-
IT café
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
proenzit nem javasolta nekem két doki sem. az egyik gool port ajánlott, a másik egy kombót, amire sajnos pontosan nem emlékszem már. a lényeg ugyanaz, van pár fő hatóanyag, glükozamin, msm, kondroitin, amik ha vannak benne bőven, akkor elvileg sínen vagy. hogy melyik a tuti? passz, az összes orvos mást mond.
én pénzhiány miatt nem álltam rá semmire(tudom, egészség a legfontosabb...), a fent említett dupla kombó lett volna a legjobb, de az olyan 9-10k lett volna azt hiszem 1 vagy 2 havonta.
amit egyedül találtam, és eddig a legszimpatikusabb, az a flexiwell.
de spammer se mond hülyeséget, ott kezdtem el nézelődni én is.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
spammer
veterán
válasz hoffman_ #251 üzenetére
Amit linkeltél, annál 4 tabi 1 adag, vagyis napi 4 tabival nézve 2 hétig sem elég. Persze ha kevesebbet szedsz, tovább elég, de úgy az adagok is kisebbek. Tehát összehasonlításnál mindig figyeljétek, hogy oké, hogy több hatóanyag van benne a táblázat szerint, de azt is figyelni kell, hogy hány tabira vonatkozik. Ennek fényében hasonlítsátok össze egymással őket. Egyébként ja, sajnos elég drága cuccok
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
hoffman_
nagyúr
igen, ez teljesen korrekt észrevétel. nem írtam oda, én ezt felezett adagokkal számoltam, úgy egy havi tabi egy doboz.
peak mega a-z-t is 8 tabi helyett 3-al szedtem, megnéztem, az ajánlásokat, meg hogy így mennyit viszek be, ideálisnak tűnt. más kérdés, hogy semmi se változott, elkezdtem szedni, és 1 hét múlva beteg lettem
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz westcoastog #254 üzenetére
Használt neked? Akkor jó Amúgy alap ízületvédő, a 3 cucc benne van, aztán ennyi. De ár/értékben, megelőzésre nem rossz szerintem. Viszont vannak még hasonlók, múltkor a Tested Joint Helpet néztem, ennél napi 2-t írnak, de így is 60 napra elég, ami ugye 2 hónapos kúra. Viszont személyes tapasztalatom nincs vele, nem vettem még, de a hatóanyagok ugyanazok, szóval... Egyébként biztos találni még más hasonló ár/érték arányút, érdemes utánanézni.
(#255) hoffman_: Nem tudom, abban mennyi a C vitamin, de C-t érdemes külön venni. A legolcsóbb por formában, builderen is van fél kilós kiszerelésben, az meg több, mint 1 évig elég kb. Hátránya, hogy nem annyira kényelmes, mint 1 tabit bekapni, de ha beleszórod 1 ásványvizes palackba 1 grammot, akkor folyamatos a beviteled, ami C vitaminnál előny, mert vízben oldódó vitamin, és egyszerre egy nagyobb adag (1000 mg tabis) nagyobb eséllyel végzi a WC-ben, mintha fokozatosan vinnéd be (palackból iszogatva)
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
hoffman_
nagyúr
jaja, c-ből a porral nincs semmi bajom nekem sem, jól leírtad az előnyét. most nem szedek semmit, van még vagy 30 tabi mega a-z, azt eszegetem, ha úgy tartja kedvem, napi 1-2t, meg kajálom a gyümölcsöt és fokhagymát magamhoz képest jól. eddig jó. de c-vitamint külön lehet kéne kerítenem.
viszont recsegek még mindig, pedig fél éve nem edzek már, szóval ízületre valamit kéne néznem már tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz #57919488 #259 üzenetére
én a könyveket nem szeretem, az első megvan, elkezdtem, de nem fejeztem be, nem bírtam a wade úr stílusát. én se szeretem a kondit, de emiatt nem fikázom úton-útfélen. a mozgásokkal alapvetően nincs bajom. te mit nem komáztál?
-
aram01
nagyúr
srácok
érdemes úgy elkezdeni hogy én csak némi hájat szeretnék leadni a hasamról, és nem a "falúkirálya" akarok lenni?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
-
törölt tag
válasz hoffman_ #260 üzenetére
Én szeretem a konditermet is de a könyv nagyon csőlátásban megy egy másik irányba és ez már néha erőltetett volt nekem.
A legnagyobb gondot a konditerem kiváltásával kapcsolatban éreztem mert a Calisthenics-nek nem ez a célja és ezzel szerintem az írón kívül mindenki tisztában van
Ezen túltettem magam és nem bántam meg mert azért voltak jó dolgok a könyv(ek)ben.
Pavel Tsatsouline írásában is véltem néha egy kis túlzást de összességében jobbnak találtam mint a Fegyencedzést.aram01:
Érdemes de ha a fogyás a cél akkor ne csak akkor csináld mikor kedved vagy energiád van hozzá hanem edzésterv alapján mert különben el fog maradni (tuti mert ezen a ponton a legnehezebb túltenni magát mindenkinek szvsz).[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz #57919488 #264 üzenetére
na, akkor pontosan ugyanarra gondoltunk.
aram01:
cross fit sajnos pénzigényesebb dolog, azt nem tudod olyan egyszerűen csak maszekban csinálni. de folyamatos lépcsőkkel a fegyencedzés kombinálva bringázással, de még inkább futással, meg fogja hozni az eredményt - csak elég lassú lesz a folyamat. cserébe tartós is.
viszont ha csak akkor állsz neki, ha energiád és kedved van, akkor felejtheted a folyamatos fejlődést, nem lesz változás, ez el fog keseríteni, és vágod a kukába az egészet. minden nap kell csinálni. ha nincs rá napi 30 perce az embernek, akkor csináljon, annyi minimum rá kell hogy legyen szánva, és nem is sok a napi 720 percből.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Eddig csak a fegyenc edzés van meg,de abban nem találok hasizom gyakorlatokat vagy csak én nem találom?
-
hoffman_
nagyúr
hasra ez pl elég jó gyakorlat, oda-vissza is van, lentről és fentről indítva, 10-es lépcsőkben. könyvet nem forgatom annyira
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
válasz #57919488 #274 üzenetére
asszem utánanézek annak a könyvnek, lehet érdemes lenne elolvassam.
az én bajom az, hogy a komolyabb gyakorlatok kivitelezését nem tudom megoldani, mert oké, van könyv, de az nem az igazi. egy szabályos kippinget például megmutathatna egy profi tag, mert én csak bénázom.
aram:
nem annyira csunya, mint ahogy hangzik. egyszer kell megkeresni azt a tartományt, és utána csak tekerni szépen, fél órának is lenne hatása, bár az tényleg csak a beugró.
[ Szerkesztve ]
-
xLt`
tag
Valaki pls help erre a kérdésre.
Köszöntem
-
hoffman_
nagyúr
jaaa, hogy csak ez a baj! ugyan már, hát akkor nincs gáz csak adj neki időt. ha rendszeresen rászánod azt az időt, akkor hamar gyerekjáték lesz az a 30 perc. ne az legyen a cél, hogy a lelket is kihajtsd a bringából meg magadból. az egyenletes haladós tempó legyen a cél, és próbálj a távra koncentrálni. itt észrevehetően hamar fog jönni a javulás.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
aram01
nagyúr
értem, akkor lehet hagyom és puffadok tovább
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
hoffman_
nagyúr
pontosan erre gondoltam. az a 20 centi nem kevés belevered a falba 10-es átmérőjű adott falhoz való csavarral, mondjuk 8-10 centi mélyen, és az életben nem fog kijönni.
a medvének igaza van, a kajára nem árt odafigyelni. ha nagyon sokat és/vagy komolyabban sportolsz, akkor azért kell rá figyelni, hogy a határon maradj, amugy olyan igénybevétel mellett férne bele az, hogy sokat ehess. a szinten tartó mozgás mellett nem szabad ámítani magunkat azzal, hogy mozgok, tehát ehetek, mert nem lesz eredmény.
nem feltétlen kell diétázni amúgy, meg ilyen-olyan kaját enni specifikusan, az is jó kezdésnek, hogy nem eszel mindig mindent, hanem tartod mértékkel a napi 3 étkezést.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo17hu
őstag
Futnod kéne a kerékpár mellett. Vagyis ha annyira nincs kondid, akkor először csak tempós gyaloglás. Erősítésnek nincs sok értelme, tüdő nélkül pedig az sem megy. Nézz be a futós topikba, tomcicának egész jó edzséstervei vannak.
-
aram01
nagyúr
na alszom erre a dologra egyet
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
kmagor
csendes tag
Várom a hétvégét lesz futás streetworkout és fegyec is
-
PumpkinSeed
addikt
Én next héten kezdtem el megint a fegyencet. 2 hetet kihagytam síelés miatt.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest