Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
Érdeklődnék van-e olyan aki LCD tv-n a CI aljzatba rakott dekóder segítségével élvezi a digi tv-t az STB használata nélkül.
tré-home-nál működik
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
zodo
nagyúr
Hát én aztat nem tudhatom, asszony kezeli a számlákat.
Viccet félre téve, tényleg asszony kezeli a számlákat és a mobilom is feltöltőkártyás.
Köszi a választ, de tényleg nem tudtam, hogy előre kell fizetni.
Nem vág földhöz a 2.900 forint csak nem tudtam mire vélni a két különböző néven szereplő tételt, bár láttam, hogy az egyik már a jövő havi előfizetési díj. -
Dízeles
aktív tag
válasz V.Stryker #6591 üzenetére
Hy
Nem értem ezt a HBO-s kavarást a drótos diginél.Cimborámnak kábeles digije van semmi box vagy beltéri ,távirányító.Bekötésnél helyszíni akciós HBO .És 3 televízión nézik plusz 1 PC-re van kötve .Minden csati megy + Azon veszi fel a heti hetest.
Tányérosnál a két darab távirányítóból az egyik mindig eltűnik 3 tvnél 6db[ Szerkesztve ]
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Segítsetek, nem találtam választ a topikban.
01.16.-án kötöttünk szerződést tv-re amit 02.01.-én beszereltek és üzemeltek.
Mai nap megkaptuk az első számlát amin azt látom, hogy előre ki kell fizetnem a kövtkező havidíj összegét is.
Ez így működik vagy valami gebasz van a számlánkkal ?Ezek a lényegi tételek szerepelnek a számlán:
Digi 1DB 2010/02/01 - 2010/02/28 2.900.-
Digi+ Budapest 1DB 2010/03/01 - 2010/03/31 2.900.- Összessen: 5.800.-[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Közben megrendeltem az HBO-s csomagot és igen, a hír igaz. Hoznak beltéri boxot,mert "az hbo már nem úgy sugároz". A jó az,hogy az HBO mellé ingyen kapsz digitális vevőt, de ugye csak egy tv-n használhatod, ahogy az HBO-t is csak egy tv-n nézheted.
Nem is engedtem,hogy kihozzák. Visszamondtam. Hova annyi távirányítót?
Meg is írtam neki, mint visszajelzés
Ezt kifejteném és kérem tegyék be a többi hasonló észrevétel mellé, hátha hirtelen felindulásból kezelnék ezeket a "problémákat." Az egyik gond ezzel az, hogy két tv készülékünk van és egy box-ot kapunk. Tehát az esti filmet, ami esetenként 2,5 órás, nem fejezhetem be a hálószobában. Ez így apró dolognak hangzik, de ha otthon megpróbálkoznak vele, akkor mindennapi bosszúság is lehet a vége. A másik nem mellékes gond ezzel a boxos kacattal, hogy már van egy tv távirányítom, van egy a dvd lejátszónak és egy a hifis erősítőnek. Ez mellé még megkapom a box távirányítóját és máris agylobbot kaptam a sok távirányítótól. Ekkor még nem is számoltam azt az oltári hülyeséget, hogy egy sima tv nézéshez legalább két távkapcsot kell használnom. Egyikkel bekapcsolom, hangerőt állítok, stb. , a másikkal meg a csatornát váltom, műsort nézek stb. Szerintem ez egy kicsit túl van komplikálva. Tényleg nem lehet ezt megoldani a régi bevált módon, hogy előfizetek rá, rákeresek és megtalálom, örülök, fizetek, önök örülnek. ?
Mi van akkor ha mindkét tv-m digitális adás vételére alkalmas?
-
-
Rick4
félisten
Igazad van, így visszaolvasva tényleg hülyén írtam le, de a lényeg, hogy valóban fennáll az említett jelmegszűnés. A tömörítésnek ehhez nincsen köze, az jó időben is agyontömörített marad, ez szerintem konkrétan a műhold teljesítménye miatt van. Valóban, ezért is írtam, ha nagy eső van, akkor megy el. Azonban ekkor a többi műhold vidáman vehető.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
m0rd0k
senior tag
válasz #41635072 #6585 üzenetére
Kíváncsian várom az eredményét. Igen ha van kapcsolós hosszabbító,akkor felesleges a kapcsoló a beltérin,viszont ha nincs kapcsolós hosszabbítód,akkor jóljön a kapcsoló a beltérin,pl. az én Echomon is van,sagemen nincs,de nem is gond,mert ha bekapcsolva megnyomom a kikapcsológombot(a beltérin és nem a távkapcson) akkor kikapcsol még az óra is feltételezem nem fogyaszt semmit,vagy nagyon minimálisat.De standby módban amikor az órát mutatja se fogyaszthat sokat,viszont a ADB-t szidják hogy megeszi a havidíjat,főleg 3db. Én is kikapcsolom mindig éjszakára,sőt még nappal is amikor nem nézem sokáig.
Minden szinten,szinte minden.
-
Lacpac
őstag
Tényleg.
Kicsit megkavart a mondatszerkesztésed, és a rossz helyre tett vessző.Na mindegy.
Elismerem, hogy minőségre szar ("tányéros" DIGI, iszonyat mód tömörítenek), és hogy elmegy a jel egy felhőszakadástól, de azért oda már nem ki eső kell, Tavaly 4× volt kihagyás, 2× Bukarest fölött vol nagyon nagy vihar, (olvastam egy másik fórumon hogy ott volt a gond) 2× meg a mi tetőnkett vitte majdnem le a szél.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nah majd beszerzek egy fogyasztásmérőt, erre kíváncsi leszek.
A kapcsolós hosszabítót úgy értettem, hogy nekem is van, és akkor felesleges külön gomb a beltérin. Egyébként én éjszakára is kikapcsolom az egész hóbelebancot.zodo: Nem hinném, hogy beállítás vagy hardverhiba lenne. Diginél egyértelműen nagyon gyenge a jel, ezt szerelők műszerén nézegettem anno.
Lacpac: Épp erről beszélek, hogy ez már nem beállítási probléma, hanem egyszerűen sz@r az egész. Ha rászáll egy légy és odafosik 1mm3-nyi fost, akkor 10%-ot esik a jelszint. Szerintem ez gáz.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
de hogy nálad 120-as tükörrel egy kis esőtől elmegy a jel
Te elolvasod, amit írok? Csak azért, mert ezt írtam:
Gondold el, hogy 120-as tükörnél nagyobb esőnél simán elmegy,a digi tv műsora
Egyébként meg ha a parabolatányértom végig a Clark övön lévő műholdakat látja, hogy is lehet, hogy pont a digis holdra nem lát rendesen? Természetesen nem árnyékol semmi, ha árnyékolt volna, akkor az már nem árnyékolna...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Lacpac
őstag
Jel-zaj viszony?
AGC-t nem tudom mit jelent.
az utolsó meg ha nem tévedek, akkor a bit hiba arány.
Mikor felszereltem és beállítottam akkor ennyire nem mélyedtem bele, hogy tanulmányozzam.
Nagyon felületesek az ismereteim ezekről, gépésztechnikus vagyok.Nekem meg egy forgatómotoros szett van fent, ami K68.5°-tól Ny30°-ig mindent lát
Én elismerem, hogy gyenge a jel, de hogy nálad 120-as tükörrel egy kis esőtől elmegy a jel, nálam meg 60-as UPC-s tükörrel akkora felhőszakadás kell, hogy az utcán hömpölyögjön a víz, az csak beállítás gond lehet nálad. Feltételezem nem árnyékol semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Nekem meg egy forgatómotoros szett van fent, ami K68.5°-tól Ny30°-ig mindent lát, gondolom sejted, hogy nem pont a digis holdat nem látja tökéletesen. Igaz nem %-os értékből kellene kiindulni, hanem SNR-ből, AGC-ből, meg BER-ből, akkor lenne miről társalogni..
-
zodo
nagyúr
válasz #41635072 #6578 üzenetére
Lehet, hogy csak beállítás vagy hardver, én nem tudom.
Mint említettem anyukámnak műholdas van tudom mit küzd vele.
Nekem nem erről szól a televíziózás az biztos.
Lehet, hogy a beltéri nem bírja vagy tényleg rossz a jel, de ha szerelőt hívat akkor sosem a kertben lévő 120-as tányért állítgatják.
Bár ez szerintem elmondható akár a UPC-ről is ugyanis barátnőm testvérének volt és hamar visszaadták ugyanezen oknál fogva. Legjobb amikor "állóra fagy" a kép.
