Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
o.gaby
tag
végetért a móka mára lekapcsolták a csatikat
-
o.gaby
tag
a 11785 tp-n nyitva van az AXN-Sci-fi, és aCrime is de a nyelv csak angol
-
o.gaby
tag
Hello,
nálam 1 órája megvan fagyva a film+ és a cool természetesen az ügyfélszolgálat közölte, hogy már dolgoznak rajta. Arról nem is beszélve, hogy délelőtt a tv2-n kb 5 másodperccet késett a kép a hanghoz képest. Nem tom mit ügyködnek de már a tök... ki van.
-
o.gaby
tag
A digi kábeles tv-je detto ugyanaz a minőség amit a tányérosnál látsz (hiszem pont onnan szedik le, van még egy-két csati ami benne van a kínáaltban és a tányéroson nincs de azok is hasonlóak), viszont itt beltérit csak a prémium csatornákhoz (HBO és társai) adnak. Ezek a beltérik ugyanazok amiket a tányéroshoz is adnak, csak egy kicsit máshogy van konfigolva. Viszont ha a prémium csatikat több tv-n is szeretnéd nézni akkor a másodikhoz a beltérit már + összegért adja. A 20 megjás net pedig tényleg folyamatosan viszi a 20 megát, de szerintem ez megint a terheltségtől füg.
-
o.gaby
tag
Kiderült, hogy központi hiba van a diginél vagy a műholdnál és most a csatornák hol működnek hol nem.
-
o.gaby
tag
Nem tudja valaki, hogy mi lehet az oka, hogy beltéri csak ugy egyik percről a másikra elveszti a jelet, majd kapcsolgatok össze-vissza és újra működik. De csak bizonyos tp-ken csinálja ezt.
-
o.gaby
tag
gyerekek ez nem az a topicc ahol ezt meg kell beszélni. Keressétek meg a megfelelő helyet.
-
o.gaby
tag
Azért nem tudod nézni mert az a függőleges poláron van és a többi csatorna pedig a vízszintesen. Ha nincs twin fejeted és a beltérik nincsenek külön kötve akkor csak azonos poláron tudtok tv-t nézni. Pl. Ha te a musicmaxot nézed akkor a másik beltéri is csak azt vagy a fish-t, vagy a HBO Comedy-t tudja nézni. Vagy is ami szintén a függőlesesen van. A fej amit adta egyszerre nem tudja a kettőt kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
o.gaby
tag
A hitmix csatorna nem a digi érdeme. Semmi köze hozzá, mert amugy is Thor3-ra kerül. Csak szabadon fogható lesz.
ui:én is most gondolkodom, hogy visszaadom és váltok upc digitalra. Amiket hallottam róla az nagyjó, állítólag dvd minőségű kép és stb. Arról nem is beszélve, hogy ott azét rugalmasabban kezelik a dolgokat és legalább nagyobb az esélye a csatorna bővítésnek mint itt. A megállítható adásról és a felvételi lehetőségről ne is beszéljünk. (egy gond van vele,hogy nem lehet kiirni). De még mindig gondolkodom
-
o.gaby
tag
Valakinek nincs még tapasztalata a upc digitalról? mert nagyon forgatom magam, hogy lecserélem a digi-t.
-
o.gaby
tag
Ha a gond a te készülekedben van (tehát nálad van a hiba) akkor nem jár jóváírás. Max azért kaphatsz ha nem javítják meg az aszf-ben rögzített határidőn belül.
-
o.gaby
tag
Hát sajnos megdöbbenve tapasztaltam, hogy a köcsög Di... nem nyitotta fel csak a HBO-t a többit nem. Pedig a HBO minden csatornáját felnyitott ma egész napra. Beszéltem a HBO-val ahol azt mondták igen sajnos tudják, hogy a digi nem nyitotta fel mindet de nem tudnak mit csinálni, ők kinyitottak mindent. Mondjuk azt nem értem, hogy mi az, hogy ők nem tudnaki mit tenni. Ha már partnerük akkor közöljék velül, hogy tessék kinyitni mindent.
-
o.gaby
tag
Gyerekek mivel még senki nem említette így én szólók, hogy holnap 17-én minden HBO csatorna kódolatlan lesz.
[ Szerkesztve ]
-
o.gaby
tag
Ez így van. Minden szolgáltatónál hangosabbak a reklámok. Ezt a csatorna adja így direkt (gondolom ha valaki elalszik a film alatt, akkor legalább a reklámot nézze meg amiért neki is fizetnek). Ha akarnák akkor ezt a szolgáltatók tudnák korrigálni, de nem teszik.
-
o.gaby
tag
Üdv mindenkinek!
Gondoltam megosztom veletek a mai napi észrevételeimet.Ma a beltéri egész délelőtt szivatott. Folyamatosan feljebb váltott egy csatornát. Én visszakapcsoltam majd kis idő múlva megint felugrott a köv csatornára. Először azt hittem, hogy a távírányítón ragadt be egy gomb. De nem. Na szóval így szórakozott egész délelőtt.
-
o.gaby
tag
m0rd0k a panel programban is ugyanugy beltérit kapsz, csak nincs antennád mert abból egy van a háztetőn. Ha 5 különbözöt szertnél nézni köss még 2 szerződést.
[ Szerkesztve ]
-
o.gaby
tag
a hyundai-n is van új?
-
o.gaby
tag
03.31-től a UPC kábeles kínálatában benne van a DOQ csatorna. Vajon a Digi is meg fogja nyitni? Amugy azt olvasta az egyik oldalon, hogy elve az intelsat1002-ről fogják csak adni és ott az is fel van tüntetve, hogy a DigiTv alapcsomag része. Ne erre kíváncsi vagyok.
-
o.gaby
tag
[link] Itt van a budapesti digitális tv kiosztása
-
o.gaby
tag
Tojsz: a digitális csomagban 127 csatorna van amiből 2 HD és ez 7000. Már fent van az oldalon. Amugy a csatorna számot tekintve ott olcsóbban jön ki egy csatorna mint a diginél.
-
o.gaby
tag
Felkerült a UPC Digitális tv csatornakiosztása. 125 csatorna 7000 Ft majd májustól jön hozzá még 2 HD csatorna is. Tehát 1 csatorna kb 56 ft, és benne van minden Digis csatorna. Valószínű hűséggel még olcsóbb is lesz. Ja és benne vannak a Diginél nem fogható csatornák. Na erre kiváncsi leszek.
-
o.gaby
tag
Ha már rengeteg csatornán rajta van a nagra3 három akkor, hogy a fenébe tudjuk nézni a régi kártyával.Elvileg nem új kártya kellene a nagra3hoz?
-
o.gaby
tag
Már van olyan csatorna amin nagra3 van? Melyik az?
-
o.gaby
tag
Nincs HirTv, csak szép színes csikok vannak helyette. Pedig a neten megy az élő adás. Kiváncsi vagyok mit csinálnak már megint.
-
o.gaby
tag
Hello!
Segítségre lenne szükségem. Szeretném az antennámat áthelyezni a jelenlegi helyről, csak nem akarom hogy a szél ott a tető tetején leszakítsa. Nem tudtok valami olyan tükröt ami átereszti a levegő egy részét. (mintha valaki mutatott volna itt olyan antennát ami átereszti a levegőt). Nem emlékszik rá valaki, hogy mi volt az?
-
o.gaby
tag
Most néztem egy filmet a cinemaxon tele örült gyors mozgásokkal és semmi pixel, szellemkép vagy bármi más. A minőség olyan volt mintha dvdt néztem volna. Szóval a digi is tud ha akar csak azért nem 2700át kellene fizetni.
-
o.gaby
tag
Nekem van HBO MAXPAK és mint már eddig is írta nálam minden ok és nem vettem még észre pixelesedést a már említett csatornákom.
Amugy a 6 sport csatorna már szerintem is túlzás. 2 éve van digim eddig összes sport csatornán nem töltöttem még el 5 percet, erre most itt van még 1 -
o.gaby
tag
A CNN nem tünt el nekem megvan. Gőzöm nincs minek a helyén van, de van. De miért pont a paprika van ezt nem értem. Megint kaptunk egy tök felesleges és sz... csatornát. Most már csak a filmmúzeum hiányzik és boldog leszek Bezzeg a Nickelodeont nem tenné fel a műholdra, pedig a kábeles hálózatán van
Mondjuk egyszer elérhetnénk már végre, hogy szólnak előtte, hogy mi fog változni. Ha már a számla mellett nem is legalább az oldalára tenné fel. -
o.gaby
tag
Látom hetek óta nem jutunk itt sehova. Van egy két ember akit igazán sajnálom, hogy nem jött be neki a Digi de lehet,hogy nem is ő a hibás.
Nekem jelenleg csak erkélyen van lelökve az antenna és a jelem is kb 60-70% és még sincs vele semmi bajom. De mielőtt bárki is rám mondaná, hogy igénytelen vagyok, nem erről van szó. Mert amikor tényleg voltak vele gondok, lásd HBO2 hónapkkal ezelőtt én is reklamáltam. 1x -2x a Diginél. Nem történt semmi hát írtam a HBO-nak. 2 napon belül gyönyörű volt a képe és azóta sincs semmi gond vele. Majd elnézést is kért a HBO.
Szóval csak azt szerettem volna ebből kihozni, hogy nem állítom, hogy a Digi nem hibás. De nekem már 2 éve van digim. Túlélt velem 3 költözést többek között egy 250 km-s költözést is. Jelenleg csak levágtam az erkélyre, belőttem merre van az Intelsat, a jelem is elég gyér, de a képem még sem esik szét az említett csatornákon. Ez, akkor hogy van??? Biztos vannak hibái, mind minden szolgáltatónak. De pl a upc-hez akkor se mennék ha ingyen adnák.
Szóval szerintem egyszer és mindenkorra zárjuk le ezt a minőség témát, mert kezd már unalmas lenni. Ha valakinek nem tetszik reklamáljon az NHH-nak. Majd ők kivizsgálják.
-
o.gaby
tag
Elvileg 30 nap a felmonsdási idő, tehát szerintem nem fogják elkapkodni. De ezzel minden szolgáltató így van. Ha hűségidőn belül kell felmondani és lehet kötbérezni akkor percek alatt felmondják. De ha az ügyfél kéri akkor nem sietnek vele. Sajna ebben az országban így működik.
-
o.gaby
tag
Nem tudom mit kell itt sírni. Mindenki sír, hogy ilyen meg olyan a minőség. Csak írni kell a felettes szervnek és valami biztos történni fog. Pl:
Cím: 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Levelezési cím: 1525 Budapest Pf. 75.
Telefon: (06 1) 457 7100
Fax: (06 1) 356 5520
E-mail: info@nhh.hu
Honlap: www.nhh.huCím: 1133 Budapest, Visegrádi u. 106.
Levelezési cím: 1386 Budapest 62. Pf. 997.
Telefon: (06 1) 468 0500
Fax: (06 1) 468 0509 (központ)Pl nemtudom, hogy valaki emlékszik-e az októberi HBO minőségromlásra. Na hát hiába hívtam a digit mindig csak azt mondták tudnak róla és javítják. De mivel semmi nem változott, írtam a HBO-nak. Majd egy héten belül megjavult a HBO és azóta is kitűnő a minősége, és jött válasz a HBO-tól, hogy igazam volt és elnézést kérnek a minőségromlásért. Továbbá intézkedtek javításról.
Minden megoldható ebben az országban is csak, jó helyen kell reklamálni. Ilyen például a fent említett cím is ami a Nemzeti Hírközlési Hatóság.
-
o.gaby
tag
Elég régen itt vagyok már a fórumon, de nem értem miért szidják egyesek a DIGI-t. Én most költöztem és jelenleg az antennám nincs is rendesen beállítva csak levágtam a földre és működik (nincs jel kiesés, pixelesedés, semmi, pedig hozzáteszem a jelszintem 50% körül mozog és a minőség 30-40%. Szerintem mielőtt bárki is a DIGI-t szidja előbb állíttassa be az antennát szakemberrel és ha utánna sem megy akkor lehet szidni.
-
o.gaby
tag
sat.hu ott mindent megtalálsz.
-
o.gaby
tag
Nem tudja valaki, hogy a digi beltéribe működik-e az upc direct kártya?
-
o.gaby
tag
A HBO Comedy csak a MaxPackkal megy, de persze az ügyfélszolgáltaton a felkészült ügyintézők úgy tudják, ez még nem működik. Én kb 2 hónapja nézem azt is.
-
o.gaby
tag
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal, már meg sem tudom mondani hanyadjára. Válaszudnak a HBO2 hibájáról, és javítás folyamatban van. Csoportvezető ilyenkor már nincs bent. Díjcsökkentés ebben az estben nem áll fent. Holanp felhívom és kérek csop vezetőt. Azt hiszem ha semmi nem tötrénik rövid időn belül 2 lehetőségünk lesz, az egyik megkersni az HBO Hungary-t. Ha nem akkor csak a Hírközlési felügyelet marad. A kettő közzül valamelyik majd csak javításra kényszeríti rövid időn belül. Szeritem elég sokat fizetünk érte, hogy nézhető minőséget kapjunk a pénzünkért. Ha valakinek szintén van hozzáfűzni valója akkor írjon priviben és kitalálunk vmit.
-
o.gaby
tag
[ Szerkesztve ]
-
o.gaby
tag
Teljesen kész vagyok, hogy 3-4 napja a HBO2 szinte nézhetetlen. Nagyon pixeles, és néha annyira szétesik a kép, hogy nézhetetlen. Kurv... sokat fizetünk érte, hogy ilyen minőséget nézzünk. A többivel nincs gond, pedig a HBO is ezen a TP van. Másnál mi a helyzet?
-
o.gaby
tag
[link]
Hát ez vicces, így néz ki most a HBO2. De a többi ami szintén ezen a TP-n van tökéletes. -
o.gaby
tag
Szóval. Fő beltérin minden jól működik, és előre ki épített belső hálózat van a lakásban, és ezen küldöm át a jelet a másik beltérinek. Na itt kezdődnek a gondok. Az első két hétben minden jól működött de utánna valami történt. Ha a fő beltéri készenlétben van a másiknak akadozik a jel, de a 12723 tp soha nem megy. Azon nincs jel.Már mindent kipróbáltam de nem akar működni. Max az jutott eszembe, hogy mivel a belső hálóra nyomja rá a szolgáltató is a jelét ha előfizetünk, ezért lehet vmit ügyködtek és azért nem működik. De sajna semmi infóm nincs, hogy a lakáson belül van elosztás vagy kint a szolgáltató szekrényében. De mivel új építésü lakásról van szó ezért nem szeretném szétfurni a lakást, hogy kábelt vigyek be a másik szobába. Van valakinek valami ötlete?
-
o.gaby
tag
A tp ott van csak nem jön rajta jel.
-
o.gaby
tag
Van valakinek ötlete hogy a 12723 tp miért nem működik a másik beltérinél? Belső kiépített hálózat van a házban és azon küldöm át a másik szobába a jelet, ez 3 hétig működött és most meg nem megy. minden tp működik kivéve az az egy nem. Ötlet?
-
o.gaby
tag
tök jó az NGC WILD de átrakhatná a jó polárra mert igy a másik beltéri nem tud semmit nézni. De ugyanez a helyzet az uj HBO-val is pedig most akarok előfizetni.Amugy a NICKELODEON-ra lenne szükség mert mindenből van elég csak mesecsatornából nincs
-
o.gaby
tag
Hello!
Tanácsot szeretnék, mert már nincs ötletem. A társ beltérin minden tp tökéletesen működik kivéve a 1275x (elfelejtettem), minden más tp-n 71-75% a jel de ezen soha semmi. Már nincs ötletem, hogy miért. A házban előlre legyártott és beépített kábelen van átlőve a másik szobába. Minden szobába van egy antenna bemenet és kimenet. A kimenetre lehet küldeni a másik szobából és ha a kedves upx elő van fizetve ő is erre dobja rá a jelet. Na most eddig semmi gond nem volt, és vagy 2 hete ez a tp halott. Nincs ötletem valaki?
Ja nem beltéri hiba mert megcseréltem a beltériket és fő beltériként tökéletes és ha a másikat viszem át ő ugyanezt csinálja. Kábel csere vagy csak a csatlakozó amit a konektorba dugok? -
o.gaby
tag
Az új csatornákra visszatérve, szerintem (és a szúk ismeretségi körömet figyelembe véve, kb 50 ember ) semmi szükség még egy sport csatornára. De ugyanez mondható el az ismeretterjesztő csatornákról is. Mese, főző, film és sci-fi csatornákról ez már nem mondható el. Pl:Nickelodeon vagy Sci-fi a világ két legjobb csatornája, de még a sorozatguru is türhető.
-
o.gaby
tag
Hugo53
A Digit csak a saját beltérijével tudod nézni (vagy egy olyannal ami képes clonozni sorozatszámot) mert a kártya és a beltéri össze van rendelve. Tahát csak azokkal tudod használni amit ő ad. Amugy az oldalán megtalálod, hogy milyen beltériket ad, vagy egy kicsit itt is visszább.
[Szerkesztve] -
o.gaby
tag
Hi!
Senkinek nincs infója a két AXN csatornáról? Vagy ezt mi magyarok megint megszo......k? -
o.gaby
tag
Köszi Lala!
Addig eljutok hogy a FEC-nél néha a 3/4 van, de még sincs jel, tehát valószinü szarul csinálok vmit. -
o.gaby
tag
Hello!
Nincs valakinek valami nagyon jó és nagyon tuti leírása képekkel (fejnek, hogyan kell állni), ami segítségével betudnék lőni egy digis antennát pesten? -
o.gaby
tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki ajánlani valami olyan vezeték továbbítást ajánlani amivel az antenna jeleit áttudom lőni a beltérihez, mert az új lakásban az erkélyen van áram, de nemtudom bevinni az antenna zsinórt. Azt tudom, hogy létzik valami hasonló de azt nemtudom, hogy a parabola jeleit tudom-e küldeni a beltérinek. Tud valaki valami ilyesmiről, ha igen milyen márka hol tudom megnézni stb. -
o.gaby
tag
Hello!
Tud valaki valamit, Digi új kétkártyás belétijéről? Hogy működik, ha a másik tv más helységbe van hogy a fenébe tud ott csatornát váltani? -
o.gaby
tag
Most néztem a román digi-s oldalt és ott már a kínálatban van az AXN két új csatija is. Szerintem ebből már nekünk semmi nem lesz.
Mondjuk egy kicsit szivatás szerintem, hogy mig a románoknak ott vannak a mi csatornáink addig nekünk semmi plusszt nem nyújtanak. -
o.gaby
tag
Sajna forgató motor nélkül egyszerre nem fogsz német adót és digi-s csatornákat is nézni. A digi poziciója mellett csak a thor műhold val és az astra és a hotbird egy kicsit balra van. Tehát muszály hozzá forgatni amugy nem fog menni.
-
o.gaby
tag
Az AXN-el kapcsolatban nekem is kezd a tökö... kilenni, mert ez a kedvenc csatornám, és vagy késik a felirat vagy teljesen eltűnik. A magyar hangsáv pedig hol van hol nincs. De azt ne mesélje be nekem senki, hogy ez az AXN hibája, mert akkor panaszkodhatnának azok akik kábelen kapják, és a directesek is. Ez szerintem tuti a digi hibája. Már alig várom, hogy lejárjon a hűségem és nézek más után. Hála az égnek mára 4 földi szolgáltató között választhatok és jön még a két műholdas.A Földiek szintén hasonló árban vannak és ott van txt, több tv-re osztható és legalább nem függ a vételtől. Ja és azt ne felejtsük el, hogy több csatorna.
Én aki eddig Digi-s voltam mára már ott tartok, hogy ha lejár a hűség fel is mondom rögtön.
Hát ennyi -
o.gaby
tag
Elvileg itt is van mód cserére, ahhoz olyan beltéri kell ami mondjuk tudja klónozni a digi-s beltéri sorozat számát, és akkor a kártya rögtön az hiszi, hogy jó beltériben van. Viszont az már kb 60-70 ezer tehát szerintem már annyira nem éri meg.
-
o.gaby
tag
A társbeltéri is ugyanúgy működik magában mint a fő az hülyeség, hogy nemműködik magában.
-
o.gaby
tag
A 3.06 szoftvernél nem lehet kikapcsolni a hangerő szabályozást, ott már (hála az égnek) minden csatornát külön kell beállítani és ezeket meg is jegyzi (jobb esetben). Ez azért paraktikus mert eltér a csatornák hangereje és mondjuk egy átkapcsoláskor nem fog rögtön üvölteni.
-
o.gaby
tag
Én is kikapcsolom a beltériket mindig, de az 1 év alatt még csak kétszer fordult elő, hogy nem tudtam visszakapcsolni, és ez is csak akkor amikor az időzítő kapcsolta ki. Viszont ha nem szellőzik megfelelően akkor megadja magát és hátul kell ki-be kapcsolni.
-
o.gaby
tag
Amikor a frisítést akartad csinálni az M1-en indítottad el? Mert csak ott hajlandú megcsinálni.
-
o.gaby
tag
Igen, ha igy folytatják akkor lassan már egész tühető lesz az EPG, bár a tartalmat még nem jó helyre teszik be. De szerintem már azzal is megelégednénk, ha lenne akár tartalom nélkül is.
-
o.gaby
tag
A twin fejre már én is gondoltam de a panel átka, hogy a beton falat nagyon nehéz egy helyen is fúrni, nemhogy két helyen. De ha ugye egyformán működne mindig akkor nem is érdekelne de, hogy miért működik másképp a Digis tp-ken azt nemtoml.
-
o.gaby
tag
Hello!
Van valami ötletetek, hogy a főbeltérin miért nem tudok digis V polárost dolgokat nézni (Hálózat Tv) ha a társ be van kapcsolva? Mert elvileg a társnak nem kellene akkor működni ha én más poláron vagyok. De az érdekes,hogy a Thor V poláron lévő dolgait tudom nézni, de a Digi-n már azt kapom, hogy a csatorna nem működik. De ha a társbeltérit kikapcsolom rögtön megy. Ötlet? -
o.gaby
tag
Gőzöm nincs egy szerkesztés miatt miért duplázta meg a hozzászólást!
[Szerkesztve] -
o.gaby
tag
Hello!
Nekem már több mint 1 éve van digim, de a sportklub soha nem volt valami fényes. Se a minősége, se semmi. A AXN-en a felirat pedig van amikor jó, nálam pl az esetek 90%-aban jó. Mondjuk a múlt héten nem volt felirat, de most már újra választható.
Viszont az AXN-el kapcsolatban van egy olyan érzésem, hogy már nem a román változatot kapjuk, hanem a cseh változatot. Legalább is a reklámok feliratából ezt szürtem le. Szerintetek? -
o.gaby
tag
Akkor örülj annak, hogy mutat valamit mert nekem napok óta nem mutat semmit. Meg azzal is ki van már a tö..., hogy levették az AXN-ről a magyar feliratot és csak a szerb feirat van. Az angol tudásom meg nem az igazi, hogy megértsem a jó kis valóság show-kat. De szerintem ez már nem az AXN-hibája, mert a feliratok egyből a 3-al kezdődnek.
-
o.gaby
tag
Hát a két AXN-re én is kiváncsi leszek, hogy lesz-e nekünk is remélem igen, mert végre lenne még két aránylag értelmes csatorna. Mert azért már a temészet csatik a könyökömön jönnek ki. De szerintem ezeknek is a román változatás szertné adni mint a fő csatornát, és lehet nem adják olyan könnyen mert azért két ''prémium'' csatiról van szó. Viszont azt nem értem miért van mindenki oda a Hálózat tv miatt mert az egy rakás sz.... Soha nincs rajta semmi nézhető. Szerintem
-
o.gaby
tag
Szerintem ez ebben a formában nem éppen igaz. Mert ha nem ő szerelte be akkor jön majd az a kifogás, hogy azért ment tönkre mert nem megfelelően történt a beüzemelés. Tuti, hogy megtalálják a módját, hogy fizetned kelljen az elromlott beltériért. szerintem képesek lennének kifizettetni a teljes beltérit, de a javítási költséget tuti.
Szerintem! -
o.gaby
tag
Hello!
Amugy az teljesen forgalmazó függő, hogy ki hogyan intézi a második beltérit. amikor én megkaptam decemberben nekem is azt mondta az ügyfélszolgálat, hogy ha én viszem el a forgalmazótól ugrott a gari. De a forgalmazó azt mondta, hogy ez hülyeség. A kezembe nyomták a beltérit, aláírtam a második szerződést és otthon összeraktam mindent. Tehát szerintem az teljesen forgalmazó függő, hogy az aki leakarja húzni az ügyfeleket. Akinek nem ez a lényeg ott nem fognak köcsögösködni. Ha van esetleg több forgalmazó a városodban szerintem menj másikhoz. -
o.gaby
tag
Hello!
Nincs valakinek valami jó infója az új csatornákról? Mert a Diginek szokása ezekről a változásokról mélyen hallgatni, még akkor is ha az történetesen jó. A Nat Geo-t is csak úgy berakta. Legalább egy tájékoztatót tehetne a számlához, hogy gyerekek nézzétek csak, mit alkottunk.
Amugy másnak is eltünt az AXN-ről a magyar felirat? Mert nekem csak a szerb van ha jól emlékszem, más semmi. Meg néha elfelejtik a magyar hangsávot is.
Ja és a TV2-n másnak is akadozik a txt? (mondjuk jó hír, hogy van végre). -
o.gaby
tag
Igen a Digi Film1-2 a PPV. Ja nemtudja valaki hogy tudom az újonc feliratot eltüntetni a nickem mellől, mert már 1 éve ott van.
[Szerkesztve] -
o.gaby
tag
Megjelent a csatornák között a Halózat tv, és a két új Axn. De sajna hozzáférés megtagadva. Remélem már nem kell sokat várni rá. Most már csak egy Nickelodeon kellene és akkor tökéletes lenne. Ja és a két PPV csati magyaroknak is.
-
o.gaby
tag
Nem a Jericho volt, ja és a reklámok szövege is román.
-
o.gaby
tag
Ha a magyar axn oldalt nézed ott a Lost van, a románon pedig a Jericho ami most megy. Mi a magyarázat?
-
o.gaby
tag
Másnak sincs magyar hangsáv az axn-en? Mert nekem csak angol lett hirtelen. Ja amugy tudnám mindenkinek ajánlani a www.axn.ro oldalt mert ott lesz az a műsor amit mi látunk. Mivel köztudott, hogy a román axn-t nézzük. Magyar hangsávval (már ha van).
-
o.gaby
tag
Hello!
Csak szeretném megosztani mindenkivel, hogy mit alkotott a digi velem is (akinek eddig semmi baja nem volt velük). Pont ma 1 éve vagyok az előfizetőjük, és szülinapi ajándékként ma reggel bekapcsolom a tv-t és mit látok................ egy nagy büdös semmi. 10 jegyzet... Hozzáférés megtagadva. Jó kikapcs majd be változatlan. Felhívom az ügyfélszolgálatot, majd az úr közli, hogy mivel egy éves a kártya ézért lett inaktiv de aktiválja és pár percen belül menni fog. Na ez volt 4 órája. Azóta semmi. FElhívtam hát megint őket ahol egy hölgy vette fel (meg kell jegeznem szerintem én többet tudok erről az egészről mint ő hála ennek a fórumnak), megcsináltott velem egy gyári beállításokat (amit amugy gyűlölök, mert sorba kell raknom a csatornákat, na mind1), majd kikapcsoltatta és vissza, majd megtöröltette a kártyát, mert biztos az a baja. Ja és most még az m1-re is állíttatta, hogy csináljak egy szoftver frisítést és utáána tegyem vissza oda és majd aktiválódik a kártya. Ja mert, hogy reggel elvileg már aktiválták és nemtudja miért nem lett aktiv, mert ugye végig be volt kapcsolva. Természetesen a szoftver frisítésután sem megy semmi. Hát röviden ennyi. -
o.gaby
tag
Hello!
Nektek is nézhetetlen minőségű lett a cool tv. Nekem eszméletlenül pixeles már a legkisebb mozdulatra is. -
o.gaby
tag
Nálam még ma is fagyogat midkét beltéri. Még készentélben is képes lefagyni
-
o.gaby
tag
Üdv!
Van valakinek valami ötlete, hogy mi a fenének fagy le a beltérim (az új softverral is) amikor az időzítő be akarja kapcsolni. Ez az elmúlt fél évben kiválóan működött. digi 6-kor be 7:30-kor ki. Így meg volt az ébresztőm. Szombat óta minden nap lefagy 5:59-kor és fel sem ébredek, mert a tv hiába kapcsolo be nincs semmi hang. Mert jelként a lefagyott szartól egy fekete képet kap. Tegnap megtaláltam az új szoftvert 1.06, majd gondoltam ma reggel már biztos menni fog. Erra mit ad isten ma megint lefagyott. Majd mászhatok ki az ágyból kikapcs és bekapcs majd minden ok.
Szerintetek? -
o.gaby
tag
Frissítés:
Menj az M1-re majd a két gomb. Nekem 10 perc alatt megcsinálta. Csak annyit vettem rajta észre, hogy megjelent a menüben egy PPV menü, ami valószínü az lesz, hogy lehet majd előfizetni 1-1 filmre a DigiFilm 1-2 csatornán. Bár az ügyfélszolgálat még semmit nem tud róla, és a telszám amit a beltéri megad az nem is magyarországi. Az sem mellékes, hogy az említett csatornákon még nincs magyar hang és nyelv, ezért nem lenne rá érdemes előfizetni. De gondolom majd idővel ezt is megcsinálják. De a műsorújság csak ennél a két csatornánál működik a többinél nem. Pedig már egész jól működött, mert több napra előre is megvolt.
Tovább, szerintem jó lenne ha a Digi bekötésének tárgyalására valaki (aki érdekelt) nyitna egy külön Fórumot, mert szerintem kicsit elszált a jelenlegi ennek tárgyalásával. Az elejétől kezdve itt vagyok, de több mint 1 hónapja semmi mást nem lehet itt olvasni csak azt, hogy kinek mikorra kötötték be. Eddig nem ez volt a téma, és ha valaki valami érdekességet szertne olvasni akkor több oldalt is át kell olvasni (ami nagyon idegesítő), hogy van-e valami újdonság, változás vagy valami érdekesség. -
o.gaby
tag
Hello!
Fent van az új szoftver a Hyundai-ra. 1.06. Az elmúlt két napban nekem is folyton lefagyott meg eltünk az epg. Most felrakta az újjat, de vigyázzatok vele, mert mmindent leszedett és most keresem a csatornákat. Hogy mit tud, azt még nemtudom. -
o.gaby
tag
Hello!
Észre vette még valaki rajtam kívül, hogy újjabban úgy ahogy működik az epg? Vannak csatornák ahol több napra is (tv2, rtlklubb) és még van olyan műsor amiről ír is néhány mondatot, igaz nem oda ahová kellene
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos tablet topic
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Politika
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest