Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
-
veterán
-
-
unravel
őstag
-
konrada
tag
válasz sityupityu #17190 üzenetére
...na meg a hetitetves is azon van...
-
unravel
őstag
Azt próbáltam kifigurázni, hogy vannak itt néhányan akiknek semmi nem jó. Még az sem, ha bővül a csatornalista.
Én örülök az új 4:3 BBC-nek, hiszen a tartalom fontosabb számomra mint a minőség. Ha jó a műsor az elmosódott SDben is le tud kötni, de az rtlklub nem, még ha UltraHD lenne akkor sem.¯\_(ツ)_/¯
-
forrest85
senior tag
Most vettem csak észre, hogy betették a LifeNetwork-öt. Nagyon örülök neki. Mikor került be?
Régen néztem a csatornakiosztást.A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
veterán
-
Zoshi85
aktív tag
Nincs Now/Next info az epg-n.
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #17184 üzenetére
Kelebia (egyben Tompa és Kiskunhalasi kiosztás is) német RTL nálam is fekete képernyős....
Hangolhatom újra én is a Samsungot....Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Flashget
félisten
dögöljenek meg tegnap hangoltam be a tv-t meg szerkesztettem a csatornákat, mondván lehiggadt a digi.
hát nem..hónapok óta heti foglallatosság, hogy buzerálják a csatornákat..ott rohadjon meg a BBC-jük úgy se magyarul hadoválnak rajtaRealme GT Master Edition
-
localhost
Közösségépítő
-
Zoshi85
aktív tag
BBC Knowledge: Budapest 794 mhz
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
Sonja
nagyúr
Hopp, megjelent a BBC Knowledge!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
pjen
félisten
válasz digikábeles #17170 üzenetére
tudsz vele külső forrásból felvenni,mert nekem csak az antenna bemenetről enged. egyébként a upc beltérije hasonló csak nem tud lemezt lejátszani és usb-t sem.
[ Szerkesztve ]
-
hb000
aktív tag
válasz HoryThePooh #17167 üzenetére
Ennek a kezelhetősége érdekelne. Felvételre is használod? Mennyire felhasználóbarát a menürendszere? Nem túl fapados? A felvett anyagokat számítógépen is meg lehet nézni?
-
törölt tag
Nálunk a lakásban 2 beltéri egység van. Ha az egyiket kikapcsolom akkor a másikon tudom nézni a Super TV 2-őt, Pro4-et... de ha bekapcsolom a másik beltérit akkor nem. Mi a megoldás ez esetben?
-
methos80
csendes tag
Sziasztok
Némi segítségre lenne szükségem mégpedig abban hogy szeretnék vásárolni egy DVB-C SET TOP BOX -ott a digis kábeltévémhez.Néhányat már néztem de elég "sötét" vagyok a témában. Ami fontos lenne hogy, stabil legyen, tudja az epg-t,full hd 1080p,hdmi csati,mpeg4,. Kb. ennyi ami fontos lenne, esetleg még a műsorrögzítés de meg vagyok nélküle.Válaszokat előre is köszönöm
-
allfinanz
senior tag
Ma éjszaka nem fogok tudni aludni!
Végig bőgöm az éjszakát, úgy fog hiányozni...
Búcsúzik a Hálózat TV!Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
törölt tag
gyári beállítások visszaállítására megyek, szkennelem a csatornákat intelsat műholdról de a super tv2-őt nem találja meg...más műholdat meg nem lehet kiválasztani, a másik szobában meg igen, ott van thor 3, meg hotbrid, de egyiken sem talál semmit...de am. ott sincs super tv2
-
törölt tag
Üdv!
A Super TV2-őt és az RTL2-őt nem lehet befogni, de minek? A fél ország nézi itthon meg nem találja meg... a havi 3000 Ft-os csomagban vagyunk. Asszem annyi kb.
-
M_AND_Ms
veterán
-
Shurycen
tag
srácok, került hozzám egy 32D5000 samu tv, digi tv van itthon a másik szobában egy lg azon jönnek gyönyörűen a digitális adások, ezen viszont nem... mit csinálok rosszul? nem jól emlékszem hogy a diginél nem úgy van mint a upc-nél hogy ide nem kell box vagy kártya hanem csak be kell tolni a frekiket és jön? meg pl a beállításoknál nincs olyan hogy a keresésnél teljes csak gyorsat tudok kiválasztani illetve fogalmam nincs mi a hálózati azonosító? tud nekem valaki ebben segíteni?
szerk: közben azt megtaláltam hogy Debrecen hálózati azonosítója: 1002 de ezzel sem jön semmi
[ Szerkesztve ]
-
hb000
aktív tag
válasz zitromz #17144 üzenetére
Nem.
Pl a natgeo hd műsora sem egyezik meg a natgeo sd-vel. Ugyanígy a mindigtv-n sem adják a királyi tv-ket sd-ben, csak hd-ben.
Valamint attól, hogy a digi egy hd adót sd-ben is ad, nem biztos, hogy a két adó külön forrásból jön. Pl lehet, hogy a királyi adók hd-ját csak a digi butítja le sd-be, így aztán a logók nem fogják tükrözni a valós állapotot, mert a forrás közös.
A tv2-nél viszont biztosan van külön hd és sd forrás is, mert különbözőek a logók, azt pedig ugye a digi nem buzerálja. -
Multibit
nagyúr
válasz HoryThePooh #17147 üzenetére
Nocsak! Nem fogyott rendesen, ezért csökkentették az árát? Pár hónapja, még 34-35 ezer HUF volt a legkevesebb, amennyiért be lehetett szerezni.
-
Flashget
félisten
válasz M_AND_Ms #17117 üzenetére
Miután ezt megértették veled itt van egy kis szám adat, ha érdekel.
Novemberben tovább növekedett a kábeltelevízióra vagy IPTV-re előfizetők száma
A teljes becsült piacra vonatkozóan és valamennyi technológiát figyelembe véve a UPC a piacvezető, piaci részesedése 26,6 százalék, a második a DIGI, amelynek piaci részesedése 23,3 százalék, a harmadik a Magyar Telekom, piaci részesedése a vizsgált hónapban 22,9 százalék volt.
Realme GT Master Edition
-
HoryThePooh
aktív tag
Sziasztok!
NEM REKLÁM
Akinek régi TV-je van, vagy olyan lapos-a ami nem kezel még digitális-kábel adást
annak tudom ajánlani az Optibox Gekko Cable HD-t.
Tegnap kipróbáltam és nagyon fincsin üzemel együtt az 'őskori' Pana plazmámmal (TH42-PX80)...és ez egy magyar (szellemi) termék ha minden igaz.
Üdv Néktek!
[ Szerkesztve ]
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
zitromz
tag
válasz unravel #17134 üzenetére
nem tudom leplezni fáradt vok
a lényeg annyi látom írtátok h nálatok a Diginél soha nem volt SD-nél jobb ,addig nálunk i-TVnél(azon belül Gyopárosi Kábeltv és ugye ennek az egésznek a tetején a digi áll) igen h mikortól kezdve nem tudom de a tavalyi évben még 100 h hdben nyomták...[ Szerkesztve ]
-
nagyrenato
csendes tag
válasz Flashget #17102 üzenetére
Kábel van, és sikerült megoldanom. Bár csak az 5. boltban találtam ilyen átalakítót, az is egy kifejezetten ilyen átalakítókra és boxokra szakosodott "garázsbolt" volt. Az egyik legismertebb áruházláncban szó szerint azt sem tudták mi az, a többiben pedig csak tovább küldtek, hogy ilyet csak szakboltban lehet kapni. Ekkor már nem éreztem magam annyira értelmi-fogyatékosnak..
-
Paal
csendes tag
Szerintem HD-vel kapcsolatban az lenne a korrekt, ha a logóban csak akkor tehetné ki egy szolgáltató/csatorna a HD-t, ha ténylegesen HD-t szolgáltat. Így pl. ha a sport1 HD-ben fogja adni a Super Bowlt, akkor elvárnám, hogy én ne a sport1hd logót lássam a Diginél, hanem csak Sport1-et, mert csak SD-ben kapom a jelet.
Digis HD-s csatornáknál nem tudom mi a gyakorlat, de ugye itt duplikálva van majdnem minden HD csatorna, csak azt nem tudom, hogy az SD-s csatorna kiírja-e nevében a HD-t, ha tényleges HD adás van a HD-s csatornán.
(na ezt lehet, hogy egy kissé komplikáltan fogalmaztam meg.. )
Persze ehhez törvényi szabályozás kellene gondolom.. -
Golyo69
senior tag
Rég nem jártam errefelé..
most miért van még Digi Film? nem úgy volt hogy 1 hónapig lesz? vagy majd nekem kell lemondani? vagy még mindig próbaidős?:Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
zitromz
tag
Sziasztok!
FIX tv-vel mi lett?
Egy ideje átment SD-be.. -
Gercsi
tag
Sziasztok!
Valaki kapott már számlát? Nekem fel van tüntetve, hogy : FELNŐTT CSOMAG 10 Ft a következő sorba pedig, hogy FELNŐTT CSOMAG KEDVEZMÉNY -10 Ft. Az a vicc, hogy én nem rendeltem semmi ilyet és a csatornák sem jönnek
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
Ahab77
tag
válasz konrada #17113 üzenetére
A kábeles adatok ismerete nélkül ezek a számok csak elméletek gyártására jók. Ha azokat és mondjuk az i-tv adatait együtt látnánk fordítva is állhat a dolog, olyan kicsik százalékosan a változások. S ekkor meg olyan sztorikat lehetne gyártani, hogy azért adják vissza a tányérost mert eljutott a kábel hozzájuk. Flashgetnek abban igaza van, hogy polarizálódik a piac (melyikőnk a nagyobb rakás szar nevű népi játék folyik ), ami a fogyasztóknak nem jó, mindegy hogy Digis avagy UPC-s az illető.
-
Flashget
félisten
válasz konrada #17113 üzenetére
Én túl lihegem? Magasról teszek rá mennyi tányéros előfizetőt buk a digi. Csak mint érdekességet jegyeztem meg, ha a vezetők nem kapják fel a fejüket 2014-re ez a szám eléggé megnőhet és akár 300.000 alá csökkenhet.
2012-ben nem emlékszem, hogy zölddel írták volna az előfizetőknél a számot.
Szorozd be 12-vel az átlag 3000-t...
.Realme GT Master Edition
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Igen: nem olvastam vissza, és igen megpróbáltam turkálni a Digi honlapján, bár sok időm és türelmem nem volt. Már megint variált a Digi a TV csatornákkal (Salgótarján)?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
konrada
tag
válasz Flashget #17111 üzenetére
Nem egészen értem ezt a túllihegésedet a tányéroson kiesőkből.
Szvsz. ha végig kérdeznéd, ki miért adta vissza, a % töredéke adná válaszként a Discoveryk kivételét, a többi 99+%
vagy azt mondaná, hogy neki elég a sima Mindig is a 7 csatornával ingyen és csak azért volt tányérosa, mert náluk az analógon csak 1 volt normálisan fogható, a másik kettő meg szellemképesen, és az azért kevés volt,vagy azt, hogy neki elég a 30 csatorna, amit nem az ótvar Hunyadis SD boxon meg társboxon néz, hanem digitális tv-n több esetben HD-n a tányérosnál olcsóbban.
-
Flashget
félisten
válasz poli27 #17110 üzenetére
örülj ha olyat kapsz ami működik
vagy nem gyújtja fel a lakást, mert voltak amik leadták az indián jelet a tulaj meg nem volt otthon
2012. novemberi DTH előfizetői számok
Tudom ez tányérostv, de azért elég durván veszti az usereit a digi..eddig havonta 3-4K most 6K felett..decemberben mennyi volt a veszteség 10K?
Szűlőknél egy kisebb kerületi kábeltv társaság van a Bakátstv..kidobták ők is az eurosport és berakták a már meglévő DS1 mellé a DS2-t is. Aki azht mondja nem két részre szakadt a magyar piac az homokba dugja a fejét.
Egyik a Digi és több kisebb cég a másik oldal az UPC, Tré meg a csatlósaik mint a Tarr.Tisztán látni a két tábor milyen csatornákat hajigál ki és mit rak be.
Realme GT Master Edition
-
Möhe
addikt
Üdv.
Most jár le a szerződésem magentánál,és körbenézek mik a lehetőségek. 4 lépcsőházas tömbházban xy út 74-80 lakom, de a Digi honlapján az elérhetőség csak a 78-ra és 80-ra mutat rá. Ez valami ficsőr?
Valamint a kábelTV dekódernél felvevőset lehet kérni?
szerk: jól látom hogy digitális csatornakiosztásban nincs benne a ?
[ Szerkesztve ]
-
asddsa
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy trivialis kerdes, de probalta mar valaki a CI+os tvjebe berakni a HBO boxhoz kapott kartyat?
O_o // Megbízhatóságom : http://tinyurl.com/asddsamegbizhatosag
-
Kwisatzh
senior tag
Azé látom jól elvoltatok itten hajnalok hajnalán
[moderálva]
-
Flashget
félisten
válasz nagyrenato #17101 üzenetére
Tisztázzunk valamit.
Digikábeled vagy digitányérosod van? Ha digikábel akkor HBO-hoz van a stb vagy csak a digitális csatornák miatt?
Ha az utóbbi húzd ki az stb-t és az antennát dugd a tv-be.Realme GT Master Edition
-
nagyrenato
csendes tag
válasz poli27 #17100 üzenetére
Rákerestem az "RF in to ANT in" címszavakra a google-n, de nem találtam jó találatokat, gondolom a rövid részek miatt. Itt a keresőben az ANT in re kerestem, de nem jutottam előrébb. Azért mertem megkérdezni, mert annak idején, amikor bekötötték a Boxot, a srác azt mondta, ha egyszer ilyen TV-m lesz, akkor "Bedugod a kábelt" és kész alapon működni fog. Most már látom mit kell tennem, köszi.
Egyébként igen ilyen rátekerhető cucc van a kábel végén. Rákerestem a Koaxra és azt hiszem olyanom van
[innen] a bal alsó sarki van, a felső.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest