Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz Dízeles #5799 üzenetére
A digis beltéri videokimenetén az a csatorna lesz látható, amelyikre a digis beltéri távkapcsolójával kapcsoltál. A gépeddel azt nézheted, ami a videobemeneten bemegy. Csatornát váltani válthatsz a tunerkártyán, de annak semmi köze a digihez, attól egyszerre csak egy műsor fog látszani. Ahány beltéri, annyi tévé, vagy ha a kimenő jelet továbbosztod, akkor 10 tévén is nézheted egy beltéri műsorát, de a csativáltáskor minden tévén más fog menni.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
totyax
aktív tag
válasz Dízeles #5797 üzenetére
Még mindig nem tiszta.
Ha analóg tv kártyára vezeted a beltéri jelét, akkor az nem lesz jobb minőségű. Kicsit jobb minősége akkor lesz, ha valamilyen jó minőségű blokkmentesítő szűrőn átmegy. Ezt a jelet akármennyi tv-re szétoszthatod, de akkor az összes TV-n ugyanazt az adást fogod nézni.
Több digitális kártyával (nem legálisan) több tv-n eltérő adást is tudsz nézni, persze csak azonos polaritású csatornákat, vagy többfejes parabola kell.
-
Dízeles
aktív tag
Ha vga ra kötöm a digi tányéros jelet tudom több tv nézni?Esetleg javít a jelen ,hogy HD tv vel lehessen nézni?
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
m0rd0k
senior tag
-
m0rd0k
senior tag
Igen,ha van UPC a Panelben,ha nincs és tányérost akarsz akkor se kell kidobni a kábelt,mert ugyanúgy jó.Bár Digi Tv nél,2 TV-t tudsz nézni,egy beltérivel.
Minden szinten,szinte minden.
-
capafog23
őstag
Ha upc által végig van húzva a koax a 3 tv-hez akkor a digisek csak a fő kábelt átdugják és kész?
-
Brutális eb
addikt
Köszi.Beltérin keresztűl lesz.
Egyébként tudom hol van a tuner topik de itt elöbb kapok választ mert a másik helyen valoszínüleg jöttek volna a kérdések,hogy milyen formátumban sugároz a digi stb stb és mint írtam nulla vagyok az ilyenhez ráadásúl szerintem nagyon is kapcsolodtt ide amit kérdeztem.
De azért köszi ismét
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
m0rd0k
senior tag
válasz Brutális eb #5786 üzenetére
Szia!
Tv Tuner topik nem itt van. Ha Digit akarod rajta közvetlen nézni akkor énis a Rick által említett Skystar 2-es műholdvevő kártyát ajánlanám.Ha közvetett,tehát beltérin keresztül akarod nézni a Digit akkor a fent linkelt topikban tedd fel a kérdéseid.
Közvetlen: Fejből kijövő koaxot egyből a Tunerre kötöd tehát a Skystar-ra,aztán gondolom egy kártyaolvasót kell összekötni a Skystarral,aztán megy a Digi,vagy esetleg az illegális,feltörős dolog jöhet szóba még.
Közvetett: Beltérit kötöd össze a Tv Tuner-rel (Nem a skystarral).
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Brutális eb #5786 üzenetére
A legjobb amit tehetsz, veszel egy jó skystar2-est.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Brutális eb
addikt
Hali!
Kellene egy kis segítség.
Milyen tv tuner kártyát vegyek pc-be?
Analog,digitális,hibrid?DVB C,S,T?
Totál amatör vagyok köszi a választ.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Dízeles
aktív tag
Ha valaki nézné -tányérosdigin- a Lost-ot 21:45 kor teheti meg .Vagy 1 órával előtte esetleg 1 órával később.A port.hu szerint nem ma lesz.
AXN .ro szerint 3 -dik rész szerintem a 4.rész lesz de lehet az 5..Remélem érthető.Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
totyax
aktív tag
Meg van egy másik gond, ügye a két beltéri össze van kötve baromi hosszú UTP kábellel amiatt, hogy ne lehessen a slave készüleket a mastertől távoli helyen használni. A gond az, hogy néha fogja magát menet közben is kiírja hogy nincs jel...engedélyezés.. kérem várjon, aztán vagy siekerül vagy nem. Menet közben ez nem vicces, főleg ha az ember rögzíti a műsort. Szóval ez normális?! Humax IV.
Az UTP csatlakozók elég szarul lettek szerelve, mivel a fő lenyomó nem a vastag kábelt nyomja hanem az erecskéket, és persze védőtakaró sincs rajta. Kicserélném normális szereléssel csak nem tudom a színsorrendet. Az egységes színek leolvasása még csak-csak, de a kevert színeket nem tudom leolvasni, és ahogy nézem más a bekötés a master és slave egységnél is. Valaki tudja a színsorrendet?
-
totyax
aktív tag
Most pedig vissza a talajra... a hangelcsúszás mitől van? Most pl a Hallmark CE-nél van jelentős eltérés.
-
m0rd0k
senior tag
válasz Dízeles #5779 üzenetére
Dízeles légyszíves ezeket off topic hsz-ként írd. Ne vedd ezt sértésnek vagy kötekedésnek.
Köszi.
-
knbs
senior tag
válasz pojakcs #5777 üzenetére
Az tuti! Kristalytiszta kep hang, mindez felreszeg bandaval osszehozva, es mindenfele satfinder nelkul Nem verem a mellem (niincs is mire, segghulye a banda a sat-temahoz) csak olyan sok helyen olvastam hogy segedeszkoz nelkul tapasztalatok nelkul eselytelen beallitani a tanyert, sztem csak marhanagy mazlink volt, de orulunk neki!
A segitseget pedig marhara koszi!A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
pojakcs
senior tag
a jel megfeleloen eros,
Konkrétan mennyi?
megvannak a csatik a digitol kb 27 csatit tala
Az kissé kevés, valami oka van ennek. A fej hogy áll az antennán?
az antenna beallitas meenujebe ott az intelsat a jelerosseg ismet magas miinoseg is oke, vissza tv-re ott eltunik a jel lemegy nullara.
Milyen típusú beltérid van?
de nem ad kepet, aztan jon a smartcardos hibauzi
Valószínűleg hosszabb ideig áramtalanítva volt a beltéri. Ilyenkor leállhat a kártya. Küldjed el ,akár privát üzenetben, a kártyaszámodat és kérek rá aktiválást.Üdv: Csaba
-
knbs
senior tag
Koszonom az eddigi segitseegeket, meg delelott sikerult a satfinder nelkul is megtalalni az Intelsat muholdat a jel megfeleloen eros, de most folyton fura dolgokat produkal a belteri, megvannak a csatik a digitol kb 27 csatit talat,de folyton kiirja a smartcard lejart uzit es egy pillanatig van jelerosseg aztan eltunik de semmi kep, neha kiirja hogy a jel gyenge aztan visszamegyek az antenna beallitas meenujebe ott az intelsat a jelerosseg ismet magas miinoseg is oke, vissza tv-re ott eltunik a jel lemegy nullara... olvastam hogy valahogy aktivizalodik ha az M1-re teszem, de ott szinten semmi jelerosseg nincs, de pl ha rtl klubra allitom ott kiirja epp mi megy a tvben de nem ad kepet, aztan jon a smartcardos hibauzi, neha a jelerosseg gyenge... nem ertem az egesz logikajat a belterinek sajna
Az elofiizu folyamatosan van fizetve azzal nem lehet gond, ha valaki tud valami megoldast azt megkoszonnem!A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
knbs
senior tag
Sajna nincsenek meg a csatik mert mar toltam rajta egy gyari beallitasok visszaallitasat Holnap veszek egy satfindert aztan jatszunk vele tovabb Nem jarok nyarig magyarorszag kozelebe se, majdd ha az unnepek alatt nem sikerul beloni akkor jon a szerelo,de igyekszunk nagyon majdcsak osszejon. Ezt az oldalt marhahasznosnak talaltam ilyen kezdoknek [link] ugyanis itt kombinaltak a googleearthot a meglevo muholdak adataival, beirom a lakhelyem szepen kivalasztom melyik muholdat keresem es maris kirajzolja az iranyt, persze ez csak durva irany,de kezdesnek nem rossz nekunk nincs iranytunk szoval jol jott
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
m0rd0k
senior tag
Azt is vedd bele a számításba hogy kell olyan 10 mp mire ki írja a jelszintet,tehát egyből nem fogja kb 10 másodperc mire rájön ,hogy mi is van és ki írja hogy mennyi a jelszint. Ez a digis beltéri volt használva Magyarországon ahogy kivettem a szavaidból.Tehát akkor megvannak a csatik amit meg nem vettem ki a szavaidból,és akkor annyi lenne a dolgod,hogy rá állítod pl a meglévő RTL klubra és ott nézed a jelszintet,aztán ha látsz valamennyi százalékot (50-60-70-stb.%) akkor közel jársz. De így hogy csatijaid sincsenek tényleg elég vakon vagy,én is így voltam vele,csak nekem az segített hogy szomszédnak is digije volt és nagyjából arra fele állítottam és aztán finomhangoltam haverom beállított beltérijével.
Tehát a megoldás tényleg egy szerelő lenne,vagy esetleg az hogy ha jársz Magyarországon akkor elviszed Digi Tv vel rendelkező ismerősödhöz rádugod az ő tányérjára lekeresed a csatikat, aztán ahhoz méred kint hollandba a jelszintet.De a szerelő lényegesen egyszerűbb és gyorsabb lenne. Sok sikert hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
totyax
aktív tag
válasz pojakcs #5768 üzenetére
A "finom beállítások" meg a "láda sör" valahogy nem passzol. Vagy azért tart fél napig mert ott a láda sör?
Ma is a szomszéd fiacskája beszól nekem bebaszva hogy miért nyírom a füvet. Mondom mi baja, legalább ketten nyírták aznap, egyik másik is épp akkor. Lebasztam szegényt nagyon. Azért visszafele menet beszólt hogy hülye vagyok. Na és 10 perc múlva náluk is nyírták a füvet. Persze nem a részeg barom. Ennyit a piálásról
-
pojakcs
senior tag
Először is menjél be a városba ,vegyél egy satfindert és egy láda sört. A satfinder egy olyan kütyü amit ha bekötsz a fej meg a beltéri közé, heveny sípolással jelzi, ha műhold irányába áll a tányérod. Ahol sok csatornát találtál ,de nem az igazit, az a Hotbird nevű műhold, egyes transzponderei megegyeznek az Intelsat1002-ével, ettől nyugatabbra van amit keresel. Óvatosan tekered egy picit nyugatra az antennát, közben minimálisan állítod felfelé a parabola dőlését ,így meg tudod keresni a következő múholdat. Bemész, megnézed van a jelszint a beltérin, iszol egy sört. Ezt így folytatod, amíg nem látsz térerőt a beltérin. Utána pontosítod a satfinderrel a beállítást a maximális jelszint eléréséhez, és megiszod a maradék sört.
Szánj időt a fennti folyamatra, rutin nélkül eltart egy fél napig.
B-terv, szólj a helyi antennaszerelőnek.[ Szerkesztve ]
Üdv: Csaba
-
knbs
senior tag
Igen errol en is olvastam ma mar majdnem feladtuk,amikor hiirtelen felugrott a jelerosseg 90%-ra, de fentebb leirtam szerintem valami nem okes, lehet bemegyek holnap varosba es megveszem ezt a ketyeret, bar attol meg tovabbra se tudom mit kell csinalni,de amiota atraktam a TP-t 12643 H-ra elviekben itt az rtlklubb meg tv2 na azota semmi jel megint, most akkor elviekben viszintes iranyba kene mar csak mozgatni a tanyert vagy az a horizontalis vertikalis tp nem is errol szol???
-
Dízeles
aktív tag
És volna egy más témába vágó kérdésem.A lost-ot mikor nyomják kábeles szolgáltatos AXN-nön ?Akkor ahogy a tv újság írja vagy ahogy axn.ro ,esetleg vasárnap 21 órakor.Ugyanis vasárnap és hétfőn nem élvezhetem a tányéros digit
-
Rick4
félisten
Fentebb olvastam olyat hogy az udvaron kézbe gyakorolhatsz (ha van rálátás onnan a műholdra...)...ha 10 perc alatt a parabolát kézben tartva megtalálod a jelet, le a kalappal előtted.... Erre találták ki a satfinder nevű műszert, kemény 3ezer ft, és lerövidít minden ilyen próbálkozást fél óráról 3 percre.
-
knbs
senior tag
Na mar az elobb felugrott a jelerosseg, talalt is 900 csatornat, de szerintem valami nem stimmt mert nincs koztuk a digis csomgabol semmi, jahh Duna tv benne volt Intelsat 1002 az megvan neztem a digii.hun hogy TP 12643 H ha erre allitom a belterit akkor eldobja az elotte levo jo jelet, ez azt takarja, hogy vertikalisan elviekben befogtunk valamit, de ami nekunk kell az horizontalis iranyba nem okes??? MErt az elobb bazi eros jelet fogtunk volt ott egy rakas csatorna a muholdo jo volt, de ezek utan nem talatuk a kereses utan a szukseges csatikat a listan... Valaki hozzaeerte megszanhatna valami infoval mit csinalunk rosszul! Elore is koszi!
-
Dízeles
aktív tag
Szerintem ne add fel .Van egy kamionos haverom ő megáll a parkolóban hollandi,svéd stb.. kiteszi a tányért -igaz upc- és zsip-zsup nézi a vacsoracsalást. Sajna csak 1 hét múlva lesz idehaza akkor tudom megkérdezni .
-
totyax
aktív tag
Szerintem elég pontosan kell állnia, és az se mindegy hogy olyan-e a parabola tartószerkezet ami több irányú beállíthatóságot tesz lehetővé. Ezt úgy írom hogy sosem állítottam még be parabolát. Fentebb olvastam olyat hogy az udvaron kézbe gyakorolhatsz (ha van rálátás onnan a műholdra...), és rögtön látod is az eredményt ha a beltéri is ott van a közelben. Analóg sugárzásnál könnyebb lenne állítani, de pont írták hogy már nincs analóg sugárzás azon a műholdon.
-
knbs
senior tag
Halli!
Probalkozunk idrkint hollandiaban az asszony digis tanyerjat feltenni tekergetjuk ossze vissza egyfolytaban 0 a jelszint, megprobaltunk mas muholdakra is rakeresni de semmi, ha egyfolytaban 0 a jelsziint akkor lehet mashol is gond??? Vagy a minimalis 5%-s jelerosseghez is mar eleg pontosan iranyba kell allni??? Segghulye vagyok a muholdas vevo temahoz, szoval bocsi ha nagy marhasagokat irok, csak sajna van egy tanyer es a belteri aztan gondoltuk megprobaljuk osszerakni, korulneztem forumokon tobbnyire azt irjak, hogy kezdoknek semmi tapasztalattal nem sok eselye van beallitani a tanyert, ez tenyleg ennyire huzos??? Kell venni satfindert meg ilyesmik??? Ha valaki tud valami tiippet adni akkor szivesen fogadom, es elnezest azoktol akik unjak a marharepak zaklatasat!
Udv!A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
m0rd0k
senior tag
Movies 24 A Digi Tv kínálatában, Magyar hangsávval.A 11785 Horizontális Tp-n (szimbólumsebesség: 28000) található.
-
Dízeles
aktív tag
A digisek megint egy nappal előbb nyomták le a Lost-t.Ezt tavaly is eljátszották ,de most nem sikerül átvágniuk...hehe.
-
Saby88
csendes tag
Hi!
Van nekünk egy digi előfizetésünk, 2 tv-hez van használva, ezzel a telefonkábeles, végén kis fekete vevős megoldással. Nem lehet vhogyan összehozni, h 3 tv-n legyen? Nem akarok új előfizetést. Ha tv-vel nem, csak tv tunerrel lehet, az is jó!
Kössz!
-
m0rd0k
senior tag
Engednek 2 előfizetést egy családban,és akkor 4 tv nézheted,ismerek pár ilyen embert akinek így van Digi Tv-je.Ha erre gondoltál előző hszben,mert kicsit kesze kusza volt amit írtál,vagy legalábbis én nem értettem tisztán.
Chili7: T-Sat 3000 Ft 1 év hűséggel, ha nincs se telód, se neted náluk, első beltéri ingyen van,második:490, harmadik:750,tehát 4240 Ft/hó ,de ha van náluk teló vagy net közül egyik,akkor 2500 Ft az alapdíj,ha mindkettő van akkor 2000 Ft,és erre megy rá a beltérik ára. A UPC-ről annyit ,hogy műholdas UPC mindenhol van,ha van Fibernet, ha nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Chili7
őstag
Köszi a válaszokat!
Max kihasználtság esetén egyidőben 4 tv kellene, hogy menjen. T-Home csak 3-at tud, de már az is 6 rugó körül van. 2 db Digi előfizetés 4 tv-vel is 6 rugó.
UPC itt nincs, mert a Fibersz*r van helyette, amin ugyan tudunk 4 tv-t nézni, de nem szeretjük őket. -
m0rd0k
senior tag
Tehát magyarul: Ha kettőnél több tévén szeretnéd nézni,több előfizetés. Egy előfizetéssel 2 tévén nézheted(2 előfizuval 4 TV-n stb.).Elviekben is meg a gyakorlatban is,nincs lehetőség megosztásra,csak amit az előttem szóló irt,de annak értelme nincs. Én a helyedben T-Sat-tal próbálkoznék,vagy esetleg UPC, ezeknél van lehetőség 3 TV-n nézésre egy előfizetéssel. Sok sikert,ha kérdésed van ezekkel kapcsolatban, akkor pü.-t írhatsz,segítek szívesen.
-
totyax
aktív tag
-
Chili7
őstag
Sziasztok!
Digi műholdas tévénél van lehetőség 3 vagy akár 4 tv bekötésére?
Olyasmiről olvasok, hogy egy meg kétkártyás beltéri egység van. De ezek azt jelentik, hogy 1 ill 2 tévét lehet használni egyidejűleg?köszi
-
Dízeles
aktív tag
Más
3 nap alatt 3 hsz és mindig más topik néven mégis ugyan ott.Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
m0rd0k
senior tag
Erre nem tudok konkrét választ adni,nekem nem ilyen beltérim van,az enyémen ha újrakeresem,akkor csak frissíti őket,plusz ha van új vagy amit töröltem beteszi.Sorrend marad,bár nem tudom neked hogy van,én mindenképpen megpróbálnám,bár nem most,mivel még a Movies24 csak román hangsávval elérhető a Digin. Ha lesz magyar hangsáv,ide fogom ebbe a topikba elsőként beírni.
-
raczandris
tag
Sziasztok
Elnézést ha valakinek nem válaszoltam volna az irására ,
de hosszabb ideje nem jártam ezen a forumon .
Leginkább a SAT.HU fórumon vagyok található .
Egyébként már egy éve nem vagyok a digi tv -vel szerződésben tehát
készüléket ne kérjetek , ebben nem tudok segíteni úgy mint régen .
Antenna javítást ha körzetemen belül van akkor vállalom
.E.mailben , vagy telefonon szívesen válaszolok ha valakinek kérdése van .Sziasztok , további jó fórumozást .
Üdv: Rácz András antennaszerelő Bp. 16.ker.
T: 403 1535 v. 06 70 248 8485
Mail: raczandris@gmail.com
honlap: http://antennaszereles.tvn.hu [link][ Szerkesztve ]
http://antennaszereles.tvn.hu
-
m0rd0k
senior tag
Térjünk el az offtól megjött a szép címe a topiknak,köszönet érte Atlantisnak.
[ Szerkesztve ]
-
m0rd0k
senior tag
bocsi,az én saram,reggel volt még de már javitottam
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Dízeles #5738 üzenetére
Adtok egy normális címet és át lesz írva. Nem értem, minek megy valaki a modkerbe, ha azt se tudja mire akar átneveztetni egy topicot...
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Dízeles
aktív tag
Értem értem.Csak 1 kérdés :ha valaki digis tányéros totyikot keres ezt ,hogy leli meg.Tehát ez "valami más" marad?!Nincs bajom a mássággal csak ne legyen kötelező.
-
Dízeles
aktív tag
Más
Most ez digi totyik vagy mi van . " Valami más " .** áprilisi tréfa ?**Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
Xaero88
tag
nincs köztetek véletlen egy "belső emberke"? lenne egy kérdésem
üzleteltem már digis emberrel innen csak nem emlékszem a nevére
-
pojakcs
senior tag
válasz Dízeles #5719 üzenetére
12718 V SR 18400 FEC 3/4
Magyarul, ha duál beltérid van, avagy két beltérid van és egykimenetű fejről megy, ne is keresd. Amennyiben egy beltéri vagy twin fej esete forog fenn, akkor újra kell kerestetni a csatornákat. Kivéve ha régi szoftveres hunyadi beltérid van, ami csak 100-ig tárolja el a csatornákat, mert annak előbb szoftverfrissítés kell. Kapcs-ford M1, előlapon EGYSZERRE megnyomni a két csatornaváltó gombot, és várni türelmesen. Frissítés után újrakeresés, és már meg is van minden.
Üdv: Csaba
-
Dízeles
aktív tag
Kicsit más:ma én is megkaptam a 2900ft-os számlát & kisérö tájékoztatót a csatorna kiosztásnál azt írja CNN de nem lelem.Esetleg valaki már meglelte-e?Hol,& miként?
-
-
desigo
senior tag
Nah ma jött egy számla.Mellékelve levél,hogy válság van és emelni kell.
200 Ft-ot rádobtak így lett 2900 Ft. -
addikt
AXN scifi lesz valamikor.Fél éve írta valaki,hogy teszt TP-van és egyelőre csak román hanggal.Azóta semmi?
-
m0rd0k
senior tag
válasz Borsa Kopasz #5705 üzenetére
Szívesen,ha ilyen gond van mindig azt próbáld elsőnek,általában megoldja,néha összezavarodnak beltérik vagy csak állitanak valamit a müholdon,vagy ittis dinamikus csati frissités a bünös bár kétlem.
-
totyax
aktív tag
Ez a mocsok digi egyre mocskosabb. Megjött az első számla. Képesek voltak valami aktivációt is kifizettetni plusszban, 26,5euro, azaz majd 8e ft-ot. Előbb-utóbb kiderül hogy ez az ingyenes szerelés majd 50e ft-ba fáj már.
Tegnap mikor akartam nézni a tv-t kiírta hogy sikertelen az aláfölérendelthez való csatlakozás. Ó. Kikapcs majd bekapcs és jó lett.
-
m0rd0k
senior tag
aztkell csinálni amit irtam,ez sokunknál gond volt megcsináltam amit le is irtam és megjavult ennyi,nemkell ezért pattogni,nemfognak kimenni minden ügyfélhez mert nemért hozzá,kicsit legyél önálló és csináld amit leirtam. Szomszédomban is ezvolt,aztán megjavult miután megcsináltam neki.Ennyi,link banda a Digi ebben igazad van a többiben nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest