- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Vírusirtó topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- DIGI kábel TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- Crypto Trade
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Sziasztok.
Asztali gépen Chrome böngészőben valamiért nem tölti be az üzeneteimbet a Facebook. A hiba most jelentkezett először, 10 perce még tudtam használni, most nem.
Chrome-ban töröltem az előzményeket, illetve a gyorsítótárat is. Sajnos nem segített.Valami ötlet esetleg?
Köszönöm szépen!
Üdv -
default.
őstag
Szervusztok, egy különös kérdésem lenne: vajon a nem rég elfogadott szabályok szerint ki lehet kérni a Facebooktól egy egy adott személlyel történt saját "beszélgetésünket" / teljes üzenetváltásunkat?
(Ismerősök között szerepel az illető.)Köszönöm szépen előre is!
Üdv -
default.
őstag
Szervusztok!
Tegyük fel, hogy van egy facebook csoportom, amiben bejegyzésekben hirdethetnek a csoporttagok.
Mondjuk, hogy én szeretném monitorozni pl. egy csoporttagra rákeresve, hogy hány bejegyzést írt eddig, vagy ezen a héten, stb., vagy például inaktív tagokat kiszűrni, statisztikákat lekérni a csoportról/tagokról, stb..
Sajnos a Facebookon erre nem láttam opciót. (Lehet, hogy csoport helyett oldalt kéne létrehoznom?..)
Szerintetek létezik ilyen külső (3rd party) util / toolkit, amivel a fent említett dolgokat megcsinálhatnám a facebook csoportomban?Köszönöm szépen, üdv!
-
default.
őstag
Esetleg valaki hozzá tud szólni ehhez? ...
Köszönöm előre is. -
default.
őstag
Sziasztok!
Hallottatok már olyasmiről, hogy a messenger alkalmazást (Android) lehet használni facebook fiók nélkül is?
(Tehát nem arról beszélek, hogy külön app van a messengernek, meg a facebooknak, hanem hogy konkrétan csak úgy, facebook profil nélkül valaki tudjon messenger-t használni...)
Nekem fura eleve, sógorom kérdezte, gondoltam megkérdezem itt, a szakmai fórumon.
Köszönöm szépen előre is. Üdv! -
default.
őstag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy van-e olyan (3rd party) segédprogram, script, vagy bármi ilyesmi, amivel egy Facebook csoportot tudok kezelni kibővített lehetőségekkel? Pl.: szeretném látni, hogy egy adott tagnak hány bejegyzése van, vagy beállítani, hogy minden tag egy héten csak egy bejegyzést tehet közzé, stb..
Ha nem tudtok ilyet, esetleg lenne ötletetek, hogy merre keresgéljek, kitől tudhatnék meg többet erről?
Köszönöm szépen!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest