Aktív témák
-
Lala6
őstag
Elvi lehetősége megvan a kiírásnak is, a beltéri hw alkalmas lenne rá, csak a szoftverban nincs benne. Van rajta ethernet port, ip címet is lehetne neki adni és simán a hálón keresztül tudnád a filmeket letölteni a gépre.
Későbbiekben nem elképzelhetetlen ez a lehetőség is... -
o.gaby
tag
A hitmix csatorna nem a digi érdeme. Semmi köze hozzá, mert amugy is Thor3-ra kerül. Csak szabadon fogható lesz.
ui:én is most gondolkodom, hogy visszaadom és váltok upc digitalra. Amiket hallottam róla az nagyjó, állítólag dvd minőségű kép és stb. Arról nem is beszélve, hogy ott azét rugalmasabban kezelik a dolgokat és legalább nagyobb az esélye a csatorna bővítésnek mint itt. A megállítható adásról és a felvételi lehetőségről ne is beszéljünk. (egy gond van vele,hogy nem lehet kiirni). De még mindig gondolkodom
-
m0rd0k
senior tag
HitmixTV - új csatorna indul [link]
Cinemax kettő nincs digin/intelsaton igaz?
Minden szinten,szinte minden.
-
Kiskutya
veterán
na mizu erre semmi uj info? mindenkinek jol megy a digi vagy mar mindenki visszaadta? uj csatornak vagy hd csomagokrol valami info?
hmm...
-
m0rd0k
senior tag
örök rejtély marad
-
o.gaby
tag
Valakinek nincs még tapasztalata a upc digitalról? mert nagyon forgatom magam, hogy lecserélem a digi-t.
-
malacyka
tag
Az a nagy élvezet, mikor az él vezet!
-
o.gaby
tag
Ha a gond a te készülekedben van (tehát nálad van a hiba) akkor nem jár jóváírás. Max azért kaphatsz ha nem javítják meg az aszf-ben rögzített határidőn belül.
-
bizsu53
csendes tag
válasz fanofmanu #4658 üzenetére
Szerintem keress más szolgáltatót. Nálunk januárban kötötték be 2 készülékre. a harmadikhoz már külön szerződés kellett. Dupla költség, dupla havi díj.
Tegnap - nem először - nem volt semmi a TV-ken. Kiderült, most ez végleges állapot. Beszóltunk az " ÜGYELETES HIBABEJELENTÉS" című telefonra, ahol kiderült, hogy minden, csak nem ügyeletes. Sem szombaton, sem vasárnap nem jönnek ki. Majd hétfőn telefonálnak, hogy mikor.
Telefonáltunk annak a szerelőnek, aki bekötötte. Szerinte a kutya megrágta - a tetőn - vagy valami történt, de csak nálunk lehet, mert NÁLA jó.
Kérdéseim:
- szerinted jóváírják a számlában a nem szolgáltatott szolgáltatást?
- szerinted szolgáltató nem javít szombaton?
- egyáltalán milyen szolgáltatás és mennyire digitális az a TV amelyik mekeg? Megáll a kép, szakaszos a hang, mindez műholdról.
- ha reklámozni akarnád Őket, a saját lapjaikra csak a komplett személyes adataid kiadása után mehetsz fel.
Nagyon lazák. Nem?
Ebben az országban már mindenki szolgáltatónak mondhatja magát. Az is, aki a te 1 éves húségszerződésed, után úgy tesz rád, ahogy csak lehet.
Ennyit a hazai versenyről. Rosszabb, mint amikor nyuszifül volt a TV-n.
Most megyek kártyázni, sörözni, de ezt köszönöm a DIGI TV teljes SZOLGÁLTATÓ stábjának.
Na sziasztok. -
pjtr
aktív tag
Nálam nem kockásodott a popdaráló. Pedig nincs nagyobb lavorom, hunyadi beltérivel használom. Igaz én raktam fel, (ennek lassan 2 éve) nem vmi droid, aki csak a pizt vette volna el. Felhívtam a RÁCZ ANDRIST, és Ő navigált telefonon keresztül. A csatornáim min.: 80/90-98-on vannak.
2-er nem volt adás, de akkor csoda hogy a tetőm megmaradt.peti
Ui: Gondoljatok bele: Ha nem lett volna Digi, Akkor Szőke kapitány se JÓÁRASÍTOTT volna..
Mikor néztem akkor az alap csomag 5 misi lett volna. Most 2700 FT, és nem érzem hogy átbasztak volna. Mikor a barátomnál UPC-t néztem, akkor az sem volt különb viharban. ugyanúgy nézhetetlen volt..
Nincs Korrekt Epg? -----> www.port.hu
(Nem kell lehányni, ez az én véleményem, saját tapasztalatom. elötte fibernet kábel volt, na ott befonta a hajamat, mind a tv-vel, mind a nettel)szerk.: Viszont reklámnál majd össze- szarom mag, olyan hangja van
[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
-
D600
tag
Nyugodj meg, nem vesztettél sokat.
Évek óta előfizetője vagyok az HBO Maxpak-nak, de két kezemen meg tudnám számolni hányszor néztem. Lehet csak nekem nem tudnak mutatni újat, plusz a napi szinten ismételt filmeket évekig játszák, gyorsan meg lehet unni. Viszont, ha nem lenne ott a listában, akkor biztos hiányozna és keresném. Csak ezért fizetem. -
m0rd0k
senior tag
Nektek is kockás volt tegnap a tv2 popdarálókor?
-
o.gaby
tag
Hát sajnos megdöbbenve tapasztaltam, hogy a köcsög Di... nem nyitotta fel csak a HBO-t a többit nem. Pedig a HBO minden csatornáját felnyitott ma egész napra. Beszéltem a HBO-val ahol azt mondták igen sajnos tudják, hogy a digi nem nyitotta fel mindet de nem tudnak mit csinálni, ők kinyitottak mindent. Mondjuk azt nem értem, hogy mi az, hogy ők nem tudnaki mit tenni. Ha már partnerük akkor közöljék velül, hogy tessék kinyitni mindent.
-
o.gaby
tag
Gyerekek mivel még senki nem említette így én szólók, hogy holnap 17-én minden HBO csatorna kódolatlan lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
Ez lesz belőle , ha nincs adás a digitv - n utána meg kockás a kép :
[A felső klipet indítsd el] -
fanofmanu
tag
hello! most szeretnék váltani digi tvre és annyi lenne a kérdésem hogy a kábeles szolgáltatást hány tv-re lehet kötni? és esetleg a digitálist? meg néztem az internet előfizetést is elég jónak mondható 10mbit/sec 2500k-ért viszont ez a mondat fogad: "2007. december 1-től a VI., X., XI., XIII., XIV., XV. és a XIX. kerület egyes területein rendelhető" na most ha jól értem akkor a 7. kerületi lakos nem is tud előfizetni erre
[ Szerkesztve ]
-
pojakcs
senior tag
válasz Füleske #4656 üzenetére
Valahogy így van,de nem csak törvény, de technikai paraméter. Egy adott átviteli csatorna, egy adott szintig kivezérelhető, nevezzük ezt 100%-nak. Ha próbálod túllépni a 100%-ot, eszeveszett torzítást kapsz végeredményül, tehát ez nem célravezető eljárás. Mi a megoldás? A szimpla műsornál is ügyelnek hogy a leghangosabb részletek se haladják meg a 100%-ot, hiszen akkor a minőség erősen sérül. Hogy a minőség ne legyen rossz ,ezért az átlag hangerőt lényegesen 100% alatt kell hogy tartsák, hiszen amikor a főhősnő felsikolt akkor is csak 99.9% lehet a kivezérlés. Mit csinálnak reklámok esetén? Nos ,ezt a kivezérlést próbálják mindig 99.9% környékén tartani! Így nem sérül a jel a 100% túllépő torzítás irányába, de relatíve hangosnak hallod, és nekik ez a lényeg. No, ezt kellene betiltani!
Üdv: Csaba
-
-
Atti1112
aktív tag
Köszi a választ.Én a Lenfonó utcában lakom, 10 emeletes és nem szövetkezeti, hanem társasház.Itt akkor szerinted megoldható lenne nekem a Digi ? TV+NET kéne együtt.
Atti
Ui : áprilisban húztak be kábelt az egész lépcsőházban, már az ajtóm felett van...
Ui 2 : az aláírásomat hol lehet szerkeszteni ?[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
Lala6
őstag
válasz Atti1112 #4649 üzenetére
Attól függ, hogy melyik utcában laksz. Ha a szövetkezethez tartozik a lakás, akkor nem fogják bekötni, mert nem engedi a szövetkezet.
A helyzet röviden: A szövetkezetnek van egy saját kábel TV hálózata, amit kiadott bérbe a TV Network-nek. Ezért a TV Network felújította és új csomagokat vezetett be, no meg jól megemelte az árakat és kötelező hűséget vezetett be. A szövetkezet sok pénzt kap érte a TV Networktől, ezért nem szabad, hogy csökkenjen az előfizetők száma, így nem engednek be konkurenciát. Ez csak a kábel TV-ről szól, de a digi nem húzza csak be a net kábelt, hanem a TV-vel együtt csinálja.
Voltam a múltkor egy lakó gyűlésen is(ott tudtam meg amit leírtam), hogy megkérdezzem ezeket, de meglepetésemre szinte mindenki a TV Network-öt jött le szidni, ez volt a fő téma (sport1-2 eltűnése, csatorna kavarások, díj emelés).
A Harmat u. azon része kilépett a szövetkezetből, társasházként működik, ezért mehetett oda a digi.Szóval ez a helyzet. A digi jönne, ingyen szerelne, olcsón adna, de a szövetkezet anyagi érdekből nem engedi. Jól megkéne pumpolni a bíróság, vagy valamilyen hivatal előtt a szövetkezetet, és akkor talán belátná, hogy a lakók érdekét kéne előtérbe helyezni.
-
törölt tag
Helló!
A Travelen miért van közös Hun/CZe hangsáv, miért nincs különválasztva? Mert gy nálunk sokszor érthetetlen.
-
Atti1112
aktív tag
Keresek ! Wanted !
X. kerületben keresek olyan emberkét ,aki tudja , hogy digitv.hu oldalon található 4500 Ft-os 20 Mbit-es LAN netet mikor lehet hozzánk bekötni ? A Harmat utca tele van már vele és ez tőlünk 1 utcányira van. Feleségem bent volt a X. kerületi központban, de értelmes választ nem lehetett tőlük kicsalni.A lista meg az oldalukon 1/2 éve nem frissült, szórólapot viszont már dobtak be hozzánk.Ötlet ?
AttiSegítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
cigam
titán
törölve
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
o.gaby
tag
Ez így van. Minden szolgáltatónál hangosabbak a reklámok. Ezt a csatorna adja így direkt (gondolom ha valaki elalszik a film alatt, akkor legalább a reklámot nézze meg amiért neki is fizetnek). Ha akarnák akkor ezt a szolgáltatók tudnák korrigálni, de nem teszik.
-
D600
tag
válasz Locutus #4644 üzenetére
Ez így van. Fibernetnél szintén hangosabbak a reklámok mindig. Mivel az előtte levő kábeltv-nél is hangosabbak voltak, így csak arra tudok gondolni, hogy a csatornák adják így a hangot. Nem hinném a DIGI-nél, vagy a UPC-nél figyelik mikor kezdődik és bum rányomnák a hangerőt!??
-
Rick4
félisten
válasz #41635072 #4642 üzenetére
a kártya csak a dekódolásban segít, minden mást a beltéri csinál, nem fog elállítódni semmi. menet közben is kihúzhatod, attól sem lesz semmi baja.. keresnie is kellene mindent az adott műholdon...sőt, az újonnan talált TP-ket is végig kellene néznie.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
törölt tag
Jah, és még1 kérdés:
Ha kikapcsolt állapotban kiveszem a kártyát a beltériből akkor elállítódik minden? -
törölt tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy megoldható valahogy, hogy ne egyesével kelljen felvennem a TP-ket, hanem rákeressen az összesre a beltéri? (Hyundai)
-
Dízeles
aktív tag
Kösz a kábeles okosítást.A digi értékelése mostanság kép:4 (5-böl)
hang: 4 (5)
A kép tv 2 "pixeles"
A hang reklámok alatt szinte az összes csatornán felerősödik.Földrajzilag:
46¤25'39.33" N
19¤31'44.89" EHa a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
Core2duo6600
veterán
nekem a régi tunerem reagált a klímára fordítva nem
a klímát át lehet tenni másik "csatornára" talán akkor nem lesz gubanc. ha Daikin géped van akkor biztosan
szerelőknek valami jumert kell állítani mind a klíma beltérién mind a távlövön
Magad azért nem tudod megcsinálni, mert nincs a leírásban benne, de van rá mód, esetleg a neten rábukkanhastzGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Dízeles
aktív tag
A hang hiba oka : asszonykám kihúzta az rca kábelt és nem jól dugta vissza.A dugtán nem viccelődni .
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
vlaho
aktív tag
válasz Saca0311 #4623 üzenetére
elköltöztek: Digiportal
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
Rick4
félisten
válasz Saca0311 #4621 üzenetére
mármint arra gondolsz, hogy ami most V-n van, az kerül át a H-ra? ez eleve logikus lépés lett volna, lehet, hogy az új thor hold miatt felszabadulnak TP-k, és emiatt megoldható lesz.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Saca0311
tag
Állítólag átkerülnek a Digi csomagjába lévő csatornák a H polárra. Hallott erről valaki még?
-
bonat
senior tag
ok értem....
nagyon köszönöm... -
Rick4
félisten
-
bonat
senior tag
nincs valakinek fölösleges Digi TV beltéri???----
érdekelne megvételre.... -
D600
tag
Nekem ilyet egy klíma távirányítóra csinál. Két gombjára reagál a DIGI beltéri. Az egyiket 6-osnak veszi, a másikkal felfelé kapcsol.
De fordítva ugyanígy lehet vezérelni a DIGI irányítójával.
Akadt már a hifi távirányító és a TV is egymással. De azóta a hifi irányítóját nem használom.
Persze ez csak egy ötlet. -
Dízeles
aktív tag
Peace!
A televíziónkon néha csak az egyik hangszóró szol.Ez tv-nek a hibája vs digi probléma?Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
o.gaby
tag
Üdv mindenkinek!
Gondoltam megosztom veletek a mai napi észrevételeimet.Ma a beltéri egész délelőtt szivatott. Folyamatosan feljebb váltott egy csatornát. Én visszakapcsoltam majd kis idő múlva megint felugrott a köv csatornára. Először azt hittem, hogy a távírányítón ragadt be egy gomb. De nem. Na szóval így szórakozott egész délelőtt.
-
Dundiván
csendes tag
Elsírom bánatom:
MIvel imádom a történelmet, eddig 2 csatorna miatt néztem a kábel helyett a digit:
1. Viasat History
2. Discovery CivilisationCsakhogy egy rövid ideje az utóbbi eltűnt, a helyén pedig Discovery Word van. Ugyan itt is van néha-néha történelmi, de a hétvégén akármikor kapcsoltam oda, mindig barlangászok/tüzoltók/autók rohangásztak benn. Mivel eddig ez egy tematikus adó volt, ezért néztem. A több témára ott a többi tematikus adó, akinek az tetszett (Reality/sima Disc.Chanel/Travel, stb). Szóval most ez fáj nagyon, nem is tűnik logikusnak a profilváltás, mert a többi témára tényleg van már adó.
Szóval miért? Tudtok valamit a dologról?
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Home server / házi szerver építése
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -50% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest