Hirdetés

Aktív témák

• Gergosz2

veterán

válasz yanna #16685 üzenetére

SmartCam-ot egy LG okos tévével használtuk.

Ami zavart:
    - lassú volt a SmartCam. Bekapcsolás után is volt kb egy perc mire észhez tért, és a maga a csatornaváltás is baromi lassú volt. Legalább is nem ezt vártam. Ez még azért megszokható.

- Csatorna keresés. Na ez az, ami a váltás fő kiváltó oka volt. Egyszerűen kezelhetetlen volt. Okos tévé előtt sima tévét használtunk, semmi extra. Ahhoz elég volt a Humax box, ami a csatornafrissítés ugye csak egy gombnyomás volt. Nos én ezt megszoktam, elvárom, hogy ne is legyen bonyolultabb. Ez SmartCam esetén nem jött össze. Egyszerűen nem is volt olyan menüpont vagy lehetőség, vagy legalábbis én nem találtam meg, ahol egy gombnyomással megkeresi az aktuális csatornákat. Helyette a DIGI honlapján lévő PDF-ből kellett összevadászni a csatornákat ami azért időigényes. Oké, azt mondaná az ember, hogy szájat húzva egyszer megcsinálja. Nade amikor össze vissza rakosgatják a csatornákat akkor bizony rendszeresen munkát ad az embernek. Ez már nagyon nem tetszett. Ami még idegesítőbb volt, hogy a megadott frekvenciára rákeresve, teszem fel a Sport1 mellé még jött 10 román és 5 norvég vagy valami más csatorna átlagban, teleszemetelve az egész csatorna listát. Maga a lista rendezése is egy rémálom volt, ChanSort kellett hozzá. Ez utóbbi nagyon jó progi, de nem azért vesz az ember tévét és fizet elő DIGI-re hogy fél délutánt trükközzön, hogy minden a helyén legyen.

SmartCam helyett van most KAON na 9240 . Szép kis doboz, falra feltettem, HDMI-n adja az FHD jelet a TV-nek. És mindent úgy csinál ahogy elvártam tőle.

Személy szerint csak ajánlani tudom a cserét. Maga a SmartCam nagyon jó kis cucc lenne, de sajnos ilyen formában csak fejfájást okoz.

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

Aktív témák