Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Locutus
veterán
Annyi helyem sajna nincs a tükör mögött, hogy a GS1000 elférjen, mert ott nekem mindenféle szenzorok vannak még a szélvédőn.
Amúgy ebből a miniből ami nekem van tényleg van még legalább 3-4 fajta, ami kinézetre majdnem ugyanilyen. Van H.264-es is, meg 1080p-s is, de persze nem 40 euróért. Viszont ANNYIRA azoknak sem meggyőző a képe.
Anno én vettem rengeteg dolgot dx-ről meg aliexpresszről, de valahogy manapság már nincs kedvem ehhez. Inkább amazon.de, onnan nincs szállítási költségem, és 30 napon belül visszaküldöm ha nem tetszik. Ezt is visszaküldöm úgyis jövő héten, ha nem tudok megbarátkozni vele
Btw: Ezeket a kis virsli formájú 1080p actioncameket is néztem már, azok se rosszak. Igazából TALÁN ez lenne még az a kategória, amit bevállalnék egy próbára. Elvégre dashcamnek is ugyanúgy jók. Persze ezek is drágábbak jóval 40 eurónál.
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
pernyepandur
újonc
Köszi az infót!
Sok tesztet végig néztem már de ezt pont nem. Ezen tökéletesen látszik a lényegi különbség a kamerák között. DOD LS300W a legjobb csak az ára is a legjobb! G1W egy kicsit rosszabb de még így is nagyon szép képet produkál, a G2W pedig a leggyengébb. Szinte az egész fórum hozzászólásait végigböngésztem, megnéztem a készülékeket amelyekről beszélgettetek amiket ajánlottatok mert mikor belevágtam a neten a keresésbe csak fogtam a fejem hogy mekkora választék van. Ja és készülék és készülék között is milyen különbségek vannak. Az elsődleges szempont nekem az éjszakai felvétel képminősége és ebből a szempontból a DOD LS300W a nyerő. Nézegetem még a DOD LS400W-t tudásban szinte ugyanaz mint a 300W csak egy pár grammal nehezebb. Az hogy a belsejében mit változtattak nem tudom. Árban is 10-20 Euroval kevesebb. Megpróbálok feltenni képet a két gépről és a paramétereikről.
-
bul07
nagyúr
Bocs benéztem te TRANSCEND linkeltél én meg KINGSTON-t
Amúgy lehet hogy lesz neki de ki tudja mikkor
Ha rendelni akarsz most tedd jön a Kínai újév és mi9n 14napra náluk megáll az élet(#1133) havri1
A név , de én hibám benéztem[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
Ez pedig ugyanaz nem, mint amit először linkelt?
Vagy mi a különbség?(#1131) cigam : átnézem, de félek, a passatba nem tudom lecserélni a tükröt..
Olyan létezik szerintetek, hogy 2 dines fejegység, ami lcd kijelző, de van bemenete a kamerának is? Van egy szabad hely alul..(mondjuk ehhez gondolom kell venni másik keretet, ami 2+1 elosztású, mert most 3*1 din)[ Szerkesztve ]
havri
-
Songo
senior tag
Igen erre gondoltam, de nagyon zavar hogy itt pl 5oldala van a setupnak nekem meg csak 4 :S
Pl itt benne van az az opció is hogy miylen sebességnél és mennyi idő után állítsa le a felvételt. ami nekem szintén nincs, pedig zavar, hogy lámpánál kikapcsol. mert így ha belém tolatnak pl azt fel sem veszi :S
csak akkor indul el újra ha moccan az autóm.
Természetesen csak még küzdök a setuppal de nagyon jó képe van napközben.
-
gabx76
őstag
Nem túl emeletes ötlet valóban, hogy a magyarországi forgalmazótól kér véleményt akinek nyilván maga felé hajlik majd a keze. Ugyanakkor azért van benne igazság, hogy a Kínából rendelt készülékeknél elég nagy lutri a garancia érvényesítése.
(Írom ezt úgy. hogy én is Ebay-ről rendeltem inkább) -
hzsolee
őstag
Elég jó a képe, az ára sem vészes + azt is, hogy többen is használtok ilyet. Csábító.....csak azt nem tudom a fapados suzukink mennyire rázzzzzzná szét
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Mawyx
őstag
"Amióta megírtam az előző hozzászólásomat még 3db-ot eladott"
Melyik best buy kamerának lehet kikapcsolni a kijelzöjét felvétel közben? Nem idegesitö, hogy világit egy-két monitor középen a kocsiban?
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
bul07
nagyúr
Na ez azért nem gyenge 1426db adott már el ebből a G1W-ből
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
havri1
félisten
DVR-027 - be a g sensor annyit csinál, hogy ha elindulsz, akkor pár mp múlva rögzít, ha megallsz, kb 20 mp múlva leáll. Semmi több. Amúgy üresáratban megy a kamera, semmit nem rögzít. Mivel nagyon rossz az éjszakai képe, így szerintem nem sok latszodhat a felvételről, ha elindul egy lökésre. Na meg akksi.. Esemény előttit az enyém nem tárol, ez fix.
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Áh, próbáltam, ugyanaz sajnos.
Ilyen amúgy (Busszal van a felvétel, és teljesen a bal oldalon van a kamera, azért lehet furcsa, nem középen megyek )
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Bárcsak nekem is lenne egy szép Ladám, imádom
Úgy érzem, fogok majd venni egy jobb kamerát, mert ez a DVR 027 jó meg minden, de engem nem elégít ki
Hajnaltól szürkületig egész jó felvételeket csinál, de az oroszokéhoz képest siralmas sztem. Hiába 720p, szemcsés..van, hogy a zöld szín lila vagy rózsaszín lesz stb. Meg a fénnyel furán bánik. Van, hogy nagyon világos felvételt készít, vált egyet, és korom sötétet. Mintha nem tudná belőni valahogy a megfelelő fényértéket.
Az IR led meg számomra még mindig kérdőjel. Szerintem semmit se ér. Kipróbáltam kézben, halvány fény vagy korom sötét mellett, olyan 1-2 méterre mintha "bevilágítania", de messzebbre semmi..havri
-
havri1
félisten
Nem, semmifélekeppen nem szeretnék még látni sem ilyet. Inkább cifra dolgokra vagyok "éhes". Ami inkább vicces, mint sem elrettentő.
Este nézegettem újabb orosz gyongyszemeket, azok nem normálisak... :-D
Egyik másik videó viszont olyan fullos minőségű... Jó lenne tudni milyen kamerákkal rögzítik a jókat.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
A, abból balhé lenne, nálunk egyszer már volt próbálkozás, de a személyiségi jogokra hivatkozva megdőlt a történet. Pedig jó lenne..még ha titokban is
Mind3 videó azonos beállításokkal ment.
Még az 50-60 hz van még hátra, illetve az 1080p beállítás van még hátra. Mivel az is benne van a menüjében..havri
-
bul07
nagyúr
Hát mivel COOLER MASTER Hyper 212 EVO hűtőt amit most vettem nem tudom beszerelni egy óra alatt így elkezdtem feltelni a videókat
(Ha az angol szövegel bármi probléma lenne kérlek ne tartsátok magatokba javítom ha kell, Google fordítóval írtam A szöveg az lenne hogy : Nem vagyok elégedett a felvétel minőségével )1280x720
848x480
640x480, mintha ezen a felbontáson nem lenne annyira zajos[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Hát ez tényleg nem valami jó
"csak azért hogy kérjem vissza az árát hibára hivatkozva?"
A teljes árát nem kérheted vissza mert akkor vissza kéne küldened neki (~4000ft), de ha megírod neki hogy HIGH QUALITY! HD video Camera DVR Camcorder Car Recorder címszóval vetted meg, és egy ilyen vackot kaptál, adja vissza mondjuk a 50%-át (partial refund) akkor kb 2000ft-odba lesz ez az akció/tapasztalatszerzés.
Megmondom őszintén nem lep meg a végeredmény, 7000ft alatt nem tudok semmit sem nyugodt szívvel ajánlani. [link]
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Na csináltam robogó videót
Axel Voyager alkalmazás, Samsung Galaxy S2 telefon
Előre bocsátom hogy nem a legjobb szög meg rezeg is a kép , ez van fél kézzel motorozva ez ment
A hang is elment egy idő után , bár szerintem ez az erős szélzaj miatt van , kocsiba ez nem lesz probléma
GPS, sebesség adatokat egy srt szöveges fajba menti (a videón látható felirat méretett én adtam meg lehet kisebbre is venni)Eredeti videó
Égetett videó , sebesség, gps koordináták (ha minőség romlás van az a égetés miatt lehet amit FormatFactory-val végeztem)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- BestBuy topik
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Garmin topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest