Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Carvus
senior tag
válasz bzoli71 #17620 üzenetére
Szerintem TV mellé vagy digi net vagy digi mobilnet is feltétel, tehát nem elég csak a TV.
Szerk: https://digionline.hu/login
"Mi szükséges a DIGI Online szolgáltatáshoz?
Élő DIGITV/DIGI/DIGI+ kábeles televíziós csomag és DIGINet internet, vagy DIGI műholdas televíziós csomag és DIGI Net mobil internet előfizetés vagy DIGIMobil szolgáltatás"[ Szerkesztve ]
divi#2208
-
Carvus
senior tag
Úgy hallottam mégis marad a DigiSporton az olasz foci! Jó lenne...
divi#2208
-
Carvus
senior tag
válasz Carvus #13939 üzenetére
Nah hát aludtam rá párat (sajnos közbe egy komolyabb betegség is közbe jött), és tegnap újra voltam bent Diginél..alapból hibát bejelenteni voltam, meg B tervként felvetettem HD-s box cserét, és most direkt a másik ügyintéző nőhöz mentem és ami durva teljesen más dolgokat mondott mint amit múltkor mondtak: első HD box INGYENES(továbbra is meglévő ügyfél vagyok!!!) és a mostani boxot nem tarthatom meg ezért az helyett egy másik boxot is kérhetek +300-ért. Ma délután jön is a szerelő kíváncsi leszek mi lesz, de felettébb érdekes a szitu, vagy ilyen rövid idő alatt változott volna?!
divi#2208
-
Carvus
senior tag
Jah igaz is lett, csak utánad írta itt valaki, hogy van rá kedvezmény...de aztán ugye még sincs!
Így viszont lehet visszatérek 10 év után UPC-hez, netem úgyis náluk van, és kaptam egy elég korrekt csomag ajánlatot, digisporton meg már úgyis csak angol meg olasz foci van + sport 2 HD hiánya(NFL-t nézek legfőképp) is ellenük szól...mondjuk azért még ígyis alszok rá párat!
divi#2208
-
Carvus
senior tag
válasz tibibi #13928 üzenetére
Jelentem sikerült! Mondjuk vicces volt, mert az ügyfélszámomat nem akarta bepötyögve elfogadni az istenért se a telefonos rendszerük, így menükben új ügyfélként mentem tovább..utána elsőre fel is vették.
Telefonba is ugyanazt mondta a srác, mint a helyi ügyfélszolgálat: tehát CSAK új ügyfeleknek ingyenes a HD box bérlése, régieknek 500/hó, 2 éves hűségszerződés esetén sincs semmilyen kedvezmény!
divi#2208
-
Carvus
senior tag
válasz Con Troll #13916 üzenetére
Ezen infon felbuzdulva be is mentem helyi ügyfél szolgálatra, hát nem így van...500/hó ha írok alá hűséget ha nem, legalábbis ezt mondta ott a nő..nem értem miért nem lehet jobban megbecsülni aki már jó pár éve "hűséges" hozzájuk, így folytatják ez változni fog..
Azért majd még telefonálok egyet központjukba, hátha a helyi csaj beszélt faszságokat!
Köszi azért!
divi#2208
-
Carvus
senior tag
Tudja esetleg valaki, hogy meglévő ügyfeleknek mennyibe kerül kaon HD bérlése? Weboldalon azt megtaláltam, hogy új ügyfeleknek 0ft, de meglévökről nem találtam infót..
Köszi!
divi#2208
-
Carvus
senior tag
Ez most komoly h két hetente újra és újra el kell ezt a témát játszani?! Hihetetlen....
divi#2208
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- i7-6900k+ASUS RAMPAGE V EXTREME+ROG FRONT BASE+DARK ROCK PRO 4+G.SKILL 4x8GB+GIGABYTE GTX 1070Ti
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Dell Optiplex 5060 MT I5-8500/16GB/256SSD+500HDD/Wifi/Bluetooth/Win11Pro
- Dell OptiPlex 3050 SFF i5-6500/8GB/256+250HDD/Win11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest