- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Rendszergazda topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Linux Mint
- DIGI internet
- Elterelik a sofőrök figyelmét a vezetéstámogató rendszerek
- Finn kísérlet: kijelző helyett könyvet a diákoknak
- Bajban az Apple, nincs kereslet az iPhone 16 Pro mobilokra?
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jasy
csendes tag
Ehez mit szóltok? [link]
Csak az ára.... 42 580 Ft bruttó
Viszont LOW profilú ami tetszik....Mert digitalizalni kell!!!!!!!!!!!!!!!
-
bambano
titán
Milyen procihűtőt is milyen gyártmányú merevlemezt vennétek htpc-be?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
róland
veterán
Valami nagyon csendes procihűtőt (<21 dB). Talán valami új Zalman-t. Merevlemezekben nem vagyok otthon, de lehet,hogy inkább a rögzítésükre figyelnék, hogy ne vegye át (s így ne erősítse fel) a ház a merevlemez rezgéseit.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
dabadab
titán
Megmerte a tomeget, jaratta egy oraig majd ismet megmerte, a ket tomeg kozotti kulonbsegbol az E=m*c^2 keplet alapjan kiszamolta, hogy mennyi energia alakult at anyagga es a tobbibol lett csak ho
(Termeszetesen egy proci pontosan annyi wattal fut, mint amennyit fogyaszt, leven, hogy hon kivul mas energiat nem bocsat ki)DRM is theft
-
róland
veterán
HTPC-s projektem legolcsóbb részének első harmadán túl vagyok. Kicseréltem a régi kábeltv vezeték legkritikusabb részét egy új háromszoros árnyékolású coaxra. Fél napom ráment a létrázásra, pedig csak 8 méternyi távolságot kellett átfűznöm az ereszünk alatt.
Amúgy nagyon sokat javult a kép, de nem is gondoltam volna, hogy mennyit számít az árnyékolás bekötése. Először rosszul, hanyagul kötöttem be és rosszabb lett a kép, majd elkezdtem előlről, s sikerült nagyon jóra megcsinálnom. Arra se árt figyelni, hogy az antenna csatlakozóba ne fordítva legyen bekötve a be és kimenő kábel.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
róland
veterán
Jobbat tudtam venni, mint ami volt. Ugyanis a régi egy 15 éves egyszeres árnyékolású, nagyon rossz csillapítású kábel volt. Most pedig egy háromszoros árnyékolású kábel van fönt.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Mankó
veterán
Na ha még nem volt, én egy ilyet néztem ki: [link]
Szerintem kielégít minden igényt és az ára sem horror.
A távirányító nélküli ára 26-ért láttam, távirányítóval, meg szoftverrel 42 körül van.
A képek önmagukért beszélnek. [link]
Méretileg egy kicsit brutál, de ha komplett erőművet szeretnél beleszerelni, szerintem az is elfér benne. Én ebbe szeretném a mostani konfigot.
Jó szemezgetést!
Akinek van ilyennel tapasztalata, please ossza meg velünk is!
Üdv: Mankó -
róland
veterán
A távirányító az egy Soundgraph iMON PAD, gondolom a szoftver is tőlük van. Sőt szerintem ez egy iMON VFD készlet, ami 25.000,- Ft körül kapható. Tehát nem is olyan rossz az ajánlat.
Szerk.: A távirányító linkje: [link]
[Szerkesztve]http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
-
-
dane
senior tag
Valaki mondja meg hogy lehet netrádiót hallgatni MCE alatt!!! Lécciii....
[Szerkesztve] -
bambano
titán
Tudtok olyan vinyókeretről (beszerzési hellyel együtt), amivel notebook vinyót be lehet csavarozni 3.5''-os normál vinyóhelyre normál házba?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
[w]
őstag
beencee: [link]
cmdr PETER W. VOLKOV
-
beencee
senior tag
Attól függ melyik theme, de ez már tényleg szubjektív.
Volt nekem is MCE Media Center időszakom, de nem szerettem, hogy annyira zárt, nem tudok hozzá fejleszteni, csinosítgatni, stb.
Most csinálom az asszonynak a konyhába a touch-screenes cuccát, szintén meedio front-enddel, meg is hülyülnék, ha csak az MCE-MC lenne, mint lehetőség... A touch-screenes kezelés sok érdekes problémát felvet kezelhetőség szempontjából (is). -
[w]
őstag
megnéztem és valóban kissé bugos, de azért használható. talán még finomítok rajta.
más: olyan billentyűzetet keresek, ami beépített egérrel rendelkezik és ráadásul kishazánkban is beszerezhető.
találkozott már valaki ilyennel? (pl. acer airkey [link])cmdr PETER W. VOLKOV
-
gregre
csendes tag
Erősen elkezdtem gondolkodni egy htpc összeszerelésén mivel, apám meglepte magát egy HD-s LCD tv-vel és ez köré szeretnék egy igazán jó házimozit.DivX es filmek lejátszásqa ,rengeteg mp3, internetes rádiók etc..A ház + egyéb alkatrészek, erősítő + hangfalak kiválasztását meg tudom oldani, viszont hdmi-s csatlakozású (vagy ilyen minőségű,- átalakítókkal, nemtom hogyan megoldható csatlakozású) videókártyát szeretnék bele és itt megáll a tudományom..nemtudom h ilyen létezik - e, hogy lehet megoldani.Ehhez kérnék egy kis segítséget.. A sima TV kimenete egy 6600gt-s kártyának csak 1024*768 at tudott és nem volt tökéletes az élmény..(persze szebb volt mint a régi TV-n) + lenne még egy kérdés h ezt ugy nagyságrendileg mekkora összegből lehet kihozni .. a HTPC-t költséghatékony megoldásokkal..nem luxus csúcskategóriával..erős középkategóriás alkatrészekkel??
-
KINKY_007
aktív tag
IBMéknél is van olyan bill, ami a laptopokról koppintottak (pöcökegér és touchpad is), szerintem jól használható(én XP alatt próbáltam), csak kicsit drága...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
róland
veterán
Mondjatok egy jó VGA-t, lehetőleg olcsón. Sír a Vista Upgrade Advisor és az ATi is, hogy az én sima 128 MB/128 bites 9600 Radeon kártyám nem elég a Vista AERO felületének futtatásához, pedig most is 1280*1024-ben fut az AERO-s felület a gépemen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Tippmix
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Meghozta a 9. generációs V-NAND dizájn QLC-s verzióját a Samsung
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Itt az új LOGOUT!
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen