-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok, lakótársam előfizetett az ea accessre, és gondoltam beviszem a jóba, elkezdünk battlefieldezni, egy routerből megy 2 netkábel a két gépbe, viszont egyszer az egyikünk, egyszer a másikunk kap hibaüzenetet szerverkapcsolódás előtt. "lost connection to the session". Ha én nem, ő be tud lépni és tudja nyomni, viszont ha ő már játszik, nem enged rácsatlakozni és ugyanez fordítva.
Volt pár perc, amikor ketten nyomtuk egy szerveren, de őt előbb-utóbb kidobja mindig, illetve ha csak egyikünk játszana, akkor is hamar kidob a játék.
kb 4 éve van ez a net, eddig nem nagyon volt ilyen baj.
Speedtest: 15.73mbps, 20 ping.Valaki találkozott már hasonlóval?
-
szami777
addikt
Sziasztok, hogyan tudom a loadout-ból eltávolítani a gránátot?
Olyan szerveren szeretnék játszani, ahol ez a szabály, de ha hand flare-t vagy smoke-t rakok be, akkor is megöl automatikusan. Se in game, se a battlelogban nem találtam meg, hogy ezt kivegyem, pedig biztos ki lehet, csak én vagyok a vak.
Előre is köszi. -
szami777
addikt
Hali, hogy működik pontosan ez az assignment dolog?
Próbálom feloldani a fegyókat, hogy valahogy motiváljam magam a tovább játszásra, és meccs végén kiírja, hogy 3-ből 2 sikerült, ( OPEN FIRE- L85A2 fegyver), majd amikor kilépek, hogy átmenjek másik szerverre, törlődik az egész.
Azt tudom, hogy néha lassan frissül a battlelog, de 2 napja ez van, és elég idegesítő. Van olyan assignment amit egy meneten belül kell megcsinálni, különben kezdhetem elölről? -
szami777
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #85576 üzenetére
Koszonom szépen az infot
-
szami777
addikt
Üdv,
Lehet tudni, hogy ma pontosan meddig tart a dupla xp? -
szami777
addikt
válasz
devilinsid3 #39302 üzenetére
pedig kajak semmi
[link] -
szami777
addikt
válasz
devilinsid3 #39298 üzenetére
Ne nézzél már teljesen majomnak. Ha a lekezelő válaszon kívül többre nem futja, minek szólsz hozzá?
bf3-nál és medal of honor: warfighternél sose volt ilyen problémám, itt viszont 3 mapot és 2 játékmódot dob csak ki, ganz egal, hogy mi van bepipálva.
Valamint server infonál a kövi felirat: "Encountered an unknown error." -
szami777
addikt
Sziasztok,
a multiba nemrég kezdtem csak bele, és az elején szeretnék fegyvert fejleszteni. A bf3-ba egyszerű volt, mert a kis Noshahr Canals-on lenyomatam 3-4 tdm-et és már megvolt minden, ami kellett a kezdéshez. Gondoltam itt is keresek valami kicsi no vehicles mapot, de semmi. Nem talál semmit, csak large conquestet és azt is csak 3 mapon. ha a többi pályára keresek rá, találatot se ad.(minden játékmód bebipálva) Ennyire kevesen játsszák a játékot, vagy a szerverkereső a totális csőd?
(#39296) devilinsid3 : Egy tdm pályát nem ad ki, ez a bajom....
de nem csak tdm-et nem, konkrétan 3 mapot ad ki és csak conquestet. -
szami777
addikt
válasz
Csabroncka #10575 üzenetére
ezt ugy érted, hogy az épület a helyén van? mert akkor megyek vissza rombolni
-
szami777
addikt
Tudja valaki, mit csinál ez a hatvan megás kis patch?
-
szami777
addikt
Mindenki a bf4-re vesz videókarit, aztán kijön a watch dogs és jöhet az új kari
-
szami777
addikt
válasz
Lavidaloka #10207 üzenetére
jobb lett volna, ha ezt nem írod le, most az egész topic neked ugrik
(megjegyzem jogosan) -
szami777
addikt
azt nem tudjátok, hogy ha a későbbiekben megveszem, akkor megmarad -e a béta alatt lévő stat, rank stb?
mert pl crysis 3 bétánál minden eltűnt... -
szami777
addikt
én egyre jobban hajlok afelé, hogy már az első akció elött megvegyem....az a kevés újdonság amit beraktak nekem nagyon üdítően hat, és ezzel a bazi nagy épület lerombolással megvettek kilóra...azt hittem a gépem kevés lesz neki, de hála Istennek most jelenleg kicsi a monitorom, így 1280*1024-be vígan elvagyok vele
-
szami777
addikt
válasz
breakout123 #9673 üzenetére
már kb. 15-be bementem.....köszi a válaszokat, nem adom fel
-
szami777
addikt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy meg lehet azt csinálni a bétába, hogy egy üres szerverre felmegyek haverral, csakhogy lezúzzuk a nagy épületet?
Mert akárhányszor felmegyünk akárhova, már le van rombolva az épület. és ki írja, hogy kell még 2 ember....
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest