-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Akosman
aktív tag
válasz
tahepa #62376 üzenetére
Nem szellemesnek szántam, csupán tájékoztató jellegűnek ,hogy tuti nem csatorna hiba. Amíg DIGI tv előfizetésem is volt nálam is gyakran voltak ilyen hibák éjfél környékén, sőt azt is kiírta a tv, hogy nincs jel! Amióta váltottam ezek a hibák eltűntek! Igy biztosra veszem, hogy a hiba a DIGI-nél van/volt!
Szerencsére az internet szolgáltatás hibátlan, azt még mindig náluk fizetem elő!
-
-
irgum
addikt
válasz
tahepa #59562 üzenetére
Hagyjuk már ezt a nézettséget. A szolgáltatónak törekednie kéne arra, hogy minél színesebb legyen a kínálata.
A DIGI bevételtől esik el ha csak egy ember is átnyergel másik olyan szolgáltatóhoz, aminél elérhető. Az összes többi szolgáltatónál nézhető a csatorna. Nekik hogy éri meg? MindigTV-n ingyenesen, a többinél nem tudom hogy van, de gondolom az alapcsomag része. -
Bacusuz
őstag
válasz
tahepa #59140 üzenetére
A tv-t eddig nem néztük rendszeresen és a csatornák sem voltak rajta normálisan átnézve.
Most állítottam be a helyére és tapasztalom a jelenséget.tahepa:
A másik 2 tv-n mennek a közszolgálatik 121472kHz, 60000, 256qam -en.Ha ezt beadom az Lg-nek nincs jelet ír.
Pjen:
nem szeretnék boxot, még egy távirányítót. Ez a vendégszobába került, nem lesz sokat nézve, csak gondoltam megoldom ezt a problémát.CoF:
amikor megvettem a tv-t az lg-s szakember kijött, azt mondta állítsuk az országot Finnországra és nem kell C box. Így tettünk és azóta is jött szépen minden dtv adás.
2 éve vettünk egy nagyobbat helyette, azóta most foglalkozok vele igazán -
Flashget
félisten
válasz
tahepa #56325 üzenetére
Akkor feltortek a Digi fb oldalat es masok irnak hamis infot. :)
Komolyan kerdem..barki is elhiszi, hogy az egyeszseg az ev utolso vagy elotti napjan szuletett meg? Ki a fene dolgozik dec. 23 ota es jar targyalgatni? :)
Szerintem 10-12 napja megegyeztek mar....a nem vart Discos bejelentes ami szerintem megkavarhatta a dolgokat. -
Kija
aktív tag
válasz
tahepa #56321 üzenetére
Kb 21:00-tól kezdték el kiírni ezt az információt a FB-on és nem is egy hozzászólónak válaszul. Az általad linkelt cikk mai, de régebbi
Vagy már jól bepezsgőztek a Digi FB felelős PR-esei vagy eredményesen tudtak tárgyalni a főnökök.
Mondjuk azt nem írják, hogy ez végleges megállapodás vagy csak még nem kerülnek ki most de majd később igen. -
wwenigma
Jómunkásember
-
dethroner
veterán
válasz
tahepa #44480 üzenetére
Sajnos nem
Az a szabolcsi falu ahol laknak gyönyörű minőségű mobilhálózattal rendelkezik. Sajnos pont a 20-as nem próbáltam még, senkinek a családban nincs telenoros száma, de amikor hazautazok hozzájuk a telómban lévő telekomos és vodás kártya is kétségbe van esve. Pl a lakás egyik pontjában még épp lát 4G-t, de egy lépéssel arrébb már a 2G is csak 1 vonással jön. És sajna hektikus az egész, össze-vissza mászik a térerő, néha még hálózatot sem lát, aztán hirtelen 3G, esetenként 4G is, és kezdődik elölről a móka. És ez mozdulatlanul, egy helyben lévé készüléknél. Nincs ott sajna semmi, se vezetékes hálózat, se normális mobilhálózat. Das ist Ungarn
-
piocasember
tag
válasz
tahepa #44316 üzenetére
Köszönöm szépen! Bocs, de tudsz egy oldalt, ahol van leírás arról, hogyan kell ezt csinálni? Én megmondom őszintén nem találok mást a menüben, csak olyat, hogy földi telepítés, de ott csak az összes csatornát tudom újrateleíteni. Amiko Impulse-om van. Bocs, igen láma vagyok!
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium Használt, karcmentes Gyári garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest