- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Mitől kattog a csuklóm és könyököm?
Rossz bemelegítés?Más:
Valamelyikőtök linkelt korábban megfizethető vitamint linkelnétek újra,mert telórol vagyok.
De lehet nem is vitamin volt. -
dokee78
félisten
válasz westcoastog #603 üzenetére
Eddig nem csinálta,csak most.
-
aram01
nagyúr
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Ygg
senior tag
válasz Winner_hun #612 üzenetére
Híjnye!
-
koshmar
addikt
válasz westcoastog #603 üzenetére
Kíváncsi vagyok, az ízületek tényleg javíthatók-e.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Integra
titán
a bemelegítést mindig izület olajozással kezd (joint mobility), a nagy izületekkelkezded és haladsz a kisebbek felé. a testfolyadékot az izületek között felkell alaposan melegíteni, mindig ez az első. utána jöhet az izomzat melegítése.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
fej, nyak, derék, csípő/törzs, comb, váll, térd, könyök, boka és csukló izületek, fentről lefelé, nagyobb izületektől, a kisebbek felé haladva.
az a lényeg, hogy az izületeket rendesen átforgasd a lehető legnagyobb méretben, amit a tested enged. ha jók az izületeid, teljese fizikai területen áttudod forgatni és közben a csontok között levő folyadék felmelegszik. forgások és kőrzések természetesen.
közben az izomzat is kezd melegedni szépen lassan, aztán ha kész az ember vele, mehetnek alap melegítő gyakorlatok az izomzat további melegítésére.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
westcoastog
veterán
Miért van az hogy nem érzem a fejlődést?
Most is csinálom a 100 fekvő programot, 3.-hét, második nap, első oszlop, de már a 12-t alig bírtam kipréselni magamból, vállaim meg felkar kidöglik hamar, pedig ha úgy vesszük több mint 4 hónapja fekvőtámaszozok folyamatosan..
90Mp pihenővel.
SZINT 1 16
SZINT 2 14
SZINT 3 14
SZINT 4 12
SZINT 5 max
(min. 15-öt) -
Physicist03
senior tag
válasz westcoastog #618 üzenetére
Lehet, hogy kevés a pihenő? Ez csak egy tipp.
-
koshmar
addikt
Szerintem is lehetne növelni a pihenőidőt.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
westcoastog
veterán
válasz Physicist03 #619 üzenetére
Akkor mondjuk növelem 2 percre, ezt a 3. hetet meg majd újrakezdem a jövőhéten.
-
dokee78
félisten
Ez a Lazar Angelov Calisthenicsezik?
-
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #627 üzenetére
az ijesztő az, hogy habár nem vagyok leszálkásítva, van 4-5kg zsír biztosan, meg izomból is nevetséges van rajtam hozzá képest, azért sportos alkatom van - így vagyok 88kg. ő hozzám képest ránézésre is már egy szörnyeteg és 84,9kg. amikor láttam, akkor padlóztam én is.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
fireproof
őstag
Sziasztok. Szerintetek fogyáshoz célravezető a fegyencedzés? Megszereztem Paul Coach Wade fegyencedzés c könyvét (a legelsőt). Ti milyen eredményeket értetek el vele?
-
diamondface
tag
válasz fireproof #630 üzenetére
Helló! Semmilyen edzésforma nem célravezető fogyáshoz megfelelő étkezés/ életmódváltás nélkül.
Érted. A kérdésedre nem lehet egyértelműen igent vagy nemet mondani.
Mindenesetre a calisthenic nem kardiómozgás. Kezdj bele, erősödj. Ha odafigyelsz a kajára, minenképp fog lemenni a zsírból. Pihenőnapokon járj el futni vagy ilyesmi. (én pl. nem kardiózok semmit, de szépen lassan vékonyodnak a zsírpárnák) -
fireproof
őstag
Köszi srácok.
-
Male
nagyúr
Sziasztok!
Guggolás problémám van... eddig minden simán ment, de most jönne a 7. lépés belőle, a felemás guggolás. Egyszerűen hanyatt esek már az első ereszkedés közben. Szerintem erő is hiányzik, de lehet, hogy nem csak azért
A 6. lépésből simán megvan a 4x20, így most nem tudom mi a fenét csináljak. Valaki tud valami köztes verziót, vagy bármit?
(javasolja a könyv az alacsonyabbat, de ha csak egy szótárt teszek a másik lábam alá, úgy is ugyan ez van) -
Male
nagyúr
Jól érted... leüléskor a vége felé reflexből vagy lenyomom a másik lábam, vagy ha ezt sikerül megállnom, akkor meg lehuppanok.
brownus: Szóval ott lehet a hiba? Mondjuk a híd résszel el is vagyok maradva, ott nem haladok elég jól amúgy sem.
Wa2x_: Kicsit konkrétabban leírnád mi is lenne a gyakorlat, amit kéne?
6. lépés, csak súllyal, ezt próbáltam tegnap, lehet, hogy ez "átvezet" majd, de ha van jobb, akkor jöhet[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
Vagy a gerinc körüli izmokat és/vagy a sípcsont körüli izmokat kellene még erősíteni.
Ez utóbbi eléggé fontos az egyensúly megtartásában.
Nem tudom, hogy Te miképp csinálod a gyakorlatokat, de ha tényleg teljes izomkontroll mellett, (nem lendületből) megy a 4x20 a zárt lábasból, akkor az már jól megerősítette a fent említett részeket.
Rávezetésként azt lehet csinálni, hogy amikor lefelé ereszkedsz, egy fix tárgyban kapaszkodsz egy kicsit, hogy ne borulj el.
Hasazással hogy állsz? Földön vagy rúdról függeszkedve végzed a lábemeléseket? -
Wa2x_
veterán
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
zsolthee
senior tag
Ja-ja. Én is kerékpározok, kollégám meg triatlonozik...viszont azt vettük észre, hogy teljesen más részeket is megdolgoztat a guggolás... többet, mint gondoltuk. És természetesen az egyensúly is csak ezen gyakorlattal fejlődött ki.
Hamarosan én is elérem a 7-es szintet guggolásból, mert a zárt lábas már megy. De még nem sietem el, mert érzem, hogy az egy nagy ugrás lesz. Sokat segítene valószínűleg ha már függeszkedve csinálnám a lábemelést mert az sokat dob a törzs erősítésén.
Palánkkal, törzsemeléssel hogy állsz?Wa2x_
OK, hogy a súlyzó megerősít(?)...de mi van a koordinációval? Segített Neked?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest