone #55201 üzenetére
Erről még nem nagyon volt eddig szó, pedig a hordozható, itthon is kapható kategóriában elég jól szól. Csak annyi a felesleges szoftveres bizbasz, hogy sírok (nyilván nem kötelező használni). Azért vagyok ilyen jól tájékozott, mert kaptam kölcsön egy pakkot, amiben ez is benne van a H5 füles, meg a cuki G1 mellett
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
-
dangerzone
addikt
válasz dangerzone #55207 üzenetére
Vagy esetleg egy FiiO Q1?
-
Dorien
veterán
válasz #91905024 #55204 üzenetére
E10K-t vegyél, az világos, magasba húzó hangú, elvileg passzol az sötét, mélybe húzó M50x-hez. Ereje is van elég.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Audiotechnica M50x-em. Egy belépőszintű dac-ot akarok hozzá venni, ami valamennyit erősít is, mert halk az alaplapi integrált hangkarira kötve. Egy Dr. Dac nano-t nézegettem 22.000-ért. Efölött már csak ilyen 45k-ért láttam FiiO E17K-kat és társait. Megéri a +23000 a FiiO-ért, vagy belépőszintre jó lesz nekem a nano is?
Szeretnék újonnan, garanciával venni.
-
Bukk900
őstag
válasz dangerzone #55201 üzenetére
Ha szereted a sok mélyet, pl. Ifi nano. [link]
-
dangerzone
addikt
Sziasztok! DT 770 32 Ohm hoz milyen portable DAC+Erositot ajanlotok 45000 alatt? Egyelore en ezzel a FiiO Alpen 2 E17K val szemezgettem. Esetleg van (olcsobb) alternativa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest