Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Közben megrendeltem az HBO-s csomagot és igen, a hír igaz. Hoznak beltéri boxot,mert "az hbo már nem úgy sugároz". A jó az,hogy az HBO mellé ingyen kapsz digitális vevőt, de ugye csak egy tv-n használhatod, ahogy az HBO-t is csak egy tv-n nézheted.
Nem is engedtem,hogy kihozzák. Visszamondtam. Hova annyi távirányítót?
Meg is írtam neki, mint visszajelzés
Ezt kifejteném és kérem tegyék be a többi hasonló észrevétel mellé, hátha hirtelen felindulásból kezelnék ezeket a "problémákat." Az egyik gond ezzel az, hogy két tv készülékünk van és egy box-ot kapunk. Tehát az esti filmet, ami esetenként 2,5 órás, nem fejezhetem be a hálószobában. Ez így apró dolognak hangzik, de ha otthon megpróbálkoznak vele, akkor mindennapi bosszúság is lehet a vége. A másik nem mellékes gond ezzel a boxos kacattal, hogy már van egy tv távirányítom, van egy a dvd lejátszónak és egy a hifis erősítőnek. Ez mellé még megkapom a box távirányítóját és máris agylobbot kaptam a sok távirányítótól. Ekkor még nem is számoltam azt az oltári hülyeséget, hogy egy sima tv nézéshez legalább két távkapcsot kell használnom. Egyikkel bekapcsolom, hangerőt állítok, stb. , a másikkal meg a csatornát váltom, műsort nézek stb. Szerintem ez egy kicsit túl van komplikálva. Tényleg nem lehet ezt megoldani a régi bevált módon, hogy előfizetek rá, rákeresek és megtalálom, örülök, fizetek, önök örülnek. ?
Mi van akkor ha mindkét tv-m digitális adás vételére alkalmas?
-
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest