-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
piocasember
tag
válasz tahepa #44316 üzenetére
Köszönöm szépen! Bocs, de tudsz egy oldalt, ahol van leírás arról, hogyan kell ezt csinálni? Én megmondom őszintén nem találok mást a menüben, csak olyat, hogy földi telepítés, de ott csak az összes csatornát tudom újrateleíteni. Amiko Impulse-om van. Bocs, igen láma vagyok!
-
dethroner
veterán
válasz tahepa #44480 üzenetére
Sajnos nem Az a szabolcsi falu ahol laknak gyönyörű minőségű mobilhálózattal rendelkezik. Sajnos pont a 20-as nem próbáltam még, senkinek a családban nincs telenoros száma, de amikor hazautazok hozzájuk a telómban lévő telekomos és vodás kártya is kétségbe van esve. Pl a lakás egyik pontjában még épp lát 4G-t, de egy lépéssel arrébb már a 2G is csak 1 vonással jön. És sajna hektikus az egész, össze-vissza mászik a térerő, néha még hálózatot sem lát, aztán hirtelen 3G, esetenként 4G is, és kezdődik elölről a móka. És ez mozdulatlanul, egy helyben lévé készüléknél. Nincs ott sajna semmi, se vezetékes hálózat, se normális mobilhálózat. Das ist Ungarn
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Kija
aktív tag
válasz tahepa #56321 üzenetére
Kb 21:00-tól kezdték el kiírni ezt az információt a FB-on és nem is egy hozzászólónak válaszul. Az általad linkelt cikk mai, de régebbi
Vagy már jól bepezsgőztek a Digi FB felelős PR-esei vagy eredményesen tudtak tárgyalni a főnökök.
Mondjuk azt nem írják, hogy ez végleges megállapodás vagy csak még nem kerülnek ki most de majd később igen. -
Flashget
félisten
válasz tahepa #56325 üzenetére
Akkor feltortek a Digi fb oldalat es masok irnak hamis infot. :)
Komolyan kerdem..barki is elhiszi, hogy az egyeszseg az ev utolso vagy elotti napjan szuletett meg? Ki a fene dolgozik dec. 23 ota es jar targyalgatni? :)
Szerintem 10-12 napja megegyeztek mar....a nem vart Discos bejelentes ami szerintem megkavarhatta a dolgokat.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Bacusuz
addikt
válasz tahepa #59140 üzenetére
A tv-t eddig nem néztük rendszeresen és a csatornák sem voltak rajta normálisan átnézve.
Most állítottam be a helyére és tapasztalom a jelenséget.tahepa:
A másik 2 tv-n mennek a közszolgálatik 121472kHz, 60000, 256qam -en.Ha ezt beadom az Lg-nek nincs jelet ír.
Pjen:
nem szeretnék boxot, még egy távirányítót. Ez a vendégszobába került, nem lesz sokat nézve, csak gondoltam megoldom ezt a problémát.CoF:
amikor megvettem a tv-t az lg-s szakember kijött, azt mondta állítsuk az országot Finnországra és nem kell C box. Így tettünk és azóta is jött szépen minden dtv adás.
2 éve vettünk egy nagyobbat helyette, azóta most foglalkozok vele igazán[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
irgum
addikt
válasz tahepa #59562 üzenetére
Hagyjuk már ezt a nézettséget. A szolgáltatónak törekednie kéne arra, hogy minél színesebb legyen a kínálata.
A DIGI bevételtől esik el ha csak egy ember is átnyergel másik olyan szolgáltatóhoz, aminél elérhető. Az összes többi szolgáltatónál nézhető a csatorna. Nekik hogy éri meg? MindigTV-n ingyenesen, a többinél nem tudom hogy van, de gondolom az alapcsomag része. -
irgum
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Politika
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest