- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomic
addikt
Sziasztok!
La Ligàt,BL-t szeretnék tovàbbra is nézni műholdas közvetîtésen. Moto gp-ről letettem màr.
Szerintetek lesz itt a Digin vagy jobban jàrok ha àtmegyek UPC-re?Még valami. A Digi és az UPC is ugyan azt a műholdat nézi? Ha igen, egy esetleges cserénél csak a boxokat kell kicserélni ugye a tükröt nem kell forgatni.
-
istnag
addikt
A kábeltv -s digi topikban írták, hogy jön a Spíler Digi-re, elvileg már nagyon közel a bejelentés, őszre be is vezethetik.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Carvus #16693 üzenetére
Rohadjanak meg, most váltottam Digiről Invitelre (azaz Digire ), ott van Spíler, erre fel megint nem lesz Spíler, mivel záros határidőn belül optikára váltanak és akkor már megint csak a Digi csatornakiosztása lesz, ahol semmi Spíler.
Vajna is elmehet a pics@ba...;) - The Power of the Light Side
-
bango
tag
LaLiga se lesz már?
-
-
Gergosz2
veterán
SmartCam-ot egy LG okos tévével használtuk.
Ami zavart:
- lassú volt a SmartCam. Bekapcsolás után is volt kb egy perc mire észhez tért, és a maga a csatornaváltás is baromi lassú volt. Legalább is nem ezt vártam. Ez még azért megszokható.- Csatorna keresés. Na ez az, ami a váltás fő kiváltó oka volt. Egyszerűen kezelhetetlen volt. Okos tévé előtt sima tévét használtunk, semmi extra. Ahhoz elég volt a Humax box, ami a csatornafrissítés ugye csak egy gombnyomás volt. Nos én ezt megszoktam, elvárom, hogy ne is legyen bonyolultabb. Ez SmartCam esetén nem jött össze. Egyszerűen nem is volt olyan menüpont vagy lehetőség, vagy legalábbis én nem találtam meg, ahol egy gombnyomással megkeresi az aktuális csatornákat. Helyette a DIGI honlapján lévő PDF-ből kellett összevadászni a csatornákat ami azért időigényes. Oké, azt mondaná az ember, hogy szájat húzva egyszer megcsinálja. Nade amikor össze vissza rakosgatják a csatornákat akkor bizony rendszeresen munkát ad az embernek. Ez már nagyon nem tetszett. Ami még idegesítőbb volt, hogy a megadott frekvenciára rákeresve, teszem fel a Sport1 mellé még jött 10 román és 5 norvég vagy valami más csatorna átlagban, teleszemetelve az egész csatorna listát. Maga a lista rendezése is egy rémálom volt, ChanSort kellett hozzá. Ez utóbbi nagyon jó progi, de nem azért vesz az ember tévét és fizet elő DIGI-re hogy fél délutánt trükközzön, hogy minden a helyén legyen.
SmartCam helyett van most KAON na 9240 . Szép kis doboz, falra feltettem, HDMI-n adja az FHD jelet a TV-nek. És mindent úgy csinál ahogy elvártam tőle.
Személy szerint csak ajánlani tudom a cserét. Maga a SmartCam nagyon jó kis cucc lenne, de sajnos ilyen formában csak fejfájást okoz.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Lecseréltük a SmartCam-ot KAON box-ra. Egy szóban tudnám összefoglalni : megváltás.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
vpanangin
senior tag
válasz Hegyirabló #16681 üzenetére
Igen.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
A Digi Sat tévéhez adott fejegység alkalmas vajon az Astra szabadon fogható adásainak vételére?
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
g0dl
addikt
M4 SD nálatok sincs?
Félidő után egyszer csak "Nincs jel vagy a jel gyenge!" Látszólag minden más van. -
AtHoS
nagyúr
válasz Janaboy #16673 üzenetére
No mos nekiálltam keresni, mert én sem találtam ÁSZF 17. oldal [link]
Viszont ahogy nézem új előfizura most akció van BOX-okra. 1. BOX ingyenes, második BOX 300 Ft/hó harmadik BOX 500 Ft/hó...lehet kötnöm kellene hűséget, bár kavarnak a HD, SD verziókkal, szóval hagyom így, ahogy van
read-only mode on the forum
-
Mezcal
addikt
válasz Atomantiii #16672 üzenetére
Mert nem egyszerű hiba. Állítólag dolgoznak rajta.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
AtHoS
nagyúr
válasz enginev3.0 #16668 üzenetére
Nálam 2 x 500 Ft/hó 2 db KAON 1000HD STB havi bérleti díja. De meg is veheted, weboldalukon közölt feltételek szerint
szerk. talán az analóg beltérinek nincs bérleti díja de ennek nem néztem utána, csak emlékszem, hogy nálunk korábban egy darab 2 kártyás analóg beltéri volt és arra nem volt bérleti díj
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Sziasztok
Itt is bérelni kell havonta a beltéri eszközöket? Több tv esetén
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Mezcal
addikt
válasz Atomantiii #16666 üzenetére
Én kb 10 éve műholdazok és csak most az új Kaonoknál tapasztaltam ezt. A m1HD-n van hang azon a tévén is, amelyik a m2, Duna, m4, m5-öt nem tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz Mezcal #16665 üzenetére
Érdekes, több mint 10 éve műholdazok és ilyennel még nem találkoztam pedig megfordult a kezemben pár beltéri, igaz az újabb digisekkel még nem találkoztam csak a régiekkel.
Az M1 HD-n MPEG hangsávot lát a beltérim míg a Duna HD-nál, M2 HD-nál, M4 HD-nál és M5 HD-nál AC3 hang van.
-
Mezcal
addikt
válasz Atomantiii #16659 üzenetére
Mert nem egészen úgy van az. Nekem a szerelő elmondta, hogy vannak olyan típusú tévék, melyeken nincs hang néhány HD csatornánál, még egyes Samukon sem. Nálam az m2HD, DunaHD, m4HD, m5HD ilyen. Kipróbáltam, három szobában van ugyanolyan Kaon beltéri, azon a tévén, melyen a felsorolt csatikon nincs hang, egyik beltéri sem ad hangot, viszont a többi tévén az a beltéri is ad hangot azokon, mely arra tévére van kötve. Szóval tuti, hogy a tévé a ludas és nem a beltéri.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz Atomantiii #16662 üzenetére
Igen. Ugyanazzal.
(#16663) Inhouse
Igen újabb a másik TV, de akkor az is lehet, mait Te írsz, nem tudom, az a lényeg, hogy a másik TV-n megy. -
istnag
addikt
válasz Atomantiii #16660 üzenetére
Átvittem a beltérit egy másik,újabb tv-hez és ott van hang minden HD csatornán, már látom, hogy a tv miatt van, beállítani semmit nem tudok, már megnéztem mindent, tovább nem nyomozok, egyelőre.
Köszönöm -
istnag
addikt
válasz tkomlosi #16656 üzenetére
Szolgáltatói igen, de már kiderült, hogy a tv miatt van, de hogy lehet ez, azt nem tudom.
Előtte ez a TV nálunk volt és szintén Digi volt a szolgáltató,csak annyi különbséggel, hogy kábeltv nem pedig műholdas, Nálunk volt hang mindenhol..
Köszönöm az eddigi segítséget!(#16657) Sztrego
igen, igazad van a tv miatt van.[ Szerkesztve ]
-
tkomlosi
aktív tag
válasz istnag #16651 üzenetére
TV2 HD? ott biztos, hogy ugyanolya kódolású a hang, mint az M1, mert a többi közszolgálati ha jól tudom AC3, csak az M1 mpeg2, de a TV2 HD is az. ha ott van hang, akkor az AC3 lesz a ludas és szerintem a boxon kell keresni valami megoldást, ha ott sincs, akkor az már elég érdekes
-
jegenye77
addikt
Tud valaki valami infót arról, hogy lesz e spiler tv?
Ha jól tudom ott fogják adni a spanyol bajnokságot és a BL meccseket is.
Nekem csak ez miatt van tv előfizetésem így fontos lenne, hogy ezeket tudom e nézni továbbra is a digivel.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Adott egy HD -s box, egy Samsung HD ready tv, HDMi -vel összekötve és a HD csatornákon nincs hang egy kivételével, az pedig a M1 HD. Itt van csak hang az összes többi HD néma a kép az tökéletes. A tv nem a legújabb, de szerintetek hol lehet a hiba tv, vagy box, vagy valami beállítás?
Köszönöm előre is. -
padi68
senior tag
Sziasztok, van arra lehetőség, hogy csak magyar nyelvű adókat keresse meg ha futtatom a keresést?
kösz Árpi
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
bango
tag
Lichi tv csak nálam tűnt el?
-
tkomlosi
aktív tag
én ahogy észrevettem a Spektrum Home kb. 1-2 héttel később jelent meg a szolgáltatói boxokon, akkor lehet itt is ez lesz
-
Clever0
senior tag
válasz tkomlosi #16639 üzenetére
Igen: 12130H 28000 7/8 netboard Digi TV, kingofsat Thor 5
[ Szerkesztve ]
-
tkomlosi
aktív tag
digi.hu oldalon nem találtam róla infó, de fogható a Film4
-
-
Mezcal
addikt
válasz Anonymus23 #16616 üzenetére
Nekünk három Kaon van, egyiket sem kellett megvenni.
-
Voice24
őstag
Hali!
Tegnap olvastam valami cikkben, hogy elsejétől a Diginél is elérhető a műholdas platformon is a sport2 hd és a spectrum home. Ez utóbbit megtaláltam, de a sport2 hd-t nem. Kacsa volt a hír, vagy csak én vagyok béna? -
Clever0
senior tag
válasz tkomlosi #16621 üzenetére
A neten (parabola)talált adatok szerint:
Hálós 83x91 nyereség: 35.4 dB
Tele 57x61 nyereség: 37 dB
Tele 76x82.5 erősítés: 38.86 dB
Tele 85x90 erősítés: 39.5 dB
A különbség 4.1 dB vagyis a hálós nyeresége 10.38%-al kisebb, mint egy teli a két konkrét antennánál, még a 60-asét sem éri el.[ Szerkesztve ]
-
tkomlosi
aktív tag
Igen, ilyenre gondolok.
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
3. beltéri a már meglévő 2 beltéris előfizetéshez mennyibe kerül vajon?
Köszi előre is ha valaki fejből tudnáIlletve már 2 HD beltéri van, és most a digi honlapján azt olvastam, hogy a 3. meg kell vásárolni.
Viszont nekem van egy saját tulajdonú KAON Digis HD beltérim amiről vissza lesz mondva az előfizetés. Ezt vajon lehet használni?;) - The Power of the Light Side
-
tkomlosi
aktív tag
sziasztok,
nem találtam jobb topikot neki, de a digihez tartozik. hozzá értőket kérdezném, hogy a lyukacsos antenna hozza ugyanazt, mint a hagyományos acél? szél miatt szeretném cserélni...
köszi
-
doberman
senior tag
válasz Wildgreen #16612 üzenetére
nekem is volt újra indulós időszaka a humaxnak, akkor bejelentettem hibára, egy srác kijött, ránézett majd szétkapta, 4 csavar és kinn volt a tápegysége - teli púpos kondival... 2 perc alatt kicserélte. ha jól emlékszem csak a kiszállást kellett a következő havi csekkel együtt kifizetni... tavaly ismét kezdett rakoncátlankodni akkor váltottam kaon-ra.. 12-13 évig évig tette a dolgát. - már ha jól emlékszem..
8lnu
-
kecsawi
senior tag
válasz DonMarco #16608 üzenetére
"A szolgáltatást személyes ügyfélszolgálati pontjainkon, valamint írásban (levélben vagy faxon) lehet lemondani. Minden esetben vissza kell adni a beltéri egységben található smart kártyát/kártyákat, valamint a beltéri egységet, amennyiben azt nem vásárolta meg (Bérléses konstrukcióban kötött szerződés esetén). A felmondási idő 8 nap, amit a lemondási szándék bejelentésétől, levél esetén annak beérkezésétől számítunk. A 8 nap lejártával szűnik meg a szolgáltatás és a számlázás is."
olvasható a digi honlapján.[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Le szeretném mondani a tányéros digit,mi a teendő,milyen címre,mit kell írni ? Emailbe lehet ? Szóval hogy megy ez ? (A hűség időm már rég lejárt)
Köszi előre is ![ Szerkesztve ]
-
Clever0
senior tag
válasz kpeter0121 #16606 üzenetére
Az olvasottak szerint az Amiko HD8260+ kezeli.
-
kpeter0121
csendes tag
Üdv. Tudna valaki ajánlani egy megbízható műholdas beltérit, ami kezeli a digis ci+modult ???
"venni vagy, nem venni, ez itt a kérdés ! "
-
ArsenalPA
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Amiko HD mini dekódert, amibe beleraktam a DIGI TV kódkártyámat, de sajnos nem tudom a beállításokat, így nincsenek csatornáim! Tudtok ebben segíteni?
-
dethroner
veterán
válasz dethroner #16601 üzenetére
Samschannel editor ez van. De pont annyit tud, mint a chansort, lehet sorrendet rendezni, törölni a nemkívánatos csatornát és átnevezni. Semmi többre nem alkalmasak ezek.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Hali!
Muternl van a tévé, elvileg ő is a 11785-ös frekvanciát kereste le, láttam amint a tévé kiírja hogy 0db csatornát talál rajta. Ami azért is furcsa, mert csak apámnak akartuk a sport2-t megkeresni, és ezen kívül még több csatorna is ezen a frekvencián jön, amiből van olyan amit tudnak fogni. Most vagy a samsung tévé szivatja, vagy nem tudom. Kb tavaly volt egy frekvencia váltás, amikor szintén nem jött be pár adó, akkor egy fórumtárs javasolta hogy egy tp-t törölni kell, ahhoz hogy meg tudja egy másikon találni a csatornákat. Na, a samu tévé erre sem képes, nem tud törölni a a tp listából Akkor egy digi szerelő ment ki hozzájuk, aki pár perc alatt bevarázsolta a hiányzó csatornát 2500 magyar fizetőeszközért. Nem túl nagy biznisz ez a muteréknak hogy minden ilyen frekiváltás alkalmával csengetni kell a szerelőnek.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Royole RoWrite 2 Digitális Jegyzetfüzet /// Bontatlan // Számla + Garancia
- Turtle Beach Stealth 700 Gen. 2 Max Gamer fejhallgató // Számla+Garancia //
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, sotveres javíttását
- Logitech G733 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, sotveres javíttását
Állásajánlatok