Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelenka35
őstag
Az normális,hogy csak 3 serveren látok játékosokat ?
Gamertag:Rob3rt75
-
Whysperer
addikt
válasz YAKUZbp #11395 üzenetére
Tényleg nem értem, hogy nálad van egy valamilyen probléma. Most érted amikor ati kártyán nem ment valami rendesen akkor átkellet volna térnem consolera?
Amúgy nem értem tényleg ezt mi alapján sikerült így configolni ,hogy jó ne menyjen jól vagy nem jól ,de ,hogy van olyan akinek el se indul! Ilyet azért nem láttam még sűrűn!
ui: Pedig rendes configja van!
Havernak AMD 955 BE + GTX 580 + 8 Giga ram és amióta van BETA nem tudjuk neki elindítani. vagy belép és rögtön kifagy vagy be se lép. Mindent kipróbáltunk! Nincs húzva . PB minden fajta verzióját, Driverek tömtelegét!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Madn!ght
addikt
Az összeomlások kiküszöbölésére még érdemes normálisan kipucolni a korábbi drivereket. Nálam 5 játékból kb 3-szor hányta össze magát a driver. Miután végigcsináltam ezt, már szinte elhanyagolható számban dob ki driverhiba miatt.
Erdei88: igen, több külföldi fórumon megoldásként írták, hogy a memóriát v. a gpu-t érdemes egy hajszálnyit downclockolni, vagy esetleg minimális fesz emeléssel próbálkozni.
Szerintem pedig szimpla driverhibáról van szó, mert pl a BF3 korábban soha nem csinált ilyeket, pedig ott is dolgozott becsületesn a GPU.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
eddig négy ember segített de ez a stílus nem nagyon segít rajtad szerintem. kicsit "szúszá" és ha kipróbáltad amit ajánlottunk akkor majd írj hogy segített-e vagy sem. erősen kétlem h próbáltad egyik módszert is.
ha meg folytatod akkor ajánlom egy xbox one vagy ps4 vásárlását ha ennyire nem éri meg pc-n játszani és a gonosz amd-EA összefogott az nvidia ellen. gratulálok."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
Whysperer
addikt
válasz YAKUZbp #11390 üzenetére
Hja és amúgy
1: Nekem a ati 6850-es karival a legutolsó teljes driverrel jobban megy mitn a két új Betaval!
2: Sz.tem jelen pillanatban 100 fajta gép configgal low medium a tökéletes. Tényleg optimalizálatlan,de a varázs szó sajnos még mindig az ,hogy
---BÉTA---
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz YAKUZbp #11390 üzenetére
Végre egy jó hír! 8) nem lesz -15-20 FPSem a zöld logo video miatt! 8) Amúgy,ha megnyugszol ati+amd-vel is kifagy néha! Mielőtt hardver szélsőséges rasszizmusba csap át a fórum! 8)
[ Szerkesztve ]
-
YAKUZbp
csendes tag
GTX 680 lightning.. low grafikán mivel más beállításokkal kifagy meg volt a 120fps!
Bármi más beállítás a grafikán .. végleges fagyás..!
Ezt a dokumentumok mappában található bf mentés fájlok törlésével orvosolni lehetett.
Ezek után a játék ablakban indul és alapon van minden.. bf3-nál ... és bf4-nél ez működött .. Idáig ...
Most a béta ott tart hogy egyre nagyobb a gép igénye és szerintem kirekesztik szándékosan az nvidia tulajokat arra ösztönözve vegyék meg a játék vásárlása után a hozzá való ati kártyát.. Az kell még hogy a CPU-kat is kirekesztik va programozási hiba vagy kitudja milyen optimalizálás miatt .. Az AMD javára.. NADE MINDENKI FIZET HOGY JÁTSZÓN! EGY olyan programot akar ami hibátlan... -
front3r
őstag
válasz YAKUZbp #11385 üzenetére
Nekem GTX 680-am van. Palit márka. Viszont semmi bajom nincs egyik játékkal sem. Igaz a bf4 beta néha exe hibával elszállt, de ez beta. Amúgy Ultrán fut mindkét játék. Windows 8.1 alatt. Adatlapomon ott a gépem konfigja. A gépeden vlaami más baj lesz. Így látatlanba azt mondanám, hogy rakj fel egy Windows 8.1-et vagy sima 8-at, és driverezd fel, nvidia driverből 331.40-est tedd fel! És ha akkor is ugyanezt csinálja, akkor lehet hardverhiba is. De ezt így látatlanba nehéz megmondani.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
YAKUZbp
csendes tag
Erre tudna valaki valami megoldást.. GTX 680 lightningom van.. Eddig is tudtam hogy gondok vannak de ezt a játék csinálja valószínűleg mivel bármi mással játszok megy csak a nyamvadt battlefield nem..se a bf3 és most a béta is nem hogy jobb hanem rosszabb lesz.. A bf3 is csak low és medium beállításokkal megy.. Viszont a bf4 frissítése után mindig feljebb veszik a grafikát és a beállításaim is elvesznek.. Ezt leszámítva semmi gond .. de most úgy vettem észre low beállításoknál is sokkal szebb a játék . Egy ideig megy aztán meg végleg kifagy driver hibával.. Olvastam a megoldást dobjam ki az nvidia szaromat és vegyek egy ati szart ami értékben de teljesítményben nem egyezne meg.. Akkor hogy hogy Nvidián jobban fut a bf3 .. Az ati kártyán hiba nélkül de az sokkal gyengébb mint az enyém ..
Van valami magyarázat . MI ez a hiba.. És nincs kedvem megválni az eddigi nvidia kártyámtól.. Másoknál is van ez a hiba.. Van esetleg erről külön fórum téma.. Mit lehet kezdeni..[ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
Na skacok! Én nem tom hogy van ez a beta megcsinálva.De tegnap low~on meg mediumin is szépen ment a game :~) Tavaszig csak kibírja ez a szar gépem ami most van :~)
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
medvezsolt
senior tag
válasz Madn!ght #11375 üzenetére
Köszönöm a segítséget. De nem biztos, hogy megéri a vesződést. Jóféle játék lesz a BF4, sokkal jobban tetszik mint a 3.... de rengeteg pénzbe kerül. Majd megbeszem egy fél év múlva amikor már kiforrja magát és olcsobb lesz!
Addig meg van mivel játszani, sok új gamma jön ki mostanság" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
medvezsolt
senior tag
válasz Plezs21 #11376 üzenetére
akkor ugy látom ez fene mód szeszélyes, hoyg kinek, hogyan...
Lehet nem ugyanaz a driver van fenn... vagylehet Win8-ad van... Hogy mekkora hulladék ez a pénzéhesség. Microsofték biztos oda toltak egy pár millás csekket a Dice elé, és a Dice szépen ugy programozta a dolgokat, hogy jobban fusson. ... bár biztos az Nvidia is kapott belőle (nem igazám, hogy ennyit kell szívni egy szaros driveren. )
Kiadnak egy új verziót, és láss csodát egyes játékok 10-20%ot javulnak. Jéééna mindegy
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Sonja
nagyúr
2. Patch:
-Two fixes for the long/permanent loading times
-Various improvements in performance for users running quad core or six core CPU’s
-Fixed a crash that happened for some dual core CPU users after loading
-Fixed a crash relating to DirectX10 graphics cards
-Various stability fixes
-Various crash fixes(#11377) frozzyZTE: Az eddig is annyi volt, ha hosszabbítottál, és nem új előfizető vagy.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Plezs21
tag
válasz medvezsolt #11373 üzenetére
Nekem is 760-am van Nálam ultrán tökéletes
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
Madn!ght
addikt
Próba cseresznye.
-
tixem
addikt
One word: BETAAAAA
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
medvezsolt
senior tag
basszus... vettem egy uj VGA-t (560 ti helyett 760)... felraktam a pecset.. és hát.... ezerszer roszabbul fut a móka!
Mi a fene ez?
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Madn!ght
addikt
Ezt már egyik ilyen konzolüzlet eljátszotta a Diablo 3 rendelésekor. Valahogy csak a kiszállítás napján jutott eszükbe közölni, hogy 2500 ft-tal többet kell a rendelt termékért fizetni...
pohár: jobban meglesve a rendelést és a linket, 300 ft különbség van az árak között.
[ Szerkesztve ]
-
pelenka35
őstag
Van megoldás arra,hogy a töltőképernyőnél kilép hibával ?
(win8 op rendszer)
Gamertag:Rob3rt75
-
Madn!ght
addikt
Azért ez milyen már?! A visszaigazoló e-mailben Deluxe Edition van. Az, hogy a hivatkozása már a Limitedre mutat, miért a mi bajunk? Én DE-t rendeltem (mert akkor még az is volt a honlapon), rohadjanak meg!
Még jó, hogy át nem módosítják a játékot Assasin Creed-re, vagy tudomis én tetrisre...
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
cuki ez a 166millió pont a level 11ért
(#11360) glspeter1: egyetértünk. ugyanaz lesz mint end game-ban tonna snipa a házakon. pl paracel.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
na obliterationbe beraktak egy 20 perces limitet
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
boogie84
veterán
válasz d.véderjoe #11357 üzenetére
Ez miert jobb? Kinek kell a pcguru magazin?
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
d.véderjoe
tag
Tudok jobbat: az Éves előfizetés
-
Enton
addikt
Valahogy nekem eddig ennél jobb ajánlat nem ugrott az orrom elé az interneten guglizva sem:
PC Guru negyedéves előfizetés, BF4+Premium - 17490
Ha valaki mégis tudna ennél jobb ajánlatot, kérem ne tartsa magában, ossza meg velem, velünk azon információit.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
pohár
félisten
válasz Madn!ght #11351 üzenetére
pedig de, Limitedre van módosítva, most néztem az előrendelésem... vissza is mondtam a francba
+1500-at megér a Deluxe, plusz legalább "helyi" embert gazdagítunkGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
aAron_
őstag
-
Rexcor
őstag
Kipróbáltam a játékot 4K felbontáson, volt vagy 25-30 FPS-em ultrán 4xMSAA-val. Maradok inkább a FHD-nél, de viszont brutálisan nézett ki.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz front3r #11311 üzenetére
na utánanéztem, a PlatinumShopban előrendelt DELUXE példány hipphopp átváltozott Limiteddé
akkor már inkább rendelem a KonzolVilágtól 11.900-ért, na ez a PH-s srácé, nem a KonzolokSzervizeGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Colos1
őstag
A kör elején elindulok IFV -vel. beszállt mellém 5 játékos. Amíg elértem a D pontig, ezek a töketlenek szét lőttek mindent, szinte folyamatosan tüzeltek, pedig enemy sehol sem volt. Aztán a felhőkarcolónál oldalról rám lőtt valaki egy RPG -vel, erre ezek a progamerek mind az 5-en kiugranak, és elszaladnak
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
gali777
őstag
válasz BlessedElroy #11327 üzenetére
Alakítottunk rajta
-
zzola
titán
válasz Csabroncka #11341 üzenetére
Már volt...
-
Csabroncka
addikt
1. Egy alapos windows 7 frissítést és a patchet követően határozottan jobban fut a játék (elmegy kategória)!
2. a PC-guru előfizetésen gondolkodóknak ezt üzenem!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
gali777
őstag
Most néztem a kör végén az assignmenteknél, hogy lassan haladok az engineer expert felé és ha azt megcsinálom akkor kapok ump-t.
Battlelogon sajnos nem írja, hogy mi a reward, csak a kör végén a progression-nél írta ki, de vajon megkapnám itt is beta-ban az ump-t?
Az a pár ribbon, ha ráfekszek hamar megvan, a 200 carbine ölést meg összelövöm domination-ön
[ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
deadwing
addikt
2 kérdés.
1.
A második pedig: miért nem működik nekem a 3-as gomb? Gadget 1 kéne rajta legyen de nem szedi elő azt a nyomorult rpg-t... meg semmit ami azon van. Haveromnak ugyanez a baja. Valaki találkozott már ilyennel? Mi a megoldás? Default konfigban ment. Tekergettem, de semmi olyan nincs beállítva amivel összeveszne...60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
TXT
őstag
Hatha most jon valasz.
Az a veglegesben is ugy lesz, hogy szinte barmilyen tavolsagrol bermilyen fegyverrel ki lehet szedni mindenkit akar 1-2 lovessel is, mert a lovedekeknek nincs esese a tavolsag novekedesevel sem???
Azert az bexaras, hogy pisztollyal is kiszednek a palya felerol... BF3-ban ez "elethubb", realisztikusabb kisse.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz lofagi #11317 üzenetére
már helyrejött valahogy, épp a Battlescreent nézegettem, aztán átnyomtam a játékra, és voilá!
nekem is jól fut, azt hiszem high-ra lőtte be magát a játék, átlag 60-70FPS megvan, egyszer ment le 30-40 közé, mikor elkezdett dőlni a felhőkarcoló
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
F_Zolee
veterán
Ez a bombás mód elég jó. Agyhalott társakkal főleg. Egy pontot se védtek a háromból, legalábbis annyi volt mikor csatlakoztam. Csak a hidakat védték de egyszer se arról jöttek...
-
-
csibe1
addikt
válasz DokiBaxxi #11295 üzenetére
Ez így volt már vagy tíz éve is, nincs ezen semmi meglepő. Egy multiban kell a nagy fps szám; de az a minimum, hogy fix legyen ha normálisan szeretnél játszani.
A mikrolagg és az akadások rendesen tönkre tudják vágni a játékélményt." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
lofagi
addikt
válasz ForRedGlory #11318 üzenetére
jahogy SLI-ben oké...
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
őstag
válasz ForRedGlory #11318 üzenetére
Szívből kívánom, hogy száradjon le a kezed.
-
Attix82
addikt
Itt az én mérésem felvételről
2600K 4.4 Ghz
HD7950 1100/ 1450
2x4 GBFHD ultra beállítás. 60 player
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Jó lesz ez. Az új patch érezhetően javított a helyzeten, már sehol semmi gond, 80 fps alá nemigen megy 1440p Ultrán sem
-
lofagi
addikt
(#11309) pohár: Nem lehet, hogy ki kellene próbálnod a win8-at? A kép alapján ez még csak a 7 vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
F_Zolee
veterán
Na amikor 24/5-re állok kb nem pont akkor fagy le a játék.
-
Gippo
senior tag
PC GURU FTW
(#11314) gali777: Az meg, hogy kicsit később jön... nem baj Persze én is gondolkodtam, hogy fuhdejó lenne egyből játszani vele, de nope... jó lesz az
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz front3r #11311 üzenetére
a Konzolok Szervize amúgy is egy itteni, PH-s srácé (ha nem keverem másik bolttal), akkor már rendelem tőlük
hú, 12500ft... hát nem tudom
na majd én is rákérdezek a Platinumnál, hogy mi is akkor a helyzet
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
front3r
őstag
Sajnos. Viszont pl. a Konzolok Szervize tud szerezni Deluxe-ot, mert nekik az EA ad, és ezt 100%-ra mondták. Ezt írták nekem levélben.[Azt hiszem nem gond ha én ezt fórumba beírom, mert ez csak nekik lesz jó.]
Viszont én már berendeltem a példányomat a CD Galaxisban, mert ott eddig amit rendeltem az mindig volt és annyiért kaptam mindig, amennyiért rendeltem, úgy hogy én onnan veszem.
Egyébként szerintem OFF-ba más is beírhatja, ha valahonnan van valami érdekes információ, akkor az ossza meg velünk, mert ezzel csak mi játékosok nyerhetünk, legalábbis én így gondolkozom!
Én már óvatos vagyok a speciális kiadásokkal, mert már több játéknál volt az, hogy lesz, lesz és a végén mégsem lett, átverte őket a kiadó, nem annyit kaptak, stb...
-
Malachi
addikt
-
pohár
félisten
hát úgy látom, hogy ma se fogok bétázni, a loading screennél nem jut tovább a játék
de legalább a 4 mag/8 szál használva van
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz ScomComputer #11300 üzenetére
Én beszéltem velük. Deluxe-ot nem tudnak adni senkinek, a bolt nem kap és információjuk szerint csak az 576-nak van erre joga. Így én le is mondtam a rendelésemet ott.
-
pohár
félisten
válasz ScomComputer #11300 üzenetére
én igen, azt írták ugye mailben, hogy adategyeztetés végett majd felhívnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle
- További aktív témák...