- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolon75
senior tag
Hova megy ez a pénz?
nem úgy lenne a korrekt ha a fejenként 8.6 millió EUR buntiből az érintettek is kapjanak? mondjuk a 99%-át?
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
Én ezekhez a részekhez nem írok semmit eleve, se hely, se születési stb. vagy ha igen akkor hülyeséget. Viszont pár hónapja egy update alkalmával volt megint hasonló szitu fél órára, akkor olyan emberek posztjai voltak a hírfolyamomban akik nem ismerőseim és a poszt úgy volt beállítva, hogy csak az ő ismerősei lássák. Innentől kezdve nem nehéz kitalálni, hogy az én csak ismerősök posztjaim is egy-egy bug alkalmával simán kikerülnek idegenek elé.
Annyira nem érdekel, mert személyes az kb. nincs benne, de lehangoló, hogy az egyetlen platform ahol emberek vannak, főleg itthon, egyúttal a leghulladékabb is.[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
moleculez
veterán
Én sok (kb5) évvel ezelőtt töröltem az akkor FB fiókom. Végigjártam, kivártam mindent amit kell. Erre nem beléptett amikor egy linket akartam megnyitni? De mintha misem történt volna.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Bundle topik
- Revolut
- Iqos cigaretta
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB