- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
válasz
trec12 #65911 üzenetére
Vicces ez a Vidanet. Mondom, ha már emlegettétek, megnézem. Megadtam egy közeli címet, amit lehetett, kijelöltem olyan termékeket, amiket a a diginél is kapok és 27 000 Ft körüli összeg jött ki. És ebben ugye nincs 4 mobil kártya, mint a diginél.
Én most 17 ezret fizetek tv-vel (hbo super maxpak-al, hbo max-al, filmbox extra hd-vel, ami ugye a filmnow helyett lett és nincsenek boxok, 3 tv-n nézzük), internettel ami 1000/300-as ftth (ami nem 700 mbit, mint a vidanetes), vezetékes telefonnal (aminek a percdíjai nem is hasonlítanak a vidanetes díjakra) és 4 mobil kártyával.
Van pofája a vidanetnek elkérni az hbo maxért külön ha jól emlékszem 2000 forintot. Úgy, hogy 3100 a super max pak.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest