- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz
M_AND_Ms #59010 üzenetére
CoF: ezt legalabb nezzuk, es vegre normalis minosegben jon. Comedy Central johetne meg HD-ban es nekem kb. rendben is lenne a kinalat.
Fura volt hogy a tobbi csatorna mukodott hamar, de ennel ket eszkoz is hibat dobott.
Szerk: berakhatnanak valami promo 4k csatornat, hogy lassuk lehet ilyen is. Meg tesztelni hogy milyen eszkoz kezeli.
-
amarna
tag
Üdv.
Amiko Neo Combo Se készülékhez keresnék magyar használati utasítást.
Megköszönném, ha esetleg tudna valaki segíteni. -
g0dl
addikt
válasz
szaboi6512 #59004 üzenetére
Köszönöm.
-
g0dl
addikt
A budapesti frekvencia kiosztást hol találom?
Az ÁSZF-nél csak a módosításokat látom. -
Flashget
félisten
Megneztem az uj muxon levo HD csatornakat, jelerosseg es bithiba szerint.
Ilyen is regen volt mar Bp. kiosztasban!
Bithiba arany 0
Jelerosseg 100
Jelminosseg 100
Ezek utan megneztem regebbieket is es ugyan ez jott ki, fuggetlen attol, hogy kozmedia M1 HD vagy Film+ HD.
Mar csak M4 HD kellene...decembervegi bejelentessel. -
Fricy78
tag
Sziasztok!
Most kötötték be az optikát, 150 tv csatornám van, köztük rengeterg hd csatorna, de a Samsung ue55nu7023 tv-n nem tudom őket befogni (nem kaptam sem beltérit, sem kártyát). Segítsetek nekem, hogy tudnám beállítani, hogy lássam őket, most csak 50 csatornát látok.
Előre is köszönöm.
-
kmatalik
csendes tag
Néhány csatornán a TV menüjében kiválasztható a felirat (DVB vagy TXT, csatornafüggő). Viszont ha bekapcsolom, utána semmilyen felirat nem látszik. Mintha nem rakták volna bele az adatfolyamba a feliratokat, csak a helyüket tartanák fönn. Nálam az AXN, AMC és Paramount Channel is ilyen.
Ellenpélda a BBC Earth, ahol kiválasztható a DVB felirat (csak román nyelven) és ez látható is a képernyőn. Megnéznétek, hogy nálatok is ez a helyzet?
-
jczettler
tag
pz6t
Sziasztok!ZTE F668-be jön és megy keresztül szét a házban a koax. Látszólag rendben is van minden tv-n, HD is szép képet ad, nincs semmiféle hiba, probléma. Mégis a ZTE-n a CATV led pirosan világít.
Mintha pont itt (vagy a Digi internet?) fórumban olvastam volna olyat, hogy ennek zöldnek kéne lennie. Érdemes/kell ezzel foglalkoznom?
A ZTE egyébként rendben van, teszi a dolgát net és tv terén egyaránt. Csak az a pirosság...
-
-
Samott
addikt
A TV Paprika HD megy mindenhol rendben? Nalam ket eszkoz is megtalalta, de csak egy hibat dob: "SID not found in PAT" es nincs musor rajta (epg van). A 29-es korzetben.
-
Gézengúz
addikt
Csatornáknál a HD kijelzés mellett megjelent egy AD is, az mit jelez?
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
szaboi6512 #58976 üzenetére
És ismét szarakodik.. Ez egy vicc komolyan..
-
válasz
rothfb #58980 üzenetére
Na megfejtettem a rejtélyt. A Samsung plazmán bejönnek a csatornák, de nincs nevük. Magyarul vannak, de mintha nem lennének. A Panasonic oledek pedig emiatt nem látják a csatornákat. Úgyhogy ez így még nem az igazi. Nincs nevük a csatornáknak, ezért nem látják bizonyos készülékek.
-
Oroszlány, Tatabánya körzetben továbbra sincsenek új csatornák. Csak a helyük a 314-es frekvencián.
-
Akosman
aktív tag
Nálam sem a Prime HD,sem a Sláger tv HD nem megy. Kiírja a műsort,de se kép se hang ezen a két csatornán.
-
trec12
addikt
Nekem volt egy érdekes jelenség a Prime HD-val. Az újabbik tévémen az említett csatrona napokig szét volt esve. Az ugyan olyan márkájú régebbi (5 éves) tévén meg ment csont nélkül ill. Technisat digitális PC boxon is patent volt elsőre. Tegnap óta az új tévén is hibátlan... Fogalmam sincsen mi volt az oka.
Lényeg, hogy jó már.
-
Van még itt olyan, akinek nem jönnek be az új csatornák?
A 314-es frekin továbbra is csak jelminőség és jelerősség van, tehát mintha valami készülne, de csatornát nem talál... Oroszlány, Tatabánya stb. -
Bogyi007
veterán
-
Tacsika
aktív tag
Akkor így kérdezem: Milyen boxot ajánlotok kábelhez 10e körúl (lehetőleg magyar nyelvűt)?
MM-ból
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest