Új hozzászólás Aktív témák

  • kollDani

    csendes tag

    Sziasztok! A segítségeteket kérném, tudnátok-e ajánlani vmi mATX, esetleg ATX alaplapot befogadó (jelenleg egy Asus p5ld2-vm hd mATX lapom van) nem túlságosan magas, de azért még normál kártyákkal bővíthető - esetleg hagyományos táppal is, de ez nem feltétel - kombi/fekvő házat ajánlani, amit még valahol BP-n meg is lehet venni.
    Én gondolkodtam a Chieftec CS-01-b-ben (Maestro sorozat) (ez mATX), csak egy baj van vele, hogy tapasztalatom szerint ez jelenleg még nem kapható (forgalmazó a Kellytech - www.kelytech.hu). Ugyancsak a Chieftec Maestro sorozatában az AE01-gyel meg az a bajom, hogy nincs rajta külső 3,5-ös hely, nekem ez meg kéne floppyhoz, ami meg egy szoftverem miatt kell (mindkét ház kombi, fekvő/álló).
    Szóval ha valaki tudna segíteni, hogy a fent emlegetett CS-01-b-t ho lehetne már errefelé megkapni, vagy valami hasonló - jobb lehet :) - házat tudna ajánlani, lehetőleg fekvőt, kérem írjon akár privátban is. Mivel látássérült vagyok és a gépet amúgy is képernyőolvasó progival (JAWS) használom, nem feltétel, hogy legyen kijelző a házon, sőt jobb ha nincs az ára miatt.
    Ja, az alaplapon meg 4 USB 2.0-t lehet előre kivezetni, nincs FireWire, ami viszont az általam nézett Chieftec házaknál mindenütt van az előlapon. És nincs az alaplapon infraport kivezetéséhez sem semmi. Kérdés: szerintetek az infratávirányítós házaknál az infrát lehet USB-re is kötni, vagy hogy megy ez? Ezt csak persze úgy megkérdeztem, mert érdekel, de nem hiszem, hogy ilyen táviráníthatós házikóra lenne pénzem :).
    Segítségteket előre is nagyon szépen köszönöm!
    Üdv:

    Dani

Új hozzászólás Aktív témák