Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Le szeretném mondani a tányéros digit,mi a teendő,milyen címre,mit kell írni ? Emailbe lehet ? Szóval hogy megy ez ? (A hűség időm már rég lejárt)
Köszi előre is ![ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Üdv tányéros Digisek ! Ma ezt a kérdést tettem fel a Diginek
Tisztelt szolgáltató ! Régi hűséges előfizetőjük vagyok, (műholdas) nincs arra lehetőség hogy ugyan nincs diginetem,de van viszont Telekomos internetem. Ezen keresztűl szeretném hogyha igénybe vehetném a "digionline" szolgáltatásukat ? Mert így a műholdas előfizetőkkel akkor jól kiszurtak,nem igazán fog senki plusz min.1500 ft-ot havonta fizetni a digi mobilnetért a müholdas előfizetéshez pluszba. Köszönettel...
Válaszuk !
Tisztelt Ügyfelünk!
Jelenleg nem lehetséges, amint ez változik,
a hivatalos fórumainkon erről értesíteni fogjuk
az előfizetőinket.
-------------------------------------------------------(Szomorú a történet,akkor erre várhatunk......)
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Szóval ez szomorú hogy nekünk műholdasoknak nem ingyenes.Plusz havi 1500-ft-ért csesszék meg,kit érdekel.
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Nekem is van digifilm,pedig én sem rendeltem Most akkor hogy van ez ? Vagy régi előfizetőknek ingyenes ? (Meg is érdemelnénk szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Nálad ha kikapcsolod a kaont akkor világít a piros led ? ( köszi a tel.szám )
-
DonMarco
aktív tag
Na a kódolatlan adók bejönnek.Szerintem akkor tuti hogy aktiváltatnom kell Tudnátok egy telefon számot adni ilyen esethez ? Telórol vagyok nem akarok bírkózni a keresgéléssel. Köszi !
-
DonMarco
aktív tag
A csatornák bejönnek,de se kép se hang Mi a túró van háát ? Talán újra aktiváltatni kell ?
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Klassz ez a NGC HD de nincs magyar hangsáv, csak CZE meg ENG.
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Kb 4 éve használok 120-as lavórt,kidobta volna a "bácsika"de felpofoztam kicsit,azóta nincs vételi gondom még komoly esőben sem,úgyhogy csak ajánlani tudom én is
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Annyi változott hogy a kedvenc listán belül,mozgathatóak lettek a csatik,amit igencsak hiányoltam az előző szoftverben.(Ha rosszúl emlékszem akkor javítsatok ki)
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Nálam is kb 15-percet szuttyogott,de műkxik minden,nem bántott semmi beállítást,meghagyta a kedvenc csat.listámat is sőt,mozgathatóak lettek itt a csatik,(sárga gombal)ami eddig hiányzott.
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
válasz Winnie The P #10743 üzenetére
Üdv! Nálam rendesen műkxik a hang fel-le.
-
DonMarco
aktív tag
Üdv digisek ! M3 online http://stream1.nava.hu/livem3/m3.stream_288p/playlist.m3u8?ssid (link bemásolása media player classic-ba,vagy bs player-be stb.. és lehet örülni.)
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Szép ünnepet ! Aki nosztalgiázni akar és türelmetlen hogy mikor lesz a digin M3 ? az nézheti addig itt akár okos telefonon is [link] Nyilván nem Hd a minőség (Telefonon a flash támogatás szükséges)
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Én speciel még 1-2 természet csatinak jobban örülnék hd-ben
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
válasz Winnie The P #10003 üzenetére
Üdv ! Igen,normális,nálam is ezt csinálja Jelszintet meg info gomb 2x megnyom (mondjuk egy gyengébb jelü csatinál )és jobb oldalt lent látható a minőség és a jelszint,így beállítható házilag a tükör,nem kell gyári beállítások visszaállítása menübe menni
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
-
DonMarco
aktív tag
válasz Anonymus23 #9981 üzenetére
Üdv ! Jó hozzá az upc tükör meg a fej is. Nem ártana nagyobb tükör,de ha pontosan lesz beállítva akkor nem sűrün lehet vételi gond.
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Online sport és egyéb,akit érdekel ! A reklámot meg kell várni amig eltünik ! [link]
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Van földfelszinim is. Lehet hogy nem tudod,de a "mai" tėvék hdmi bemenete gyárilag másképp van beállítva,gondolok itt a kontraszt,fény,szinbeállitás stb... namármost,ha ugyan azzal a paraméterekkel állítod be a földi adás képét akkor semmit sem fogsz észrevenni szemmel (max műszerrel) tudom,mert próbáltam Egyébként abban egyet értek ha a pénz nem számít akkor rendeljen upc-t a fenti polgár mert több a hd csatorna.(egyenlőre remélhetőleg)
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
-
DonMarco
aktív tag
válasz Winnie The P #9839 üzenetére
Sajna gyakori hiba a diginél(de szerintem más szolgáltatónál is) hogy szinte mindegyik emailes,vagy telefonos alkalmazottjuk mást mond. Lehet hogy fő állásban pékek vagy ovónők és a digi csa másod állás Szóval a hangcsúszás az bizony központi ügy. Megkapják a hibátlan jelet és fellövésnél kavarhatnak valamit el. Ez persze csak feltevés
-
DonMarco
aktív tag
válasz Winnie The P #9836 üzenetére
Az hogy nincs szinkronba a hang a képpel,ez azért van mert elcseszték az adott műsornak a hang rákeverését. Ez nem beltéri baj. Élő adásnál ha ez előfordúl akkor központilag kellene erre figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
válasz Winnie The P #9831 üzenetére
Hát akkor ott nálad valami más gond lehet mert nekem semmi ilyen problémám nincs. A jelszintet nézted pl ?
-
DonMarco
aktív tag
válasz Winnie The P #9829 üzenetére
Ez valószinű hogy digi központi probléma lehetett csak.
-
DonMarco
aktív tag
Ezektől a kisebb hibáktól eltekintve,nem rossz kis "cucc" ez a kaon és végre lehet kedvenc listát csinálni,békén hagyja. Nem fagyogat,nem melegszik stb.....
-
DonMarco
aktív tag
válasz interstate76 #9746 üzenetére
Oké,persze elismerem hogy minőségibb a upc,de drágább is. Egyèbként a sokkal stabilabb vétel,egy 120-as tükör fel, aztán jöhet az eső Ajánlom a digiseknek ! én ilyet tettem fel igaz,mint írtam feljebb, nekem nem volt vételi gondon az eredeti tükörrel sem,amikor elment a jel akkor már nem volt egyik szolgáltatónál sem a városban (nagy vihar esetén) ezt onnan tudom hogy direkt felhívtam egy-két havert akik más szolgáltatónál vannak (upc,Tarr) Szóval a lelke a stabil vételnek a precíz beállítás !
-
DonMarco
aktív tag
válasz tomeeka21 #9739 üzenetére
Üdv ! 2 tv-re,(az egyik hd-s beltéri) a diginél a havi dij 3200 ft. Ennél olcsóbban,(kb 66 adót,ebből 5 hd csati egyenlőre)tányéros előfizetéssel szerintem nem kapsz Kisvárosban lakó polgárnak,mint én is vagyok,mindenképp ez a legkedvezőbb. De ez az én véleményem ! Ha pontosan van beállítva a tányér,akkor semmi baj a digivel,hülyeség hogy elmegy az adás ha felhős,szomszédom upc-s mégis előbb van neki vételi gondja,szóval általában a sietős szerelők pontatlan munkájuk végett adódnak problémák (tisztelet a kivétel)
-
DonMarco
aktív tag
Üdv! Új hd csatornákról van valami hír ?
-
DonMarco
aktív tag
válasz Seraph 16 #9632 üzenetére
Üdv! Ha neked digi sportok kellenek akkor nincs mit görcsölnöd rendeld meg és hd-ben nézheted öket ! Nekem is digim van,ajánlom hogy mindjárt hd-s beltérivel kérd ! Én nem bántam meg mert semmi gáz nincs a vétellel ha pontosan van beállítva a tükör ! A régi tükör is jó hozzá csak jelezd a szolgáltatónak hogy van antennád.
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Tud valaki valami infót arról hogy mikor tesznek be újabb HD-s csatikat a meglévő 5 mellé a tányéros diginél ? Köszi !
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- i7-6900k+ASUS RAMPAGE V EXTREME+ROG FRONT BASE+DARK ROCK PRO 4+G.SKILL 4x8GB+GIGABYTE GTX 1070Ti
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Dell Optiplex 5060 MT I5-8500/16GB/256SSD+500HDD/Wifi/Bluetooth/Win11Pro
- Dell OptiPlex 3050 SFF i5-6500/8GB/256+250HDD/Win11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest