Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Nálatok lehet, de nálunk nem. És ez engem hol vigasztal?
Amikor behúzta a Digi ide az optikát, az UPC is egyből 8 ezer helyett már adott egy 5400 Ft-os ajánlatot, ráadásul nagyobb csomagra. Igaz milyen érdekes? De kérdezd csak meg azokat akiknél csak egy szolgáltató van mennyire jó nekik. Hát most ott is jó szar lesz majd a helyzet ahol a Digi és UPC volt.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
pjen
félisten
-
cof
veterán
Nem történt semmi? A T-nél van már 2/1 Gbit internet, UPC-nél amikor indultam valami 15 Mbit letöltésre emlékszem. Abban az időben kezdték a Digisek is kiépíteni a hálózatot itt a városban. Dehogynem volt fejlesztés minden oldalon. Családiházas övezetbe vitte inkább a Digi póznán az optikát, itt városban nálunk földben van, szóval még azután sem kellett bérleti díjat fizetnie.
Hűségem lejárt egy hónapja a vodánál 1K val drágábban kaptam volna...
Van egy határ ami alá már nem mennek, lehet eddig is jó áron kaptad listaárhoz képest.
Én azt nem értem, hogy lehet ennek örülni, hogy most már 2 nagy szolgáltató is (Digi, Vodafone) egy cég kezében van... Sehogy nem lesz így árverseny és fejlesztési törekvés a jövőben, pláne ott ahol csak ez a két szolgáltató volt jelen eddig is mint nálam is. Majd az lesz a módi, ha nem tetszik az ár el lehet menni máshova... Csak hát hova, mikor a Mindig TV is már az övék. Ehh, rossz világ jön.
[ Szerkesztve ]
-
-
cof
veterán
Ne álmodozz. Egymaga is építi le folyamatosan a minőséget amit a Digi letett az asztalra.
Ez nekünk előfizetőknek a legrosszabb hír ha nem lesz konkurencia. Tudjuk az hova vezet már az UPC idejéből, ahol nem volt más, ott aranyáron mérték a szolgáltatásukat. És fejlesztési ösztönzés sincs ha nem kell senkivel versenyezni.
-
tahepa
senior tag
Márciuisban letelik a hűségem a Digi előfizetéseimre ( 2 lakásban komplett csomag -full tv+net+telefon + HBO + lakásonként 3 mobil) és lépni fogok..valszeg a Telekom irányba.
Ok : a szegényes minőségű tv csatornák , rendszeres internet kimaradás , a mobil elérésről már inkább nem is írok)
Sajnos ez a szolgáltatás szerintem halálra van ítélve..csak idő kérdése mikor fog megszünni.
Régi előfizető voltam ..még a DRMCC-vel kezdtem ( Debrecen) és végig hű voltam a szolgáltatóhoz...de ennek ezennel vége lesz. -
Narxis
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Kertes házban az egyik szobába lett behúzva utcáról a digi optikai kábele és egy ZTE ZXHN F668 FTTH eszköz van a végén egy kis szobában. Csak internet előfizetés van jelenleg, ha TV-t is szeretnénk és másik helységben lévő 2 TV-re akkor azt innen kell gondolom szétosztani koax kábellel?
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nfsu17
veterán
válasz SeatLeon08 #65978 üzenetére
A digi hd adásaiért előbb utóbb még egy CRT tv is luxus lenne a jövőben.
1080i 4.5mbit-re egy 32 colos fhd tv ajánlott 4m-ről nézve.
Vagy mínusz két dioptria.
NE, ne újíts tv-t a tvadás miatt...akkor már inkább netflix, disney miatt. -
mpo
veterán
válasz SeatLeon08 #65978 üzenetére
Ha nem skálázná föl, akkor a képernyő negyedét foglalná el.
Ha érted, akkor már elavult.
-
SeatLeon08
tag
Sziasztok! Mennyire észrevehető a minőségi javulás full HD és 4K tv között akkor, ha a jel optikai kábelen érkezik az ONT-be, onnan pedig koax kábelen direktbe a tv-be.
Mondjuk egy HD sport csatorna műsora mennyire lenne jobb minőségű? Érdemes ezért váltani? Ha szimplán fullHD jelet sugároz a digi, akkor nem érdemes csak emiatt jobb tv-t venni, úgyse lesz változás. Igaz? Esetleg a 4K-s tv valahogy fel tudja skálázni?
-
nfsu17
veterán
A februárt még megúsztátok.
Én már nem. (úgysem tévézek annyit)• Budapest XIII. kerületében megváltozik az analóg és digitális csatornakiosztás. Ezentúl a
BudapestDigi és DBudapestDigi kiosztások lesznek érvényben. Az eddigi analóg Budapest
és digitális DBudapest kiosztásból kikerül.
• Szeged ellátottsági területén megváltozik az analóg és digitális csatornakiosztás. Ezentúl a
DigiInvi és DDigiInvi kiosztások lesznek érvényben. Az eddigi egyéni analóg kiosztás
megszűnik, digitálisban pedig kikerül a DVidékből.
• Salgótarján ellátottsági területén megváltozik az analóg és digitális csatornakiosztás.
Ezentúl a DigiInvi és DDigiInvi kiosztások lesznek érvényben. Az eddigi egyéni analóg
kiosztás megszűnik, digitálisban pedig kikerül a DVidékből.
• Győr ellátottsági területén megváltozik az analóg és digitális csatornakiosztás. Ezentúl a
DigiInvi és DDigiInvi kiosztások lesznek érvényben. Az eddigi egyéni analóg kiosztás
megszűnik, digitálisban pedig kikerül a DVidékből.https://digi.hu/sites/default/files/ASZF/modositasok_listaja_2022.02.01_0.pdf
(azért írhattak volna 2023-at is a linkbe )[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz rothfb #65943 üzenetére
Az a baj hogy sok az intő jel és ennek a bagázsnak meg én már nem hiszek. Az index is már annak az alomnak a kölyke - közel vannak a tűzhöz is.
Eleinte a kábeles minőségromlást is semmiségnek vettük, aztán meg látjuk mi történt atóta.
Szegeden ahol még az exInviteles szolgáltatási terület van, egyébként még a régi kiosztás van életben (duplikált SD/HD csatik és kiváló képminőség).
Ott még jó ránézni a tévéadásokra - kérdés hogy az is meddig marad még így...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
veterán
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor várok, majd jön. -
veterán
-
zichie
senior tag
válasz Pro Koryak #65951 üzenetére
Ez az RTL szivatása, mert simán mehetne az RTL 2-őn is, ami ugye HD, de gondolom szándékosan a 3-asra teszik, mert itt több szolgáltató esetében sincs HD. Ezzel arra ösztönzik a nézőket, hogy hőbörögjnek a szolgáltatóknál, aki esetleg emiatt beteszi a 3-ast HD-ben is, ami az RTL-nek jó biznisz, mert több pénz el tudnak kérni a szolgáltatóktól.
-
veterán
Nekem a ügyfélkapuban szokott megjelenni a számla. De most csak nem akar.
Én kötöttem hűséget, lehet azért késik. Meg ugye aktiváltam a e-pack-t ismét. Így elvileg nem változik az ár.
-
gulyasa
őstag
válasz rothfb #65959 üzenetére
Nekem már dec. 15-én elküldték a januári számlát az emelt tarifával (nem kötöttem hűségidő szerződést).
DIGI TV + DIGINET 1000 FTTH + DIGIMOBIL MAX NET = 10.100,- HUFSamsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
trec12
addikt
[ Szerkesztve ]
-
codec
senior tag
Mozi+HD gusztustalanul akad gyors jelenetváltások között..
Komolyan mondom ez szégyen!Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
Pro Koryak
addikt
Az is jó lesz, az RTL 3 közvetíti a Európa Liga meccseket, SD-ben bazz 2023-ban, köszönjük 4ig. Előre megyünk, nem hátra, ja de!
-
trec12
addikt
válasz Zoshi85 #65949 üzenetére
Semmit érő töltelék adók, silányba átmenő ktv minőség. Igaz még hűsggel, 1000-es nettel, kedvezményekkel még mindig 6900-ért lehet előfizetni. Hát most őszintén; a tömörített ktv-jük olyan is...
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Ez a Jazz TV régóta van a kínálatban?
Nekem most tűnt fel. -
veterán
Nincs bajom Bogyival, Isten ments, nem bántani akartam. Nem ő az első itt, aki jósdát játszik iptv ügyben. Csak most reagáltam már, mert sok lett ez a siránkozás egy olyan dologgal kapcsolatban, ami nincs és lehet, soha nem is lesz. Ráadásul kattintásvadász volt a link. Ez mondjuk közre játszott a reakciómban.
-
pjen
félisten
BUÉK.Kíváncsi leszek, ha tényleg össze olvad a DIGI és a Voda és például mint nálunk is ahol van voda koax boxokkal és van DIGI optika DVB C rendszerrel, mi marad. Gondolom megtartják az optikát+a boxokat is. Remélem nem lesz igazam. A másik ami érdekel. Nekem és gondolom sokunknak kevés a voda 3 boxa. Nekem ezért van DIGI is. Ha összeolvadnak és mégis box lesz akkor hatot kapok?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Bogyi007 #65932 üzenetére
Nem azért, de miért kell állandóan ezzel riogatni? Elolvastam a cikket és az egybeolvasztás logikus lépés volt. Az integrált szolgáltatások kifejezés meg nem jelent iptv-t. Bármit jelenthet.
Belinkkelsz egy hírt, beírod címnek, hogy "na akkor helló iptv" és az egész nem is erről szól.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem lehetséges a jövőben az iptv, de egyrészt igencsak nagy barmok lennének bevezetni, sokan lépnének, másrészt iszonyat pénzbe kerülne milliónyi boxot kiosztani.
Nem lehetne, hogy az ilyen hangulatkeltéseket mellőzük? Majd ha tényleg lesz ilyesmi, lehet kommentelgetni róla. -
Bogyi007
veterán
"Az Invitel és az I-Tv Zrt. ügyfelei novemberben részletes tájékoztatást kaptak az összeolvadással kapcsolatos fontosabb tudnivalókról. Az I-Tv előfizetők kiszolgálása továbbra is az együttműködő helyi szolgáltatókon keresztül történik.
A leányvállalatok beolvadásának célja a vállalatcsoport belső folyamatainak racionalizálása és költségek csökkentése mellett az ügyfélkiszolgálás hatékonyságának javítás
"A társaságok egyesülése új integrált szolgáltatások bevezetését teszi majd lehetővé” – mondta Tábori Tamás, a cég ügyvezető igazgatója."
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mpo
veterán
válasz SeatLeon08 #65928 üzenetére
Vehetsz még kettes elosztókat is és akkor nem kell a hármasból vinned mindet végig a lakáson.
1000 MHz-es legyen.Ha érted, akkor már elavult.
-
RoyBatty
aktív tag
Próbálom nézni a Barca meccset, időnként meg-megáll a kép, az új szokások szerint agyon van tömörítve. Újévi jókívánságok helyett az kívánom az összes Digi felelősnek, hogy életük végéig egy magánzárkában ilyen "jó" minőségű adásokat nézzenek.
-
veterán
válasz SeatLeon08 #65928 üzenetére
Senki sem lát semmit sem, hogy hány tévéd van a lakásban. Annyi felé osztod el ameddig akarod, illetve amíg el nem ér egy bizonyos veszteséget a jel.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
SeatLeon08
tag
Sziasztok! Optikai kábeles ONT-n keresztül jelenleg 2 tv-t tudunk nézni, legalábbis erre fizettem elő.
Elgondolkodtunk egy harmadik tévén is.Kérdésem, hogy emiatt nőne az előfizetési díj, ha jelzem a diginek a harmadik tv-t? Egyáltalán látja valaki, ha a koax elosztó, mely a 2 tévéhez továbbítja a jelet, hogy egy harmadik tévét is kiszolgál? Egy bemenet és három kimenet van az elosztón, így egy szabad.
Szeretnék korrekten eljárni, koax továbbítást magamnak oldanám meg.
-
-
-
KaqXar19
tag
hello, van esetleg valahol egy friss leiras tvheadend, xmltv, epg vs digi tv temaban?
InWin Chopin MAX eladó
-
-
sandró60
addikt
Üdv!
Karácsony alkalmából engedélyezett.
Letudná írni valaki,hogy a Filmbox Extra melyik ferekvencián van?
Samsung tévém automatikussan nem jelzi ki az ideiglenesen engedett csatornákat.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz trec12 #65911 üzenetére
Vicces ez a Vidanet. Mondom, ha már emlegettétek, megnézem. Megadtam egy közeli címet, amit lehetett, kijelöltem olyan termékeket, amiket a a diginél is kapok és 27 000 Ft körüli összeg jött ki. És ebben ugye nincs 4 mobil kártya, mint a diginél.
Én most 17 ezret fizetek tv-vel (hbo super maxpak-al, hbo max-al, filmbox extra hd-vel, ami ugye a filmnow helyett lett és nincsenek boxok, 3 tv-n nézzük), internettel ami 1000/300-as ftth (ami nem 700 mbit, mint a vidanetes), vezetékes telefonnal (aminek a percdíjai nem is hasonlítanak a vidanetes díjakra) és 4 mobil kártyával.
Van pofája a vidanetnek elkérni az hbo maxért külön ha jól emlékszem 2000 forintot. Úgy, hogy 3100 a super max pak. -
-
nfsu17
veterán
válasz trec12 #65906 üzenetére
ó, b+, neee
De ettől függetlenül vszeg maradni fog adigi4ig, mert a vidanet lassabb nettel, alig jobb tévével, drágább telefonnal, nuku mobilnettel (na mondjuk azért még itt is lesznek érdekes dolgok majd a mobilnettel jövőre) közel 2x, 2.5x, akár 3x ennyibe is kerülhetne. -
trec12
addikt
Győrbe is jön az invi féle kiosztás februártól. Ez az az agyontömörített ugye?
[ Szerkesztve ]
-
bksgbr
tag
Nem, annyi tv-re osztod szét a jelet (DVB-C), amennyire csak akarod, meg amennyit "elbír". A Digi nem korlátozza, hány készüléken szeretnéd nézni az adást, ugyanannyit fizetsz egy készüléken való tv-zésért, meg 10 készüléken való tv-zésért is, itt csak a jel szétosztásakor keletkező "veszteség" szab határt.
-
codec
senior tag
Üdv!
Digi nekem csomagban szereplő "DigiTv2022" havidíját befolyásolhatja az, hogy nem egy hanem 2 tv készülék van használatban?
Emiatt változhat a tv előfizetés ára?Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
veterán
válasz nfsu17 #65901 üzenetére
Így van ahogy mondod. Ráadásul nem csak az van, hogy csak a tévé látja azt a formátumot amivel felvett, hanem pluszban még ugyanazon típusú de másik készülék sem játssza le a felvételt csak az, ami közvetlen felvette. Agyrém.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
nfsu17
veterán
Tudtommal Samunál úgy indul a dolog, hogy rádugod a hdd-t, és már formázza is valami genyó formátumra, amit a win nem kezel. De ha kezeli is, a fájlokat már nem, arra ott az említett progi. De nekem nem kellett sose ilyennel szórakoznom.
Tök mindegy, hogy FTA, vagy kódolt az adás
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Path of Exile 2
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest