Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz nagyrenato #17099 üzenetére
Ezt ugye most nem írtad komolyan?..... Vegyél a boltba rf-in - ant in átalakítót LOL Mé nem tudsz visszaolvasni kicsit, vagy legalább a tv használatiját elolvasni ha láma vagy hozzá? Kezd azzal és menni fog....
Amúgy koax dugó van a kábelen nem? :[ Szerkesztve ]
-
nagyrenato
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Samsung UE40EH5300 típousjelzésű készüléket. Van egy DigiTv-s szolgáltatásom, amihez SetTopBox is van, de, ha jól tudom ez már nem kell egy ilyen készüléknél. [link]
Itt az írja, hogy MPEG-4, RF Tuner és a támogatott szabványok:
CI+, DVB-T/C (kábel TV és földi sugárzáshoz). Nos, a probléma, hogy a Box-ba RF IN bemenet van, a TV-n pedig ANT IT. Emiatt jelenleg csak Scart kábelen át tudom nézni a TV-t. Kérlek segítsetek!
Üdv., N.R. -
Harlond
tag
Sziasztok!
van módszer az elvesztett Sport 1-2-M csatornák behangolására, mint mondjuk kicsit régebben volt lehetőség az M1 M2 Duna meg ezeknél?
előre is köszi!! -
allfinanz
senior tag
Bp, DVB-C, 410:
-> 13.ker (hang nélkül)Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Kwisatzh #17087 üzenetére
Tételesen nem néztem, de nálam egy teljes csatornafrissítés eltüntette a régi helyéről (mert az odaprogramozott frekin már nem találta) és berakta a végére, mint új csatorna.
Egyiken sem volt kép, hang is csak a szoftos változatnál. El is rejtettem mind a hármat, mert különösebben nem érdekelt eddig sem. Amúgy is tök feleslegesnek tartom, hogy egy teljes HD sáv egész nap sötét legyen és csak éjszaka legyen rajta adás.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
Jelzem, január 8 van.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Kwisatzh
senior tag
A feneség csupán annyi, hogy tavaly október 28 óta nem lépett be az eladó.....
[moderálva]
-
nubreed
veterán
Január elején jelzett a tv-m (Pana), hogy új csatornát talált, nyomjam meg az OK gombot a frissítéshez, meg is tettem de én semmi újat nem láttam, ugyanazok vannak mint eddig, mit kellett volna valóban megtalálnia?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Zoshi85
aktív tag
Megjelent még 1 Pax tv a listában. Áááá szaporodik.. XD
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
Kwisatzh
senior tag
Hackelési segélykérés:
Ha a tisztelt kollégák közül valakinek lenne véletlenül LG BD670 blu ray lejátszója, kérem keressen meg priviben!
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
dh66e
veterán
válasz greencard #17066 üzenetére
Kicsit el vagy rugaszkodva a valóságtól- mondhatni kevered a szezont a fazonnal.
Egyet fel kéne fognod: digitális átállás csak földfelszíni sugárzásnál lesz és nem kábelen, felesleges szét offolni a digikábel topicot a kívánságaiddal írj a viasatnak ha nem tettszik hogy milyen képarányú filmeket vásárolnak. -
Kwisatzh
senior tag
válasz greencard #17066 üzenetére
Ha meg én lennék a megmondó, akkor már holnaptól törvény mondaná ki, hogy 2000 ojró a minimálbér, a kerítéseket kötelező kolbászból fonni, és a sört meg ingyen kell adni .....
( Jah és azt is hogy a menthetetlenül elmeroggyantaknak pedig kötelező az eutanázia)
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
maxima
tag
válasz M_AND_Ms #16991 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, sajnos 2 példányt sem sikrült belőle
életre kelteni. Lehet, hogy kifogtam az üzlet
maradék rossz készletét.
Amiko HD-8840 tipusú készülék van most nálam
két kombinált C/T tunerrel szerelve kb 2 órája.
Úgy tűnik jó lesz, bár a 738 és 770 MHz-es sávokon
nem találta meg a műsorokat.
Majd holnap átnézem a kábelezést is.
Esetleg egyéb ötlet valakinek?Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
greencard
tag
Nézem a 48 órát a Viasat3-on. Ha én lennék a megmondó, akkor már holnaptól törvény mondaná ki, hogy csak 16:9-ben lehet sugározni.
Gyerekek, ha nem szabályozzák le ezt minél hamarabb, akkor itt nem lesz soha 16:9-ben sugárzott mozifilm, eredeti hang, 2 felirat. Mondjuk, az a gond, hogy ezeket nem is írja elő az átállás doksija. Mi kell hozzá? Marad minden így...
[ Szerkesztve ]
-
Komi28
senior tag
Ma vettem egy Synaps chd-3100-t, hogy feltudjak venni. Beállításoknál megtalálja a csatornákat de amint kilépek nincs jel felirat van. Valaki használ ilyet segítsen mi lehet a gond vele. Köszi
-
unravel
őstag
-
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. A humax hd boxal lehet külső hdd-re rögzíteni?
Gábor
-
unravel
őstag
válasz gaborh #17055 üzenetére
Szia
Ellenőrizd, hogy analógon is jó a kép (nem szemcsés), mert azon látványosabb tud lenni a gyenge jel. Ha oké, akkor tv típustól függően a Hálózati vagy Teljes kereséssel érdemes próbálkozni a digitális adók keresésekor.
Ha a Kézi vagy Manuális keresést választod, akkor ezek a frekvencák kellenek:
(symbol rate-re ügyelj)
(a frekvenciaértékek megahertzben vannak, ha a tévéd kilohertzben kéri, akkor három darab nulla kell a végére)( ha valaki nem talált csatornával jön ide ezt a választ kell belinkelni )
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok . Béreltem egy Humax hd boxot. Az miért van hogy nem jön be elég sok adó? Manuálisan is beírtam a digi oldál lévő frekiket és nem talál se jel erősséget se minőséget.
Gábor
-
ArGab
őstag
válasz Watt25 #17049 üzenetére
1-2 éve volt belőle kisebb botrány, akkor úgy rémlik azt írták, hogy fizetős csomagban történő továbbítása engedélyköteles, de nem kérhetnének érte pénzt. Ők viszont mégis akartak valami 4-500/előfizető/hó díjat beszedni a kábeltársaságoktól. Ha jól emlékszem a végén visszakoztak és nem merték meglépni, eltolták az analóg lekapcsolás utánra és helyette lett a mostani felállás.
-
unravel
őstag
válasz Watt25 #17049 üzenetére
Én is azon az állásponton vagyok, hogy nem szabályos. Gondolod, a diginél nem néztek utána? Vagy nincsenek tisztában a szabályokkal? Vagy vállalják érte a felelősséget?!
#17045 - Tudom, hogy nem bizonyít semmit. Én sem tudom mit akartam vele. Talán azt, hogy én szememnek szebb a h264 kódolás.
¯\_(ツ)_/¯
-
Petyus87
aktív tag
Azért mekkora vicc, hogy a hello HD kiszedte az eurosport adókat a csomagjából...
Nagyon pipa vagyok e miatt... De a pénzt azt elkérik.... -
unravel
őstag
MindigTV - RTL Klub
DIGI - RTL Klub Teszt
MindigTV-n minden csatorna H264 kódolású, negyedannyi bitrátával.
¯\_(ツ)_/¯
-
ArGab
őstag
válasz Watt25 #17044 üzenetére
Legális, mivel az országos kereskedelmi adó. Csípi is az RTL-esek csőrét rendesen, mert a kábelesektől így nem tudnak sápot szedni, hiszen használhatják az analóg és digitális földfelszínit is forrásként.
Ezért is van, hogy a jó minőségű SD adásukat viszont pénzért/árukapcsolással adják, a HD-t meg biztos felárért fogják majd. Illetve ~99.9%, hogy amint lekapcsolják az analóg adást és nem kötelezi őket a szerződés az ingyenes DVB-T sugárzás biztosítására, fizetőssé teszik azt is a TV2-vel együtt, ezzel rákényszerítve minden szolgáltatót a szerződéskötésre. -
Watt25
veterán
válasz Flashget #17043 üzenetére
Rá kellett gugliznom, hogy ezzel most mit akarsz mondani, de asszem értem, bár azt nem, hogy miért pont tőlem kérded.
De a kérdés nagyon érdekes. Amikor nem ment az RTL Klub, akkor az RTL Klub Teszt adó viszont ment? Valóban a DVB-T-ről szedné le a Digi? Ez legális???Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
-
Morris
veterán
válasz Flashget #17037 üzenetére
Rengetegszer . De ez pont az a film, amit ráérős szabadidőmben (direkte) nem, ellenben ha a tévé adja és van rá módom és időm, akkor mindenképpen megnézek. Örök klasszikus!
Kwisatzh: "A plazma meg VILLOG" Jah - urban legend...
Megvan az összes csati. csak a sorbarendezés egy igazi kalandtúra.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz Morris #17034 üzenetére
Ami viszont most megy az RTL-en az maximum tömegoszlatásra jó szerintem.....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz hibavissza #17027 üzenetére
Ebben a pillanatban visszajött nálam minden RTl-es érdekeltségű csatorna. Mi lehetett a probléma?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
hibavissza
veterán
válasz SomogyiG #17029 üzenetére
szia, van ilyen. mindenféle fasza márka, mint: synaps, alma, alien. felejtsd el. kiadsz 20-30 ezer forintot és a szolgáltatónál havi ezresér bérelsz...szóval mind szar egytől egyig. a szolgáltatók saját eszközei használhatók. saját tapasztalat. ja meg az aMIKO márka hehe
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz SomogyiG #17029 üzenetére
Szia.
FTC kézi meccsek miatt?
DVB-C stb-k ezen az oldalon van jó néhány bal oldali menűben. Konkrétan ilyen tipus amit keresel nem tudom..nézz ott körül.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Menüben kiválasztom a műholdat és nézem két gombnyomás az egész ha vissza akarok térni digit kábelre akkor egy gombnyomás
vélhetően ez így van samunál is csak nem tudom kipróbálni mert nincs tányérosom.
de ha a digi szarakodik és vasárnap este hajígál akkor upc direct lesz ebbőlRealme GT Master Edition
-
SomogyiG
csendes tag
Szervusztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de olyan DVB-C tunert/set top boxot keresek, aminek a segítségével internetes live stream-et rögzíteni lehet akár belső, vagy külső adathordozóra. Jó lenne, ha WiFi-n keresztül kapcsolódna a netre, de az sem baj, ha vezetékkel.
Előre is köszi a válaszokat.A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
-
dh66e
veterán
válasz Flashget #17025 üzenetére
Így működik nálam is(sharp le632) van egy hibrid tuner(analóg/dvb-t/dvb-c) és egy sat tuner. Menüben kiválasztom a műholdat és nézem két gombnyomás az egész ha vissza akarok térni digit kábelre akkor egy gombnyomás.Ennyi.
Vannak olyan tv-k is ahol dedikált SAT gomb van a távon ott csak nyom egyet az ember és nézi.
Kollégánál is valószínűleg így fog működni a dolog az lg tévéjén.[ Szerkesztve ]
-
-
Domsodi81
csendes tag
Sziasztok!
Errefelé sincs meg sok adó a Digi-nél...
Tiszaújváros B.A.Z.-megye...
Doms
-
leslieke
Jómunkásember
Sport1-2-M, Euro 1-2 sincs. Bp, 14. ker.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Morris
veterán
Na, Békéscsabán meghalt a fél digitális csatornakínálat. (De ahogy nézem az analógnak is kampóvasszó.) Még telefonon sem tudom elérni a 1272-t.
Ezt már tegnap este is eljátszották.
Még szerencse, hogy a net működik![ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
Mayday, Mayday!
Budapest
121.5, 128.5, 362, 770, 778, 794. Ezeket a frekvenciákon nem megy semmi.
És analógon is sok-sok csatornának fekete a képe.
Nektek?
Karbantartás van?Megjavult
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Flashget
félisten
mit hogy?
3 féle módon veheti a jelet a beállításokban ezt tudjuk.. légi, földi, kábel de csak egyet választhatsz ki hiába van egy a koaxnak DVB-T/C és van egy satellitnek DVB-S Nincs a beállításban olyan opció, hogy egyszerre vegye a jelet C és S tunerrel. vagy ezt nézed vagy azt.
A közösítővel lehet elérni azt, hogy nézhess két féle vételt egyszerre, de azt a tv már úgy kezeli, mintha kábelen jönne mindkettő. pl. Mindigtv-ről a Sportklub és digiről a Digikábel.
vagy marad a macerás kibe húzigálás.Realme GT Master Edition
-
-
-
Flashget
félisten
válasz benjamin #17003 üzenetére
mindigtv esetében ajánlják ezt a közösítőt nyílván van ilyen DVB-S/C-re is.
Én ezt úgy oldottam meg a nyáron olcsón, hogy vettem egy mezei hama elosztót, 1m-es koax kábelt két végén csatlakozókkal.
Koax be a tv-be a végére a Hama és attól függően, hogy M3D-t akartam nézni vagy a digikábelen csatornát azt dugtam be a hamába. Szobai antenna vagy digikábel. Ideiglenes módszernek ez a legolcsóbb megoldás és nem megy tönkre a tv koax aljzata a kibe húzgolástól.Realme GT Master Edition
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
benjamin
tag
Sziasztok
Kellene egy kis segítség.
Megoldható, hogy a parabola jelét és a kábeltévé jelét közösítsem és egy olyan TV-re kössem 1 koax kábelen keresztül, ami mind az Analóg mind a DVB-T,DVB-C,DVB-S2 is tudja, de csak egy koax bemenete van.
Valahol olvastam, hogy 40-2500 Mhz diplexerrel ez megoldható.Köszönöm
Semmi sem sürgős, csak ha futni kell!!!
-
-
Flashget
félisten
válasz Morris #17000 üzenetére
és még egy valamilyen keresés.
na az lesz az ami behozta volna neked az összes csatornát digin!LG topicban kérdezz rá.
Samsung esetében csatorna rendezésre van a: SamsChannelEditor meg a Samsung Channel List EditorRealme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest