- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mqm
senior tag
60-70% között ugrál a GPU kihasználtságom... És még a frostbite3-ra mondták, hogy jobban kifogja használni az fx-eket.. szupi
Bár nem tudom ,hogy cpu limitem van-e vagy még csak a bétának köszönhetem eme csoda kihasználtságot.[ Szerkesztve ]
-
almos94
aktív tag
Üdv!
Miért irja nekem ezt ki, nem birok igy játszani?Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
H.Ezredes
őstag
Nem dobjuk össze a lét rá 3Misi lenne
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Sabre
őstag
-
Laraxior
titán
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
AAntii
őstag
Sziasztok!
Le kell szedni az nvidia kártyákhoz valamilyen új drivert, vagy a játék automatikusan felteszi azt, amelyikre szüksége van? Eléggé keveslem a 8-15 fps-t fhd lowon
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
szami777
addikt
válasz breakout123 #9673 üzenetére
már kb. 15-be bementem.....köszi a válaszokat, nem adom fel
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Malachi
addikt
na mára elég is. másodszor fagy szét a legnagyobb csata hevében, de már a legvégén. lehet, hogy túlmelegszik valami, bár 100% terhelésen sem megy 55 fok fölé a processzor, a VGA kártya meg hűs és halk. hm.
-
SkyS1gn
félisten
Ja simán kiszedek akárkit a túlparton, mivel semmi port nem látok... úratelepíteném jólenne?! Fene tudja de másnak meg jó!
BF4 Main Theme Music Lehetne hosszabb, de ez tényleg nem összefércelt munkának tűnik hanem a véglegesnek!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
szami777
addikt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy meg lehet azt csinálni a bétába, hogy egy üres szerverre felmegyek haverral, csakhogy lezúzzuk a nagy épületet? Mert akárhányszor felmegyünk akárhova, már le van rombolva az épület. és ki írja, hogy kell még 2 ember....
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Most töltöttem le a bétát az origin-ről le is jött szépen fel is telepítette magát, de hiába nyomok rá az indító ikonra semmi se történik, van rá valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? A legújabb béta2 AMD driver van fent
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
9Petya2
tag
Sziasztok
Nekem 35-40 fps körül van full lowon 1680*1050-es felbontáson a köv. gépen: i3 530 3.6Ghz, HD5770 1Gb és 8GB RAM, Win 7. Hátha van valakinek hasonló konfigja és gondolkodik belevágjon e. Egyébként nincsenek nagy fps esések, egy-két nagyobb robbanáskor beszaggat pár mp-re, de különben játszható számomra.
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
Most tapasztaltam 1 bugot: Ha vízben beúszol a LAV alá, akkor eltűnik a LAV textúrája (szokásos belülről nem látod a járművet bug )
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
djculture
félisten
válasz breakout123 #9654 üzenetére
Már letakaritottam mert meguntam de mediumba volt 50+fps simán majd holnap még megnézem mit muzsikál feljebb véve.
-
atoka1
tag
válasz breakout123 #9654 üzenetére
Sziasztok! Próbálgatom a játékot, más más beállításokkal, de még mediumon is szaggat. Azt hittem jól fog menni ezzel a konfiggal: A8-5600, 7850 2GB OC, 8 GB ram. Talán proci gyenge csaknem.
-
SkyS1gn
félisten
Furcsán működik 64bit-el az biztos, de volt hogy rá tudtam bírni a működésre, mint ahogy a hivatalosnál nagyobb túlhúzáshoz is ügyeskedni kell a parancsikonnal picit
Na mindjkárt kaptok képet hogy néz ki nálam a "füst", vagyis hogy nem néz ki!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
TTomax
félisten
válasz SkyS1gn #9650 üzenetére
Igen tudja az Afterburner,32bites játékok esetén.. a beta nem az,ezért nem megy...azért is írta ezeket a programokat Tirexi,hidd el nem véletlen...senki nem akar több rezidens programot egy időben futtatni,de sajnos az az igazság,hogy nincs 64bites maradéktalan monitorozó program!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
csibe1
addikt
Valamit tényleg csináltak, mert tegnap simán toltam 6-8 kört egymás után, ma meg vagy timed out hiba jön vagy az új pálya betöltésénél fagy ki.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
milan18
aktív tag
Szerintem valami nem jó nagyon szaggat és ocsmányúl néz ki high-on nemtom mi lehet a bf3 ultrán megy ez meg....
-
TTomax
félisten
válasz SkyS1gn #9639 üzenetére
Igaza volt... segítséget kértél , amikor meg kaptál akkor leflegmáztad.... utána meg kitolod a privátot...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
djculture
félisten
válasz breakout123 #9623 üzenetére
Proci ugyanez nekem egy hd5850-el és 8giga ram, vigan megy 1280*1024-be.
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
djculture
félisten
válasz - = Zk = - #9636 üzenetére
Remélhetőleg egy jó dolog lesz ebben, a bf3-ról a bf4-re migrál minden csíter..
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
sok buta roof noob... na ezért sem fogom megvenni a Bf4-et. elég nekem a Bf3-as idegeskedés. meg a prémium
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
xTREem
tag
Na én is kipróbáltam. Konfigom i5-760, 4GB, 5850 1GB (900/1200), Win8, Catalyst 13.10 Beta. FPS 35-109, minden ultra kivéve: nincs élsimítás, nincs motion blur. 10 fős szerveren voltam, játszhtaó volt bőven, akadások, grafikai hibák voltak bőven.
-
Bencus88
nagyúr
Lejött a játék, felraktam nvidia újabbat rámenyek szerverre bejön a kép és loading. Próbltam már több mapon, mi lehet a probléma?Most hallok valamilyen hangokat lehet csak lassú
aha bejött úgy látszik lejebb kell vegyem a grafikát
[ Szerkesztve ]
-
Lacee1986
senior tag
Loading screen problémára a megoldás, ha még nem volt.
- Szedd le és telepítsd a legújabb Punkbuster-t
- Programon belül nyomj egy update-et
- Add hozzá a Battlefield 4-et
- Nyomj rá még egy update-etEz nekem orvosolta a hibát!
FPS mutatása:
- Nyomj egy 0-át és gépeld be: PerfOverlay.DrawFps 1
[ Szerkesztve ]
-
ErMi89
csendes tag
Hali! Sokan írtátok , hogy megeszi a 4gb ramot, én nem ezt tapasztaltam.
1600*900 med-high 3.4-et evett rendszerrel együtt. -
BullKoxa
őstag
válasz breakout123 #9623 üzenetére
Igen normális! Gyenge a vasad hozzá nagyon. ( minden porcikája sajnos)
-
borkarico
aktív tag
-
Sami22
aktív tag
Nekem úgy látszik megszűnt a beta. Első napon 40+ fps-em volt medium beállításokkal, azóta történt valami, 24-27-el vánszorog, low-on. Így játszhatatlan. Kár érte.
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
breakout123
aktív tag
válasz CsonkaImo #9622 üzenetére
De ki lehet rakni: perfoverlay.drawfps 1
Az normális, hogy full minimumon 1024x768-as felbontáson sokszor esik 30 alá az fps-em? Próbáltam a scale-t is teljesen levenni de így is szar.
Ilyen gépem van:
phenom 2 x4 b50 @3,4ghz
geforce gtx 460 768mb
4gb ram[ Szerkesztve ]
Origin: malysztor
-
kengyel
nagyúr
Nálam a 327.23 WHQL driverrel, elég szépen szaladgál. Vannak lagok benne, de játszható .
kengyel
-
pengegyerek
aktív tag
Végre én is kipróbálhattam és szerintem tök jó lett. Q9400 (3,2GHz)+HD 6970 (2GB)+ 4 GB ram+WIN 8 és szaggatás, laggolás nélkül simán megy. 1680×1050 minden high van ami ultra és 2× élsimítással. Pedig elég régi konfigon nyomom leszámítva a videokártyát.
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
milan18
aktív tag
660 ti Új béta driver phenom 965 4 giga ram és nagyon szaggat.... létezik hogy a ram miatt?
-
Toxy
aktív tag
Sziasztok,
Letöltöttem én is a Bétát. De akármelyik szerverre csatlakozik nem tölt be csak tölt.
egy ideig a bf4 háttérrel majd simán fekete alapon loading feliratot írva tölt. közben a hangokat hallom. lövéseket stb
másnál volt ilyesmi?
köszi
-
kisza25
félisten
újabb bug kaptam vagy 25 mastery dogtagot, ölésenként 1-et
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
nagyúr
-
Whysperer
addikt
válasz FollowTheORI #9605 üzenetére
Rovide igen eleg a 7950/280 vagy igen kell a 7970/280x ? kerdezni biztonsagos.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
nagyúr
-
Tirexi
addikt
"the game that you are playing is several weeks old"
Tehát ha minden igaz a kész játék tükör simán megy majd minden gépen, nem lesz bugos és lag-os egy szerver sem. Oké értettük. Én azért megvárom mit mond a nép addig nem veszem meg. Nem egyszer dőltem már be ilyen reklám maszlagnak.
Ki tudja, hogy ez a BETA tényleg egy nagyon régi verzió-e? Senki.(#9598) Cris99:
NV-n van füst. (emlékszel még írtam is, hogy szürke a game)(#9591) F_Zolee:
Na pont ezt kéne csinálnia a cégnek![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest