- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Mentolka
senior tag
No akkor talán sokadszorra, de nem bánom.
M4 adót szeretnék nézni, de nem találja se a TV se a STB automata hangolással. Mi a teendő???Az előbb a Digi ügyfélszolgálata azt mondta, hogy ezek az értékek: 135500 MHz/ 256 QAM, 6000 akármicsoda.
Mit tegyek?
Panasonic S20 TV és AB.CryptoBoox 652HDC STB van itthon. -
válasz
Flashget #39697 üzenetére
2008 óta vagyok Digi előfizető. Akkor még nem volt okos csomag. Mondjuk így is olcsóbb volt, mint az Upc helyi akciós csomagja hűséggel, amit a Digi nem kért. Ja és akkor másnál nem volt 20/10-es net.
Azóta fizetem az aktuális listaárat. Nem sírok, mert így is olcsóbb, mint más hűséggel és egy-két alaklommal volt gondom a szolgáltatással. -
Flashget
félisten
válasz
qqcqqc #39681 üzenetére
ti legalább kaptatok két évig árengedményt, amikor én kötöttem nem volt még ilyen.
mennyire régen vagy náluk? mert 1x mindenkinek járt még nekünk is 2009-ben, mert egy számlára (névre) hoztuk a tv előfizetést és a net+telefont. akkor is ha valaki új előfizető volt szintén járt az akció.
-
Flashget
félisten
válasz
Sukta 95 #39659 üzenetére
hamarosan lejar a husegidom a diginel, emiatt ugye joval deagabban kapnam a szolgaltatast.
ez igaz az UPC-re és T-re de a Diginél a drágább szó a megfelelő. A listaár meg kb. pont annyi mint az említett cégek hason szolgáltatásai rabigával.
A kérdésem az lenne még, hogy amennyiben nem szüneteltetek semmilyen szolgáltatást, valamilyen idő elteltével lesz lehetőségem újra kedvezményesen igénybe venni az okos csomagot?
lassan 20. éve vagyunk az ügyfelük ez idő alatt sosem volt felfüggesztve sem tartozás miatt sem mi kérésünkre a szolgáltatás és ezért nem jár semmi plussz. lehet mennem kéne asztalt borogatni?
-
törölt tag
A Fem3 megfog újulni, új névvel, talán a Pro4-is, ezek új nevet fognak kapni, még nyár folyamán.
Aztán jön a Szupertv2, bár azt azt hiszem név alapján marad... -
Met
nagyúr
Az időszakos csatorna frissítésekben van valami rendszer? pl. kéthetente variálnak vagy akkor amikor szükségessé válik?
Pár napja a Fem3-nál nem jött be az adás csak az EPG, Alcor hdc-3500-el használom a tv-t, fav listában szoktam keresgélni mi a nézhető.
Reggel újra kerestettem a csatornákat, lett Fem3 is és talán 1-2 új csatorna mert nem ismerős a nevük. -
Doky1988
senior tag
Tehat ebbol kiindulva rosszul erintkezik, mert pixelesedik a kep neha..
-
Doky1988
senior tag
Hali!
Amiko HD8140 T2/C boxhoz valami minosegibb scart kabelt nemtudnatok ajanlani? Mert ami hozza volt, neha eleg erdekesen megy at a kep... Szaggat, akad.. Ha megmozgatom akkor jo..
-
DonMaster
addikt
nem, viszont egy stream és egy digitális adás között van különbség, mert akkor ha a stream-et is belevesszük a digitális cucosba, akkor kb 100% hogy a youtube viszi a prim-et vagy a twitch, mind kettö tud stream-et adni, de még szoba jöhet a vidtome, ustream, és még pár stream szolgáltatás amelyik stream-et ad, ami ha a t-home-ot vesszük digitális. és mindegyik elérhetö , persze nem tv2 meg rtlklub meg m1-m2 megy rajtuk bár az mtva-nak van video tára és az is stream-és van online adása ami ugyan ugy stream hd-ban és az is digitális. ha ugy nézzük. Továbbra is szerintem a stream és a tv-adás között van különbség, persze lehet tv adást szolgáltatni lásd digi, mindig tv. stb. és lehet stream-et is szolgáltatni lásd t-home. de kettö nem ugyan az., persze a digitális éterben megy de akkor a twitch és haosnlo stream-ek is belekell venni még ha ingyen is van, mert digitális, és elérhetö Magyarországon.
de ez igy már nagyon off -
DonMaster
addikt
-
törölt tag
Hm a digi lenne a legnagyobb?
http://dtvnews.hu/hirek/2016-aprilisi-dth-elofizetoi-szamok
-
válasz
rocket #39679 üzenetére
Régen elég volt lemondani a telefont 3 hónapra és kaptál újra kedvezményt.
Mondjuk engem személy szerint eléggé idegesítenek ezek a rinyálós újra akarok kedvezményt szövegek, ti legalább kaptatok két évig árengedményt, amikor én kötöttem nem volt még ilyen. Igaz, így is olcsóbb és jobb volt, mint a házunkban elérhető másik szolgáltató rablánccal. -
rocket
nagyúr
válasz
Sukta 95 #39678 üzenetére
"Ügyfeleinknek szóló akció keretében ügyfél a meglévő 1 vagy 2 kábeles előfizetését 3-as TV+NET+TEL előfizetésre kiegészítve csatlakozhat az OKOS csomag akcióhoz. Azon ügyfeleink, akik rendelkeznek tv és internet előfizetéssel, valamint az új szerződés megkötését megelőző 12 hónapban telefonszolgáltatást vettek igénybe, melyet később megszüntettek nem vehetnek részt az Okos csomag akcióban."
Ebbol azt szurom le, bar eleg ketertelmu, regebben biztosan mukodott a telefon eseteben a 12 honap
Telefonos ugyfelszolgalaton lehet esetleg szolgaltato valtassal probalkozni, vagy lemondani es a vegsokig (7. nap a lemondastol) fesziteni a hurt, hatha megadjak a kedvezmenyt.
Volt akinek bejott a bloff, volt akinel nem, mivel ok is tudjak jol milyen arazast kepvisel a konkurencia, kicsi az esely, hogy bejon a bloff, ha meg nincs mas kabeles alternativa felesleges is probalkozni, mert tudjak jol hol, ki a konkurencia -
rocket
nagyúr
válasz
Sukta 95 #39676 üzenetére
"A kérdésem az lenne még, hogy amennyiben nem szüneteltetek semmilyen szolgáltatást, valamilyen idő elteltével lesz lehetőségem újra kedvezményesen igénybe venni az okos csomagot?"
Jelenlegi ÁSZF szerint nincs lehetoseg, 3honapig tv vagy netet, illetve 12honapig a telefont szunetelteted, akkor tudsz ujra kedvezmenyesen szerzodest kotni.
Persze megvan a "veszely" , hogy barmikor megszuntehetik a kedvezmenyeket, vagy a jelenlegi felteteleket megvaltoztatjak.En lemondtam tavaly oktoberben a telefont, mert csak a huseg miatt kellett sose hasznaltam, ha iden oktoberben lesz meg a jelenlegi feltetelekkel akcio akkor kotok huseget,
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
Varszegig #39674 üzenetére
Persze, nincs ezzel gond. Tény, hogy ár/érték arányban még így is lekörözhetetlen a digi. Azért jelent ez nekem gondot igazából, mert eddig úgy terveztem, hogy újrakötöm a két éves hűségidőt és váltok a gigás netre. Így marad a jelenlegi net sebességem, mert annyiba fog kerülni, mintha váltottam volna. Ez van.
A kérdésem az lenne még, hogy amennyiben nem szüneteltetek semmilyen szolgáltatást, valamilyen idő elteltével lesz lehetőségem újra kedvezményesen igénybe venni az okos csomagot?
-
Varszegig
veterán
válasz
Sukta 95 #39663 üzenetére
Sokadszor téma ez itt: ez nem telekom, nem upc. Itt nem arról van szó, hogy van egy orbitális listaár, és azért a rabláncért cserébe kapsz egy fele annyit. Itt a listaár olcsóbb, mint a többiek rabláncos ára. Belépőként ebből kapsz 30% (most már csak 20%) kedvezményt. Ha az lejár, akkor annyi. Ha nem tetszik, el lehet menni rabláncba többért. Itt nem kell a hűségedet újrakötni.
-
-
törölt tag
válasz
spammer #39670 üzenetére
Közvetlenül valóban nincs csatorna lista törlés, de:
- pl. az automata keresés mindig csatornalista törléssel kezd így, ha az indítása után megszakítod a hangolást üres lesz a lista.
- vagy pl. a Hangolás menüben a Digitális kábeltelevízió beállítása menüpontban a Szolgáltatáskezelőben ideiglenesen átkapcsolsz másik szolgáltatóra, akkor törli az összes hangolt csatornát. -
-
törölt tag
válasz
spammer #39668 üzenetére
OK, de ha már az újrahangolást választottad akkor én így csináltam volna:
Töröltem volna a teljes csatornalistát és a DIGI lakóhelyed szerinti csatornakiosztási listája alapján kézzel hangoltam volna be azt a kb. 20-21 MUX-ot. Így, mivel nem automatán keresed biztos meglenne mind a saját frekijén és nézhető lenne és már csak a sorrendezés lenne a feladat.
-
spammer
veterán
válasz
#29810560 #39665 üzenetére
Köszi, ezt használtam régen, de jelenleg nem opció, mert Linuxon vagyok, ez meg Windows-only. Viszont újrakerestettem az összes csatornát újra, már nincs duplikálva az M4, viszont most sem fogja a jelet alapból, pedig 136000-en áll az érték.
Na mindegy, elég időt csesztem már el rá, rányomok egy OK-t, azt' kész... Ha vége az EB-nek, úgysem nézem többet az M4-et.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
Watt25 #39660 üzenetére
Sorry, telefonrol nem sikerult a nagy rohanasban elgepeles nelkul leirni.
Valaszt nem talaltam, bar lehet csak szarkazmus volt.
Igen, lejar a husegido, emiatt ujrakotnem ujabb ket evre, az ar azonban meg igy is emelkedik. Ezzel nem is lenne baj, lenyeli az ember. A gaz az, hogy szuneteltetnem kell valamit, hogy ujabb 2 ev husegidovel megkapjam minimalisan dragabban ugyanazt az elofizetest. A szuneteltetes alatt pedig a listaarat kell fizetni, ami jelentosen dragabb azert.
Okos csomag, tv+net+telefon.
-
törölt tag
válasz
Sukta 95 #39659 üzenetére
Az Okos csomag feltétele az új előfizetés.
"Új előfizetőnek minősül, aki - azonos néven vagy azonos címen - nem állt szerződéses kapcsolatban a DIGI-vel a jelen igénybejelentést megelőző 3 hónapban"
Egy lehetséges megoldás:
Lemondod 3 hónapra vagy a TV-t vagy a Net-et. (A telefon már régóta nem játszik.)
... vagy, legalább is elindítod a lemondást, aztán a 8 napos felmondási időben vagy felkínálják a hosszabbítást vagy nem. -
spammer
veterán
válasz
#29810560 #39657 üzenetére
Valóban kétszer van, az egyik 136000 a másik 135500. Előbbinél jön adás, ha OK-t nyomok a kézi hangolásnál, utóbbinál nincs jel és hiába írom át 136000-re azt is, visszaugrik az első csatira (ami 136000), utóbbi pedig marad beragadva 135500-on. Törölni persze nem lehet külön a hibás csatit, csak átugrásra van opció a csatornák rendezésénél, de az nem segít. Csodálatos ez az LG TV.
-
Sukta 95
aktív tag
Hali!
Remelem jo helyre irok a kerdesemmel.
hamarosan lejar a husegidom a diginel, emiatt ugye joval deagabban kapnam a szolgaltatast. A kerdesem az lenne, hogy, ha ugyanabban a lakasban megkotjuk a bnom nevere, miutan en kemondtam a szolgaltatast, akkor az uj bekotesnek fog szamitani es jogosultak leszunk ujra a kedvezmenyekre? Vagy a bekotesi hely szamit, nem pedig az elofizeto neve?
Elore is koszi. Barmilyen megoldast szivesen veszek, annak erdekeben, hogy ne novekedjen ilyen drasztikusan a havidijam a semmiert..
-
törölt tag
válasz
spammer #39653 üzenetére
Mivel automata keresésénél a DVB-C tunerek szabványos keresési táblázat alapján hangolnak - 6000-es Symbol Rate esetén 7 MHz-es ugrásokkal, 6900-as Symbol Rate-nél 8 MHz-es ugrásokkal - sajnos gyakori, hogy automatán a feles frekvenciákat átugorják vagyis nem hangolják be vagy ha mégis behangolják akkor is vagy a közelebbi kisebb vagy nagyobb frekvenciára tárolják be az illető csatornát.
Kézi hangolásnál pontosan a megadott pl. feles frekvenciát hangolja így stabil a hangolt jel, de előfordul, hogy ilyenkor egy másik tárhelyre tárolja el a csatornát, mivel új csatornának látja nem a régi automatán hangoltnak.
Nézd meg, hogy esetleg nincs e kétszer a csatorna listában az M4!
... mert, lehet, hogy egyszer megvan automata hangolással, egyszer meg kézivel valahol a csatornalista végén. -
törölt tag
válasz
spammer #39653 üzenetére
Mivel a automata keresésénél a DVB-C tunerek szabványos keresési táblázat alapján hangolnak - 6000-es QAM esetén 7 MHz-es ugrásokkal, 6900-as QAM-nál 8 MHz-es ugrásokkal - sajnos gyakori, hogy automatán a feles frekvenciákat átugorják vagyis nem hangolják be vagy ha mégis behangolják akkor is vagy a közelebbi kisebb vagy nagyobb frekvenciára tárolják be az illető csatornát.
Kézi hangolásnál pontosan a megadott pl. feles frekvenciát hangolja így stabil a hangolt jel, de előfordul, hogy ilyenkor egy másik tárhelyre tárolja el a csatornát, mivel új csatornának látja nem a régi automatán hangoltnak.
Nézd meg, hogy esetleg nincs e kétszer a csatorna listában az M4!
... mert, lehet, hogy egyszer megvan automata hangolással, egyszer meg kézivel valahol a csatornalista végén. -
sly54
tag
Szia Mindenkinek!
A napokban bekötik a digi tv-t is,az lenne a kérésem,hogy ha tud vki.egy dupla tuneres dvbc HD felvevős boxot(tehát,hogy egy csatit nézek egy másikat felvesz egy ídőben)ajánlani az tegye meg legyen szives, a googlin elég szegényes a választék vagy csak én nem találtam megfelelőt,ja és még egy,az Amiko-ról mik a tapasztalatok?Köszi előre is
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Revolut
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új HP Victus 15-fa Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i5-12500H 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Asus TUF GAMING A17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest