Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Tisztelt XY
Digitális csatornák a 394Mhz/S32 csatornán:
ERT
ProTV International
SAT 1
France 24
NatGeo HD
NatGeoWild HD
Private Spice (23-05h)Rendszerünkben nem találtunk arra vonatkozó hibát, hogy a fenti csatornák elérhetetlenek lennének az Ön címén.
Megértését köszönjük.Akkor mi a francért nem jönnek be nekem ezk a csatornák?A többi csatorna ok,tehát a kábel nem lehet rosz.Ezek a csatornákon viszont a "nincs jel" felírat fogad.
-
hb000
aktív tag
válasz sixtybi #4497 üzenetére
Nekem volt IPTV-m, nagyon jól összerakott rendszer, baromi jó szolgáltatásai vannak és nagyon könnyű kezelni. Minőségi problémám nem volt vele, ez persze nyilván szubjektív. Két dolog nem tetszett benne: a set top box zártsága (pl nem lehet lementeni belőle felvett műsort), valamint a T sunyi áremelési módszere. Szóval a felsoroltak közül az iptv-t választanám, ha muszáj lenne és nem lenne digis dvb-c.
A net előfizetést biztosan nem venném külön, egyszerűbb, ha azonos a szolgáltató és általában így olcsóbb is. -
sixtybi
tag
Sziasztok,
nem teljes topictéma, de a fővárosi létet feladjuk, ezzel egyetemben a digikábel rendkívül jó minőségű szolgáltatásait is.
Megszoktam, hogy a TV-be épített digitális tunerrel nagyon jó minsőségben TV-zhetek, viszont vidéken csak az ADSL és a SAT marad.
ADSL-en IPTV-t a T-Home ad, SAT-on meg T-Home, Digi és UPC Direct.
Ja, és a mindig TV, aminek gyakorlatilag zéró a kínálata.Van valakinek tapasztalata? Már most látom, hogy a külső boxot nem úszom meg. Szüleimnél láttam a T-Home SATTV-t. HDMI-n van összekötve még annyira szar a minősége a digikábelhez képest, hogy attól félek. Ráadásul a STB szoftvere se tetszik.
Szeretnék valami jó megoldást találni az internetre és TV-re. Telefon nem érdekel igazán.
Ha van javaslatotok szívesen fogadom.
Köszi. -
zhagyma
őstag
A BL sugárzás joga zsíros falat, csak nem szeretik kifizetni az árát. Gondolom az idei évben amúgy is kiderül az igazság és az is elképzelhető, hogy a magyarországi szervek is vizsgálgatnák egy ilyen "csere-bere" következményeit. Az biztos, hogy több EU országra kiterjedő "csereügylet" a helyi szervek és az EU jóváhagyása nélkül nem nagyon jöhet össze ...
-
zhagyma
őstag
válasz KenGuruL #4491 üzenetére
" ... azok szerint a DIGI mi a frásznak csinált még egy DIGIsport+ csatornát? Fél évre? Hogy megmutassa ilyet is tud? .."
Például profilt vált: músorterjesztőből műsorgyártóvá kíván válni. Az új profil gyorsabb megtérüléssel, illetve nagyobb profittal kecsegtet a sportszerető nézők nagy száma miatt. Hogy miért fél évre:min tudod minden eladó és megvehető és mindennek meg van az ára. Még a félkész háznak is ...
[ Szerkesztve ]
-
Dog 11
tag
válasz Baga1983 #4492 üzenetére
Szia !
Légyszives olvass vissza. Lásd a 4409,4418,4423 Hsz.-t.
Valószinü ott megtalálod a megoldást. A Sport Tv csatornái a legmagasabb,igy a legérzékenyebb frekvenciákon közlekednek. A szakszerü ,kifogástalan árnyékolás és csatlakoztatás rendkívül fontos.[ Szerkesztve ]
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Samsung LE40C530-as TV-m van, a coax kábel egyenesen a TV-be megy(ígaz a gyári bekötés egy kicsit meg lett hosszabbítva, de így is 94-es a jelerősség mint előtte). A lényeg: csak a digitális adásokat állítottam be. Nálatok ís ugy van pl hogy a SPORT TV csatornáinak minősége bűnrossz pl a TV2,RTL KLUB, Viasat minőségéhez képest? Igazából meccset szinte nem is lehet látni, mert annyira szar minőségű.
-
KenGuruL
csendes tag
akik itt beszélgetnek ilyen UPC marhaságokat, azok szerint a DIGI mi a frásznak csinált még egy DIGIsport+ csatornát? Fél évre? Hogy megmutassa ilyet is tud?
-
ToBeY
nagyúr
válasz jangamennn #4479 üzenetére
Nekem LG tvm van,és megtalálja a digitális csatornákat.Bár 394Mhz nincs jel de a többi ok.
-
jangamennn
csendes tag
köszönöm mindenkinek
közben megoldottam, át kellett állítani Svédországra a tévét és lám, meg is találta az összes digitális csatornát.
Digi Sport HD azért szép így 42 colon.
-
Dog 11
tag
A városod Digitális csatornakiosztásában megtalálod egyértelmüen a választ.Nem minden városban van digitális csomag. Pl. Dunaujváros-Pécs-Székesfehérvár..... városok kiosztásában a Digi Mini csomag magában foglalja a 354...378 MHz.-en,a digitálisan továbbított közel 32 db csatornát is az analógok mellett.Ezek között van 3 db HD is, az m1,m2 és aDigisport HD. Ahhoz ,hogy a Tv megtalálja őket DVB-C és MPEG 2-es hangolóegységgel kell rendelkeznie.Ahhoz,hogy a HD adásokat is megtalálja még az MPEG 4 -et is tudnia kell a tunernak. Nem ismerem az LG tv hangolóegységét,hogy tudja e a fenti paramétereket. Esetleg másik Fórumtárstól kaphatsz választ.
[ Szerkesztve ]
-
PeterPH
senior tag
Fogalmam sincs melyik városból írsz, de pl. Budapesten nincs is "Digi Mini" csomag.
Van viszont "Közszolgálati" olcsóért.
Ha ilyen olcsó csomagot választasz, akkor gyakorlatilag csak azt a frekvenciatartományt engedik át neked, amiben a csomaghoz tartozó csatornák vannak. Ebből adódik hogy digitális csatornákkal még véletlenül sem fogsz találkozni. -
allfinanz
senior tag
Április 1-től (a mai naptól) érkeznek az SPI International csatornái, a Filmbox csatornák a DIGI TV kínálatába!
http://www.digiportal.hu/news.php?extend.411.1Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
dh66e
veterán
A Digi mini csomagban egyáltalán megvan a digitális lehetőség?
-
jangamennn
csendes tag
Uraim!
A következő a problémám:
van egy LG 42PJ350 típusú plazma tévé, illetőleg most épp Digi Mini kábeltv csomag.
De. A tévé egyáltalán nem találja meg a digitális csatornákat, a CI opció is szürke.
Van esetleg valakinek valami ötlete a probléma megoldására?
-
-
rocket
nagyúr
válasz wwenigma #4474 üzenetére
Ott egyelore nem fog (persze azert ne feledjuk el a DIGI nem jotekonysagi intezmeny, barmi megtortenhet), de nalunk fog serulni a draga UPC miatt.
Bar csak egy rossz vicc lenne, de nincs aprilis elseje.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
wwenigma
Jómunkásember
az olcsobb digi miatt nem is serulnek a fogyasztok jogai.
de ne bonyolodjunk bele a biztos hirekig felesleges idegeskedni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
rocket
nagyúr
válasz wwenigma #4456 üzenetére
Penzzel meg mindig barmit el lehet erni, barmikor.
Hol volt a sokak altal emlegetett GVH a Westel vs Pannon GSM 100ft/perc korszakban?
Amikor a Vodafone belepett a piacra akkor lett verseny, ugyanez ment az UPC es a Matáv maradek kozott is amig nem jott a DIGI.
Vonjatok ki az egyenletbol a DIGI-t es a vegeredmeny egyertelmu lesz, ugyhogy igen komoly "felni" valojuk lehet az embereknek, legalabbis gondolom nem szeret senki meg a nyugat europai arnal is 2x tobbet fizetni ugyanazert, vagy kevesebbert. (mert ugye pl. a korlatlan net se korlatlan az UPC-nel.)T-Home es az UPC szepen megszedtek magukat amikor ar karteleztek.
Egyebkent ez a lenyeg, es itt is ez fog megtortenni:
"A romániai Versenytanács valószínűleg hivatalból vizsgálatot indít majd a felvásárlással kapcsolatban, az RCS futószalagon végzett felvásárlásai kapcsán azonban már jó kapcsolatot alakított ki a tanáccsal és az annak munkáját felügyelő gazdasági miniszterrel is. Bár ez az ügylet nagyságrendekkel nagyobb, mint bármelyik előző, Valerian Vreme miniszter szerint nincs szó monopolhelyzet létrejöttéről és a fogyasztók érdekeinek csorbulásáról."
jo kapcsolat=Nokias doboz tele penzzel
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
hb000
aktív tag
Egyik sem akadály. Csak kell névleg egy másik cég, amit máshogy hívnak, tulajdonosi szinten mégis összeérnek. Máris többszereplős a piac.
A digis mobilnet esetleges megszűnése pedig igazán nem hagy nagy űrt maga után. A szolgáltató a pannon, tehát nem kellett infrastruktúrát építeni sem, ezekután csak papírmunka. És azt sem szabad elfelejteni, hogy bármilyen más céggel kötött szerződéses kötelezettség kiváltható pénzzel (lásd kötbér), ami beszámítható a upc-s megállapodásba...[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
Szerintem (remélem) ez nem tetszene a versenyhivatalnak, mert ez gyakorlatilag kétszereplőssé tenné a piacot. De a digi pl. most indította be a mobilnet szolgáltatást is, ami kicsit ellentmond a kivonulási szándéknak.
-
Navika75
csendes tag
Lehet hogy igy lesz de akkor,nyugodtan kalkulálhatsz minimum dupla árral,és akkor még nem túlzó az elképzelés.A T és az upc csomagárai biztos nem fognak zuhanni ,sőt a hiéna üzletpolitikájukat ismerve csak emelkedni fog,nem beszélve a dvb-c vétel esetén felszámított box költségekröl.Nem lenne jó ha ez megtörténne.
Inkább 2db digisport hd csatorna. mint 25db comedy c vagy viva szintű ,SD buzicsatorna. -
wwenigma
Jómunkásember
Felemás? Olvastad azUPC osszehasonlitasos hsz-em? Kb. 4x áron adnák ugyanazt mint a DIGI most és ráadásul tetves mediaboxon keresztul. Kell a francnak, adjanak CAM+kártya párost, többit megoldja a TV-m. A régi áron...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ToBeY
nagyúr
Én picit örülök neki.Mivel a sport adókat nem nészem,viszont a Comedy Central és 2 ismert zenecsatorna fájó pont volt mikor áttértünk.
Viszont annak nem örülnék, hogy ha árat emelnének,vagy a net sebességet piszkálnák.
Mert ár/érték arányba verhetetlen Digi ez tény.
Szóval felemás érzelmek kavarognak bennem e hír miatt[ Szerkesztve ]
-
vidra1221
tag
Szomorúan hallom amit már pár hete én is írtam. Remélem nem fog bekövetkezni, de a upc nagy úr sok pénzel kis hazánkban és végig viszi majd amit akar úgy is. Hozzám ma jönnek bekötni a digit remélem egy ideig azért élvezni tudom. egyébként hogy működik ilyenkor a dolog ha áthveszi az ügyfeleket 1 szolgáltató a másiktól és pl. az ügyfélnek van hűségidős szerződése akkor azokban foglaltakat fenn kell tartaniuk, leginkább az árra értem ezt. vagy pedig módosúl minden az új szolgáltató kénye kedve szerint?
-
JoeB74
csendes tag
Sajna 80%-os info, de a szívem mélyén reménykedem nem fog megtörténni az eladás az upcnak...
Akkor, hogy lesz DigiSportom???
Majd meglátjuk, mi történik, de nagyon szeretném, ha nem lenne igazam! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz wwenigma #4456 üzenetére
HWSW hir topikjaban egyetlen baromsagot kivéve értelmesen beszéltek a temarol, kb. annyi hogy a Magyar piac feladása veszteség lenne a DIGI részéről.
Mondjuk a román UPC legnagyobb TV csomagja 4500ft (HD PVR box + 12 csatorna - 75lei amibe benne van az HBO, HBO HD, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2 ) ami ugye itthon 8000ft (71csatorna) + NINCS extra csatorna benne... (+4800ft lenne, max pak + active)
Román UPC max TV csomag - 4500ft (113 csatorna)
Magyar UPC max TV csomag - 13000ft (~80 csatorna)Internetet össze se merem hasonlitani....
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Adj linket.
Ha megtorténne, a GVH elkaszálja az egyesitest, ebben biztos vagyok.
Ha nem, akkor meg meglatjuk milyen kötbért ver ki az ugyvédem belőluk a hátralévő szerződés idejére + az egyéb váltás miatt okozott károk miatt. (nem parositanak kartyat CI slotos eszkozzel, etc)
[ Szerkesztve ]
-
JoeB74
csendes tag
Ma hallottam egy nagyon rossz hírt!
Miskolcon, ill. az egész országban, nyár elejétől bye-bye Digi.. :-(
Helyette jön, az általma utált upc, így kis betűvel, direkt, mert elég volt belőlük egy életre, és erre tessék visszajönnek, undorító bagázs!no comment
-
C_hris
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy minden óraátállításnál gondok vannak a TV időzített bekapcsolásával? Mindig egy órával korábbra/későbbre kell beállítanom a tv-t, aztán 1-2 hét után megjavul. Pedig az Epg is jó időt mutat és a tv belső órája is jól jár.
-
Pille69
tag
Miskolcon új csatornát talált a TV. Tisza1. Egy makroblokkos állókép, meg talán a RAI1 hangja megy rajta.
-
hb000
aktív tag
Igen, megszűnik. Itt vannak mindig az ÁSZF változások (elég gyakran variálnak, csak nem mindig ilyen látványosan): http://www.digikabel.hu/ASZF_es_formanyomtatvanyok
Az áprilisi változások a doksijuk szerint:
"a Sport Klub kikerül az analóg és digitális csatornakiosztásainkból;
Pécsen az AXN a C49-ről átkerült a C45-ös csatornára;
Dorogon a Film+ a C31-ről átkerült a C37-es csatornára;
Debrecenben a TVE kikerül az analóg csatornakiosztásból, helyén, a C30-as csatornán a DIGI Sport
műsor lesz fogható;
Budapesten a Roxy Rádió helyett a Radio Face kerül továbbításra" -
g0dl
addikt
Nálatok mekkora az időbeli csúszás a digitális, és az analóg adás között?
-
klaczi
aktív tag
Az epg még téli, a műsor már nyári időszámítás szerint megy.
-
spani
csendes tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy 04.20-tól nem lesz sport klub a digitális hálózaton?
-
Gercsi
tag
válasz szaszapi #4438 üzenetére
Szia!
Nálam is volt ilyen jelenség. A kábelezésre én is azt hittem rendben volt,de tévedtem. A 2 éves kábelt újra húztam, lecseréltem a csatlakozókat és egyből megoldódott a probléma.Azóta max 1-2 nap van amikor kicsit szétesnek a képek ezek is többnyire akkor amikor "átrendezik" a csatornákat. Szerintem érdemes kipróbálnod. Ha nem szeretnél új kábelt akkor kösd rá egyből a bejövő kábelre. Ahhoz nem sok kábel kell :-) Ott kiderül minden.
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
Kija
aktív tag
válasz szaszapi #4434 üzenetére
Nézd végig, hogy melyik csatornákon. Egyébként a HD csatornákon a legfeltűnöbb. Nálam ott lehetett először észrevenni. Főleg az M1-en a foci VB alatt.
Most február 25.-én a felső frekvenciákon lévő csatornákon csinálta, de akkor a Digi ügyfélszolgálat elismerte, hogy központi hiba és másnap reggelre jó lett. -
Kija
aktív tag
válasz szaszapi #4431 üzenetére
Ne hagyd annyiban. Ez lehet ugyan a lakáson belüli rossz kábelezés is, de nálam is ez volt és a kábelezésem tökéletes. Aztán egyszer csak megjavult. Valamelyik eszközük csinálja. Lehet, hogy ami a lépcsőházban van, de lehet hogy a fejállomáson.
És aki azt írja, hogy ez nem jellemző a Digire annak itt egy link:
[link]
Ja és az analógon is néha egy-egy pillanat töredékre kimerevedik a kép. Szinte észrevehetetlen. És nem minden csatornán...[ Szerkesztve ]
-
szaszapi
őstag
eddig upc volt és analóg,bocs hogy 1 nap alatt nem olvasok vissza több ezer hsz-t.Azért tettem fel a kérdést hogy okosabb legyek.Én meg nem Pesti vagyok hanem veszprémi és itt kockásodik mindenkinél.Ismerősöknél néztem és sajna ez van.Szerelő mikor beállította,és mutatta hogy jehhhh van kép én rákérdeztem miért kockásodik annyit mondott hogy valahol törik a jel.Ennyi azt viszlát elmentek
-
ToBeY
nagyúr
Másnál nem keveredtek össze a csatornák?Mert nem tudom hogy én nyomtam meg valamit,vagy valamit babráltak a csatornákon.
-
Dog 11
tag
válasz szaszapi #4423 üzenetére
-Nem vagy hajlandó visszaolvasni.-Nem érdekel mások hasonló témában szerzett tapasztalata.-Nem érdekel a Fórumtársak műszaki tanácsa.
A Magad részéről nem teszel semmit csak íród a "mindenkinél előforduló hibajelenséget "- ami viszont hamis állítás.
A Digikábel digitális csatornái Nálunk /Bp/ már hosszú ideje nem kockásodnak,stabil 100-as jelerösséggel jönnek, bithiba arány 0-2.
Miért írsz a Forumba . Jelents a hibát és kérj szerelőt a 1272 -től. -
szaszapi
őstag
Hello!
Bocs hogy nem olovasok vissza de ma köttettem be a digi-t.Tévém tudja a DVB-C.t,digitálisan nézem az adást.A gondom az hogy időnként bekockásodik a kép vagy megugrik a hang.Van olyan adó ahol nem jellemző vagy nagyon ritkán fordul elő,de olyan is van ami élvezhetetlen mert 2-3 msp-ként beszaggat.Ez ellen mit lehet tenni?Ahogy ezt tudom szinte mindenkinél előforduló hibajelenség ez.
-
-
Dog 11
tag
Továbbra is valamilyen árnyékoláshibás ,kontakthibás szerelvényre ,megtört, árnyékoláshibás koaxra gondolok.És mégegy a lakásba beérkező koax a próba idején kizárólag a tv be csatlakozzon.Minden más berendezéshez menő szakasz legyen lekötve ill.szakszerüen lezárva.A lépcsőházi erősitő ill. Digis elosztószekrénytől legyen hibátlan ,toldásmentes a tv ig a bejövő kábel amikor próbálod.Most is így kellene.
A jól beállított jelszintek esetén a Samu nálam 95-100 közötti,de stabil a jelerösség és 0-2 közötti a bíthiba arény./Samu C530 as /.
Korábban nálunk egy kábelhibát úgy szűrtek ki a szerelők, hogy az erősitőszekrénytől letekertek és nyitott ajtokon át behúztak egy új kábelt a tv-ig .cstlakozót tettek a végére és mértek ,majd bedugták a tv-be.A vitát ,hogy a lakáson belül,vagy a bejövő jelben van e a hiba így egyértelmüen eldöntötték.
Utána feltekerték a koaxot és távoztak -javítani.A hiba ugyanis nem a lakásban volt.Az egész talán 15 percig tartott.[ Szerkesztve ]
-
GazRic
senior tag
Hivatalosan a 786Mhz a legmagasabb nálam. Ezekkel a csatornákkal van pont állandóan baj. NatGeoWild, Animal Planat stb ... (többi 90%ban jó). De ezen a sávon is változó, van hogy napokig jó. De inkább nem.
Furcsa az, leszedték a "szűrőt" most próbaképp. Most van 794Mhz, és itt mintha nem lenne pixelesedés. Sport1 és Sport2 jónak tűnik.
786Mhz viszont most is szétesik.A TV szerint leesik a jelerősség és van hogy a bithiba arány ilyenkor 1 és 10 között ugrál. Csatornák: PVTV, NatGeoWild, Animal Planet (most néztem.
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
konrada
tag
Én meg ennek eggyel korábbi változatát használom: [Selteka CIC-412]
Biztosan vannak ennél jobb gépek is, de én alapjaiban elégedett vagyok vele, jól kezelhető szerkentyű. Amire kell nekem, arra jó.
A kompromisszumaival meg az ár-érték arányok miatt együtt tudok élni: pl. csak 1 csatornát kezel, így akinek nem tudja a tévéje a DVB-C-t, az csak azt tudja nézni, amit a gép vesz fel, illetve nem tud egyszerre felvenni és lejátszani - persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehet 1 hétre előre beprogramozni a felvételt EPG-ről.Ennél az újabbnál meg ráadásul kijelző is van az előlapon, HDMI meg hátul, így egy 2,5"-os vinyót el is lehet rejteni a háta mögött és azzal együtt is átszámolva150 €-ból kijön.
-
konrada
tag
Hát esetleg próbálj pragmatista lenni: egy pvr-s box alig 2 tenyérnyi, a HDD meg alig 1, 1 -2 cm magassággal. így a kettő egymás mögött (felett-mellett) sem foglal annyi helyet, mint egy beépítettnél, ezért elég könnyű az utóbbit gusztusosan elhelyezni (akár a tv mögött is)
és a HDD-t meg akár tovább vinni is tudod egy másik-másoknál lévő médialejátszóra, amin visszatudjátok nézni a felvett műsort.
...de persze egyszer biztosan lesz és remélhetőleg rövid időn belül. (Én már nem tudtam kivárni.)
-
Kija
aktív tag
Nálunk mára megjavult, de tuti hogy valami központi hiba. Nem ismerem a jelelosztási struktúrájukat így nem tudom, hogyan osszák szét a jelet, De nyilvánvaló ha az országban több helyen egyszerre jelentkezik a probléma az akkor nem egyedi, helyi hiba.
Csak ugye a hozzá nem értő szerelők próbálják lerázni az ügyfelet... -
Dog 11
tag
A frekvencia a próbánál a Nálatok lévő legmagasabb értékü legyen pl.786,794 MHz.
Ha meg tudod oldani- egy Digis vagy antennaszerelő segitséggel - próbaképen ki kellene iktatni a prodax aljzatot.
A koaxra, szerszámmal tömöritett menetes csatlakozót kell szerelni, amit célszerü egy
1 GHz es kettes elosztóba csavarni és onnan menetes csatlakozóju koaxkábellel a tv-be.
Próbát egy hasonlóan a koaxra szerelt menetes toldóval és az ahhoz cstlakozó koaxal is el lehet végezni.De ehhez is kell a szerelők célszerszáma.
A prodaxot ill. a koax bekötést és a csatlakozókat mint lehetséges hibaforrást ki kell zárni.
Utána jöhet egy digitális Teljes automatikus keresés,vagy Kézikeresés egy konkrét frekire.
Ha van már digitális jeled a készülékben akkor pedig ellenörizheted az Öndiagnosztikában a Jelinformációt.Ha igy sem működik hibátlanul a digitális szolgáltatásod,úgy a 1272 a megoldás, vagy a helyi ügyfélszolgálatról kérj segitséget.A Digis szerelő hozzon ki egy felinstallált boxot és ellenőrizze le a lakásodban a digitális vételt.A probléma helyi jellegü.
Nálunk stabil és hibátlan a digitális vétel mind a 9 HD csatornával együtt. /Bp/ -
Locsi
senior tag
Sziasztok. Hol lehet itthon kapni jó minőségű hd-s boxot, pvr punkcióval, de ne külsőleg csatlakoztatható hdd-vel, hanem beépítettel, és amit a diginél lehet használni. Két napja böngészem a netet, de semmi elfogadhatót nem találok.
Üdv, Locsi.
-
Dog 11
tag
Lapozz vissza,és hátha segít a 4094 Hsz.Úgy próbáld,hogy a lakásba beérkező koax közvetlen csatlakozzon az 1 db tv re.A koaxon lévő csatlakozók szerszámmal rögzitettek legyenek a kifogástalan árnyékolás miatt.A többi a Hsz.-ben.A Samu tv Menü-Öndiagnosztika-Jelinformáció menüpontjában a jelparamétereket ellenőrizni tudod.
-
Sonja
nagyúr
Végre, most már délután meglett a kép is a Digisport + HD-n! Illő volt.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Kija
aktív tag
Szia!
Tegnap este nálam is ilyen volt a kép és még február 25.-én is. Akkor le akartam adni, de bevallották, hogy központi hiba. persze mi más lett volna ha Győrben is meg Tatabányán is meg az ország többi részén is előjött.
Tuti, hogy az ő saruk, csak nem vallják be!
Nézd meg ezt pl:
[link] -
GazRic
senior tag
válasz forrest85 #4401 üzenetére
Elösször a TV tuner volt a probléma, de egy SetTopBox-ot kértem azzal még szarabb lett, még az is ami elötte nem.
A jelerősség állitolag jó!
Akkor a kábelezés a lakásban. 3 éve volt ujrakábelezve. Elötte UPC tökéletes volt ugyan ezen a rendszeren. Illetve a pixelesedés változó. Este és hétvégén szörnyű, napközben néha nézhető. Álltalában a 700Mhz feletti csatornák, de tegnap este minden pixelesedett. Ez nem lehet kábel, mert nem állandó. Volt hogy hetekig jó volt.
Kb ennyi ... és "eltüntek" -> Nézzem analogon! Az jó! pffPSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest