- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Van ez az eltűnési mód amit most vezettek be.
Párommal beléptünk kipróbálni, de amikor kileptunk az én régi beszélgetésem megmaradt az övé meg törlődöt. 🤬
Ez mitől lehet?
Messenger hiba vagy az új funkció nem tőkéletes még? Van akinek még nem is aktiválódik.... -
Pityu.
nagyúr
válasz
Szirtimorc #27347 üzenetére
De mindegyik?
-
Jhonny06
veterán
Nálam ma totál megadta magát az Old Layout bővítmény Firefox alatt, ki is írja, hogy nem tudja aktiválni. Eddig simán működött, vagy legrosszabb esetben újra kellett telepíteni, de most sehogy nem akarja átváltani.
-
Pityu.
nagyúr
Azért ide írok mert a messenger topikban szerintem kevés esélye van a válasznak tekintve,hogy nem sűrűn irkálnak oda.Másnak is van olyan,hogy a mobilos messengerben késnek az üzenetek vagy csak akkor kapja meg ha belép az ember?Rohadt idegesítő mert volt olyan tegnap ötkor kaptam üzenetet ami sürgős lett volna de csak mikor hétkor beléptem akkor kaptam meg.Másnál is van ilyen?Én a telefonon már mindent állítottam,most újból raktam hátha erre megint 40 perce kapott üzenet pittyegett.Rohadt idegesítő másnál is ez van?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Hogyan lehet Facebook-Messengerben egy beszélgetésben könnyen előhozni a régi, 1 - 2 évvel ezelőtti képeket? Köszönöm.
Messenger Android alkalmazásban és PC-n Böngészőben Facebook weben keresztül is próbáltam visszagörgetni, de egy idő után nagyon nehezen tölti be a régi kommenteket, képeket, a múlt tartalmát. Köszönöm
-
flash-
veterán
Sziasztok
A facebook beallitasaiból eltünt az a beallitas hogy ki tehet bejegyzest az idővonalomon
Jól sejtem hogy a "ki tehet közzé bejegyzést a profilodban" beallitas ugyanaz?? -
Chrystyn
tag
Mostantól megnézheti, hogyan követi önt a Facebook [link] jó tudni,hogy van ilyen is....
-
IntelKiller7
veterán
Hali.
Valahol meglehet nézni face-n, hogy mely oldalakra lépek be facebookos azonosítóval?
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Simivok #27330 üzenetére
Üdv,
Elvileg ott 2 "fényképsorozat" van, legfelül a kiemelt fényképek vannak, ezek be tudod állítani, hogy legyenek vagy ne, és miket tartalmazzanak, alatt pedig olyan fényképek vannak, amiken meg vagy jelölve, ha nincs ilyen akkor a Facebook tesz be oda olyan képeket, amiket gondol, ezt a szakaszt nem lehet elrejteni vagy módosítani.
-
Simivok
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogyha desktop változatban rámegyek a profilomra, akkor baloldalt vannak ilyen Fényképek rész. Nos eben most olyan képek vannak amiket 10 éve raktam fel. Hogy lehetne olyat csinálni hogy ezt a Fényképek boxot ne lássa senki a fotók törlése nélkül?
Előre is köszönöm.
-
kkgabor
csendes tag
Sziasztok! Kedvenc filmeket, könyveket, hogy lehet hozzáadni a Facebook profilhoz? Az újfajtán nem találom ezt a funkciót.
-
Márton
nagyúr
Messengerben kaptam sok szöveges üzenetet, amit photoshopban képekre kéne illesztenem, de az ékezeteket nem viszi át a copy/paste, vagyis csak úgy, hogy maga az ékezet plusz speciális karakterként jelenik meg PS-ben, de még egy notepad-ban is.
Miért? Hol/mit kéne állítani, hogy ismerje a magyart? -
pea02
újonc
Pár napja még tökéletesen működőtt mind a marketplace mind az adás vételi csoportok láthatók voltak a hirdetések amiket fel tettem , majd 4 napig nem volt látható mások számára se marketplacen se a csoportokban, de nekem azt mutatja hogy aktív hirdetések és hogy elérhető mindegyik erre másfél napig megint minden jó volt de most ugyan az a problémám senki se látja a hirdetéseim. Le tiltva szerintem nincs a marketplace profilom se üzenetet se ilyen tiltást nem kaptam. Valaki járt már így, ha igen mi volt a megoldás vagy valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a próbléma!? Válaszokat előre is köszönöm
-
halgató
csendes tag
Köszi! Megpróbáltam de az edgén és a firefoxon is ez a helyzet.
-
halgató
csendes tag
Van lehetőség hogy megtiltsa valaki hogy az idő vonalára képet vagy bármi mást fel lehessen tölteni. De végig kérdeztem egy csomó ismerőst hogy letiltottak-e de mindnek nem volt a válasza.
-
halgató
csendes tag
Nem illetve adblock volt de kikapcsoltam.
-
halgató
csendes tag
Hali! Minden ismerősömnél eltűnt a bejegyzések doboz igy viszont nem tudok reagálni semmire vagy pl névnapi üdvözletet küldeni stb. Szóval kérdésem az lenne hogy miként lehet vissza hozni ezt a lehetőséget. Telefonon különben működik csak a gépen nem.
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Mi baj lehet a hirdetésemmel? Ugyanaz mint itt a HA-n (egy telefon). Azt írja, hogy nem felet meg az alapelveknek. "Szabályaink tiltják a jegyek árusítását."
Mobil kategóriában van felrakva. Már kértem többször ellenőrzést, de semmi. Más képet raktam fel, kicsit változtattam a szövegen, de akkor sem jó. -
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Másnál is furcsán működik a Facebook app iOS-en?Ezalatt azt értem, hogy ha például belike-olok egy posztok, onnantól kezdve un-like-olni (Tehát visszavonni) többet nem engedi, teljesen random, hol igen, hol nem, görgetek lejjebb a posztok között belikeolok valamit, utána rányomok megint, és mintha "beragana", nem enged onnantól se törölni, se reakciót változtatni.
Készítettem egy rövid videót is a jelenségről Reddit-en:
[link] -
buci30
addikt
Van olyan alkalmazás ami jelez ha xy ismerős elérhető messengeren?
-
krizmo_
Topikgazda
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Messenger kérdés lenne. Van egy illető, napi szinten beszélek,beszéltem vele. Mostanság ha írok neki, mindig azt jelzi a Messenger ,hogy Elküldve. Ezek szerint nincs kézbesítve. Viszont, rendszeresen online az ember, többször is. ( Pl : Online az illető 8:25-kor. Én elküldöm neki az üzenetet 8:26-kor. Oké, azt írja Elküldve. Utána újra online 9:00-kor és mondjuk 10:15kor. Tehát többször is, több mint fél órát. ) És folyamatosan azt írja nekem, hogy Elküldve.
Üzeneteimet természetesen nem nézi meg. Mitől van ez? Értesítések némítva vannak , vagy pedig Üzenetek figyelmen kívül hagyása van neki be állítva, és átt kerül a levelem a kéretlen tartalmak közé? Érdekel a téma, mert zavaró..Gergő
-
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Másnál is hasonlóan működik a legfrisebb Facebook app iOS-en? (iPhone 7)
Ha belájkolok egy random posztot és utána mégsem szeretném, (tehát unlike-olom), “beragad” a dolog és nem engedi un-likeolni az adott posztot.
Vagy most ez user error és amit már egyszer likeoltam azt nem lehet visszavonni utólag? -
Chrystyn
tag
Mi ez a sok történet ami megjelenik mostanában a mobilos alkalmazásban ? Halom idegen színész,énekes stb. története. Hol lehet ezt kikapcsolni? Engem ez nem érdekel elég sokról azt se tudom ki és nem is érdekel...
-
Norbi887
aktív tag
Van a Facebooknak egy subredditje, ott a délelőtt óta szintúgy jelezte pár emberke a gondot eltérő modelleken (Valaki 11-en, valaki 12 Pro-n, stb).
Sőt, kipróbáltam a Windows 10-es natív Messenger appot (Microsoft Store), és ott is ugyanez a hibajelenség áll fennt.
Valami szerveroldali gond lehet ez véleményem szerint. -
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Másnál is problémás a messenger iOS-en?Délelőtt frissített azóta képküldéssel gondok vannak “nem sikerült elküldeni” üzenetet kapok.
A probléma úgynéz ki csak iPhoneosokat érint, az én 7-esemen is fennáll délelőtt óta a jelenség, illetve ismerős XS-én szintúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest