-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Bekerült az ajánlott listámra az SMSL X4 is. Javasolt beszerzés Amazonról. A képpel ellentétben csak micro-micro és A-micro kábel jár hozzá.
Tulajdonságok: Az olcsó, mini, hordozható dac kategória királya, nagyon jól szól.
Hátrányok: inkább csak könnyen hajtható iem-hez vagy nagyon könnyen hajtható fejhallgatóhoz valóBaromi cuki, kb. zéró helyet foglal, nagyon minőségi a külső, olyan Wolfsonos kellemes hangja van. Működik mindenről. Részemről maximálisan ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
Pro-Ject Head Box DS megéri az árát vagy ebben az ársávban van hazai jobb vétel?!
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Bodz
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #57692 üzenetére
Akkor a jó öreg X-Fi HD USB? Annyi csak a kompromisszum, hogy önállóan nem működik, tehát kell neki a pc kapcsolat akkor is, ha optikáról megy a PS4.
Sabaj D3?[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
Hangra olyan DAC-ot keresek ami nem színezi az általam hallgatott zenéket inkább jól részletezi a magas közép és mély hangokat tehát ezeket nem mossa össze!Szeretem a vaskos, testes mélyeket jó lenne olyan DAC-ot venni ami ezeket nem torzítja, hanem tűélesen adja vissza természetesen nem a magas és középhangok rovására!
Legfőképp hip-hop, drum and bass és breakbeat zenéket hallgatok odahaza nagyon kevés house-al körítve!Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
válasz bkercso #57694 üzenetére
USB, koax, optika, hangerőszabályzás, távvezérlés jó hogyha van ill tudjak majd a későbbiekben fülest is beledugni!Még nem néztem az ajánlottakat de majd pótlom.Sajna hazai viszonylatban nem igazán rózsás a helyzet!Bodz kollega ajánlására inkább világosabb hangú DAC/AMP kombót keresek és ha lehetséges rendelkezzen korrekt minőségű beépített táppal tehát csak egy jó minőségű (ami van idehaza) 220-as tápkábelt szeretnék beledugni h működjön!
-
bkercso
nagyúr
válasz dime27 #57693 üzenetére
Az 1. hsz-ben található ajánlott készülékek listáját nézted? Az elvileg frissül; de persze teljesen helyénvaló a kérdésed.
Mit kell tudjon? USB, koax, optika, hangerőszabályzás, távvezérlés, szimmetrikus kimenet? Vagy csak szóljon részletesen és zeneien?
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
dime27
őstag
Sziasztok!
75-80e Ft-os ársávban világos hangú de azért kellő mélyekkel rendelkező DAC-ot/-kat (itt gondolok a kínai típusokra is) tudna vki hozzáértő felsorolni egy párat ami érdemes vétel lenne?! Előre is köszi!
-
Bodz
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #57688 üzenetére
Azon elmélkedtem, hogy áfástól a Micca megérhet-e kb. 37k-t?? Elég felkapott, szeretik az emberek, de sajnos innen még senki sem hallotta. Pont megfelel az összes igényednek.
(#57687) Sinesol: Annyira nem, de szerintem már most kezdj el gondolkozni rajta, hogy milyen erősítő legyen.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Affene, ezt benéztem. Nem életbevágóan fontos, hogy a DAC-ról állíthassam a hangerejét, de ha lehetne úgy, az csak jó lenne. Arról tudsz esetleg valamit mondani, hogy USB-ről müködnek-e ezek PS4-ről? Mert akkor bevállalnám az átdugdosást. Vagy esetleg van valami olyan, amin van optikai bemenet is?
-
Bodz
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #57685 üzenetére
Szia!
A Logilinken meg a Musin is kimenet az optika. A hangfal hangerejét is a dac-ról szeretnéd állítani?
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
DAC vásárláson töröm a fejem, ebben szeretném a segítségeteket kérni, az alábbiak alapján.
PS4-gyel és PC-vel is használnám, ezért optikai és USB bemenet is kellene. Nemrég sikerült vennem egy Modecom MC-SHF120U hangfalat, illetve van egy Sennheiser GAME ONE headsetem, velük használnám. Igazából ezek lennének az igényeim nagyvonalakban, főleg játszom és zenét hallgatok (trance, akusztikus, rock), és szeretném, ha szépen szólna. . Olyan 40.000 Ft körül(/-ig) szeretnék megállni, Bodz ajánlójából főleg a Musiland-ek szimpatikusak (a 02 US Dragon és a Modecom párosáról olvastam már jó véleményt), esetleg a Logilink UA0211 valamivel olcsóbban. Ezekből legyen valami, esetleg más alternatívát ajánlotok? -
Bodz
nagyúr
válasz sirdond #57680 üzenetére
Kell neked mindenféleképpen a szimmetrikus kimenet is? Ha nem, akkor akár jó lehet egy rca elosztó, igen.
(#57678) Dorien: Majd amikor bordor ezüst kábelein fogsz gondolkozni...
(#57683) Sinesol: Sokat dob rajta a táp. De K712-höz ez a dac? Ne már!!!
(#57681) zsuha: Tehetsz egy próbát a Logilink UA0211-gyel.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Na végre eljutottam a postára és végre megkaptam az M-Audio Dac-ot.
Így feketében egész jól néz ki, a Logilink szürke verziója nem nézett ki ki bizalomgerjesztően képen.
Ami meglepett, hogy egész jó kis súlya van, az eddigi cuccaim olyanok voltak, mintha, egy marék toll lett volna csak a dobozban. Hangra azt mondanám kicsit túlságosan is meleg, részlettelen volt elsőre, most már nem tűnik fel...lehet csak be kellett melegednie kicsit?Elvileg szerdán jön egy AKG K712, kíváncsi leszek mennyire lesznek jó barátságban, tűrhető lesz-e, vagy azonnal kell-e külön egy erősítő
Habár arra is kíváncsi vagyok mennyit dob vajon ennek az erősítőjén, ha veszek hozzá egy 12V adaptert.[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
Sziasztok!
Bodz-zal folytatott beszélgetésünket szeretném áthozni ide,hátha tartalmaz valaki másnak is érdemi információt a jövőben.
Szóval az alap felállás,van egy SMSL Sanskrit 6th DAC-om, aminek egyébként meg vagyok elégedve a hangjával, de szükségem lenne még egy DAC-ra. Egyiket a munkahelyemen, másikat pedig otthon használnám. A jelenlegi elképzelésem az,hogy a Sanskrit-ot beviszem a munkahelyre, otthonra pedig új DAC-ot veszek. Mivel otthon két rendszer is van (hifi és PC) ezért felmerült bennem a kérdés,hogy létezik e olyan DAC,ami előfokkal egybe épített és több kimenete van is van? Rövid keresgélés után belefutottam eme eszközbe: https://www.muziker.hu/focusrite-scarlett-2i4-2nd-generation
Ami abból a szempontból tökéletes lenne,hogy van unbalanced és balanced kimenete is,nincs szükségem viszont a különböző bemenetekre és fejhallgató erősítőre sem.
Vagy egyszerűbb lenne egy sima RCA splitter-t használni a kimenetnél és akkor ugyanazért a pénzért jobb minőségű DAC-ot kapok?
Ami még plusz elvárás lenne, az a választható bemenet (mint a Sanskrit-on is),hangzásban inkább valamilyen melegebb hangú érdekelne és ami még lényeges,linux alatt működjön (bár azt vettem észre,hogy az utóbbi időben már nincs ilyen gond). Ha külön tápos az jobb lenne,de igazából nem probléma,ha nem. Keret pedig 200euró, illetve használt is érdekelhet, ha tud valaki valami jó eladót a piacon.Köszi, ha valakinek van ötlete!
-
Dorien
veterán
Bordor, a mordori főpap már postára is adta a kábelt.
Állítólag az 1m-es jobban szól, mint a 60-70 centis. Én azért k****ra kíváncsi vagyok, hogy fogok-e hallani bármi különbséget..."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Bodz
nagyúr
Most ezekkel, meg nemrég volt még CEntrance DACportable és audio-gd NFB-15 is.
Itt van ez a Topping, ami nagyon érdekes. Van egy olyan érzésem (ritkán tévedek), hogy megéri az árát.
Ezzel amúgy szerintem frankó lenne. Csak rendesen bele tud harapni a telefon akksijába, mivel nincs sajátja.(#57676) Dorien:
[ Szerkesztve ]
-
zsuha
aktív tag
Alapvetően arra gondoltam, hogy mhelyen laptopról, vagy a telómról használnám. Csak ennyire kellene, hogy hordozható legyen. Annál többet nem szánnék rá, mint amennyibe a füles kerül (30-35k).
Szívesen veszek használt cuccot, talán a legfontosabb nekem a jó ár/érték arány.
Meglepett, hogy a Musiland 01-et nem ajánlanád, úgy tűnt, itt nagyon ajánlgatjátok mindenféléhez.
Te mivel használod?[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz Dorien #57672 üzenetére
(#57673) zsuha: Remek füles, nekem is van. A K3 Pronál maradva, annak van egy 8-10kHz közötti kiemelése, ezért hallod majd világosnak.
Akkor pontosítsuk a dolgot. Akkor legyen full hordozható, vagy ez nem szempont, inkább csak otthoni használat? Max mennyit költenél?[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
Akkor melyik legyen srácok? Cordial vagy Van Damme? Utóbbi 700Ft-tal olcsóbb és 1m. Nekem mondjuk bőven elég a 0,6m is.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
krichd1
addikt
268-006-000, 268-900-055. Bár előbbi inkább szimmetrikus "kezdőkábelnek" jó szerintem, de sokan használják aszimmetrikusnak, bár ahhoz szerintem jobb a 268-026-000 (ez nem felkapott ). 268-900-055 nagyobb felbontású valamivel, de fényesebb hangú fajta.
Persze a Classic XKE szériáknál, ha valaki nem fekete színűt akar, akkor van belőle másféle is, azoknak más a kódszáma, alapból a feketéket szoktam írni.
Vagy ott a külföldi fórumokon régóta felkapott Belden 8412, 8402, meg az örök vita, hogy melyik a jobb.Somogyinál mindenképpen előrelépésnek kellene lennie 268-011-000-nek is, ha nem valami gagyi RCA dugóval van szerelve.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Egy gyors segítséget szeretnék kérni.
FiiO E10K vagy X-Fi HD USB
Szekrényben van a számítógép és egy hifi erősítő RCA analóg bemenettel.
Olyan fülhallgató erősítőt keresek, amit az asztalra tudok tenni, elfér a monitor alatt és a potijával a line kimenetet is tudom szabályozni, ne kellje a szekrénybe turkálni az erősítőhöz.A FiiO tesztet elolvastam, de nem volt egyértelmű, a Creativról ennyit sem találtam.
Vagy esetleg másik típus 20-25K környékén van, ajánlott?Köszönöm!
-
Dorien
veterán
Erre gondolsz? [link]
Végül is lecserélhetem, bár a DAC cserénél sem hallottam ordító különbséget anno. Nekem a Fiio E10 hangja is tetszett, ha dedikált erősítő volt rákötve.Ez a Klotz milyen? [link]
Ilyet lehet kapni helyben a Hangszerdiszkontnál.[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Bodz
nagyúr
válasz Engineer086 #57656 üzenetére
Az egy elég jó dac, nem hiszem, hogy csalódnál.
(#57657) Polllen: Persze, tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Nem, a mostani rendszerben van gond a távirányító hiányával. (És nem nekem, én megvagyok nélküle.)
M-DAC-hoz vettem a múltkor egy harmony-t, csak kell valami, amit vezérelhet.
Persze a cider ettől még megoldható, mindig kapom a segítséget!Illetve ez is off, de az a tapasztalatom, hogy az integrált erősítők általában azon a hangerőn, amin én szeretek zenét hallgatni, még nem adnak le olyan teljesítményt, hogy minden klappoljon. Csak ha feljebb tekerem, de ilyenkor meg máshol kell hangerőt csökkenteni. Az m-dac ilyen szempontból jó volt. Foobar-ban is elég jó eredményt ki lehet így hozni, de csak 5-8 dB-ig. Utána számomra is hallhatóan a minőség rovására megy.
A spotify saját hangerőszabályzójáról nem is beszélve.Lassan már mindent kipróbáltam, kivéve az előfok - végfok párost. (Persze az xda-1+JBL308 is valami ilyesmi volt, de azért mégsem. ) Talán ezzel meglelem ami kell. Vagy belátom, hogy ezen a hangerőn nem elérhető, amit szeretnék.
Meg krichd1 jriver + végfok párosát, de itt az összes nem zenehallgatáshoz kapcsolódó hangot windows mixerben kellene halkítani. Annyira nem szimpatikus, megint csak spotify miatt.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Bodz
nagyúr
válasz Polllen #57650 üzenetére
Közben megnéztem a képeket... Hát ez az áttetsző műanyag ház nem az én világom.
Mármint a Z40-hez? Könnyen, olcsón megoldható. Kell egy Myryad MSR2 pl. vagy ez is jó lehet, meg ott a Fully8. Annak átküldöm a kódját, de az minimum egy cider, mert kézzel programoztam. Mire egyezett valamivel, a végére értem, kb. megzavarodtam és begörcsölt az ujjam.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Polllen
nagyúr
Köszi! Már letettem róla, hogy ne költsem a pénzt, de lehet újra előveszem az ötletet.
Most a nad 1050 hangja nagyon bejön. Az m-dac-ba 1-2 hét után minimálisan már bele tudtam kötni, hogy mi nem tetszik a magasaiban. Az Allo Boss-nál ehhez kellett 1-2 hét, a nad még kitart. Csak zenél.
Vele jó pár lenne? Nyilván a végfok még kérdés, de lehet meghagyom az amp4me-t hozzá. (bár most szemezek egy Capreolus előfok+Scrofa végfok párossal is)
-
zsocy
őstag
+1, csak én már nem akartam beszólni neki, nemrég épp betámadták szegényt
@Dorien, még egy alap kácsás is jobb lenne ennél. És ahogy te is írod, filléres tétel, tegyél egy próbát!
Az usb meg nem teljesen ugyanaz, ez analóg, az digitális, usb kábelhez azért kell egy kis hit is. -
Dorien
veterán
Nem elég erős bennem a HIT, hogy lecseréljem. [link]
Nálam a Musi 01 US 2012 is a gyári USB kábelével van használva.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz Polllen #57624 üzenetére
Kipróbáltam miattad, volt most rá időm. Korrekt előfokként is. A saját, kicsit meleg karakterét természetesen hozza így is.
(#57641) Dorien: Kitalálhatom, ilyen kábeled van? Azt tudod, hogy egy pár ezer forintos Cordial maga az audiofil nirvána hozzá képest?
(#57638) Rison77: Külföldi beszerzés okés?
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz Engineer086 #57636 üzenetére
A lejátszó- és felvevő eszközöket függetlenl választhatod meg, így használhatod a mikrofont az alaplapiról, és mellé az USB-s DAC-ot.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Egy Beyer DT770 250 Ohm - Presenter 3 pároshoz szeretnék egy normális DAC-ot. Jelenleg egy soundblaster xi-fi hd van mellettük, ami szerintem egy kicsit gyenge láncszem hozzájuk. PC-n használom, árkategória maximum 40 körül lenne meghúzva. Illetve ezen a téren nem vagyok túlságosan otthon, most úgy van a kábelezés, hogy a xi fi hd első fejhallgató kimenetéről megy a presenterbe a jel egy jack-rca csatlakozóval. Az változtatna valamit, ha rca-rca kábellel oldanám meg? -
Bodz
nagyúr
válasz Engineer086 #57636 üzenetére
Persze, használhatod az alaplapi miki bemenetet.
-
Engineer086
Modder
Köszönöm az ajánlást! Kicsit szégyellem magam, mert közben rájöttem, hogy elég sűrűn kell Skype konferenciát tartanom (család/munkahely) amihez mikrofonos fejhallgatót használok, ezt kihagytam az igényekből. Sajnos a házamon nincs előlapi kivezetés, amit az alaplapra ráköthetnék, így a hangkártyámat kell használnom.
(Webkamerámon van mikrofon, de elég alacsony érzékenységű, ezért kell a különálló mikrofon)
Ha jól láttam, akkor az általad linkelt DAC-on van fejhallgató kimenet (kettő is), viszont mikrofon bemenet csak XLR(?), ami nekem nem megfelelő.
Szemezek egy Meridian director USB Dac-al használtan, de rájöttem, hogy így nem tudnám használni a mikrofon bemenetet.
Az működik-e, hogy Párhuzamosan az USB-s DAC-al, az alaplapra kötve (akár a hátlapi kivezetésen, akár valamilyen módon az alaplapi tüskesorra kötve) használom a mikrofon bemenetet?Köszönöm a választ előre is!
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
addikt
Üdv!
Egy-két napja ajánlották itt a fórumon, hogy június végéig harmad áron beszerezhető a Myryad Z40 fejes erősítő.[link] [link] Amennyiben valaki vásárolna innen a fórumról, akkor megkérném, hogy írjon már rám privátban, mert betársulnék mellé egy ilyen cuccra."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Bodz
nagyúr
válasz Engineer086 #57633 üzenetére
Audioprobe Spartan A. Ha a Muzikertől veszed, akkor el ne felejtsd a HUFnews3 kupont használni, -2000 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
Engineer086
Modder
Szia!
Ritkán szoktam fejhallgatózni, akkor az erősítőre kötve teszem. Talán a jövőben jobban rá leszek kényszerítve, hogy többet használjam, így opcionálisan benne lehet ez a funkció, de nem alapkövetelmény. SPDIF bemenetre szerintem nincs szükségem.Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
s4tch
veterán
Ha asztali fejes erősítőt keresnék, erre lehet, hogy rápróbálnék.
-
Bodz
nagyúr
válasz Engineer086 #57630 üzenetére
Szia!
Van valami egyéb igényed, pl. fejhallgató erősítő, spdif bemenet?
[ Szerkesztve ]
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Mostanában egyre többször eljátszom a gondolattal, hogy fejleszteni kéne a lehallgató láncomat és a gépemben levő Asus Xonar DS hangkártya helyébe egy külső DAC-ot helyeznék. Sajnos ez DAC-ok területén nincs túl nagy tapasztalatom, ezért a segítségeteket kérném, hogy melyek azok az új, akár használt készülékek, amik már egyértelműen előrelépést jelentenének számomra minőségben? Elsősorban USB csatlakozós megoldásban gondolkodom.
A lánc további elemei: Arcam Alpha One, Celestion F30 (modifikálva).
Játszunk el a gondolattal, hogy van az egész projektre 50.000 forintom.
Előre is köszönöm a segítségeteket![ Szerkesztve ]
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Bodz
nagyúr
válasz Polllen #57624 üzenetére
Most bizony, az erősítőre meg a dac-ra is.
Félreértések elkerülése végett elmondom azért megint, hogy NINCS távirányító a Z40-hez, csak távirányítható. Ha van egyéb Myryad cucc, akkor annak a távjával, ugye az eszközök összeköthetőek (My-Link). Én egy univerzálissal használom (Meliconi Fully 8).
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Van itt valaki, aki használ előfoknak is Myryad Z40-t? Újra elérhető UK-ben a kedvezményes áron, (Z20 is) és azon gondolkodtam, hogy mennyire lenne jó megoldás a z40 + végfok. Ahogy látom csak június végéig elérhető, uh ha valaki lemaradt róla a múltkor, most csapjon le rá... Remélem nem a kukában végzi június után a megmaradt készlet.
-
krichd1
addikt
válasz Dorian #57610 üzenetére
Szinte mindegyik középkategóriás DAC-on van legalább két pár kimenet.
(#57617) zsocy: Az csak nevében haladó topik, amúgy gyakorlatilag kezdő, csak több pénzzel dobálóznak. A plusz átalakító meg csak ronthat, a kérdés mindig az, hogy mennyit.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
zsuha
aktív tag
Sziasztok, most galaxy s7 telóval hallgatok zenét, Vsonic VSD3-mal. Nagyon bejön, talán egy icipicit sok a basszus és a magas (tudom, ez nem S).
Szeretnék még jobb zenei élményt, pop és elektronikus zenéket hallgatok.
Sok olvasgatás után egy Shanling M1-t néztem (DAP), vagy egy Musiland Monitor 01 US Mark 2-t (DAC).Kérdésem a következő: a Musiland Monitor 01 US Mark 2 lényegesen jobb hangzású, mint a Shanling M1? Ezek sokat dobnának a helyzeten a teló után, ugye? Musiland esetén laptopról/pcről hallgatnék zenét, szóval ilyen szempontból mindegy.
Illetve, ezekhez milyen fülest javasolnátok ~100 USD-ig? VSD5-t és GR07-t néztem.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Dorian #57610 üzenetére
Miért nem próbálsz ki egy 32 és egy 80 ohmos DT770 Pro-t a Denonnal?
Lehet, hogy jó hangot / elegendő hangerőt adnának a saját erősítőjével is. Tudtommal az alacsony impedanciás fejeseket szereti. Mióta megvan a DT770 Edition 32 ohm, nagyot nőttek a szememben (fülemben) a zárt fejesek.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz bkercso #57571 üzenetére
Budapesten sem magyarok hangosítottak Nem várok mindenhol kiváló hangzást, de azért nagy gondok ne legyenek, ha már kifizettem nem annyira kevés pénzt. Szóval meglepett, hogy Budapest jobb, mint Bécs. Egyszer voltam nyugaton koncerten, az tökéletes volt és gondoltam, hogy itt a közelben Bécsben ugyanazt kapom, de nem jött be. Budapestre ugye több előadó nem jön el. Koncertre repülővel jármi nyugatra, meg drága
-
Dorian
félisten
Azt jól gondolom, hogy ha a hangfalas rendszeremet fejhallgatóssal szeretném kiegészíteni, akkor determinált, hogy olyan DAC-ot kell választanom, amiben a (jobb fajta) fejeserősítő is beépített? Tehát a külön fejeserősítő vagy az erősítőre nagyon kényes fejes nem játszik, hiszen dupla analóg kimenetes DAC-ot komplikáltabb lenne találni.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
zsizsef
senior tag
Frissült wasapi 3.3 foobar-hoz.
"Worked around bugs in Microsoft's new USB Audio Class 2 driver. Playback timer now progresses correctly. -
törölt tag
válasz Sz.Péter #57603 üzenetére
Sajnos hallgatózni nem áll módomban, mások fülei és tapasztalatai alapján kellett döntsek. Az AD825-ről olvastam egy-két jó szót, de olcsóbb, mint amit becéloztam. Túl olcsó ahhoz, hogy komolyan vegyem.
(#57604) bkercso: OPA124 valószínűleg lehetne versenyben, ha lenne belőle DIP. Azon lehet, hogy még gondolkodom.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz bkercso #57599 üzenetére
Az AD845-tel nem is számoltam, azt eleve gyengébbnek olvasgattam mint a 843-at, és éppen aszerint gyengébbnek, ahogy karakterben se akartam. A 843-mal ellenben éppen a tipikus AD-s és BB-s előnyök egyesítéseként találkoztam a maga szintjén. Lásd, az árak persze csak lazán korrelálnak a minőséggel, ezek egyárúak, de eléggé eltérő minőségi szintűek. A 844-gyel még nem találkoztam, megpróbálok utánainformálódni.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz MASSlag #57591 üzenetére
Vagy van már elég sok minden az egyben kütyü. DAP, USB DAC, BT DAC, stb. Pl. Hidizs AP60, Shanling M1.
Egyébként pont ma vettem egy 12 voltos Abasco tápot a SAP-8-hoz. Remélem már az első darab is működőképes lesz, bár csak a nagyobbakkal szokott gond lenni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest