Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssttvv
csendes tag
Kicsit meghült bennem a vér eldöntöttem, hogy leütöm erre megvetted.
Köszönd az életed annak , hogy raktak fel másikat az már az enyém !!!!
Megnéztem egyet élőben tegnap Bécsben, frankó volt mondjuk ez a médacenter németül nem gyenge, remélem találok angolt.
Rá volt kötve egy Creative 7.1 hangfal szettre optikai kábellel és qrva nagyot szólt a tolvaj tempót nyomták rajta.
Amúgy köszi a véleményeket nekem is egyre jobban tetszik . -
beencee
őstag
-
ssttvv
csendes tag
Hy mi a véleményetek? nincs valakinek ilyen cucca? nem drága (40 rugó a ház+ alaplap) és meg lehet bakácsolni nekem kivülről kicsit öreges de gyárilagos.
Csak az az intel 915 grafika nem tom.
http://vatera.hu/item/view/index.php?cod=12068862 -
beencee
őstag
A video az egy elég ritka darab, ebből a QS sorozatba passzoló, sima előlapos és amúgy nagyon jó SLV-X9-ből elég keveset gyártottak.
A CD az CDP-XB720 QS, szeretem azt is, különösen jó futómű, tisztességes elektronika, sokan külön DAC-kal is használják a futómű minősége miatt. -
atuci
őstag
[link]
ezen a képen két óra van, különböző idővel, de közben én is azon filóztam, hogy a háttérben ment-e a lejátszó, és annak a lejátszási ideje is ki van jelezve a tv-n illetve egy másik óra is van ott az aktuális idővel.
De ezt csak poénnak szántam, de nem sikerült túl jólBasil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
tsilver
aktív tag
A Mediaportal -nál video lejátszásakor van hangja ha nem 1x sebességgel teszem azt (1,5-2x)
[Szerkesztve]AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
beencee
őstag
-
dane
senior tag
-
tsilver
aktív tag
Sok mindenről volt szó de arról nem hogy melyik alaplapot, chipkészletet és procit ajánljátok?
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
dane
senior tag
Hát a terv az az volt hogy veszek egy fekete Coolermaster Cavaliert!
Ez a ház viszonylag olcsó és tetszik az analóg műszer a kék háttérvilágitással!
A lenyiló előlap mögé pedig 2db 5.25''-os cucc fér pl egy fekete Pioneer iró (ez még most is megvan de nem használom) meg egy hatalmas kék grafikus kijelző!
Iró:
Kijelző: (Noritake 800 VFD)
[link]
A belső még nem volt kidolgozva, de az fix hogy passziv proci hűtés és passziv táp lenne!
Kivétel a VGA: Gigabyte 6600GT Heatpipe
Üdv -
dane
senior tag
Sziasztok!!
Nagyon régen néztem már a topicot...én indítottam és szépen gyarapodnak a hozzászólások! Sajnos nekem már nem aktuális a HTPC építés egyenlőre...
De tervben van
Üdv, csak igy tovább!!! -
pschio
őstag
engem az izgatna hogy hol kapok htpc-hez taviranyitot pl? mert anelkul nem er semmit
van ehhez valakinek valamilyen javaslata?''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
beencee
őstag
Ha az eredeti dasift-i theme-t akarod használni, ahhoz nem kell külön icon-set, abban a theme-ben benne van a sajátja. Az már csak az én külön heppem volt, hogy megtetszettek ezek a Peek-a-Boo ikonok, ezekkel kézzel lecseréltem, illetve kiegészítettem a dasoft-i\images\icons könyvtárban lévő ikonokat.
Amúgy az icon-set-ek mostanában ugyanolyan .mpp fájlok, ugyanúgy telepíthetőek, mint bármely más plug-in. -
beencee
őstag
Fontkészlet csak úgy, mint bármely más fontkészletet Windowsban, hiszen ez is ''csak'' egy normal Truetype font. De van egy file (C:\Program Files\Meedio\Meedio Essentials\themes\dasoft-i\instal\fonts\a lire.txt), amelyben le van írva, mit kell tenni.
Letöltött plugint off-lineban is lehet telepíteni, de az .mpp kiterjesztésnek nem szabad foglaltnak lennie. (Azt amúgy az MS Project használja még tudtommal...) -
-
icon
senior tag
No én vettem egy CoolerMaster Cavalier 4-et, és majd költözés után építem be párom
jelenlegi gépének alkatrészeit. Majd csinálok róla képeket.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
Sundesz
őstag
Az a baj ezzel az egész HTPC vásárlással, hogy már a ház kiválasztásánál elakadok. Egyszerűen nincs ITTHON normális árban normális ház (szubjektív). Egy Hiper Media Centert szó nélkül vennék, de csak külföldön kapni, akárcsak a CoolerMaster CM Meda 260-at... elég röhej.
[Szerkesztve]Hörcsög Powa'
-
beencee
őstag
Nálam működik gond nélkül, 1.38 és 1.41 verzióval is (illetve .NET 1.1 és 2.0-val is). Nézd meg, hogy a \Program Files\Meedio\Meedio Essentials\themes\dasoft-i\instal könyvtárban lévő plug-inek, illetve fontkészlet van-e installálva nálad, ezek kellenek a működéshez.
Az icon-set mérete stimmel...
[Szerkesztve] -
beencee
őstag
De, csak erősen méretlimitált a dolog, hiszen megvolt, hogy mekkora helyre kellett, hogy beférjek a Sony videoházba. És akkor ez volt a Cseh Robinál elérhető a szóba jöhető méretek közül, meg a kék volt még kívánalom. Még a régi kazetta-kiadó-nyílásba menne egy Samsung optikai meghajtó, illetve USB és Firewire csatik, csak még a rögzítésén gondolkodom...
Ez egy francia theme, fenn van a meedio.com-on is, de a több info van a www.meedio-france.com-on. -
beencee
őstag
Ha az előlap alatt a kijelzőt érted, akkor azt így igazolta vissza Cseh Robi (tavir.hu):
TavIR LCD_LPT vezerlo csomag (1600 Ft/db): 1 darab
TavIR LCD kijelzo (2*20 karakter, kek hatter hattervilagitas, feher karakterek) (6100 Ft/db): 1 darab
Ja igen, méretei alapján befér egy 5,25-ös helyre is.
Ha a házat, az egy régebbi Sony video háza, típusa az adataimnál, SLV-733, azt hiszem. Meedio theme: dasoft-i, Peek-a-Boo ikonokkal.
[Szerkesztve] -
beencee
őstag
Vannak új képeim a HTPC-mről (konfig az adataimnál).
Beleköltözött egy tavir.hu-s kijelző (köszönet érte Cseh Robinak ). Párhuzamos portos megoldás, ez másra úgysem jó egy HTPC-ben. A kijelzőt a LCDsmartie-val, illetve a meedio alatt a C.Mee plugin-nel hajtom, minden gond nélkül elsőre működött.
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] -
ii77
tag
Szia!
Leszedtem az említett oldalról a ''Pack_Meedio_V5.4.exe''-t. Net FrameWork 1.1 feltelepít. Utána lefuttattam a Meedios exe-t. A folyamat végén a köv. írta ki:
''...c:\configmeedio\config_interface\majv5.exe nem található ...'' és valóban, mert ilyen könyvtárat nem is hozott létre.
Mi lehet?VESTAX QFO
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest