Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz frovery #15499 üzenetére
Tudom, ezért írtam:
"Persze-persze a törvények, meg akik megalkották, kifordult egy világ ez a mi kis hazánk.."Attól még rohadjon meg, szemét egy dolog, nem a pénz, hülyeségre többet elkölt az ember, hanem az elv.
Ez kb. olyan, hogy nyilvánvalóan millió meg egy felhasználó legyintett volna, de még a lehetőséget sem hagyják meg, hogy eldöntsem, kell-e nekem ennek a két szemétdombnak a csatornái. Mert ők okosabbak és jobban tudják mi kell nekem, és még fizessek is érte..Engem eddig összesen az angol foci érdekelt az egész Digiben, meg kb az, hogy HD-ban nézhettem. Amióta ez nincs, azóta még TV-t sem nézek (mármint adást), de hát az asszony
;) - The Power of the Light Side
-
frovery
senior tag
válasz Anonymus23 #15496 üzenetére
Mert a törvény szerint nem lehet minicsomagba, külön csomagba rakni ezeket a kereskedelmi csatornákat.
Sajnos két szék között a pad alá esete van.
Elkell viselnünk és fizetni is érte, mégha nem is nézzük. Törvény, az törvény. -
Anonymus23
veterán
De miért nem tette bele egy csomagba, hogy magyar "népbutító szennycsatornák csomagja", és aki előfizet rá, az előfizet, aki pedig nem, az lemondja, akár az összes szutyok alcsatornáival együtt.
Tőlem ugyan megrohadhatna az egész tv2 meg rtl klub is mindenével együtt...
Ilyen egyszerű ez, de megint el kell tartani egy csomó ingyenélőt, meg a sok "celebet"Persze-persze a törvények, meg akik megalkották, kifordult egy világ ez a mi kis hazánk..
-
Janaboy
veterán
A diginel nem lehet uj huseget kotni..ilyet..kesz komedia.
Janaboy
-
kano
nagyúr
válasz nagysandor79 #15492 üzenetére
Gyanítom, hogy egyik szolgáltató sem fogja lenyelni. Annyi van hazánk vezetése részéről a vállalkozások felé, hogy nem nyeli lé senki.
frankstork
Ez is teljesen korrekt hozzáállás. Invitel megemelte az előfizetési díjat, így hogy hűség alatt vagyok és nem is engedi felmondani.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
frankstork
aktív tag
Én ma kaptam számlát. Azt írják hogy míg tart a hűségidő addig nem emelnek.
-
nagysandor79
aktív tag
nem fogom felmondani. de anno emlékszek, hogy volt tv-rádió adó./vagy hasonló elnevezésű dolog/ két havonta fizettük.
tudom,hogy nem a digi vezette be, de én lenyelném a költséget, és még valami kedvezményt adnék pl az új belépőknek. (jó tudom nem a legjobb szolgáltató a digi. ) -
kano
nagyúr
válasz nagysandor79 #15490 üzenetére
Nem kell sírni, fel kell mondani. Itt legalább lehet, de a nyam*adt Invitel még azt sem engedi.
Azért ugye ezt nem a Digi tette ránk, azt ti is látjátok?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz nagysandor79 #15488 üzenetére
Igen, rájuk nem vonatkozik.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
nagysandor79
aktív tag
nekem is megjött a novemberi számla, szintén 3800ft. Ok. értem hogy emelni kell a két csatorna miatt. akkor kérdem én, akik földi antennával nézik azokkal mi lesz? nekik hogyan kell fizetni?vagy azok továbbra is ingyen nézhetik?
-
pusi1981
aktív tag
Kérlek segítsetek!
Ilyet hol tudok neten rendelni?
Németországban élek tehát ebay és társai jöhetnek szóba ...
Keresném de fogalmam sincs hogy hogy keressek rá.
Az a köz darab távtartó kellene ami a tányér és a csőtartó között van ami a döntésben segíti a felhasználót ...[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Teljesen korrekt a Digi hozzáállása (a felmondással), nem úgy az Invitelé. Nekem nem engedik felmondani ott a drágulás miatt (már NMHH-nál tartunk).
-
frovery
senior tag
válasz Winnie The P #15481 üzenetére
No, ezt most nem érrtem.
-
renegat1
tag
válasz frankstork #15475 üzenetére
Nézz email-t!
-
frovery
senior tag
válasz janaman01 #15476 üzenetére
Semmivel. Kizárólag abban a beltériben tudod visszanézni, amivel rögzítetted. ha 2db ugyanolyan beltérid lenne a lakásban és megcseréled a felvételt a másik boxal, akkor sem tudod nézni.
Vegyél linixos/androidos készüléket CAM modullal és megoldódik ez a problémád.frankstork@ Miért ne lehetne kicserélni? Beviszed egy ügyfélszolgálatra és kicseréled a helyszínen. Simán megoldható, csak néha "keménynek" kell lenni.
pusi1981@ Leírtam a menet lényegét. Amikor van egy csatorna listád, csinálsz mentést penre, amit a pc-re elmentessz, így mindíg van egy fix mentésed.
Amikor jön egy friss csatorna, annak lesz egy TP, amire beteszik. Azt az 1-et lekeresed egyedi kereséssel. Amikor lekerstetted, akkor azt általában a csatorna lista végére teszi be. Onnan akár távval is oda sorolod ahova szeretnéd. Amikor készen vagy, ismételten csinálsz egy mentést penre, amit kimentessz a pc-re.
Évente 2-3 ilyen alkalom van, amit 10 perc alatt meg lehet csinálni, akár távval is, nem kell a pc-s csati szerkesztó.[ Szerkesztve ]
-
frankstork
aktív tag
válasz frovery #15472 üzenetére
Azt hittem én is, hogy csak úgy le cserélem a cím modult beltérire... Mhm.
A kishölgy azt mondta nem lehetséges. Csak majd ha lejárt a 2 év beviszek mindent, leadom. Majd egy hónap múlva kötök új szerződést, és akkor 3 beltérit kérek...
Próbáltam mindenhogy megertetni vele hogy nem akarom megszüntetni, pláne nem egy hónapra, mondtam hogy akkor veszek egy kaont, itt a pénz. Nem lehet...
A chansortos mutatvány nekem nem pálya, az öreg istennek se akar összejönni sehogy. Lg42LA620s -
pusi1981
aktív tag
Hát azt hittem kényelmesebb lesz és igen hogy majd magátol lefrissiti mindig a csati listát.
Elegem van lassan abból hogy a tv amikor frissiti magát akkor "elfelejti az addig beprogramozott tv adásokat és megint egy egész délutánom rámegy arra hogy sorrendbe ill kedvencekbe pakolgassam a csatikat ...
Előny nálam hogy nincs kulon kabek kulon fogyaszto viszont baromira sokat szivok ezzel a csati elfelejtéssel,amikor lefrissiti magat a tv ...
Lg tv 55LA691S -
frovery
senior tag
válasz pusi1981 #15470 üzenetére
"Vagy becserélem a diginél egy hd beltéri egységre ..."
Amennyiben ezt választod, írd ide, hogy hol fogod leadni, mert több ezren várnak CAM modulra.
A fix csatorna sorrend és annak az autómatikus frissítése kizárólag a szolgáltatói boxok szofvere tudja így megoldani. Sajátnál is van autómatikus frissítés, csak neked kell gondoskodnod a sorrendről.
Egyébként évente 1-2 alkalommal van változás, akkor pedig lekeresd azt a TP-t, amjd a végére sorolja. Onnan 2 perc alatt oda illeszted, ahova neked jó.
Nem tudom miért kell ettől annyira félni, ódszkodni?
Miért is választottad a CAM-os megoldást? Nem tudtad az elején, hogy ilyen lesz? -
pusi1981
aktív tag
válasz frovery #15468 üzenetére
Van cam modulom amit most a tv ben használok de beláttam hogy nekem egy beltéri jobb lenne amennyiben az saját magát mindig lefrissitene. De ha ez igy van hogy csak a digi saját belterije csinálja ezt meg akkor marad a tv-ben a cam modulos megoldás ...
Vagy becserélem a diginél egy hd beltéri egységre ... -
dsd1
tag
válasz perfegor17 #15462 üzenetére
Elvileg legkésőbb december elején ki fog derülni hogy melyik műholdashoz kerül be a Spíler januártól. Ha annyira fontos a Premier League akkor egyszerűbb ha váltasz (amennyiben a Diginél továbbra sem lesz). Amúgy meg Mindig Extra (nov.-től) vagy mytelenor amik jelenleg elérhető alternativák, ha a kábelesek nem beköthetőek.
-
frovery
senior tag
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Másik belterivel szeretnem hasznalni a digit. Mire kell figyelnem hogy olyat valaszak ami automatikusan frissiti az adatokat es a csatornakat ???
Vagy ez a funkcio csak azokon a belteriken mukodik amit a digi ad a szolgaltatashoz ???[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
Hali,
Ha lejár a hűségidő a diginél, akkor a HD Kaon beltériért bérleti dijat kell fizetni?
Azt nem tudjátok, hogy ha újrakötöm a 2 évet, akkor milyen feltételek alapján lehet?Köszi,
üdvJanaboy
-
frovery
senior tag
"Ami a UPC Directet illeti, asszem mintha írta volna valaki hogy ha nem szolga hanem független beltérit használsz a kártyához, akkor a cseh Sport TV-t lehet vele nézni."
Nemcsak a csehsportot, hanem az összes szlovák, cseh csatornát. És igen, csak a UPC Directnél és csakis saját vevővel.
A UPC szolga boxoknál is letudod keresni egy gyári visszaállítás után, hogy melyik országban/régióban nézed, akkor az adott ország csatlistáját tölti be. -
dsd1
tag
válasz perfegor17 #15459 üzenetére
A Diginél nincs ilyen átjárási lehetőség, csak az ÁSZF-ben írt csatornákat kapod. Ami a UPC Directet illeti, asszem mintha írta volna valaki hogy ha nem szolga hanem független beltérit használsz a kártyához, akkor a cseh Sport TV-t lehet vele nézni.
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok hogyan tudom belerakni a gyári digi tv beltéribe az eurosport 1 Ro tv-t? magyar az ven de nekem a román kellene.
-
AtHoS
nagyúr
válasz zsolt501 #15456 üzenetére
Szia!
A kapott linken megnézed a hiányzó csatornák melyik transzponderen vannak és azokat kézzel lekeresteted
1.
BSS17 - 12,034 GHz - V - SR:30000 MS/s - FEC: 3/4 - NID:1536
DVB-S2/8PSK - H.264/MPEG-4 AVC2.
BSS06 - 11,823 GHz - H - SR:30000 MS/s - FEC: 5/6
DVB-S2/8PSK - H.264/MPEG-4 AVCAsszem ez a kettő viszi a nálad hiányzó csatornákat
Itt van egy általános CAM beállítási "segítség" [link]
read-only mode on the forum
-
zsolt501
nagyúr
válasz renegat1 #15455 üzenetére
Köszi
Ezzel még nem sokkal lettünk előrébb.
Valakinek más ötlete ami előrébb vihet?
Lényeg hogy a csatornák nagy részét megtalálja csak az említetteket nem.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok
Kellene nekünk egy kis segítség
Van egy Samsung UE46S8000-tv ami ugye CI+os ehhez kaptunk modult, az lenne a kérdés, hogy melyik műholdat is kell a csatorna kereséskor kiválasztani, vagy milyen beállítások kellenek, hogy az összes Digis csatornát megtalálja, mert jelenleg a HD-s csatornák jelentős részét nem találta meg pl. M1HD, M2HD, RTL HD, TV2 HD, a két Digisport HD verzióját és a Sport1 HD verzióját a többit megtalálta és tökéletesen be is jön, de az említettek nem.
Nem tudjuk mit nem csinálunk jól, mert ezeknek az adóknak is kellene jönnie ha már a többi digist megtalálja.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Watt25
veterán
-
szegto
senior tag
Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy CI modullal lehetséges hogy CSAK a digi csatornákat fogjam,tehát a kódolatlan csatornákat ignorálni?
Most belsö egység van, de jolenne a tv funciokat használni...tv ujság stb...
Thx[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
válasz Anonymus23 #15450 üzenetére
Az első szériás Kaon, sokkal jobb, mint amiket most szórnak/szórunk ki. Naponta látom a bajokat, tehát tudom miről beszélek.
Nekem a kínai cuccokkal sincs semmi bajom, mivel én is onnan rendelek, szinte mindent, még villany körtét(ledes) is.
4 éve vettem az első klón linuxos műholdvevőt kínából, ami azóta is működik. Egyébként több mint 20 db-ot rendeltem már, mindegyik megy. Viszont nem szabad belekeverni a szolgáltatók által megrendelt, nagyszériás darabokat. + ezeket még totál le is butítják szoftveresen. Hidd el, ezt minden szolgáltató direkt így, olcsón rendeli be.Láttam ugyanezt az invitelnél, diginél, telekomnál is. 3-5ezernél kevesebbért veszik nagy tételben.
-
Anonymus23
veterán
Én az elsők között vettem meg a HD beltérit. Az meg asszem 2,5 éve volt.
Még működik.(#15449) frovery
Én egy lebutított szolgáltatói beltériért 1 Ft-ot sem adnék.Van akinek ettől nincs is többre szüksége. Én is most kaptam meg a +300 Ft-os emelést a nagy büdös semmiért (X+1-ik adó), komolyan gondolkozom rajta, hogy visszamondom az egész szutykot.
Van akinek ebben nincsenek nagy elvárásai, másban annál inkább.Egyébként nem értem mi ez a nagy gyűlölet a kínai cuccokkal kapcsolatban, megfelelő helyről kell venni és még így is fele annyiért kapsz nagyon jó cuccot, vagy akár sokkal erősebb hardvert mint pl egy Samsung vagy Sony...
[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
5 évvel én biztosan nem számolnék, még egy LCD tv-nél sem, nemhogy egy ilyen olcsó vacaknál. Mi lesz ha javíttatnod kell fél, vagy akár 2 év múlva? Nem éri meg a javítása, az tuti.
Így meg cseréli a szolgáltató ingyen, bármikor.
Én egy lebutított szolgáltatói beltériért 1 Ft-ot sem adnék. Még a lakásomban sincs 6 éve 1-sem, mert nálam alap, hogy sajátot használhassak. Szolgáltatót így váltok. Bár 6 éve UPC kártyám van de a Digitől is van modul+ kártyám. Semmiért nem cserélném le. -
Prien
addikt
válasz frovery #15447 üzenetére
Úgy számolok, hogy 5 év alatt 2, de 10 év alatt 4db-ot tudnék vásárolni (15000 Ft/db) a bérleti díjból.
Van itt olyan, akinek mondjuk már 2 éve megy a Kaon?A régi Hyundai SD beltérim pont 10 éves, még bírja... hátha a Kaon is kihúzná. De tudom,hogy lutri.
A kevés is több a semminél.
-
-
Prien
addikt
Meg lehet vásárolni a már nálam lévő Kaon beltérit?
Erősen gondolkozom rajta, kb.2.5 év után pénzemnél vagyok, viszont 5 éves távlatban mínusz 15 ezer Ft, ha bérelem.
Szolgáltató váltás meg úgysincs tervben.A kevés is több a semminél.
-
AtHoS
nagyúr
Előbb kaptam a következő havi számlát és mellette egy tájékoztató, hogy +300 lesz a havidíj és ha nem tetszik, akkor 8 napon belül írásban felmondhatom a szerződést
read-only mode on the forum
-
DFlash
tag
Tegnap nálam is járt egy digi szerelő, állított az antennán, remélem gyenge esős időben nem száll el minden adás, mint eddig.
-
jozsi0104
tag
válasz Winnie The P #15435 üzenetére
Vigyázz mert ha sokszor vered a fejed a falba megfájul
Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
luke30
tag
Ja-ja, az Eurosport 2 HD megvonásával késztettek a tkábeles fiúk a szolgáltató váltáshoz(12 évután). Gondoltam majd milyen jó lesz végre egyszerre nézni tudni a Digi műholdason a BundesLiga+Premier League meccseket..
"Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
yanna
addikt
válasz Winnie The P #15435 üzenetére
Úgyis visszaküldenék a műholdról a Földre az e-mailt.
-
Winnie The P
őstag
válasz jozsi0104 #15434 üzenetére
"Esetleg tudja valaki Email cimet a Digi Müholdnak?"
Ez most komoly? Azért valaki nem lehet ennyire kényelmes, vagy inkább lusta?!Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
jozsi0104
tag
Sziasztok
Digi műholdas Tv van nekem.
Mi lehet annak az oka hogy a kép szalad?
Nem egyfolytában,hanem mikor másik kamera állásra vált,de mikor másik kameraállásra vált hirtelen minden jó.
De az a lényeg hogy kamera váltásoknál kezd szaladni,és megjavulni
Ez van már fél éve,már nagyon unom
Mi lehet?
Esetleg tudja valaki Email cimet a Digi Müholdnak?Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
renegat1
tag
Sziasztok!
Mégis van CAM modul? Délután telefonáltak, hogy mehetek érte, ha igényt tartok még rá. -
dsd1
tag
A fizetős minicsomagok látzólag praktikus megoldás lennének, de a valóság az lehet hogy Magyarországon annyira gyenge az értékesítésük amennyi alig fedezi a rá eső transzpnderbérlési költséget. Nem véletlen hogy a Telekom beteg módon az Eurosport2-vel próbálja a "Nagyvilág" csomagját rátukmálni a népekre.
-
Prien
addikt
Természetesen én is úgy értettem, hogy emiatt a 300 Ft miatt butaság szolgáltatót váltani, felháborodni, stb.
Amiben még lehetne fejlődni a szolgáltatónak, az a választás lehetősége: Spíler, Discovery, akármi,
kinek mi kell,
legyen megtalálható a kínálatban legalább felárért. Persze ez csak egy szép álom.
-
dsd1
tag
Ezt a havi 300 forintos emelést nyugodtan kezeld külön témaként, hiszen ez egy sarc, egy kvázi-adó, amit ügyesen bebetonoztak megkerülhetetlenre jogszabályilag. A műholdas szolgáltatókhoz ha bármi is bekerül majd (vagy/és ki), az leginkább január 1-től, szóval legkésőbb november 30-án tudjuk meg hogy jön-e valamelyik új tv2-s csati.
Hogy még többe kerülne majd az előfizetés, azt kétlem, a Diginek inkább nem fog kelleni a Spíler mint hogy emeljen. -
frovery
senior tag
"Egyébként én fizetnék többet is, ha visszahoznák pl. a Discovery csatornákat."
Mi van azon az agyonreklámokkal teligyötört Discovery csatornákon? A nézhetetlen kategória. 7perc műsor 5perc reklám. A műsorok is kizárólag áltudományos, semmit nem mondó katyvasz. A Digi saját csatornái sokkal különbek. Persze, mivel a BBC-től veszik az összes műsort, ami a világon a legjobb csatorna.
"Lassan már nem lesz "olcsó" szolgáltató a DIGI sem."
Kb ugyanazon az árszinten van, mint a többi. Nekem van évek óta upc direkt is, saját kártyával. Szinte különbség sincsen a 2-ő között árban.
-
Prien
addikt
válasz Anonymus23 #15424 üzenetére
Nem is ez a 300 Ft a lényeg, hanem, hogy ebben még nincsenek benne a TV2 csoport új csatornái... az még plusz összeg lesz biztos.
Egyébként én fizetnék többet is, ha visszahoznák pl. a Discovery csatornákat.
Lassan már nem lesz "olcsó" szolgáltató a DIGI sem.[ Szerkesztve ]
-
DFlash
tag
akik nem határozott idejű szerződéssel rendelkeznek
vagyis ha kötnék egyet 2 évre most, akkor nem változhatna a díj? évek óta hűség nélkül vagyok 3000-be.
-
Tibi1977
csendes tag
http://dtvnews.hu/hirek/megallapodhatott-a-digi-is-a-musorterjesztesi-dijakrol
-
bango
tag
Érdekes az én KAON beltérimen még rendes 21 tűs SCART van, azzal is használom a régi tévén, bár van benne egy diszkrét búgás ami zavaró.
Nem ért hozzá vki miért búg? (más eszközzel is búg SCART-on keresztül nem csak a KAON-nal) -
frovery
senior tag
válasz diablo666 #15415 üzenetére
Nemigen értem a problémádat?
Amikor a szerelő ott volt, hogyan kötötte be úgy, hogy nem tudta összekötni a tv-vel?
Akkor, ott, azonnal kellett volna kérni olyan cdatlakozót, amivel egy régi, hagyományos tv-n lehet nézni az adásokat. Amennyiben ilyen kábel nem volt nála, ami alap, hogy legyen, akkor adjon olyan boxot, ami megfelel az elvárásoknak.
Utólag reklamáld meg, mert ez így neked nem felel meg! -
diablo666
tag
Sziasztok!
Ma beszereltek egy kaon na1000hd belterir...
Ezt valahogy osszetudom kotni rca-val egy regi tevevel...?
A szerelo azt mondta,hogy nem lehet osszekotni sehogy...
Aztan a vegen azt mondta,hogy keressek egy euroscart csatlakozot...O azt mondta,hogy napokig kereste a neten es nem talalt...En nem ertek hozza...
Ezelott egy 1000 eves belteri volt...Azon voltak rca bemenetek...
Fontos lenne osszekotni,mert 90%-ban anyam nezi a tulso szobaban a regi tevejen a digit...?A regi teven egy ilyesmi atalakito van... : [link]
Ez nekem nem lenne jo,mert a scart kabel vegere kell kotnom az atalakitot...
az uj belterin ilyen a scart bemenet...: [link]van usb bemenet is,de a neten nem lattam usb-> rca atalakitot...
egyaltalan letezik olyan...?Kaptam egy scart kabelt is...Ha rakotnek a vegere ilyen atalakitokat akkor mukodne,ugye...?
Ezek kozul melyik lenne nekem a legjobb...? mindegyikkel mukodne
Remelem ertheto a kerdesem
-
frovery
senior tag
-
lacoka
csendes tag
Üdv!
Lehet tudni a modulos, kártyás előfizetés megszűnésének okát, ill. hogy csak átmeneti állapot -e? -
Janaboy
veterán
Chili meg Kivi tv megjeleneserol tudni vmit?
Janaboy
-
gorilla86
újonc
Sziasztok! Szűk fél éve van digim NA1000HD beltérivel és a problémám hogy a felvétel később nézhetetlen. Szaggat akad mint amikor nincs normális vétel. Vannak néha 1-2 perc normális hang és kép de zömében nézhetetlen. Van erre valami megoldás? Olvastam hogy többen is küszködnek ezzel.
-
ibiza80
csendes tag
válasz frovery #15404 üzenetére
Heves megyében lakom, és miután telefonon megrendeltem a Digit, ( augusztus 27-én ) a következő hétre ígérték a Cam modult, de a gyöngyösi raktárba csak az azt követő héten érkezett meg, így ezt követően tudták csak bekötni mindhárom helyre.
A szerelő egyébként még nem hallott a Cam modul szept. 1-ei kivezetéséről, de örült neki![ Szerkesztve ]
LG 50 LB 650V
-
Janaboy
veterán
Amugy saját modult nem lehet venni?
Janaboy
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest