-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
beencee: [link]
cmdr PETER W. VOLKOV
-
[w]
őstag
megnéztem és valóban kissé bugos, de azért használható. talán még finomítok rajta.
más: olyan billentyűzetet keresek, ami beépített egérrel rendelkezik és ráadásul kishazánkban is beszerezhető.
találkozott már valaki ilyennel? (pl. acer airkey [link])cmdr PETER W. VOLKOV
-
[w]
őstag
válasz canniball #1005 üzenetére
megnéztem a linkeket, de sokkal okosabb nem lettem.
ami a leírásokból kiderül:
- nincs ''beépített egér'' funkciója
- egy esetben az F-betű nem működött (ezeket a sceneo fórumán említik)
- nem nagyon hozható össze másfajta IR-vevővel (htpc-news egész threadje szól arról, hogyan ''dumpolják'' a jeleket és vigyék más szoftverbe)
- nem kommunikál szokványos HiFi-berendezésekkel (a hifidelio-n pl. erre vannak rákattanva. de hogy miért baj ha nem vezérli a kávéfőzőt azt már nem értem...)
egyelőre ennyi, de nem hinném hogy sokkal több infót össze tudunk róla szedni.cmdr PETER W. VOLKOV
-
[w]
őstag
talán ilyen lehet a paradicsom: [link]
cmdr PETER W. VOLKOV
-
[w]
őstag
válasz beencee #1085 üzenetére
beencee, te vagy a nagy meedio-szakértő.
miért van az, hogy a configurátorral nem tudom beállítani, hogy az adott theme-ben a folder-ekhez milyen képet rendeljen hozzá? frankón belövöm az elérési utat a megfelelő képhez, de amikor pl. a My pictures-ben bogarászok, a könyvtáraknak nincs ''képe''. eléggé bosszantó...cmdr PETER W. VOLKOV
-
[w]
őstag
válasz beencee #1092 üzenetére
megmutatom mire gondolok.
első körben itt [link] beállítom, hogy milyen képet szeretnék látni a könyvtárak helyén.
aztán itt [link] mégsincs a könytvár megjelenítéseként semmi. azért bosszantó, mert így nem látni, hogy az valójában egy folder és még beljebb lehet lépni.
a theme egyébként Blue-who, a thumbnailek ürítése nem járt sikerrel.
más: szeretnék például egy órát kirakni a főmenübe, sőt inkább állandóan legyen a képernyőn akármelyik menübe is navigálok. ezt hogy lehet megoldani? csak a theme tudja vagy belerakható bármelyikbe külön is?
[Szerkesztve]cmdr PETER W. VOLKOV
-
[w]
őstag
válasz beencee #1103 üzenetére
köszi, akkor inkább vadászok másik témát. ami érdekes ezzel az Inet pluginnel kapcsolatban, hogy nálam kilépéskor valami hibával elszáll. úgyértem a teljes Meedio-ból való kilépéskor dob egy ''nem sikerült a memória nemtommicsinálása'' ablakot. nálad is volt ilyen?
.net 3.0 van fent, de javításokat nem találtam hozzá sajnos.cmdr PETER W. VOLKOV
-
[w]
őstag
na, milyen cikk, mikor lesz kint?
cmdr PETER W. VOLKOV
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG V30 - vezércsel