Szegények épp videóra rögzítették az adást. -
Lacpac
őstag
Az pedig beállítási probléma.
Nálam 60-as tükör, és 0,2-es twin head, és nagyon nagy viharnak kell lennie ahhoz, hogy elmenjen a jel.
Pedig van olyan tp ahol 49%-os, a max 69%. (20% alatt megy el a kép)
Mikor állítottam be a tükröt, és húztam le a csavarokat, akkor kb 2-3 mm-ert is elmozdult, ez minusz 5-10%-ot jelentett.[ Szerkesztve ]
-
m0rd0k
senior tag
válasz #41635072 #6559 üzenetére
Tel Elek:
Nem én mondom,irták fórumon nem is egy ember,pontos fogyasztást kikapcsolt állapotban,viszont azt nemtudom hogy az új Sagem beltériknél,ki lehet kapcsolni stand by állapotba amikor mutatja az órát,meg ugyis hogy semmit,és sztem ez igy nem fogyaszt,ez igy korrekt,viszont ADB az fogyaszt,ha nem hiszed mérd le.Kapcsolós beltéri vagy hosszabbító azért kell hogy ha elmegyek otthonról kikapcsolom és kész,nem kap áramot,tuti nem fogyaszt.Ace Ventura: Én nem ajánlanám a Digi műholdas szolgálatását,mondjuk én pl tudom nézni rosszidőben,kivéve rohadt nagy viharban.De minőségileg nagyon rossz,és mostmár ugye nincs rajta TV6 Viva MTV sem.T-home Sat Tv jét ajánlanám,esetleg,Olcsó Tv vagy Hello HD,de ezek közül,Olcsó tv meg a Sat Tv olcsó. Az internetük csak kábeles területen érhető el,nézd meg a honlapjukon nálatok elérhető -e.De ha igen,akkor érdemesebb a kábel tvjüket kötni.A netjük viszont jó,a kicsi és a közepes csomag,a nagy állitólag nem éri el a maxot szinte soha,csak a közepesét.2500 ért amit adnak az a legkisebb csomag,(20/10 Mbit/s) tehát iszonyat gyors. Invitel tényleg egy lehúzós sz@r cég,énis rühellem őket.
-
-
Rick4
félisten
Nem egyértelmű, hogy beállítási problémáról van szó. Gondold el, hogy 120-as tükörnél nagyobb esőnél simán elmegy,a digi tv műsora, másik műholdon (pl astra) pedig vidáman vehető a műsor. Akkor ez hogy is van? Nem lehet, hogy a tesco gazdaságos transzponder ennyit tud, és kész?
-
zodo
nagyúr
válasz Ace Ventura #6562 üzenetére
Részben én is Szigetszentmiklósi vagyok.
Anyukámnak a Tebe soron ill. barátomnak a Minta lakótelepen műholdas Digije van és ahogy Tel Elek is írta, ha rossz idő van akkor akkor nézhetetlenné is válhat az adás.
Mi a barátnőmmel itt Kőbányán a kábelesre fizettünk elő és teljesen jó, igaz a digitális részét még nem próbáltam, mert nincs digitális beltérink se mpg4 tunerünk hozzá. -
törölt tag
válasz Ace Ventura #6568 üzenetére
Hát igen most, hogy T-COM területeken emgtörtént a fejlesztés...
Egyébként máshol sem fognak 100%-ot szolgáltatni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #6562 üzenetére
Ha kicsit felhős az ég, esik az eső, már elmegy.
Szerintem inkább T-SAT Az sem drágább.
Netjük elvileg jó, Invitellel mi volt a gond? Az hogy "drága" a saját területén? -
sonykor
tag
Van négy csatorna ami este 11 után átvált szexcsatornába. Miért nem lehet olyan tv csomagot választani, ahol nincsenek ezek a csatornák? Nem szeretném, ha a családban bárki is nézegetné ezeket.
-
Ace Ventura
addikt
Szevasztok.
Nézegettem a Digi ajánlatait, és láttam, hogy van náluk 2900-ért tv valami 50valahány csatornával.
Na most én Szigetszentmiklóson lakom, és nincsen ismerősöm, aki digi-t használna.
Megmondaná valaki, hogy ez a műholdas dolog mennyire nézhető rossz időben, és miket kell megvásárolnom, hogy használhassam a dolgokat.Láttam net is van náluk 2500-ért.Arról is kéne valami infó.Nekem az Invitel lehúzásai után túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
legiaap
félisten
Halihó!
Küldtek a Digitől új kártyákat. Betettem mind a kettőt már vagy 1 órája, de nem történt semmi sem. Nem jön be semmi adó. Mindegyik mellett egy dollár jel van.
Mi lehet a gond szerintetek?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
törölt tag
Ezt a stand-by-os fogyasztást én kizártnak tartom.
Már csak az alap fizikaismereteim alapján is.
Eleve akkor kikapcsol a tuner, tehát már nem fogyaszthat annyit, plusz pont az ADB az, amihez fejlett FSP(!) tápot adtak.Amúgy meg minek "kapcsolós" beltéri? Hosszabbító?
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
válasz Dízeles #6556 üzenetére
Persze hogy sok az 1700 ft,le is fogom mondani,de amúgy mellesleg megkérdezném,van-e a világon egyetlen egy filmcsatorna is vajon,amelyik bírná a tempót a torrentoldalakkal? Már lassan a premierfilmeket játszó mozik sem .Ezért kellene szerintem az igényesebb filmek felé mozdulniuk,mert a kommersz filmeket mire el kezdik nyomni,addigra már igencsak látta a célközönség 70%-a (szvsz)20% moziban a többi meg tudjuk,hogy milyen úton....
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
m0rd0k
senior tag
A kábeltv lényege pont az egyszerűség,oszthatóság.Ezért nemértem minek ez a kavarás digi részéről.Erről nemtudtam pl hogy Digi Kábelen megy hd,sd,én azthittem a tányéros beltérikre gondoltok,mert nem ugyanaz amikor beltérit mondasz,meg amikor kábeltv ről beszélsz és kapsz egy boxot.
Máskor szóljatok ha kábeltévéről van szó,egyébként ez nem az a topik,másrészt meg digipuf is a tányéros tv ről beszélt,mint ahogy én,mivel nem jeleztétek hogy kábelről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Igen, kicsit mellé beszéltünk, de kicsit te is tévedésben vagy.
Digi Kábel tv pedig űgy működik,hogy koax kábelt beviszik a házba,végére egy antenna dugasz,rá a tvre,lekeresed a csatornákat és kész - Ez így van.
+ én ugy tudom digi beltérik,egyik sem digitálisak,csak analóg mind.Tehát ez is kamu - Ez nem igaz. Nekem pl egy olyan lcd tv-m van,amiben nincs digitális tuner, tehát csak az analóg minőségű adásokat tudok nézni. Ugyanazon a kábelen digitálisan is tudnám nézni az úgy fogható adásokat, lást a csatornakiosztásban a D betűket, ha lenne digitális tuner a tv-ben. Így én ilyenre vágynék, akkor a digi kihoz egy digitális dekódert és azon keresztűl tudom nézni a digitális adásokat, olyan, mint egy tányéros tv beltérije, azon váltod a csatornát, stb. - ezért nem kell ilyen nekem.
-
-
m0rd0k
senior tag
Előszőr is egyikőtök sem szögezte le hogy Digi Kábel Tv ről van szó,tehát a beszélgetésből lehet csak rájönni.
Digi Kábel tv pedig űgy működik,hogy koax kábelt beviszik a házba,végére egy antenna dugasz,rá a tvre,lekeresed a csatornákat és kész,ehhez minek kellene beltéri,én még nem hallottam róla,hogy beltérit adnak kábeltvhez,ez olyan mint ha kanalat adnának süteményhez.
Beltéri teljesen fölösleges földi adáshoz,sőt még működnie sem lehetne.+ én ugy tudom digi beltérik,egyik sem digitálisak,csak analóg mind.Tehát ez is kamu.
[ Szerkesztve ]
-
Gampa
aktív tag
válasz V.Stryker #6548 üzenetére
Csak akkor hoznak ha kéred(te döntöd el) Simán is nézheted a tv-n az adást meg ezzel is.Elvileg arra jó hogy digitálisan jönnek vele a csatornák(meg van pár + extra benne).Valamivel jobb igy a kép minösége is,mint simán csak a tv-vel.Én ilyet kaptam hozzá. [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Ha jól látom, akkor ez tányéros tv-hez van nem? De ahogy olvasom, ezt két tv-re is lehet kötni, legalábbis a leírás szerint.
Nálam elvileg úgy van, hogy panel ház és a kábel bejön a lakásba. Ha bekötötték az HBO-t lent a dobozban, akkor szólnak, rákeresek aztán helló, van HBO. Nekem nincs beltérim. A hideg kiráz tőle, hogy nyolc távkapcsom legyen és külön távkapcsal nyomjam a hangerőt, a másikkal a csatornát. Majd akkor nézek digitális adást, mikor veszek digitális tuneres tv-t.
-
-
tigipuf
senior tag
Már megbocsáss,de szerintem át akarnak b....ni ,mi az hogy két hbo előfizetés két tv-re,beszarok rögtön!Ilyenről még nem is hallottam,1 hete fizettem elő az hbo csomagra 1700 ft és mind a 2 beltérire szól.Nekem az egyik beltérim hyundai,de a másik humax,utóbbi szerintem jobb.
-
Gampa
aktív tag
válasz V.Stryker #6543 üzenetére
Hoztak egy boxot amiben van egy kártya,a másik szobába is akarnák hbo-t,erre közlik hogy akkor még egy hbo elöfizetést kell vennem.Ha mind a 3 szobába akarnák akkor 3 elöfizu? Ez egy vicc.Upc-nél nem igy volt.Ott 1 elöfizu,és mind a 3 szobába azt néztél amit akartál.Egy kalap szar a diginek a tv szolgátatása,meg a minösége,az upc hez képest,igaz hogy olcsóbb lett igy.Ez a szar van a hbohoz [link]
[ Szerkesztve ]
-
Gampa
aktív tag
Sziasztok.Ha diginél hbo-t rendelsz, az igaz hogy akkor 3 hbo elöfizetést kell venned, ha mind a 3 szobába akarsz hbo-t nézni? Mert igy csak az egyik szobába van hbo.Ügyfélszolgálaton ezt mondták
-
sonykor
tag
Digitv analóg vagy digitális formában adja a tv adásokat? Ha analóg akkor mikor lesz digitális minden adás?
Valamit hallottam arról, hogy a 100 Hz-s tv-k jobb képminőségben adják az analóg adásokat. Csak ezért kérdezem. De ha nemsokára digitális lesz minden adó, akkor nincs jelntősége, hogy 50 vagy 100 Hz-es.
-
m0rd0k
senior tag
válasz pakos85 #6537 üzenetére
Szia!
Én pl használom,de nekem tuneres.és véleményem szerint tuti nem tudsz nézni sima monitoron tvt,se beltérit rákötve se sehogy. Ezek a kábelek amik mindent mindennék alakitanak általában drágák és semmire se valók.Legalábbis én amit még ilyen drága hokit vettem egyikse müködött,össze volt rakva minden,de maga az elv volt hülyeség amire később jöttem rá.
Rick: Pontosan így van ahogy mondod,de mellékesen én nem tudtam erről a 3 beltéris akcióról,eddig szentül hittem hogy Digi egy előfizuval max 2 tv,köszi az infót,de megutáltam a tv nézést amig Digim volt,digi csak a digisport miatt jó,ami meg egy ratyi csatorna csak megvett pár jogot,amit szerintem nagyonsokan bánnak.
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
Én is HD-ben nézem az olimpiát "földi" úton,inkább nem mondanák semmit
-
pakos85
csendes tag
Használja valaki a monitorát tv ként? Szeretném lecserélni a mostanit, de nem szeretnék tv tuneresre +10-20k-t kiadni. Van valami megoldás a box és a monitor összekötésére?
Ilyet találtam: [D-SUB - D-SUB-Scart adapterkábel].
Ezzel működne?[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Dízeles #6535 üzenetére
Nem lehet, hogy akkor szerződtek le, mikor még max 2 beltéri volt, és a 2900-as csomag mellé a 3. beltérinek kellett egy új előfizu még egyszer 2900-ért. Mert érdekes módon a 2X 2900 az pont 5800. Lehet, hogy közben változtak a feltételek, de a diginél mást is leszarnak magasról, hol érdekli őket, hogy az ember 3 beltérire kifizet 2 előfizut?
Mellesleg én is HD-ben néztem a BL-t, hát, nem kommentálom, más tészta..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Backagain
csendes tag
Sziasztok!
Látom van DIGI fórum, gondoltam nem hagyhatom ki, hogy ide írjak. Először is leszögezném, hogy én fél évig ott dolgoztam a dózsa györgy úti DIGI központban, ezért tudom, miről beszélek. Senkinek sem ajánlom a DIGI-t, mert mindenki egészségére káros. (még az övékre is) Felháborítóan szánalmas, hogy fennállásuk sokadik éve után még mindíg van olyan kerület Budapesten, ahol "nincs lefedettség", azaz a lankábel nincs kiépítve. Mennyi energia is lenne ez? Felmászni egy távvezetékre és kihúzni egy kábelt, kb. ennyi. De ez csak a legkisebb gond. A net az esetek 90%ában szakad, lassú, van hogy nincs is, megfagy, és sorolhatnám. A TV ugyanez, szemcsés, szakadozik, stb. A telefonról inkább nem is beszélek. Lényeg, hogy ha esetleg meg is fordulna a fejedben, hogy DIGI-t rendelj, ne tedd! Inkább a halál! Inkább legyél elvágva a külvilágtól. Lényegében ennyit akartam hozzáfűzni a témához.
Sziasztok
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél"
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Az imént hasonlitottam össze Digi TV @TV2 és T-Home Sat TV@TV2 adását,mint tudjátok BL meccs megy.A Sat TV HDMI Kábellel van rákötve a HD monitoromra.A Digi Tv Scartal.
Az eredmény: Digin nagyonrossz képminőség,pixeles volt,a pálya is,a játékosok körül szintén.Sat Tv-n pedig éles kép,jó hang.Élvezhető mind CRT TVn mind HD Tv n.A Digi a CRT n is pixeles volt.
Reklám: Szerintem érdemes utána járni mennyi lenne nálatok a T-Home Sat Tv,mert Digi Tvnél jobb,és akár árban is verheti.Egyedül digisport ami minusz pont Sat TV nek,de arra meg ott van a steam,nemcsak az eredeti,házi steamek is jók.
Látom más is elégedett Sat TV vel.Sagem beltérik mióta kijött a Szoftver frissités,nekem nem rakoncátlankodnak,max heti 1x,ha újra kell inditani.Árban mi kevesebbet fizetünk mint a Digi Tv-ért.3 Tv re.3500 ft körül fizetünk 3 tvre,Digi pedig ugye 3 tvre,5800,tehát jóval olcsóbb és jóval jobb.1 vagy 2 tévére is olcsóbban jön ki mint Digit,de függ pár dologtól.(Nekünk pl telefon és net is náluk van és igy még olcsóbb.De dupla,vagy szimpla kedvezménnyel sem drága. Megéri utána járni.
Üdv:m0rd0k
[ Szerkesztve ]
-
pilota
tag
válasz Brutális eb #6528 üzenetére
Mondod,hogy a diginél rossz a jel minösége nekem elöte kábeles tv volt csilagpontos sokszor szoba antenával szebvolt a kép mint a vezetéken keresztül.Volt,hogy az utcában gondolt egyet a csilagpontos vezeték és csilakok helyet a földre zuhant.
-
Rick4
félisten
válasz Brutális eb #6528 üzenetére
És pénzben mekkora a különbség? Mert sokan a 10Ft-ot is a fogukhoz verik...
-
Brutális eb
addikt
Vátottam T-sat-ra digi tányérosról.
Ég és föld a kép-hangminőség pozitív irányba.
A csatorna kínálat is tökéletes.
Egyetlen negatívum a sagem beltéri de az majd kiforrja magát.
Szerettem digit jó volt de mióta szert tettem egy 42"LCd tv-re rosszul voltam a kockásodó igénytelenűl homályos kép miatt.A hang is szörnyű volt.
Azért köszi a diginek,hogy lenyomták az árakat.
Ha lenne családi házas övezetben brutál net hozzájuk mennék.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Dízeles
aktív tag
Decemberben szerelték 3. tv tányérost.A számla most jött. 2900 alap, 500 ft társdekóder 2010 első hó.500 ft társdekóder 2010 második hó.Korrekt.
A társ dekóderen még mindig kettő AXN van.[ Szerkesztve ]
-
Darkbear
csendes tag
válasz Darkbear #6525 üzenetére
Válaszolok magamnak...
Ma műholdat vált a DigiTV egyik multiplexe. A Thor 5 műholdon lévő transzpondere átkerül a Thor 6-ra, a váltással a frekvencia is módosul.
Régi paraméterek(a sugárzás ma megszűnik!)
* Thor 5 (0,8°W)
* 11,785 GHz H
* SR: 28000
* FEC: 5/6
* DVB-SÚj paraméterek
* Thor 6 (0,8°W)
* 11,900 GHz H
* SR: 28000
* FEC: 5/6
* DVB-SInformációk szerint a beltéri egységek újrakonfigurálása nem szükséges, automatikususan átállnak a készülékek(csatornalista frissítés???) az új frekvenciára.
Hát nálam manuálisan kellett megkeresni!
DTWnews.hu kösz az infót[ Szerkesztve ]
Db
-
Darkbear
csendes tag
Na de ilyen van, hogy a többi adó rendesen működik, 1-2 pedig nem megy? Eddig a boomerang jelerőssége az egeket ostromolta... Most nem értem, lehet meg kéne kerestetni a beltérimmel de a többi rendesen rendben megy. Nem értem jelentsem be a diginél??? Persze műholdról beszélek-...
[ Szerkesztve ]
Db
-
Darkbear
csendes tag
Valóban miért nincs jel a Boomerangon??? Nem tudja valaki? Remélem nem szűnt meg...
Db
-
krystman
őstag
Ez elég fura! Nekem sincs jel pl. a külföldi Music Channel adón. Pedig ez nem is Digi-hez tartozó adó lenne. HBO2 nekem is ment, de miért? Csináltak valamit?
-
misx
senior tag
Hali!
Nekünk 2 kártyás beltéri van, ami a V poláros adásokat (asszem 7 db) nem tudja fogni. Ugyanúgy 2900 Ft-ot fizetünk mint akinek 53 csatorna jön. Hogy is van ez? Érdemes-e reklamálni? Vagy szarnak majd a fejemre? Mert szerintem ha nekem csak 46 adás fogható az 53-ból, akkor vagy olcsóbb havidíj járna vagy új beltéri(k). Úgy érzem itt is az új ügyfél ér többet, mint a régi.
-
Dízeles
aktív tag
válasz tigipuf #6515 üzenetére
Kíváncsi vagyok lesz-e valaha is HD a tányéroson.Nekem úgy tűnik kőtikapézt rendületlenül közvetítési és tulajdonrész jogokra.
Szóval az idő nekem dolgozik .Az LCD tv-k ára addigra jó-árasítva lesz.[ Szerkesztve ]
-
eXodia
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki a Digi Kábeles TV Network ID-t?
Publikus ez egyáltalán?Köszi!
''nincs ez elb@szva, csak máshoz lesz jó''
-
pilota
tag
Hali kérdezem mi van a diginél 5 csatornán megint nincsen jell.
Hbo Comedy,movies-24,boomerang,pv tv,nat geofrafics, Na ezeket nemtudom fogni ma.Mi a gond nemtudja valaki? -
pojakcs
senior tag
válasz tigipuf #6515 üzenetére
Annyit hozzátennék az előttemszóló mondandójához, hogy mostanság már az upc is alábbszállt áraival. Köszönhető ez a digi megjelenésének, mivel előtte nem volt konkurencia a piacon, és annyit kértek amennyit nem szégyeltek.
A upc a műholdas megoldást a piac prémium szegmensébe pozícionálta anno, prémium árfekvésben. Sokáig nem is reagáltak a digi megjelenésére, de mivel rengeteg előfizetőt vesztettek ezen, kénytelenek voltak újragondolni az árakat.Üdv: Csaba
-
tigipuf
senior tag
válasz Dízeles #6512 üzenetére
helló!
Hányszor elpofáztam már ugyanezt a digit fikázóknak!
Tudod vannak olyanok akiknek rövid a memóriájuk,esetleg még túl fiatalok ,mert én nagyon is emlékszem milyen elképesztő,és arcpirító árakkal operált az upc amíg egyedül volt a piacon.Az meg hogy a minőséget kritizálom, teljesen jogosnak érzem a részemről(szerintem),mondhatnám majdnem az indulása óta becsületes előfizetője vagyok a diginek,ezért nem is váltok egyelőre szolgáltatót,hátha lesz valami nagy dobásuk egyszer!(vagy nem )mindenesetre én reménykedem egy HD csomagban,jó lenne ha valaki olyan is benézne ide néha aki közel áll a céghez,és mondana 1-2 biztató dolgot.Ja és kérem vissza a tv6-ot!![ Szerkesztve ]
-
zolika76
csendes tag
HBO2 meddig fog menni?
-
Dízeles
aktív tag
válasz tigipuf #6509 üzenetére
Hy
HD minőségre várni kell.Jelenleg agresszív terjeszkedésbe folytat a digi.Nem érzem magam "kő" digisnek ,de pár éve mikor az upc szerelőt kérdeztem az árakról 8000ft havidíj és kb 30000 ft szerelési költségről és 2év röghöz kötésről beszélt.
A digi feltételeit pedig ismerjük.Ha digi nem lenne "verseny" sem volna.A lehetőség adott a választás szabad
By[ Szerkesztve ]
-
m0rd0k
senior tag
válasz grabber #6501 üzenetére
grabber: ADB beltérin nem működik se az usb,se a hdmi.Szoftveresen le van tiltva és feloldani nem lehet. ADB beltériről jobb ha tudod,hogy stand by(kikapcsolt állapotban) ugyanannyit fogyaszt mint bekapcsolva,tehát ez beltérinként 700 ft havonta a villanyszámlához,tehát egy kapcsolós beltéri nemárt.Intek és Sagem azok nem fogyasztanak sokat,viszont hdmi csatlakozó,csak a Sagemen müködik,Inteken asszem nincs is. Kipróbálhatod nyugodtan,nemfog működni se USB se HDMI.Sagemen megy,viszont hdmi kábelt nemadtak.
Dízeles: Mondtam én olyat hogy Digit kiköttettem? mondjuk olyat sem hogy be. De a lényeg hogy van T-Sat is meg Digi is.Digi Scarton,T-sat HDMI n jön,az új Sagem beltérivel,és eddig jobb a képminőség.Jó az igaz hogy nemsokkal,de észre lehet venni hogy élesebb,tisztább.
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
válasz Dízeles #6508 üzenetére
Tv nélkül nehéz tv-t nézni ,antenna meg lakóhely kérdése,te vetetted fel alternatívaként,én csak azért írtam,mert pl:nekem nem került úgymond semmibe a földi vétel,a meglévő régi uhf antennám simán veszi,nem egy nagy dolog,sokaknak sima szobaival lehetősége van a vételre(szintén lakóhely függő)aki meg digitális adásban meg hd-ban gondolkozik az úgyis lecseréli a crt-t,vagy ha nem akkor nézheti még az analóg adást is.Ahol meg szar volt eddig is a lefedettség ott persze most is szar a digitális adás is.Persze igazad van ha mindent számolsz akkor lehet drága is a földi adás És hogy visszakanyarodjak a fórum eredeti témájához is egy pillanatra,előveszem rögvest a mániám,azaz,hogy:MIKOR lesz már HD felbontású lcd-n is élvezhető minőségű a digi tányéros? Már azzal is megelégednék ha az analóg(nem a digitális!) földi sugárzás minőségét megközelítenék egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
válasz Dízeles #6505 üzenetére
Ha mpeg4-es tuneres lcd-d van ,amire nagy az esély,mivel mostanság már nagyrészt ilyeneket nyomnak a hazai piacra az átlagos vevőknek,akkor ingyenes,beruházás nincs .Esetleg ha ingerenciája van a felhasználónak külön cuccra mert mondjuk szeretne rögzíteni valamit vinyóra akkor persze az plusz lóvé.Ja bocsi az atv és a hír tv terra kártyával (amit beletolsz az lcd-d oldalába)1 évre 4-5 ezer ha jól emlékszem. m1,m2,duna,duna autonómia,rtl,tv2 ingyé gyün,csak kevés a hd adás,remélem a téli olimpiát abban nyomja a közszolgálati.
-
addikt
Hali!
Nem tudok rájönni,hogy a humax 2 miért állítja át az összes csatornát az alap kiosztásra miután én beállítottam.Kb 1-2 napig marad úgy és azt hiszem esténként állítódik vissza.
Eddig 2 AXN is jött,passz miért.De most már csak az egyiket engedélyezik.Meg -> HBO,HBO2,HBO comedy is jön,igaz most tűnt fel,mert mellette a T-sat-ot használtuk.de ilyen csatornák mellett jobb a digi
m0rd0k: Nálunk nem.T-sat is van és ABD betérit adtak,USB,HDMI is van rajta+Ingyen adnak HDMI kábelt a beltérihez.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest